LISTER-LOCQUET

Contactgegevens LISTER-LOCQUET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LISTER-LOCQUET: address, phone, fax, email, website, opening hours

LISTER-LOCQUET

Regio (region): Kruishoutem, België

Adres (address): Karreweg 139A,9770, België

Telefoon (phone): 09 388 80 85 09 388 80 85

Fax (fax): +32 (4) 288-84-42 +32 (4) 288-84-42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LISTER-LOCQUET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LISTER-LOCQUET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LISTER-LOCQUET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LISTER-LOCQUET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LISTER-LOCQUET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LISTER-LOCQUET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LISTER-LOCQUET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LISTER-LOCQUET
Products information LISTER-LOCQUET

BTW identificatienummer (tax): BE08210327148
Ondernemingsnummer: 3232147216
Hoofdstad (capital): 819,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 697,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in LISTER-LOCQUET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LISTER-LOCQUET
(Get full report from official database of BE for LISTER-LOCQUET)

Aanvulling soorten activiteiten voor LISTER-LOCQUET
Addition kinds of activities for LISTER-LOCQUET

28510302. Houtvullers of sealers | Wood fillers or sealers
35560107. Melkmachines, machines voor droge melkverwerking | Milk machinery, dry milk processing machinery
37610000. Geleide raketten en ruimtevaartuigen | Guided missiles and space vehicles
42129910. Mail carrier, contract | Mail carriers, contract
59610202. Computers en randapparatuur, postorder | Computers and peripheral equipment, mail order

Werken bij LISTER-LOCQUET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LISTER-LOCQUET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LISTER-LOCQUET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LISTER-LOCQUET. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround Magazijnmedewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct orderpicken Je helpt mee met de algemene ondersteuning van de Dienst Orderverwerking Je staat in voor de administratieve verwerking en opvolging van de orders in het ERP-systeem Je helpt de klanten aan de afhaalbalie en staat hen bij met technisch basisadvies Je beantwoordt vragen ivm voorraad, leveringen en binnenkomst goederen en omzetten van backorders Je kan basis technisch advies geven aan de klanten, dit zowel telefonisch als aan de balie

  • Project Sales Consultant: Customer Service Representative (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Customer Service Medewerker ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van orders van klanten; Het afstemmen van de verwachtingen van de klant en dit integreren in de afspraken en procedures; Het oplossen van eventuele problemen en klachten; Een algemene klantentevredenheid en respecteren van deadlines. Bedrijfsprofiel: Als Project Sales Consultant heb je een contract van onbepaalde duur bij Sales Talents, maar word je op project basis tewerkgesteld bij verschillende van onze klanten.  Op deze manier krijg je de kans om je competenties aan te scherpen en onbetaalbare ervaring op te doen in verschillende functies én sectoren en dit allemaal onder de vleugels van 1 vaste werkgever die je ten alle tijden ondersteunt en begeleidt. Het gaat over projecten van min. 3 maand in een sales ondersteunende binnendienst functie. Wanneer jouw project ten einde is dan staat er een nieuwe uitdaging op jou te wachten bij een ander interessant bedrijf. Volgende functies zijn mogelijk als Project Sales Consultant: - Customer Service Representative - Internal Sales Support  - Sales Assistant - Internal Sales Representative  - Internal Account Manager - Sales & Marketing Assistant

  • Chauffeur CE in de wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een chauffeur CE in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Meehelpen met het leggen van rioleringen, wegenwerken of betonwerken - Je rijdt van en naar werven met een dieplader en oplegger

  • Residentiele elektricien (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een functie als residentieel elektricien regio Gent? Lees snel verder want Actief Interim heeft jou nodig! Als residentieel elektricien ben jij in staat om zelfstandig onderstaande taken uit te voeren: - Kabels trekken - Kabelgoten plaatsen - Plaatsen en afwerken van stopcontacten, verlichting - ....

  • HUISHOUDELIJKE HULP (GELUWE) VOOR 20 UUR PER WEEK (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verdere vrijblijvende info! Profiel Enthousiast en gemotiveerd Orde, stiptheid, discretie en netheid zijn jouw prioriteiten Ervaring is mooi meegenomen maar zeker geen noodzaak, wij voorzien de nodige opleiding Iedereen die graag poetst, komt in aanmerking!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Zomergem– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • HUISHOUDHULP VOOR SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Sint-Martens-Latem.

  • Zaal medewerkers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant op de luchthaven zijn wij op zoek naar personeel (uitzendkrachten) voor in de Loft Je takken zijn o.a: -Buffet aanvullen en netjes houden -Keuken bediening (afwas, afruim, productie,enz;)

  • Receptionist(e) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: EUBELIUS

    Type: Vaste Job

    Eerste aanspreekpunt en visitekaartje van onze associatie. Onthaal van bezoekers. Beheer van inkomende oproepen. Boeken en beheren van vergaderzalen. Beheer van inkomende en uitgaande post. Voorraadbeheer en bestellingen. Administratieve ondersteunende taken. Actualiseren van documenten en lijsten. Archiefbeheer. EUBELIUS is het grootste onafhankelijke advocatenkantoren in België, met kantoren in Brussel, Kortrijk en Antwerpen. Eubelius hecht veel belang aan een boeiende, gezonde en aangename werkomgeving. Het welzijn van de mensen die er werken is een topprioriteit.

  • AUTOCARBESTUURDER (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: PELIKAANCARS

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste bus- en/of autocarbestuurder voor dagreizen in binnen- en buitenland. Je vervoert personen op de weg in de stad, tussen steden, regionaal , nationaal of internationaal. Je bereidt de reisweg voor, controleert voor het vertrek of de wagen technisch in orde is, zorgt ervoor dat de car permanent proper is. Je hebt contact met publiek. Je hebt veel zelfbeheersing en je kan goed tegen stress. Je past de veiligheidsregels , de wegcode en de reglementering inzake vervoer, zoals rij- en rusttijden, strikt toe.

  • Stagiair / leertijdjongere houtbewerking (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: PURE WOOD DESIGN

    Type: Leercontract

    Het is een veelzijdige functie. Het gaat om schuren,zagen, opruimen, vegen, assisteren van meubelmakers. Een goede functie om ervaring op te doen in de houtsector

Zoek naar antwoorden van LISTER-LOCQUET in sociale netwerken
Look for responds of LISTER-LOCQUET in social networks

Lees alle opmerkingen voor LISTER-LOCQUET. Laat een reactie achter voor LISTER-LOCQUET. LISTER-LOCQUET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LISTER-LOCQUET. Leave a respond for LISTER-LOCQUET. LISTER-LOCQUET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LISTER-LOCQUET op de google maps. Adres en contacten LISTER-LOCQUET
Location of LISTER-LOCQUET on the google maps. Address and contacts of LISTER-LOCQUET

Andere gerelateerde bedrijven als come LISTER-LOCQUET LISTER-LOCQUET: B.S.A. Europe | Antarctica NV | Dam Baert BVBA | DELAITTE BENOIT | Aerts Metalen N.V.

Other related companies as LISTER-LOCQUET: B.S.A. Europe | Antarctica NV | Dam Baert BVBA | DELAITTE BENOIT | Aerts Metalen N.V.

LISTER-LOCQUET is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Kruishoutem, België. De volledige naam van het bedrijf is LISTER-LOCQUET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08210327148. Het bedrijf LISTER-LOCQUET bevindt zich op het adres: Karreweg 139A,9770. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 819,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 697,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in LISTER-LOCQUET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LISTER-LOCQUET is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LISTER-LOCQUET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LISTER-LOCQUET, openstaande posities, locatie van LISTER-LOCQUET op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LISTER-LOCQUET is a company, that was registered 1995 in Kruishoutem region, Belgium. Full name of company is LISTER-LOCQUET, company assigned to the tax number BE08210327148. The company LISTER-LOCQUET is located at the address: Karreweg 139A,9770. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 819,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 697,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in LISTER-LOCQUET were not found.
The main activity of LISTER-LOCQUET is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LISTER-LOCQUET is not available. You also can look at reviews of LISTER-LOCQUET, open positions, location of LISTER-LOCQUET on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LISTER-LOCQUET, Kruishoutem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LISTER-LOCQUET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LISTER-LOCQUET, Kruishoutem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LISTER-LOCQUET, employees, financial statistics.