Bietlot-Duculot et Califice

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Bietlot-Duculot et Califice
Private companiesTransportation Services • Bietlot-Duculot et Califice

Contactgegevens Bietlot-Duculot et Califice: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bietlot-Duculot et Califice: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bietlot-Duculot et Califice

Regio (region): Charleroi (Gilly), België

Adres (address): Rue du Rond Point 185,6060, België

Telefoon (phone): 071 28 36 11; 071 48 71 48 071 28 36 11; 071 48 71 48

Fax (fax): 071 28 36 20 071 28 36 20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bietlot-Duculot et Califice: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bietlot-Duculot et Califice"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bietlot-Duculot et Califice"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bietlot-Duculot et Califice, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bietlot-Duculot et Califice. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bietlot-Duculot et Califice, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bietlot-Duculot et Califice. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bietlot-Duculot et Califice
Products information Bietlot-Duculot et Califice

BTW identificatienummer (tax): BE03227478027
Ondernemingsnummer: 7761260986
Hoofdstad (capital): 236,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 154,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Bietlot-Duculot et Califice zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bietlot-Duculot et Califice
(Get full report from official database of BE for Bietlot-Duculot et Califice)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bietlot-Duculot et Califice
Addition kinds of activities for Bietlot-Duculot et Califice

013100. Katoen | Cotton
09719901. Dierjacht en vangst, commercieel | Animal hunting and trapping, commercial
16290502. Mijn laden en lossen station bouw | Mine loading and discharging station construction
36459907. Tafellampen | Table lamps
36479906. Motorlampen | Motorcycle lamps
73490203. Schoorsteenreiniging | Chimney cleaning
73790201. Computer hardware vereisten analyse | Computer hardware requirements analysis

Werken bij Bietlot-Duculot et Califice: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bietlot-Duculot et Califice: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bietlot-Duculot et Califice. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bietlot-Duculot et Califice. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker dierenspeciaalzaak vogels, parkieten en kippen (flexi-job) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar iets extra, gek van pluimvee en kan je aan de slag met een flexi-job contract? Dan is dit de perfecte job voor jou. Voor een dierenspeciaalzaak pluimvee in Kruishoutem zijn we op zoek naar iemand die 4uur per dag 3 dagen in de week aan de slag wil. Je zorgt mee voor de orde en netheid in de zaak. Hiernaast voeder je de dieren en op termijn zul je ook klanten helpen.

  • PLOEGCHEF NACHT MAGAZIJN DISTRIBUTIE (M/V) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een grondige inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor het volledig crossdock gebeuren en verzeker je samen met je team (12 tal medewerkers) de operationele doorstroming van in- en uitgaande goederen. Je bent het centraal aanspreekpunt en springt bij waar nodig om en optimale magazijnwerking te garanderen. Je neemt initiatief, toont een actieve betrokkenheid en rapporteert aan de directie. Je zorgt voor de opleiding en begeleiding van nieuwe magazijniers.

  • Onderhouds / Storingstechnieker (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het algemeen en preventief onderhoud van de machines - Je spoort storingen op en zorgt voor een doeltreffende oplossing op lange termijn - Je werkt actief mee aan diverse projecten zoals machineverbetering en de opbouw van nieuwe installaties

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 22 uur per week (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Hasselt. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Hasselt (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Hasselt en Diepenbeek ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die in prive-woningen willen instaan voor alle huishoudeliijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen...bij verschillende gezinnen in regio Hasselt

  • HUISHOUDHULP VOOR OOSTERZELE (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Oosterzele.

  • student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Aarschot met vestigingen in Aarschot en Kessel-Lo zoeken wij heel dringend studenten met lesvrije dagen. Wij zoeken studenten die kunnen werken van maandag tot vrijdag of losse dagen tijdens de week van 8u00-17u00.

  • Jobstudent - marketing/communicatie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven én gepassioneerde jobstudent met kennis van communicatie, marketing en social media. Kan jij jezelf, naast je studies, ongeveer 1 à 2 dagen per week vrij maken om nog een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • ADMINISTRATIEVE EN COMMERCIËLE DUIZENDPOOT IN KALMTHOUT (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Verantwoordelijk voor o.a. key accounts * Gebruik van Franse kennis * Regio: Kalmthout Onze klant is een kunststofverwerkend bedrijf in Kalmthout. Men produceert en verkoopt kunststof leidingsystemen en is op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijkse ordermanagement van de key accounts. Je verzorgt de goede werking van de backoffice en de interne verkoopprocessen, dit alles door goed samen te werken met de medewerkers van andere afdelingen. Je taken bestaan uit het opstellen en verwerken van kortingsmodellen en prijsaanpassingen voor de klanten en prospects. Daarnaast beheer je de klachtenprocedure en meet je de klanttevredenheid. Ten slotte ondersteun je de interne marketingafdeling. Om je functie goed uit te oefenen maak je actief gebruik van CRM-software ter ondersteuning van de verkoopstrategie van onze klant.

  • Lasser halfautomaat voor sterke KMO (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een sterke en groeiende speler binnen de metaalsector zijn wij op zoek naar een twee lassers half-automaat, kennis TIG is een extra troef. Taken: - Je staat in voor het lassen van allerhande toepassingen want het bedrijf maakt maatwerk voor zijn klanten - Je bekijkt het plan aandachtig voordat je begint te lassen - Je zorgt voor de fijne afwerking - Je helpt polyvalent bij andere collega's

  • Sales Data Analyst | Unilever (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Vaste Job

    Ben je klaar om je analytische skills verder te ontwikkelen bij een wereldspeler in FMCG? Als Data Analyst ga je de beschikbare (sales)data analyseren en interpreteren om zo een beter inzicht te krijgen in de impact van de commerciële acties. Je rapporteert en communiceert je bevindingen en best practices naar alles stakeholders (Sales, Project Management,..) en giet je analyses in een efficiënt plan van aanpak. Op basis van eerdere analyses doe je aan forecasting met oog op een nog betere Salesstrategie.

  • Klinisch psycholoog (m/v) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: PSYCHOLOGISCH CENTRUM TEMSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologisch Centrum Temse is een groepspraktijk in volle ontwikkeling van erkende psychologen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Meer info over onze praktijk kan je vinden op www.psychologischcentrumtemse.be Als klinisch psycholoog zal je instaan voor het ondersteunen en begeleiden van volwassenen. Je geeft individuele begeleiding, maar er is ook de mogelijkheid om groepstrainingen of workshops (thema's worden onderling besproken) te geven. Daarnaast zal je ook deelnemen aan het teamoverleg en de intervisie. Op die manier zal je meehelpen aan de uitbouw van onze praktijk.

Zoek naar antwoorden van Bietlot-Duculot et Califice in sociale netwerken
Look for responds of Bietlot-Duculot et Califice in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bietlot-Duculot et Califice. Laat een reactie achter voor Bietlot-Duculot et Califice. Bietlot-Duculot et Califice bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bietlot-Duculot et Califice. Leave a respond for Bietlot-Duculot et Califice. Bietlot-Duculot et Califice on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bietlot-Duculot et Califice op de google maps. Adres en contacten Bietlot-Duculot et Califice
Location of Bietlot-Duculot et Califice on the google maps. Address and contacts of Bietlot-Duculot et Califice

Andere gerelateerde bedrijven als come Bietlot-Duculot et Califice Bietlot-Duculot et Califice: Chalet NV | Darras J-P | Ausloos Verpakkingstechniek BVBA | DELFORGE s.a | EMKO BVBA

Other related companies as Bietlot-Duculot et Califice: Chalet NV | Darras J-P | Ausloos Verpakkingstechniek BVBA | DELFORGE s.a | EMKO BVBA

Bietlot-Duculot et Califice is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Charleroi (Gilly), België. De volledige naam van het bedrijf is Bietlot-Duculot et Califice, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03227478027. Het bedrijf Bietlot-Duculot et Califice bevindt zich op het adres: Rue du Rond Point 185,6060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 236,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 154,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Bietlot-Duculot et Califice zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bietlot-Duculot et Califice is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bietlot-Duculot et Califice is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bietlot-Duculot et Califice, openstaande posities, locatie van Bietlot-Duculot et Califice op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bietlot-Duculot et Califice is a company, that was registered 2009 in Charleroi (Gilly) region, Belgium. Full name of company is Bietlot-Duculot et Califice, company assigned to the tax number BE03227478027. The company Bietlot-Duculot et Califice is located at the address: Rue du Rond Point 185,6060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 236,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 154,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Bietlot-Duculot et Califice were not found.
The main activity of Bietlot-Duculot et Califice is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Bietlot-Duculot et Califice is not available. You also can look at reviews of Bietlot-Duculot et Califice, open positions, location of Bietlot-Duculot et Califice on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bietlot-Duculot et Califice, Charleroi (Gilly): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bietlot-Duculot et Califice, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bietlot-Duculot et Califice, Charleroi (Gilly): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bietlot-Duculot et Califice, employees, financial statistics.