Jacques Jean-Pierre

Particuliere bedrijvencommunicatie • Jacques Jean-Pierre
Private companiesCommunications • Jacques Jean-Pierre

Contactgegevens Jacques Jean-Pierre: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jacques Jean-Pierre: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jacques Jean-Pierre

Regio (region): Brussel (Vorst), België

Adres (address): Jupiterlaan 101,1190, België

Telefoon (phone): 02 346 91 30 02 346 91 30

Fax (fax): +32 (53) 934-26-48 +32 (53) 934-26-48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jacques Jean-Pierre: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jacques Jean-Pierre"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jacques Jean-Pierre"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jacques Jean-Pierre, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jacques Jean-Pierre. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jacques Jean-Pierre, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jacques Jean-Pierre. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jacques Jean-Pierre
Products information Jacques Jean-Pierre

BTW identificatienummer (tax): BE03176666259
Ondernemingsnummer: 5793334960
Hoofdstad (capital): 770,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 434,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Jacques Jean-Pierre zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jacques Jean-Pierre
(Get full report from official database of BE for Jacques Jean-Pierre)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jacques Jean-Pierre
Addition kinds of activities for Jacques Jean-Pierre

281906. Brandstoffen en radioactieve stoffen | Fuels and radioactive compounds
344200. Metalen deuren, sash, en trim | Metal doors, sash, and trim
344603. Hekken, poorten, posten en vlaggenpalen | Fences, gates, posts, and flagpoles
07429900. Veterinaire diensten, specialiteiten, nec | Veterinary services, specialties, nec
22620104. Plisse printing: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Plisse printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
22730401. Axminster tapijten | Axminster carpets
28699918. Gefluoreerde koolwaterstofgassen | Fluorinated hydrocarbon gases
38229901. Controle van de controle op de dienstverlening, automatisch | Building services monitoring controls, automatic
79990401. Biljart | Billiard parlor
83220302. Crisis interventiecentrum | Crisis intervention center

Werken bij Jacques Jean-Pierre: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jacques Jean-Pierre: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jacques Jean-Pierre. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jacques Jean-Pierre. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (M/V) (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Halfautomaat lasser - lasnaad leggen

  • Trainee Planningsverantwoordelijke (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een intensieve opleiding van een aantal weken en een trainingsplan van 5 maand, ben jij verantwoordelijk voor:   • De dagelijkse planning van transport in overeenstemming met de vraag van de klanten • De planning van de chauffeurs, inclusief interims • Alle documenten in verband met transport  • Het rapporteren van de KPI’s • Het beheren van de truck fleet • Het herbekijken en optimaliseren van de processen en route planning tools • Klantencontact

  • Transportverantwoordelijke - Volvo Group (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP Herentals - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken dus mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Herentals. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Medewerker frituur (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur regio St Pauwels zijn wij op zoek naar gemotiveerde en klantvriendelijke studenten die kunnen werken op zaterdagavond (18u - 20u)

  • LESGEVER MULTIMOVE (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks multimove vanaf januari in Machelen zijn wij op zoek naar een losse lesgever. De data en uren staan nog niet vast maar is bespreekbaar in overleg met de lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Commercieel bediende (m/v) met kennis van Duits (1291904) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    oor een innovatief en internationaal bedrijf, in de regio van Dendermonde, zijn wij op zoek een commercieel bediende (m/v) die beschikt over een grote dosis communicatieve vaardigheden. Als commercieel bediende zal je instaan voor de volgende zaken: Je maakt de offertes op Je staat in voor de orderverwerking Je beheert de voorraad Je stel verkoopcontracten op (administratief) Je bent de interface tussen de klant en de dienst productie Je hebt dagelijks klantencontacten i.v.m. tarieven, leveringstermijnen, leveringsvoorwaarden,... Je zorgt ervoor dat problemen worden opgelost Je bent een administratieve duizendpoot

  • Arts preventieve geneeskunde (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG Insurance

    Type: Zelfstandige activiteit

    AG Insurance is de grootste verzekeringsmaatschappij in België. Wij verdelen onze producten via verschillende kanalen aan consumenten en bedrijven. Wij bieden het volledige gamma aan verzekeringsproducten aan: brand, auto, hospitalisatie, pensioensparen, groepsverzekering… AG Insurance stimuleert zijn klanten om te genieten van het leven, elke dag opnieuw. We zetten klanten aan om volop te leven en het leven te leiden dat ze echt willen: een gezin stichten, een huis kopen, reizen, nieuwe sporten ontdekken... Zonder zorgen, want wij steunen hen bij elk van die sleutelmomenten. Voor onze HR afdeling zijn we op zoek naar een arts preventieve geneeskunde (m/v) voor 1,5 dag per week. Je functie Je onderzoekt medewerkers en neemt desgevallend preventieve maatregelen effen ter voorkoming van ziekten en spoort eventueel vroegtijdig ziekten en afwijkingen op. Je draagt actief bij aan de preventie van ziekten en afwijkingen door patiënten te adviseren over voeding, beweging/lichamelijke oefening, hygiëne en algemene gezondheid. Je legt de bevindingen vast in een elektronisch medisch dossier en draagt zorg voor het bijhouden en registreren van medische patiëntgegevens. Je vraagt laboratoriumtests en vooraf door de werkgever bepaalde preventieve diagnostische tests aan en analyseert de resultaten. Je verleent medische en administratieve bijstand bij arbeidsongevallen Je doet dringende medische urgenties, indien niet kan worden gewacht tot een afspraak bij de huisarts. Je draagt mee bij aan het algemene welzijn van onze medewerkers.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Hoofdverpleegkundige (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Antwerpen is op zoek naar een gedreven hoofdverpleegkundige met ervaring in de thuisverpleging. Tevens heeft u kennis van marketing en bent u commercieel aangelegd.

Zoek naar antwoorden van Jacques Jean-Pierre in sociale netwerken
Look for responds of Jacques Jean-Pierre in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jacques Jean-Pierre. Laat een reactie achter voor Jacques Jean-Pierre. Jacques Jean-Pierre bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jacques Jean-Pierre. Leave a respond for Jacques Jean-Pierre. Jacques Jean-Pierre on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jacques Jean-Pierre op de google maps. Adres en contacten Jacques Jean-Pierre
Location of Jacques Jean-Pierre on the google maps. Address and contacts of Jacques Jean-Pierre

Andere gerelateerde bedrijven als come Jacques Jean-Pierre Jacques Jean-Pierre: H.A.D.J. & CO SPRL | A.B.A.-Factoring | PERDU | Stephan BVBA | Filip Arnaut

Other related companies as Jacques Jean-Pierre: H.A.D.J. & CO SPRL | A.B.A.-Factoring | PERDU | Stephan BVBA | Filip Arnaut

Jacques Jean-Pierre is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Brussel (Vorst), België. De volledige naam van het bedrijf is Jacques Jean-Pierre, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03176666259. Het bedrijf Jacques Jean-Pierre bevindt zich op het adres: Jupiterlaan 101,1190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 770,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 434,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Jacques Jean-Pierre zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jacques Jean-Pierre is communicatie, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jacques Jean-Pierre is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jacques Jean-Pierre, openstaande posities, locatie van Jacques Jean-Pierre op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jacques Jean-Pierre is a company, that was registered 1989 in Brussel (Vorst) region, Belgium. Full name of company is Jacques Jean-Pierre, company assigned to the tax number BE03176666259. The company Jacques Jean-Pierre is located at the address: Jupiterlaan 101,1190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 770,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 434,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Jacques Jean-Pierre were not found.
The main activity of Jacques Jean-Pierre is Communications, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Jacques Jean-Pierre is not available. You also can look at reviews of Jacques Jean-Pierre, open positions, location of Jacques Jean-Pierre on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jacques Jean-Pierre, Brussel (Vorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jacques Jean-Pierre, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jacques Jean-Pierre, Brussel (Vorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jacques Jean-Pierre, employees, financial statistics.