Brésil Traduction

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Brésil Traduction
Private companiesTransportation Services • Brésil Traduction

Contactgegevens Brésil Traduction: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brésil Traduction: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brésil Traduction

Regio (region): Verviers, België

Adres (address): Rue Pierre Fluche 98,4800, België

Telefoon (phone): 087 31 60 37 087 31 60 37

Fax (fax): 087 31 60 37 087 31 60 37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brésil Traduction: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brésil Traduction"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brésil Traduction"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brésil Traduction, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brésil Traduction. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brésil Traduction, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brésil Traduction. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brésil Traduction
Products information Brésil Traduction

BTW identificatienummer (tax): BE04210205078
Ondernemingsnummer: 7876068115
Hoofdstad (capital): 493,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 878,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Brésil Traduction zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brésil Traduction
(Get full report from official database of BE for Brésil Traduction)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brésil Traduction
Addition kinds of activities for Brésil Traduction

32910205. Tripoli | Tripoli
52610203. Tuinbenodigdheden en gereedschap, nec | Garden supplies and tools, nec
55719904. Motor scooters | Motor scooters
59619908. Educatieve benodigdheden en uitrusting, postorder | Educational supplies and equipment, mail order
91210100. Wetgevende instanties, nationaal | Legislative bodies, national

Werken bij Brésil Traduction: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brésil Traduction: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brésil Traduction. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brésil Traduction. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator draadtrekkerij 2 ploegen m/v (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Start People Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De draadbewerker aan de trekbank trekt door middel van koudvervorming walsdraad naar bouwstaaldraad, welke geschikt is voor de productie van bouwstaal en draadproducten. Je krijgt eerst een grondige opleiding en werkt onder leiding van een voorman. Je bedient zelfstandig een machine : je leidt de staaldraad door de machine, bedient de machine en bindt de eindrol samen. Je zorgt voor het op gang houden van het productieproces zonder onderbrekingen. Je meldt storingen bij je voorman. Je controleert zelf de kwaliteit en stelt de machine af, indien nodig.

 • Chauffeur CE - Denderleeuw - Baché, comfortabel werk (DENDERLEEUW)

  Regio: DENDERLEEUW

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Denderleeuw zoeken we dringend 1 of 2 chauffeurs CE om hout /palletten te leveren met de bachévrachtwagen. Je moet nooit zelf laden of lossen. Je belevert ongeveer 6 klanten per dag. Je start op om 6u en rijdt tot ongeveer 17-18u.

 • Verantwoordelijke Verkoop Binnendienst (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Zandhoven, actief in machinebouw zijn we op zoek naar een verantwoordelijke verkoop binnendienst. Je helpt mee offertes opstellen en bespreekt dit met de klanten. Je overlegt met de zaakvoerder bij de opmaak van de planning. Je ondersteunt de technische dienst met kennis en toepassingen die zij kunnen gebruiken.

 • HUISHOUDHULP Ertvelde (ERTVELDE)

  Regio: ERTVELDE

  Bedrijf: DE MANGELAAR

  Type: Dienstenchequebaan

  Je gaat poetsen bij particulieren in regio Ertvelde.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES VOOR OOSTERZELE - DEELTIJDS (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: NET VOOR U

  Type: Dienstenchequebaan

  NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Oosterzele en omgeving.

 • Enthousiaste Huishoudhulp Regio Dilsen (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: [email protected] DILSEN-STOKKEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Zoersel (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Automecanicien voor personenwagens zeer mooie voorwaarden! (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Vaste Job

  Voor een prachtige garage die deel uit maakt van een mooie keten gaan wij op zoek naar dé automecanicien. Hou jij van sleutelen aan wagens? Maak jij graag je handen vuil? Het is voor jou een uitdaging om de mechanische storigen te vinden? We zoeken iemand die zelfstandig kan werken aan auto's. Lees dan snel verder! Taken: Je staat in voor het algemeen onderhoud van de wagens op vlak van mecaniek Je kent perfect het verschil tussen een groot en klein onderhoud Je zal ook instaan voor nazicht keuringen, verversen van de olie, ruitenvloeistof toevoegen, bandenspanning controleren Een distributieriem, een vliegwiel, een versnellingsbak zijn voor jou geen nieuwe zaken je weet ze te herstellen

 • Business Consultant (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: HUNTR

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een bedrijf die leider is in het aanwerven van finance professionals. Ze zijn op zoek naar een nieuwe collega business consultant voor het kantoor in Zaventem. Je staat mee in voor het matchen van onze consultants met opdrachten (tijdelijke ondersteuning en/of interim management) binnen finance afdelingen bij de klanten. Je ondersteunt recruiters bij hun zoektocht naar professionals en ondersteunt de business development managers bij het opvolgen van alle projecten; Je bent mee verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit waarin je werkt Ondersteuning recruitment Ondersteuning commerciële activiteiten Je beheert een zeer goed contact met kandidaten, finance professionals Je werkt samen met collega business development managers, consultants, recruiters, coaches, .. Je bent betrokken bij strategische ontwikkeling en verdere groei van de business unit waarin je werkt. Dit wil zeggen dat je meewerkt aan initiatieven rond communicatie, evenementen, .. Interesse? Solliciteer meteen! referentie: 404456

 • Administratief Coördinator Asbestverwijdering (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ARCADIS

  Type: Vaste Job

  Onze VISIE bij ARCADIS is al snel onze PASSIE geworden: Improving the quality of life. Deze passie, onze mensen en de samenwerking met onze klanten geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven. Ben jij een administratief talent met uitstekende organisatorische skills, en heb je ervaring met overheidsopdrachten? Dan kom je misschien in aanmerking voor deze uitdaging ! Welke uitdaging ga je aan? Deze opdracht kadert in een raamcontract voor de opvolging van asbestinventarisatie en verwijdering in scholen. Hiervoor is een team samengesteld van asbestdeskundigen en externe coördinatoren, maar er is ook overkoepelend projectcoördinatiewerk nodig. Dit zal bestaan uit - steekproefsgewijze controle van offertes en ingediende schuldvorderingen - digitaal goedkeuren van facturen - Locaties voor steekproefsgewijze controle doorgeven aan de hiervoor aangestelde deskundigen - Waar nodig en na herhaalde mondelinge aanmaningen: opmaak PV/boete indien aannemer/deskundige de voorwaarden van het bestek niet nakomt - algemene kwaliteitscontrole van de uitvoerings(termijn) van de werken met inbegrip van klachtenbehandeling - tussenkomst bij 'problemen' van allerlei aard (discussies, bedenken van praktische en bij voorkeur pragmatische oplossingen, …) met alle mogelijke betrokkenen (asbestdeskundigen, asbestverwijderaars, veiligheidscoördinator, preventieadviseurs, directeurs van scholen, …) - aangeven en voorbereiden verbeterpunten van het gehele traject (aansturing, communicatie, website, aanmeldingsformulier, …) - voorbereiden van digitale facturatie (cfr de interne afspraken) en eventuele bijkomende bestekken …

 • Arts preventieve geneeskunde (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: AG Insurance

  Type: Zelfstandige activiteit

  AG Insurance is de grootste verzekeringsmaatschappij in België. Wij verdelen onze producten via verschillende kanalen aan consumenten en bedrijven. Wij bieden het volledige gamma aan verzekeringsproducten aan: brand, auto, hospitalisatie, pensioensparen, groepsverzekering… AG Insurance stimuleert zijn klanten om te genieten van het leven, elke dag opnieuw. We zetten klanten aan om volop te leven en het leven te leiden dat ze echt willen: een gezin stichten, een huis kopen, reizen, nieuwe sporten ontdekken... Zonder zorgen, want wij steunen hen bij elk van die sleutelmomenten. Voor onze HR afdeling zijn we op zoek naar een arts preventieve geneeskunde (m/v) voor 1,5 dag per week. Je functie Je onderzoekt medewerkers en neemt desgevallend preventieve maatregelen effen ter voorkoming van ziekten en spoort eventueel vroegtijdig ziekten en afwijkingen op. Je draagt actief bij aan de preventie van ziekten en afwijkingen door patiënten te adviseren over voeding, beweging/lichamelijke oefening, hygiëne en algemene gezondheid. Je legt de bevindingen vast in een elektronisch medisch dossier en draagt zorg voor het bijhouden en registreren van medische patiëntgegevens. Je vraagt laboratoriumtests en vooraf door de werkgever bepaalde preventieve diagnostische tests aan en analyseert de resultaten. Je verleent medische en administratieve bijstand bij arbeidsongevallen Je doet dringende medische urgenties, indien niet kan worden gewacht tot een afspraak bij de huisarts. Je draagt mee bij aan het algemene welzijn van onze medewerkers.

 • Freelance projectverpleegkundige regio Brugge (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

Zoek naar antwoorden van Brésil Traduction in sociale netwerken
Look for responds of Brésil Traduction in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brésil Traduction. Laat een reactie achter voor Brésil Traduction. Brésil Traduction bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brésil Traduction. Leave a respond for Brésil Traduction. Brésil Traduction on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brésil Traduction op de google maps. Adres en contacten Brésil Traduction
Location of Brésil Traduction on the google maps. Address and contacts of Brésil Traduction

Andere gerelateerde bedrijven als come Brésil Traduction Brésil Traduction: CRECO NV | DIRECTCCTV | Buntinx BVBA | Peeters Jozef BVBA | De Witte Ballon

Other related companies as Brésil Traduction: CRECO NV | DIRECTCCTV | Buntinx BVBA | Peeters Jozef BVBA | De Witte Ballon

Brésil Traduction is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Verviers, België. De volledige naam van het bedrijf is Brésil Traduction, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04210205078. Het bedrijf Brésil Traduction bevindt zich op het adres: Rue Pierre Fluche 98,4800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 493,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 878,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Brésil Traduction zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Brésil Traduction is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brésil Traduction is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brésil Traduction, openstaande posities, locatie van Brésil Traduction op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Brésil Traduction is a company, that was registered 1988 in Verviers region, Belgium. Full name of company is Brésil Traduction, company assigned to the tax number BE04210205078. The company Brésil Traduction is located at the address: Rue Pierre Fluche 98,4800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 493,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 878,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Brésil Traduction were not found.
The main activity of Brésil Traduction is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Brésil Traduction is not available. You also can look at reviews of Brésil Traduction, open positions, location of Brésil Traduction on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brésil Traduction, Verviers: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brésil Traduction, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brésil Traduction, Verviers: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brésil Traduction, employees, financial statistics.