Koopman International BV

Contactgegevens Koopman International BV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Koopman International BV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Koopman International BV

Regio (region): Wommelgem, België

Adres (address): Uilenbaan 76,2160, België

Telefoon (phone): 03 355 35 55 03 355 35 55

Fax (fax): 03 355 35 69 03 355 35 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Koopman International BV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Koopman International BV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Koopman International BV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Koopman International BV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Koopman International BV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Koopman International BV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Koopman International BV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Koopman International BV
Products information Koopman International BV

BTW identificatienummer (tax): BE06033111572
Ondernemingsnummer: 4044311523
Hoofdstad (capital): 194,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 550,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Koopman International BV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Koopman International BV
(Get full report from official database of BE for Koopman International BV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Koopman International BV
Addition kinds of activities for Koopman International BV

4581. Luchthavens, vliegvelden en diensten | Airports, flying fields, and services
6022. Staat commerciële banken | State commercial banks
207600. Plantaardige oliefabrieken, nec | Vegetable oil mills, nec
28650104. Anthraquinon, kleurstoffen | Anthraquinone, dyes
28990113. Pepermunt olie | Peppermint oil
34120000. Metalen vaten, trommels en emmers | Metal barrels, drums, and pails
34659904. Mouldings of trim, auto: gestempeld metaal | Moldings or trim, automobile: stamped metal
35599915. Metalen afwerkingsapparatuur voor plating, enz. | Metal finishing equipment for plating, etc.
59329903. Muziekinstrumenten, tweedehands | Musical instruments, secondhand
83220101. Volwassen kinderdagverblijf | Adult day care center

Werken bij Koopman International BV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Koopman International BV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Koopman International BV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Koopman International BV. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior Controller Telenet Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE TELENET

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Junior Controller zal jouw takenpakket er als volgt uitzien: Maandelijkse controle en aflsuiting invoices & accruals Ondersteuning bieden aan interne en externe audits Monitoren van budgetten en voorstudie jaarverwachtingen (forecasting & end year) Rapporteringen opmaken en oplijsten uit verschillende databases

  • Customer service medewerker deeltijds of voltijds (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt klanten op verscheidene manieren verder, onder andere het telefonisch beantwoorden van vragen en klachten, reageren op e-mails van klanten, bijhouden en opvolgen van klantendossiers tot het volledig beheren van je eigen portefeuille aan klanten kunnen deel uitmaken van je takenpakket. Wij hebben vacatures op zowel inbound (klantendiensten) als outbound (telesales, call center) afdelingen.

  • TECHNISCH OPERATOR TEXTIEL GEZOCHT [Dendermonde] (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Dendermonde zoeken wij een gedreven technisch operator voor in de continuververij. Je staat er in voor het bedienen van enkele machines en kijkt het product na op kwaliteitsfouten.

  • MECANICIEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Werken als huishoudhulp Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Passie om als student mee te helpen in een brillenwinkel! (m/v) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een fijne en goed draaiende winkel gespecialiseerd in oa. de verkoop van brillen en lenzen, zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en vlotte jobstudent om bij te staan in de verkoop! Naast klanten adviseren en helpen in hun aankoop, zorg je er mee voor dat de winkel er elke dag piekfijn uitziet en dat de artikelen netjes gepresenteerd worden (bv. brilmonturen schoonmaken) en dat de winkelrekken worden aangevuld. je zorgt voor een administratieve ondersteuning met het ingeven van bestelbonnen, oogmetingen en kassawerk Jouw werkuren zijn in overleg met de zaakvoerster bespreekbaar en kunnen wisselen doorheen de week en op zaterdagen!

  • Stagiair(e) Azure AD migratie met implementatie security voor Azure AD (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Meer en meer bedrijven verwachten een always-on infrastructuur waarbij men denkt aan een migratie naar Azure AD. Onderzoeksvraag: Hoe kan je op de meest efficiënte manier een bestaande IT omgeving migreren naar Azure AD met aandacht voor security en de implementatie ervan? Doel: Het opzetten van een migratie pad voor onze testomgeving en de uitvoering van de huidige AD omgeving naar Azure AD. Tevens de implementatie van bijkomende security zoals conditional access, MFA, etc. alsook de implementatie van group policies met betrekking op security en updates. Effectieve testen uitvoeren om op basis hiervan gegronde beslissingen te kunnen nemen voor de klanten en hun behoeftes.

  • metselaar (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: BOUWONDERNEMING HOFMAN

    Type: Vaste Job

    uitvoeren van metselwerken uitvoeren van tal van andere bouwkundige taken (grond- en funderingswerken, rioleringswerken en vloeren) de werkpost voorzien van materiaal en producten bevoorrading controleren producten aanmaken

  • INDUSTRIAL ELECTRICIAN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Actemium

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een technisch uitdagende en variërende job in een industriële omgeving? Je bent veiligheidsbewust en een échte teamplayer? Dan is deze job iets voor jou! Met veiligheid als prioriteit, zorg jij als Industrial Electrician bij onze klanten voor de installatie, het onderhoud en het uitvoeren van herstellingen aan elektrische installaties met oog voor kwaliteit.  Functiebeschrijving: Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden, herstellen en in werking stellen van elektrische installaties. Je monteert de nodige kabelbanen, conduct en ondersteuningen. Je trekt kabels van verschillende secties. Je sluit verschillende types van kabels aan. Je installeert en sluit de elektriciteitskasten en verdeeldozen aan. Je voert de nodige testen op elektrische kringen uit. Je rapporteertaan de voorman. Je profiel: Je bent in het bezit van een A2 of A3 Elektriciteit. Ervaring in de industrie is een pluspunt, maar geen vereiste! Je heeft een zeer goede kennis Nederlands. Je bent in het bezit van een VCA-attest en eigen vervoer. Je bent veiligheidsbewust en beschikt over voldoende verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent gemotiveerd en flexibel. Wat bieden wij? Bij Actemium - merk van VINCI Energies - aan de slag gaan, dat betekent kiezen voor een innovatieve omgeving, met gepassioneerde collega’s. We geven je zowel de omkadering (training en coaching) als de opportuniteiten nodig om je loopbaan een échte impuls te geven. Je komt terecht in een bedrijf waar veiligheid en collegialiteit voorop staan, en waar tegelijk ruimte wordt gegeven om je eigen ding te doen. Dankzij onze organisatiestructuur en duidelijke loopbaanpaden heb je zicht op je toekomst en blijf je groeien. Je kan rekenen op een contract van onbepaalde duur, met een compleet en competitief verloningspakket en een interessanteverlofregeling. We organiseren ook tal van sportieve, culturele en familiale activiteiten. We werven aan op basis van competenties ongeacht geslacht, leeftijd, origine of fysieke beperking. Interesse? Solliciteer online of stuur je cv en motivatiebrief naar [email protected] Neem gerust ook een kijkje op onze website www.vinci-energies.be  of op onze Facebook pagina, en ervaar 'the VINCI Energies way of life’!

  • Ervaren Brood- en banketbakker (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: BVBA Bakkerij Buntinx-Withofs

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een brood- en banketbakker. U werkt samen met de zaakvoerder om zowel brood als banket te bakken.

  • Voltijdse/deeltijdse job als verpleegkundige (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: HUIZE TER WALLE vzw CIGB

    Type: Vaste Job

    In WZC Huize Ter Walle, zijn we op zoek naar een fulltime verpleegkundige voor onbepaalde duur om ons team te versterken. De cliënten die bij ons verblijven, kunnen verschillende zorgnoden hebben bijv.: bewoners met dementie, psychische kwetsbaarheid, fysieke afhankelijkheid, … .

  • WINKELBEDIENDE SLAGERIJ (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: STEVENS ROEL

    Type: Flexijob

    Je zal de klanten bedienen aan de toog. Je maakt de bestellingen klaar en rekent af. Daarnaast zorg je ervoor dat de toog steeds aangevuld en proper is. Als het rustiger is help je ook mee in het atelier bij het maken van kleine bereidingen en je doet de afwas.

Zoek naar antwoorden van Koopman International BV in sociale netwerken
Look for responds of Koopman International BV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Koopman International BV. Laat een reactie achter voor Koopman International BV. Koopman International BV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Koopman International BV. Leave a respond for Koopman International BV. Koopman International BV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Koopman International BV op de google maps. Adres en contacten Koopman International BV
Location of Koopman International BV on the google maps. Address and contacts of Koopman International BV

Andere gerelateerde bedrijven als come Koopman International BV Koopman International BV: Articura | CREATION MANUFACTURE BELGIUM SPRL | JLB Photo | Jemco SA | ROX-EXPO

Other related companies as Koopman International BV: Articura | CREATION MANUFACTURE BELGIUM SPRL | JLB Photo | Jemco SA | ROX-EXPO

Koopman International BV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Wommelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is Koopman International BV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06033111572. Het bedrijf Koopman International BV bevindt zich op het adres: Uilenbaan 76,2160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 194,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 550,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Koopman International BV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Koopman International BV is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Koopman International BV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Koopman International BV, openstaande posities, locatie van Koopman International BV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Koopman International BV is a company, that was registered 2005 in Wommelgem region, Belgium. Full name of company is Koopman International BV, company assigned to the tax number BE06033111572. The company Koopman International BV is located at the address: Uilenbaan 76,2160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 194,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 550,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Koopman International BV were not found.
The main activity of Koopman International BV is Automotive Repair, Services and Parking, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Koopman International BV is not available. You also can look at reviews of Koopman International BV, open positions, location of Koopman International BV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Koopman International BV, Wommelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Koopman International BV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Koopman International BV, Wommelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Koopman International BV, employees, financial statistics.