GARAGE WILLEMS RONNY CV

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • GARAGE WILLEMS RONNY CV
Private companiesDepository Institutions • GARAGE WILLEMS RONNY CV

Contactgegevens GARAGE WILLEMS RONNY CV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE WILLEMS RONNY CV: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE WILLEMS RONNY CV

Regio (region): Ravels (Weelde), België

Adres (address): Koning Albertstraat 39,2381, België

Telefoon (phone): 014 65 70 18 014 65 70 18

Fax (fax): 014 65 91 90 014 65 91 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE WILLEMS RONNY CV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE WILLEMS RONNY CV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE WILLEMS RONNY CV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE WILLEMS RONNY CV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE WILLEMS RONNY CV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE WILLEMS RONNY CV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE WILLEMS RONNY CV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE WILLEMS RONNY CV
Products information GARAGE WILLEMS RONNY CV

BTW identificatienummer (tax): BE02243652343
Ondernemingsnummer: 4441741943
Hoofdstad (capital): 647,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 255,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in GARAGE WILLEMS RONNY CV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE WILLEMS RONNY CV
(Get full report from official database of BE for GARAGE WILLEMS RONNY CV)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE WILLEMS RONNY CV
Addition kinds of activities for GARAGE WILLEMS RONNY CV

5113. Industrieel en persoonlijk dienstpapier | Industrial and personal service paper
354106. Zagen en zaagmachines | Saws and sawing machines
964104. Regulering van de landbouwmarketing, niveau van overheid | Regulation of agricultural marketing, level of government
14299904. Ganister, verpletterd en gebroken-steengroeven | Ganister, crushed and broken-quarrying
15220103. Condominium constructie | Condominium construction

Werken bij GARAGE WILLEMS RONNY CV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE WILLEMS RONNY CV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE WILLEMS RONNY CV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE WILLEMS RONNY CV. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Bediende Binnendienst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Hasselt zijn we opzoek naar een Commercieel Bediende Binnendienst. Het gaat over een fulltime tewerkstelling. Je zal terechtkomen in een dynamisch, groeiend en positief ingesteld bedrijf met een familiaal karakter en vlakke structuur. Onze klant maakt deel uit van een internationale groep maar functioneert steeds als een autonome speler. Om bevallingsverlof op te vangen van een vaste medewerkster zijn we opzoek naar een all round medewerker die reeds de nodige expertise heeft in het verwerken van inkomende orders. Je zal samen met je 3 andere collega's instaan voor de volgende taken : Verwerken en opvolgen van de orderflow van ingave t.e.m. levering en facturatie binnen Microsoft Dynamics (Navision) je zorgt voor een correcte verwerking van de orderadministratie tot en met de facturatie en de logistieke afhandeling je staat in voor de stockcontrole, de organisatie van het distributietransport, het opmaken van de documenten. Voeren van de ordergerelateerde interne en externe communicatie : je staat de klanten te woord in verband met productvragen, voorraden, prijzen, … je behandelt eventuele klachten Receptie en onthaal (zeer beperkt) je onthaalt de bezoekers aan de balie je helpt de klanten bij de afhalingen van hun bestellingen Gerelateerd administratief en klasseerwerk

  • Machinebediener (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een goeie klant regio Ardooie zoeken we een machinebediener. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aanvoer van de productie vanuit een geautomatiseerd platenmagazijn. Je bedient verschillende houtbewerkingsmachines: opdeelzaag topie zaagmachine..

  • Polyvalent technisch productiemedewerker (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze toffe - heel gevarieerde job - wordt je ingezet als 'vlieger'. Je wordt ingezet op verschillende locaties in productie: - Inspectie - kwaliteitscontrole - Heftruckwerk - Needlepunch - Thermofixeer - Ondersteunende taken in de technische dienst. Kortom een supertoffe job voor iemand die variatie in zijn job wil. Je werkt hoofdzakelijk in daguren, maar kan ook ingeschakeld worden in ploeg (sporadisch) of nachtwerk.

  • Administratief Bediende Opleidingen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende werk je samen en ondersteun je het administratief team van het opleidingscentrum, dat instaat voor de verkoop van technische trainingen rond veiligheid, kwaliteit en milieu en de organisatie van de interne trainingen voor medewerkers. Je opdrachten bestaan uit het opvolgen van onze opleidingskalender, voornamelijk voor intern personeel. Bevestigen of annuleren van opleidingen, opleidingslocaties en lesgevers. Facturatie van de opleidingsdossiers. Verbeteren van examens/kennistesten evenals de opmaak van attesten behoren tot je takenpakket. Afhandelen van subsidiedossiers rond opleidingen Daarnaast behandel je telefoons en mails van klanten en collega’s en ondersteun je bij de algemene administratie: inscannen, verwerking van gegevens en de briefwisseling. Ook voor het onthaal van onze klanten willen we op jou kunnen rekenen. Je bent de spilfiguur in de administratieve ondersteuning van 3 medewerkers die zich bezig houden met de interne opleidingen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tervuren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student (m/v) Verkoop (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in de regio van Tielt gaan we op zoek naar een student om te helpen in het communieseizoen. Je bent enkele dagen vrij tijdens de Kerstvakantie en de weekends in januari, ook op zondag! Eventueel de zondagvoormiddag vrij.

  • Winkelmedewerker Tankstation (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor een tankstation te Hasselt. Tot jouw takenpakket behoren het bedienen van de kassa, het aanvullen van de rekken en het schoonmaken van de winkel. Je werkt in een deeltijds, variabel uurrooster, ook in het weekend. De shop is geopend van 6-23 uur, dus de werkuren zijn tijdens deze uren.

  • Keukenhulp (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

  • Elektrisch- tekenaar / werkvoorbereider (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VENTILEC

    Type: Vaste Job

    We bieden een zeer brede en gevarieerde job aan : Je takenpakket ziet er als volgt uit : opmaak en ontwerpen van electrische installaties en borden in E-Plan en AUTOCAD opmaak technische offertes op basis van mondelinge of schriftelijke informatie opmaak en ontwerpen van software voor complete installaties ( beperkt ) opmaak P&ID en instrumentatielijsten contacten met klanten en leveranciers , opmaak van bestellingen voorbereidend werk voor de bordenbouwers , desgevallend meewerken voorbereidend werk en begeleiding van de (service) monteurs op de werf , desgevallend mee interveniëren organiseren keuringen opmaak technische documentatie naar het electrische aspect toe indien kennis en interesse : IT verantwoordelijke ( opzet nieuwe software of nieuwe PC's )

  • Sales assistant met passie voor marketing (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons in de regio van Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een sales assistant met passie voor marketing.  Als sales assistant ben je verantwoordelijk voor volgende taken:  Opmaken van offertes, ondersteuning van de vertegenwoordigers Nieuwe klantenrelaties uitbouwen en nieuwe opportuniteiten zoeken  De marketing verder uitwerken op vlak van social media, de branding verder uitbouwen..  

  • POLYVALENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Als Polyvalent Bediende met goede talenkennis Nederlands en Frans werk je in een dynamische, jonge en internationale werkomgeving. Met je sterke talenkennis ondersteun je de collega's van Import en Exportmet administratieve taken en telefonische klantopvolging in de 2 talen Je bent o.a. verantwoordelijk voor volgende taken: - het opvolgen van inkomende orders en bestellingen via mail/telefoon/fax - orderverwerking in het systeem + opvolging van stock en leveringen - Speciale transporten regelen - facturatie - klantbeheer en klantenbinding van bestaande klanten met als doel meer opportuniteiten te benutten en de klanttevredenheid te vergroten.

  • Magazijnier Garage (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor het onderdelenmagazijn, orde en netheid - Het onderhoud van opslagzone en het controleren van de onderdelen - Bijhouden van de stock en de bestellingen uitvoeren - De ontvangst van de bestellingen controleren - Je maakt de informex voor de carrosserie - Je doet ook de verkoop van de wisselstukken uit magazijn aan de toonbank en ontvangt de Factuur

Zoek naar antwoorden van GARAGE WILLEMS RONNY CV in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE WILLEMS RONNY CV in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE WILLEMS RONNY CV. Laat een reactie achter voor GARAGE WILLEMS RONNY CV. GARAGE WILLEMS RONNY CV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE WILLEMS RONNY CV. Leave a respond for GARAGE WILLEMS RONNY CV. GARAGE WILLEMS RONNY CV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE WILLEMS RONNY CV op de google maps. Adres en contacten GARAGE WILLEMS RONNY CV
Location of GARAGE WILLEMS RONNY CV on the google maps. Address and contacts of GARAGE WILLEMS RONNY CV

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE WILLEMS RONNY CV GARAGE WILLEMS RONNY CV: Lauwers Dries | Intercosmetic NV | Herma Hygiëne | DE WEVER ZONWERING | Alintex N.V.

Other related companies as GARAGE WILLEMS RONNY CV: Lauwers Dries | Intercosmetic NV | Herma Hygiëne | DE WEVER ZONWERING | Alintex N.V.

GARAGE WILLEMS RONNY CV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Ravels (Weelde), België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE WILLEMS RONNY CV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02243652343. Het bedrijf GARAGE WILLEMS RONNY CV bevindt zich op het adres: Koning Albertstraat 39,2381. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 647,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 255,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in GARAGE WILLEMS RONNY CV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE WILLEMS RONNY CV is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE WILLEMS RONNY CV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE WILLEMS RONNY CV, openstaande posities, locatie van GARAGE WILLEMS RONNY CV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GARAGE WILLEMS RONNY CV is a company, that was registered 1998 in Ravels (Weelde) region, Belgium. Full name of company is GARAGE WILLEMS RONNY CV, company assigned to the tax number BE02243652343. The company GARAGE WILLEMS RONNY CV is located at the address: Koning Albertstraat 39,2381. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 647,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 255,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in GARAGE WILLEMS RONNY CV were not found.
The main activity of GARAGE WILLEMS RONNY CV is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE WILLEMS RONNY CV is not available. You also can look at reviews of GARAGE WILLEMS RONNY CV, open positions, location of GARAGE WILLEMS RONNY CV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE WILLEMS RONNY CV, Ravels (Weelde): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE WILLEMS RONNY CV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE WILLEMS RONNY CV, Ravels (Weelde): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE WILLEMS RONNY CV, employees, financial statistics.