De Witte Ballon

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • De Witte Ballon

Contactgegevens De Witte Ballon: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Witte Ballon: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Witte Ballon

Regio (region): 3000 - BE - BELGIUM, België

Adres (address): Naamsestraat 114 - Leuven, België

Telefoon (phone): 016237977 016237977

Fax (fax): 016292236 016292236

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Witte Ballon: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Witte Ballon"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Witte Ballon"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Witte Ballon, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Witte Ballon. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Witte Ballon, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Witte Ballon. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Witte Ballon
Products information De Witte Ballon

BTW identificatienummer (tax): BE06778533935
Ondernemingsnummer: 4941345214
Hoofdstad (capital): 804,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 715,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in De Witte Ballon zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Witte Ballon
(Get full report from official database of BE for De Witte Ballon)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Witte Ballon
Addition kinds of activities for De Witte Ballon

7021. Kamer- en pensionhuizen | Rooming and boarding houses
27899902. Papier snijden | Paper cutting
33170101. Pijpen, naadloos staal | Pipes, seamless steel
33579902. Aluminium draad en kabel | Aluminum wire and cable
33690103. Zink en zink-base legering gietstukken, behalve die-castings | Zinc and zinc-base alloy castings, except die-castings
60199900. Centrale reservebewaring, nec, nec | Central reserve depository, nec, nec

Werken bij De Witte Ballon: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Witte Ballon: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Witte Ballon. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Witte Ballon. Looking for open vacancies in other companies

  • Calculator (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een Calculator (M/V): - Werfvoorbereiding voor het bouwbedrijf - Aankoop - Calculatie en nacalculatie opstellen - Voorbereidingen maken van het dossier voor de projectuitvoering - Kostprijsberekening - Communicatie met de hoofdverantwoordelijke - Metingen op de werf uitvoeren

  • Technisch operator 2 ploegen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Technisch operator gezocht 2 ploegen regio Tessenderlo. Als operator sta je in voor het technisch opvolgen van de machines, de bediening van machines, kwaliteitscontroles en je voert referentiewissels uit. Je werkt in een 2 ploegestelsel.

  • plaatser gordijnen (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in wanddecoratie en interieur zijn we op zoek naar een dynamische verkoper/plaatser (m/v) Je volgt een planning om bij klanten ter plaatse te gaan voor opmeting of leveringen en plaatsing van de bestellingen Je adviseert klanten bij hen thuis over de (technische) mogelijkheden voor wand- en raamdecoratie (gordijnen,....) De resultaten van de opmeting geef je door aan de verkopers die een offerte voor de potentiële klant opmaakt Je verplaatst je voornamelijk in de regio Vlaams-Brabant en sporadisch ook regio Limburg.

  • STUDENT NEDERLANDS-FRANS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Studentenjob

    Als collection expert sta je in voor de mondelinge communicatie via telefonie aangaande invorderingsdossiers. Het doel van elke communicatie is om op een klantvriendelijke manier tot een snelle inning te komen van onbetaalde facturen.   Ben jij de Student collection expert (m/v) die wij zoeken? Reageer dan op www.selecthr.be Contactpersoon: [email protected]                  Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, Europa's grootste aanbieder van Credit Management Services, zijn wij op zoek naar een Collection expert NL/ FR (m/v), als student kom je hiervoor ook in aanmerking. Ben je minimaal een dag in de week vrij?  Wil je werkervaring opdoen? Spreek je goed Frans? Dan kom je in aanmerking voor een functie als collection expert!  

  • Verkoper/Verkoopster (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: PAGODE BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor 't Ontbijtkorfje te Berlaar-Heikant zoeken wij een gemotiveerde jobstudent voor de bakkerij en slagerij. Verkoop van bakkerijproducten en vleeswaren. Het aanvullen van de rekken Broodjes afbakken Vlees en Kazen snijden Kleine bereidingen maken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Winkel opkuisen na afsluiten Afrekeningen opmaken Ervaring in de horeca of retail is een pluspunt Je bent flexibel in uren en taken "De klant eerst" is je motto Je hebt een hands-on mentaliteit Je barst van energie en wil vooruit Je kan een hoog werktempo aan Je bent beschikbaar om te werken tijdens de weekends (za en/of zo) en feestdagen (za, tussen 6.30u-18:30; zo, tussen 6.30-15:30; feestdagen, tussen 6:30-13:00))

  • Studierelevante bijbaan Autocad Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag ervaring opdoen als student in een familiale firma? Wil je meedraaien op de technisch afdeling betreffende autocad? Ben je beschikbaar om 1 dag per week te werken en dit gedurende 1 of 2 maanden? Randstad Young Talents heeft de ideale job voor jou. Voor dit bedrijf dienden de handmatige tekeneningen in autocad gestoken te worden

  • Student Promotor | West-Vlaanderen | A-Brands (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Commercieel talent en zin in een leuke bijverdienste? Dat treft, want Hamilton Bright is op zoek naar vlotte studenten die aan de slag gaan voor topmerken zoals Samsung, Unilever, Philips en Nespresso!  Wat ga je doen? Als promotor treed je op als vertegenwoordiger voor jouw merk. Je spreekt potentiële klanten aan op de winkelvloer en enthousiasmeert hen voor jouw product. Je geeft regelmatig productdemonstraties en zorgt voor een fijne winkelbeleving van de klant.

  • Proces and Data Analist - Petrochemie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Na de implementatie van een nieuw ERP-systeem blijkt dat informatieflows geen betrouwbare data opleveren. Als resultaat van die procesoefening wil het bedrijf in samenspraak met operationele experten en IT: Processen verbeteren, aligneren over terminals/regio's waar mogelijk Kwalitatieve informatie flows opzetten : one single version of the truth Systemen beter enten op het proces Taak beschrijving Administratieve ondersteuning van werk-sessies: bij het hertekenen van bedrijfsprocessen binnen volgende domeinen: Opslag inquiry tot orderverwerking product & leverancierskeuze, contracteren tot bestelbon generatie en leveranciersbeheer Project beheer & lifecycle digitalisatie van documenten : aanmaak en volgen van de order/financiële flow voorraadbeheer Het vertalen van de processen naar informatie flows Data-extractie vanuit bestaande systemen om te matchen naar de informatie flows Data-analyse Mappen van processen naar data-flows en systemen Uitschrijven van verbeter behoeften in rapportering en systemen naar in- en output en presentatievorm (bv. Schermopdeling, schermvolgorde)

  • Jobstudent (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor regio Diksmuide, zijn we op zoek naar enthousiaste jobstudenten die zich openstellen om tijdens de week/ het weekend, maar ook voor de komende vakantieperiodes te werken!

  • Marketing Manager - Retail Fashion - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een belangrijke speler in de luxe retail. Voor het hoofdkantoor in Brussel zijn we op zoek naar een Marketing Manager. - Ontwikkeling van het jaarlijkse marketingplan - Ontwikkeling verkoop via verschillende marketingacties - Ontwikkeling van operationele marketing/trade - Toezicht en coördinatie print/communicatiemiddelen verkoop - Projectontwikkeling en CRM-aanpak - Zorg voor koppeling tussen verkoop, inkoop en marketing - Zorg voor presentaties van verkoop- en marketingacties aan verkoopteams - U werkt samen met verschillende externe bureaus - U rapporteert aan het Head of Sales & Marketing - U begeleidt en coacht 2 Marketing Assistents

  • Autotechnieker M/V (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: KAMEO JOBS

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: - het stellen van de diagnoses - het uitvoeren van herstellings- en onderhoudswerkzaamheden

  • Hoofdarts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als lid van het directiecomité geeft u mee vorm aan de missie en de visie van het ziekenhuis. U neemt de organisatie en coördinatie van de medische activiteiten voor uw rekening met oog voor kwaliteit en samenwerking. U neemt initiatieven om de ziekenhuisartsen te betrekken bij een geïntegreerde werking via effectieve medische stafwerking. U werkt mee aan de uitbouw van het ziekenhuisnetwerk Oost-Vlaams-Brabant, en de verdere uitbouw van de transmurale zorg naar de eerstelijnszone. U werkt samen met alle belanghebbenden een regionaal zorgstrategisch plan uit. U ontwikkelt een duidelijke visie op de gezondheidszorg en denkt mee op strategisch niveau. Als lid van het directiecomité bent u nauw betrokken bij de voorbereidingen en realisatie van het nieuwbouwziekenhuis. U rapporteert aan de algemeen directeur.

Zoek naar antwoorden van De Witte Ballon in sociale netwerken
Look for responds of De Witte Ballon in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Witte Ballon. Laat een reactie achter voor De Witte Ballon. De Witte Ballon bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Witte Ballon. Leave a respond for De Witte Ballon. De Witte Ballon on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Witte Ballon op de google maps. Adres en contacten De Witte Ballon
Location of De Witte Ballon on the google maps. Address and contacts of De Witte Ballon

Andere gerelateerde bedrijven als come De Witte Ballon De Witte Ballon: Bietlot-Duculot et Califice | Beauduin SPRL | RESISOL SPRL | Vadebo N.V. | LUC, BARBIER

Other related companies as De Witte Ballon: Bietlot-Duculot et Califice | Beauduin SPRL | RESISOL SPRL | Vadebo N.V. | LUC, BARBIER

De Witte Ballon is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio 3000 - BE - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is De Witte Ballon, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06778533935. Het bedrijf De Witte Ballon bevindt zich op het adres: Naamsestraat 114 - Leuven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 804,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 715,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in De Witte Ballon zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Witte Ballon is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Witte Ballon is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Witte Ballon, openstaande posities, locatie van De Witte Ballon op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Witte Ballon is a company, that was registered 1993 in 3000 - BE - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is De Witte Ballon, company assigned to the tax number BE06778533935. The company De Witte Ballon is located at the address: Naamsestraat 114 - Leuven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 804,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 715,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in De Witte Ballon were not found.
The main activity of De Witte Ballon is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Witte Ballon is not available. You also can look at reviews of De Witte Ballon, open positions, location of De Witte Ballon on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Witte Ballon, 3000 - BE - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Witte Ballon, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Witte Ballon, 3000 - BE - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Witte Ballon, employees, financial statistics.