BORGERS MIA

Contactgegevens BORGERS MIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BORGERS MIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BORGERS MIA

Regio (region): Duffel, België

Adres (address): Leopoldstraat 50,2570, België

Telefoon (phone): 015 63 56 35 015 63 56 35

Fax (fax): 015 63 56 36 015 63 56 36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BORGERS MIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BORGERS MIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BORGERS MIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BORGERS MIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BORGERS MIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BORGERS MIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BORGERS MIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BORGERS MIA
Products information BORGERS MIA

BTW identificatienummer (tax): BE06274261474
Ondernemingsnummer: 9978576660
Hoofdstad (capital): 653,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 227,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BORGERS MIA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BORGERS MIA
(Get full report from official database of BE for BORGERS MIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BORGERS MIA
Addition kinds of activities for BORGERS MIA

1221. Bitumineuze kolen en bruinkool-oppervlakte mijnbouw | Bituminous coal and lignite-surface mining
14749902. Glauber's zoutwinning | Glauber's salt mining
24310605. Houtwerk, interieur- en sierkunst, nec | Woodwork, interior and ornamental, nec
30110202. Vliegtuigen banden, pneumatisch | Airplane tires, pneumatic
32119900. Vlak glas | Flat glass, nec
38230407. Dichtheid en specifieke zwaartekracht instrumenten, industrieel proces | Density and specific gravity instruments, industrial process
39490507. kruisbogen | Crossbows
50729902. Wielen en glijbanen | Casters and glides
57340100. Computer randapparatuur | Computer peripheral equipment
73730400. Computerondersteunde systeemdiensten | Computer-aided system services

Werken bij BORGERS MIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BORGERS MIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BORGERS MIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BORGERS MIA. Looking for open vacancies in other companies

 • Finance Controller (ASSENEDE)

  Regio: ASSENEDE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Adient te Assende werft een tijdelijke Finance Controller aan. Op vlak van productie van autozetels is Adient een wereldwijde speler en leveren zij aan diverse grote automerken. Ben jij de persoon die achter de ambacht kan zorgen voor de juiste cijfers? Adient verwacht een correcte financiële managementrapportering en je verzekert de juistheid van de financiële informatie van de plant. Je voert zelfstandige financiële analyses uit en stelt analyserapporten op. In samenwerking met de Finance manager stel je budgetten en forecasts op.

 • Contract Management Consultant regio Brussel (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is dringend op zoek naar 4 Contract Management Consultants (M/V) voor een internationaal bedrijf actief in premium wagens in de regio van Brussel. Onze klant is een welvarend bedrijf actief in de automotive sector gelegen in het Brusselse en geniet een zeer goede reputatie. Als Contract Management Consultant heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je beheert financiële en administratieve contractwijzigingen; Je sluit contracten af met bepaalde klanten; Je zorgt voor het beheer van administratieve documenten (kentekenbewijs, schrappingsbewijs, nummerplaat etc.); Ook het opvolgen van pre-retention van contracten behoort tot jouw takenpakket. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • ervaren pijpfitters (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De werkzaamheden bestaan ondermeer uit: - pijpleidingsystemen samenstellen (fitten) en plaatsen. Het maken en plaatsen van supports, het de- en monteren van flensverbindingen.

 • Productievoorbereider (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een metaalbedrijf te Oudenaarde zijn wij dringend op zoek naar een productie voorbereider. Taken : - Opstellen van en voorbereiden van productie-orders gebaseerd op diverse parameters zoals beschikbare grondstoffen en verwachte levertermijnen ; - Coördinatie met de verantwoordelijke van de planning, alsook met andere collega's van andere afdelingen zoals sales, expeditie en klachtenbehandeling ; - Controle na de productie van de output tegenover de verwerkte grondstoffen ; - Technische fiches, met name de verwachtingen van de klanten, helpen beheren ; - Diverse administratieve taken gerelateerd aan productie en administratie van de producten Profiel : - Niveau professioneel bachelor ; - Sterk logisch redeneervermogen aanwezig, gezien vele (rekenkundige) optimalisaties ; - Goed kunnen functioneren onder bepaalde tijdsdruk ; - Nederlands zeer goed, Frans/Engels begrijpen, Duits is een pluspunt ; - Kunnen functioneren in een klein en flexibel team ; - Punctueel en gestructureerd kunnen werken ; - Voldoende affiniteit om hoofdzakelijk met software te werken Gezien de specifieke inhoud van deze functie, zal de nieuwe persoon intern opgeleid worden.

 • Huiswerkbegeleider (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je helpt de leerling van de lagere school een goede studie- en werkmethode te ontwikkelen en helpt hem/haar bij zijn/haar huiswerk. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Verlichtingsadviseur (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: SPINDLE

  Type: Vaste Job

  Als verlichtingsadviseur onthaal je klanten in showroom of sta je hen telefonisch te woord. Je gaat op een creatieve en innovatieve manier op zoek naar de gepaste verlichting en bijhorende accessoires voor hun project. Indien het materialen zijn die niet standaard tot het gamma behoren ga je ook zelf actief opzoek naar een gepaste leverancier. Ook het uitwerken en opvolgen van de offertes behoort tot jou takenpakket. Daarnaast sta je ook in voor het technisch uitwerken van het dossier en lichtstudies.

 • ADMINISTRATIEF BEDIENDE MET AUTOTECHNISCHE ACHTERGROND M/V (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

  Type: Vaste Job

  De administratief medewerker maakt deel uit van een kleine ploeg en behandelt, samen met zijn collega's, alle technische, commerciële en administratieve vragen van onze klanten. Hij is een “duizendpoot” met een hands-on mentaliteit, die zich o.m. met plezier ontfermt over alle verborgen taakjes in een klein team. Hij is gemotiveerd om alle opdrachten met optimale efficiëntie te vervullen en zo een maximale klantentevredenheid te bereiken. Een belangrijk deel van deze functie bestaat uit het helpen van klanten om de correcte onderdeelnummers te vinden voor hun voertuigen, gebaseerd op het chassisnummer en met behulp van elektronische onderdelencatalogi. De medewerker is een auto-expert en heeft een grondige (theoretische) kennis van auto-onderdelen. Naast zijn technische kennis, beschikt hij over de nodige commerciële en administratieve vaardigheden en is hij een perfecte teamplayer

 • Commercieel Medewerker (Binnendienst) (Hoogerheide)

  Regio: Hoogerheide

  Bedrijf: BRIDGE TECHNIEK PROFESSIONALS

  Type: Vaste Job

  Gezocht: Commercieel Medewerker Binnendienst. Voor onze openstaande vacature in Hoogerheide NL (NB) zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst met beheersing van de Franse Taal. Ben jij klant- en servicegerichtheid en heb jij veel commerciële inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wat ga je doen? Als commercieel medewerker binnendienst ga je werken in een klein maar gezellig team van 3 collega´s. Na een inwerkperiode ondersteun je het buitendienst team en zorg je voor het hele traject van telefonische verkoop en orderstroom, vanaf de aanvraag en orderverwerking tot en met de nazorg. Als adviseur help je jouw klanten bij vragen en verdiep jij je in het oplossen van technische vraagstukken, waarbij optimale klant en service gerichtheid zeer belangrijk is. De vragen hebben betrekking op onder andere tandwielkasten, transmissies, elektromotoren, reductoren en overbrengingen. Geen dag is hetzelfde en je komt te werken met een ervaren team van aandrijfspecialisten. Door het uitstekende contact en de opgebouwde know-how ben jij in staat alert in te spelen op hun specifieke vragen.

 • Beenhouwer Verkoper Liedekerke (LIEDEKERKE)

  Regio: LIEDEKERKE

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

 • Werkvoorbereider Machinebouw (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

  Type: Vaste Job

  Een vlotte productieflow en een goede kwaliteit... Daar zet jij je schouders onder, samen met de werkplaatsverantwoordelijke. Je staat in voor een vlotte productieflow en een goede kwaliteit in nauwe samenwerking met de werkplaatsverantwoordelijke Je zorgt voor de nodige bezetting in de verschillende afdelingen Je werkt nauw samen en in overleg met de andere afdelingen binnen de projectflow

 • Logopedist (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Cocon

  Type: Zelfstandige activiteit

  CoCon, een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Sint-Niklaas is op zoek naar een nieuwe collega logopedist. In onze groepspraktijk werken we met 4 kinder-en jeugdpsychologen, 3 psychologen voor volwassenen, 1 relatie-en gezinstherapeut en 1 logopedist. We zijn op zoek naar een logopedist met kennis van leerstoornissen (dyslexie, dyscalculie). Zowel diagnostiek als therapie is een belangrijk onderdeel van de job.

 • RESERVE schoonmaak regio Geraardsbergen 2018 (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Geraardsbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van BORGERS MIA in sociale netwerken
Look for responds of BORGERS MIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BORGERS MIA. Laat een reactie achter voor BORGERS MIA. BORGERS MIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BORGERS MIA. Leave a respond for BORGERS MIA. BORGERS MIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BORGERS MIA op de google maps. Adres en contacten BORGERS MIA
Location of BORGERS MIA on the google maps. Address and contacts of BORGERS MIA

Andere gerelateerde bedrijven als come BORGERS MIA BORGERS MIA: Pouleyn NV | Koopman International BV | Verbelen Gifts B.V.B.A. | Advies NV | BEVA SOFTWARE

Other related companies as BORGERS MIA: Pouleyn NV | Koopman International BV | Verbelen Gifts B.V.B.A. | Advies NV | BEVA SOFTWARE

BORGERS MIA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Duffel, België. De volledige naam van het bedrijf is BORGERS MIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06274261474. Het bedrijf BORGERS MIA bevindt zich op het adres: Leopoldstraat 50,2570. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 653,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 227,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BORGERS MIA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BORGERS MIA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BORGERS MIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BORGERS MIA, openstaande posities, locatie van BORGERS MIA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BORGERS MIA is a company, that was registered 1990 in Duffel region, Belgium. Full name of company is BORGERS MIA, company assigned to the tax number BE06274261474. The company BORGERS MIA is located at the address: Leopoldstraat 50,2570. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 653,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 227,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BORGERS MIA were not found.
The main activity of BORGERS MIA is Automotive Repair, Services and Parking, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BORGERS MIA is not available. You also can look at reviews of BORGERS MIA, open positions, location of BORGERS MIA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BORGERS MIA, Duffel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BORGERS MIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BORGERS MIA, Duffel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BORGERS MIA, employees, financial statistics.