Apostrophe

Contactgegevens Apostrophe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Apostrophe: address, phone, fax, email, website, opening hours

Apostrophe

Regio (region): Brussel (Anderlecht), België

Adres (address): Processiestraat 37,1070, België

Telefoon (phone): 02 522 24 24 02 522 24 24

Fax (fax): 02 522 72 50 02 522 72 50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Apostrophe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Apostrophe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Apostrophe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Apostrophe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Apostrophe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Apostrophe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Apostrophe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Apostrophe
Products information Apostrophe

BTW identificatienummer (tax): BE08572052001
Ondernemingsnummer: 3133544921
Hoofdstad (capital): 157,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 212,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Apostrophe zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Apostrophe
(Get full report from official database of BE for Apostrophe)

Aanvulling soorten activiteiten voor Apostrophe
Addition kinds of activities for Apostrophe

516907. Chemische additieven | Chemical additives
14229905. Marl, verpletterd en gebroken-steengroeven | Marl, crushed and broken-quarrying
25420209. Racks, merchandise vertoning of opslag: behalve hout | Racks, merchandise display or storage: except wood
27110000. Kranten | Newspapers
32920503. Drukpijp, asbestcement | Pressure pipe, asbestos cement
32999903. Grind schilderij | Gravel painting
81110207. Echtscheiding en familierecht | Divorce and family law
92220400. Juridische raad en vervolging, niveau van overheid | Legal counsel and prosecution, level of government
97219905. Immigratiediensten, overheid | Immigration services, government

Werken bij Apostrophe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Apostrophe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Apostrophe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Apostrophe. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker M/V bij OVI in Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Start People Geel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OVI zoek productiemedewerkers! Indien je op zoek bent naar een job met variatie, is deze uitdaging iets voor jou! Je wordt ingezet op verschillende plaatsen in de productie: inpakken, afwerking vleesgerechten, sauzen bereiden, maken van eindejaarshapjes tot kruiden afwegen en toevoegen aan sauzen.

 • CNC Operator (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  je kan planlezen je kent de verschillende bewerkingsfase van de buizen je bedient zelfstandig conventionele en cnc gestuurde machines je bent in staat om de buizenplooimachine efficiënt te bedienen je controleert de buizen op correctheid je beheert de voorraad buizen en aansluitingen je werkt veilig reinigt je werkpost en je machine

 • Procesoperator veevoeding 2-ploegen M/V (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij een proces-operator die in 2- ploegen te Izegem aan de slag wil? Dan hebben wij de job voor jou! Voor onze klant actief in veevoeders zijn we op zoek naar een technisch onderlegde proces - operator. Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de productie. Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. Je werkt nauw samen met collega-operatoren, zodat relevante informatie correct wordt overgedragen. Je schrikt er niet voor terug om eens met de heftruck ter rijden, wat te vegen en vooral veel bij te leren.

 • Enthousiaste Thuishulp regio Zemst (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Diksmuide (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wilderen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILDEREN)

  Regio: WILDEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Operator – 2 ploegen – Drongen – Optie vast (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een gekend bedrijf in de regio van Drongen, zijn we op zoek naar een ervaren operator. Je start op de bovenste verdieping en dit is eveneens ook de start van het productieproces. Op deze afdeling zal je producten afvullen op basis van de recepten. Dit kan fysiek soms iets zwaarder werk zijn. Je werkt in twee ploegen en dit van maandag tem vrijdag. De vroege is van 6-14uur en de late van 14-22uur. De job is er een met kans op een vast contract, dus de klant zoekt een medewerker die zich op lange termijn wil engageren.

 • Customer Service Representative (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Spring Professional

  Type: Vaste Job

  Jouw taken? Je onderhoudt de dagelijkse communicatie met klanten over vragen en problemen zodat deze snel, correct en adequaat worden opgelost en beantwoord; Je focust en speelt proactief in op de behoeften van de klant. Klantentevredenheid is hier jouw grootste focus; Je bent verantwoordelijk voor het correct aannemen van transportorders en het proactief opvolgen van het verdere verloop van de zendingen binnen alle afdelingen; Indien nodig biedt je structurele oplossingen aan die conform zijn met de interne procedures. Op die manier garandeer je een correcte en snelle dienstverlening naar de klanten toe; Je rapporteert aan de Manager Customer Service.

 • Klantenadviseur (OUDERGEM)

  Regio: OUDERGEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Een van onze klant, een verzekeraar niet-leven voor particulieren. Hij stelt verzekeringsoplossingen voor bij Brand, Burgerlijke Aansprakelijkheid, Auto, Ongevallen Privéleven, BA familiale en juridische bescherming is op zoek maar een Klantenadviseur ( NL / FR) De Klantenadviseur draagt bij tot de ontwikkeling van de portefeuille van het kantoor door advies te verlenen en standaardproducten te verkopen. Hij of zij antwoordt op vragen van het publiek Hij of zij verzorgt de administratie van de bestaande portefeuille en werkt mee aan prospectieacties. De Klantenadviseur rapporteert aan de Kantoorverantwoordelijke. Activiteiten I. Commercieel - De klanten en prospects ontvangen en bedienen o De klanten hoffelijk ontvangen (in het kantoor en telefonisch) o De courante verrichtingen efficiënt afhandelen o De behoeften van de klant analyseren en passende offertes opstellen o In de dagelijkse praktijk producten en diensten verkopen conform het beleid voor risicoaanvaarding o Het verzoek indien nodig aan een bevoegde collega toevertrouwen De gesprekken voorbereiden en voeren o Het initiatief nemen voor afspraken als reactie op opportuniteiten o De gesprekken voorbereiden met behulp van de beschikbare commerciële tools o De klant een persoonlijk onthaal geven en zijn behoeften leren kennen o Producten en diensten voorstellen die overeenkomen met de behoeften en er de voordelen van uitleggen o Informatie verstrekken met een detailniveau dat aan de verwachtingen van de klant voldoet o Aan het einde van het gesprek de tevredenheid van de klant valideren Standaardproducten verkopen o De vooraf bepaalde doelstellingen respecteren, ook op het vlak van de productspreiding o De uitrusting van de klanten uitbreiden door middel van campagnes voor kruisverkoop en de upgrade van de portefeuille o De verkoop afronden zodra de klant het voorstel aanvaardt; indien niet, de nodige follow-up verzorgen (opnieuw contact zoeken, een afspraak maken...) - De follow-up van de relatie verzekeren o De follow-up en het verdere contact verzekeren na de verzending van offertes o Een goede dienst na verkoop verzekeren o De klant indien nodig naar Constatel doorverwijzen - Prospecteren -Deelnemen aan door de commerciële directie ontwikkelde acties (prospectiebestanden verwerken...) De eigen commerciële activiteit voorbereiden, organiseren en volgen o De eigen resultaten opvolgen en een wekelijks overzicht van de activiteiten opstellen o In het geval van een bestaande klant/prospectrelatie afspraken verkrijgen, plannen en kwalificeren II. Beheer -De administratie van de bestaande portefeuille verzorgen o Na de verkoop de administratieve follow-up van de dossiers verzorgen o De behandeling van de evenementen en andere beheersdaden verzekeren (mails...) De ter beschikking gestelde commerciële tools en met name de contactgegevens gebruiken en updaten

 • LASSER ( Elek, HA, TIG) - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

  Type: Vaste Job

  Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Lasser voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als lasser word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor onder andere constructie- & laswerken in staal, inox of speciale legeringen. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig. Kunnen planlezen is een must.

 • Zelfstandige Vertegenwoordiger (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  MySeniors.be by Home Sweet Homes "Gids voor huisvesting en thuisdiensten voor Senioren" Forumlaan, 15/60 1020 Laken (Brussel) [email protected]*******Taken: Verkoop van advertenties en advertentieruimte op onze verschillende media - Brussel en Waals Brabant 1) Verkoop van advertentieruimte in de GRATIS gidsen voor senioren 2) Verkoop van stands op onze lokale seniorenbeurzen 3) Beheersmodule voor Senioren huisvestingsmogelijkheden 4) Module voor het beheer van de beschikbaarheid voor senioren in huisvestingsmogelijkheden voor voorschrijvers 5) Mini website voor Senioren huisvestingsmogelijkheden Webplatform en papieren gids om senioren te helpen bij het zoeken van huisvestingsmogelijkheden en thuisdiensten voor Senioren

 • HOTELMEDEWERKER VOOR DE NACHT (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ROSENBURG

  Type: Flexijob

  Uw taken : handdoeken wassen, drogen en plooien. Klaarzetten van het ontbijtbuffet. Afwas doen. Onderhoud van de lobby en andere delen van het hotel. Open houden van de bar tot 24 uur. U werkt 2 nachten per week.

Zoek naar antwoorden van Apostrophe in sociale netwerken
Look for responds of Apostrophe in social networks

Lees alle opmerkingen voor Apostrophe. Laat een reactie achter voor Apostrophe. Apostrophe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Apostrophe. Leave a respond for Apostrophe. Apostrophe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Apostrophe op de google maps. Adres en contacten Apostrophe
Location of Apostrophe on the google maps. Address and contacts of Apostrophe

Andere gerelateerde bedrijven als come Apostrophe Apostrophe: A.V. RENTING-A.V.C. | Argos BVBA | Jacques Jean-Pierre | Fire Protection Consultants N.V. | MULTITEL TELECOM

Other related companies as Apostrophe: A.V. RENTING-A.V.C. | Argos BVBA | Jacques Jean-Pierre | Fire Protection Consultants N.V. | MULTITEL TELECOM

Apostrophe is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Brussel (Anderlecht), België. De volledige naam van het bedrijf is Apostrophe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08572052001. Het bedrijf Apostrophe bevindt zich op het adres: Processiestraat 37,1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 157,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 212,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Apostrophe zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Apostrophe is communicatie, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Apostrophe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Apostrophe, openstaande posities, locatie van Apostrophe op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Apostrophe is a company, that was registered 1990 in Brussel (Anderlecht) region, Belgium. Full name of company is Apostrophe, company assigned to the tax number BE08572052001. The company Apostrophe is located at the address: Processiestraat 37,1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 157,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 212,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Apostrophe were not found.
The main activity of Apostrophe is Communications, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Apostrophe is not available. You also can look at reviews of Apostrophe, open positions, location of Apostrophe on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Apostrophe, Brussel (Anderlecht): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Apostrophe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Apostrophe, Brussel (Anderlecht): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Apostrophe, employees, financial statistics.