BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL
Private companiesEating and Drinking Places • BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL

Contactgegevens BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL

Regio (region): Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België

Adres (address): Lambeaulaan 40,1200, België

Telefoon (phone): 02 779 58 01; 02 779 58 03 02 779 58 01; 02 779 58 03

Fax (fax): +32 (61) 631-78-86 +32 (61) 631-78-86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL
Products information BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05738677978
Ondernemingsnummer: 9181518554
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 405,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL
(Get full report from official database of BE for BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL
Addition kinds of activities for BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL

2361. Meisjes en kinderkleding, blouses | Girl's and children's dresses, blouses
078300. Sierstruik- en boomdiensten | Ornamental shrub and tree services
36710100. Kathodestraalbuizen, inclusief herbouwd | Cathode ray tubes, including rebuilt
78410000. Videobandverhuur | Video tape rental
86610123. Niet-kerkelijke kerk | Non-denominational church

Werken bij BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Airport Crew (m/v) (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als onthaalmedewerker zorg je ervoor dat de passagiers op de luchthaven hun reis op een aangename manier kunnen aanvatten of afronden. Je staat samen met een team van dynamische collega’s in voor de vlotte doorstroming van reizigers aan de veiligheidscontrole en paspoortcontrole. Je pakt eventuele problemen pro-actief en diplomatisch aan, en biedt hulp en advies waar nodig. Je bekwaamt je in de geldende regels en procedures, de luchthaven zal voor jou geen geheimen kennen. Als je merkt dat reizigers naar iets op zoek zijn, ga je er naartoe en probeer je hen verder te helpen. Verder help je aan de douane reizigers verder die problemen ervaren met het inscannen van hun ticket. Bovendien zal je aan de douane worden ingezet om ervoor te zorgen dat passagiers vlot aanschuiven. Welke rol je ook uitoefent, je bent hét aanspreekpunt voor de gasten van de luchthaven. Met de glimlach garandeer je een continue, kwaliteitsvolle dienstverlening. Kortom, je maakt het bezoek aan de luchthaven een aangename beleving.

 • Administratief medewerker, verpleegkundige of paramedicus voor de weefselbank (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: UZ Antwerpen

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Wat ga je doen?  je bent betrokken in het proces rond weefseldonatie; je zorgt mee voor de praktische en administratieve opvolging van de musculoskeletale weefselbank zoals: weefsel in ontvangst nemen; opvolgen van donordossiers; organisatie van verzendingen en ophaling van weefsel; opvolging voorraad weefsel en verbruiksgoederen; opnemen van bestellingen; afleveringen; voorbereiding facturatie. je werkt mee aan de screening van potentiële donoren; je neemt deel aan toestellenonderhoud en temperatuursopvolging; je ondersteunt de totale werking van de weefsel- en cellenbank; je voert aanvullend onderzoek uit (bv. validatie) ten behoeve van kwalitatieve verbeteringen. Wat verwachten we van jou?  je beschikt over een diploma van medical management assistant, medisch laboratoriumtechnoloog, gegradueerde verpleegkundige, bioloog of biomedicus; je beschikt over sterke organisatorische vaardigheden; je durft je verantwoordelijkheid te nemen en werkt zelfstandig en gestructureerd; je kan vlot werken met MS Office-toepassingen; je werkt nauwkeurig en hebt oog voor kwaliteit; je kan goed in team werken; je bent gemotiveerd; je bent stressbestendig. Wat biedt het UZA jou als werkgever?  voltijds bediendecontract voor bepaalde duur (vervanging zwangerschap); recuperatie 40-uren week (12 extra vakantiedagen op jaarbasis); 8 bijkomende vakantiedagen buiten de wettelijke vakantie; maaltijdcheques t.w.v. 4 euro per gewerkte dag (8u); verschillende kinderopvangmogelijkheden. Interesse? Ben je geïnteresseerd, solliciteer dan online via www.uzatrektaan.be. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30.

 • Allround onderhoudstechnieker (m/v) (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een industriebouw bedrijf in de metaalsector zoeken we een onderhoudstechnieker voor het machinepark in het atelier. Na een inwerkperiode sta je in voor de onberispelijke werking van ons machinepark en het onderhoud van onze gebouwen en technische infrastructuur. Storingen in het machinepark los je snel en zelfstandig op. Je werkt en denkt mee aan technische projecten (o.m. installatie van nieuwe machines) soms samen met externe aannemers. Je staat mee in voor het periodiek onderhoud. Je rapporteert rechtstreeks aan het hoofd technische dienst.

 • POETSHULP VOOR THUISZORG (Regio Niel, Schelle, Hemiksem) (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: SOWEL vzw.

  Type: Dienstenchequebaan

  Je zal werken als poetshulp. Je staat in voor het onderhoud van woning in de regio Niel, Schelle, Hemiksem, zowel bij jonge gezinnen als oudere personen

 • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Maarkedal (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

 • Jobstudent poetser kerstvakantie te Lommel (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Studentenjob

  Als reiniger ben je verantwoordelijk voor het reinigen van verschillende ruimten; muren, plafonds, machines, ... Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de volledige productieruimte.

 • Student bakkerij (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij in Boutersem zijn we op zoek naar studenten voor het weekend. Je staat in voor de bediening. Je helpt de mensen verder, snijdt brood en zorgt voor een mooi ogende toog. Je bent ook niet vies van bij rustige momenten mee te helpen met de opkuis.

 • Administratief bediende aankoop en magazijn (DADIZELE)

  Regio: DADIZELE

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Vaste Job

  Voor een firma ruime regio Menen zoeken wij een administratief medewerker. Je wordt ingezet voor verschillende afdelingen. De taken zijn erg afwisselend, wat de job echt leuk maakt: - ondersteuning aan het onthaal: verdelen van scanners voor het magazijn, aanspreekpunt van leveranciers, ... - opvolgen bestellingen van A-Z - controle van inkomende goederen - je zorgt voor een goede communicatie met de magazijniers en winkelverantwoordelijken - ...

 • Velgenhersteller (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: VAG CAROSSERIE

  Type: Vaste Job

  Het herstellen van velgen m.b.v. een CNC machine.

 • Telefonist (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Gent Careers

  Type: Vaste Job

  Als telefonist vertegenwoordig je de firma en sta je in voor de telefonische verkoop/promotie van verschillende producten. Dit zijn vb. kranten, magazines, verzekeringen, kreditkaarten, .... Je overtuigt de klant van de toegevoegde waarde van de bestaande producten en diensten: - Je neemt contact op met de bestaande klanten om hen te informeren over de mogelijkheden van het product of de dienst die je vertegenwoordigt - Met commerciële ingesteldheid en luisterend oor, ga je op zoek naar nieuwe en potentiële behoeftes van de klant om hier naderhand op in te spelen - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je verkoopsgesprekken en het inloggen van je verkopen in het systeem

 • Flexijob Oud-Turnhout in Beenhouwerij (OUD-TURNHOUT)

  Regio: OUD-TURNHOUT

  Bedrijf: VERSO FOOD

  Type: Flexijob

  Voor ons filiaal te Oud-Turnhout zijn wij op zoek naar een flexijob om ons team te versterken : Samen met de collega's sta je in voor de verkoop van vers vlees , charcuterie en kaas en traiteurproducten Je helpt mee met de voorbereidingen / afsluiting van de verstoog Door je kennis van de producten kan je steeds de klanten adviseren in hun aankopen De werkuren zijn bespreekbaar met de chef van het filiaal Je bent klantvriendelijk

 • Zaalmedewerker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Restaurant Jour de fête

  Type: Flexijob

  Als zaalmedewerker sta je in voor diverse taken in het restaurant. Je zet de zaal klaar, ontvangt onze klanten, zorgt voor een goed verloop van de service en laat na afloop de zaal achter alsof het je eigen restaurant zou zijn.

Zoek naar antwoorden van BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL. Laat een reactie achter voor BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL. BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL. Leave a respond for BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL. BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL op de google maps. Adres en contacten BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL
Location of BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL on the google maps. Address and contacts of BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL: LISTER-LOCQUET | Belex Cargo SA | Di Silvestro et Fils SPRL | GRUNDIG-ANYS | George M. Melki

Other related companies as BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL: LISTER-LOCQUET | Belex Cargo SA | Di Silvestro et Fils SPRL | GRUNDIG-ANYS | George M. Melki

BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05738677978. Het bedrijf BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL bevindt zich op het adres: Lambeaulaan 40,1200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 405,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL, openstaande posities, locatie van BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL is a company, that was registered 2004 in Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL, company assigned to the tax number BE05738677978. The company BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL is located at the address: Lambeaulaan 40,1200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 405,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL were not found.
The main activity of BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL is not available. You also can look at reviews of BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL, open positions, location of BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL, Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL, Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELGA TRANSLATIONS DIV ANGLIA TRANSLATIONS SPRL, employees, financial statistics.