All Russian Translations

Contactgegevens All Russian Translations: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data All Russian Translations: address, phone, fax, email, website, opening hours

All Russian Translations

Regio (region): Antwerpen (Wilrijk), België

Adres (address): Maurice Leytensstraat 28,2610, België

Telefoon (phone): 0497 44 64 79 0497 44 64 79

Fax (fax): +32 (3) 464-96-53 +32 (3) 464-96-53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) All Russian Translations: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "All Russian Translations"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "All Russian Translations"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van All Russian Translations, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen All Russian Translations. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of All Russian Translations, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees All Russian Translations. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti All Russian Translations
Products information All Russian Translations

BTW identificatienummer (tax): BE06635711669
Ondernemingsnummer: 2328796386
Hoofdstad (capital): 383,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 549,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in All Russian Translations zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor All Russian Translations
(Get full report from official database of BE for All Russian Translations)

Aanvulling soorten activiteiten voor All Russian Translations
Addition kinds of activities for All Russian Translations

4141. Lokale bus charter service | Local bus charter service
308199. Niet-ondersteunde kunststoffolie en -folie, niet inbegrepen | Unsupported plastics film and sheet, nec
08310000. Bosproducten | Forest products
41110201. Streetcar operatie | Streetcar operation
50740210. Radiatoren en onderdelen, behalve elektrisch | Radiators and parts, except electric
73891402. Auctioneers, tariefbasis | Auctioneers, fee basis
75380000. Algemene auto reparaties | General automotive repair shops

Werken bij All Russian Translations: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in All Russian Translations: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor All Russian Translations. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for All Russian Translations. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker met technische kennis te Wijnegem in 2 ploegen (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf dat ophangsystemen voor verlaagde plafonds vervaardigd. Ze zijn gelegen in de omgeving van Antwerpen en tellen een 175-tal werknemers. Samen met je collega's sta je in voor een correcte productie. - je bent verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van het afgewerkt product, dit gebeurt door middel van nametingen van het product - je zorgt voor het correct ombouwen van de machine, tenslotte sta je ook in voor de veiligheid, orde en netheid op de werkplek en het uitvoeren van kleine herstellingen aan uw machine - je werkt met regelmatige uren in een tweeploegenstelsel onder supervisie van een teamleader - je werkt samen met zowel operators en teamleaders.

 • Events & Office Assistant | Energie | Regio Tongeren (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: OFFICETEAM

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven en enthousiaste Office/Management Assistant voor een onderneming actief in duurzame energie gelegen in regio Tongeren. Wil jij terechtkomen in een tof team, waar de werknemer centraal staat en je kan genieten van een tal van voordelen zoals een strijkatelier, sportfaciliteiten en broodservice, … voor de werknemers. Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het organiseren van events. Je zorgt voor de volledige logistieke uitvoering, een grondige voorbereiding en stelt een draaiboek op; Je garandeert een professionele samenwerking met alle betrokken partijen en zorgt voor een duidelijke communicatie. Je staat ook in voor het office management en administratie. Je staat in voor het professioneel onthaal van klanten en leveranciers; Je bent verantwoordelijk voor het bestellen van kantoormateriaal; Je bent het aanspreekpunt van de werknemers in verband met het gebruik van de aangeboden diensten; Je ondersteunt de manager bij het opmaken van offertes, de facturatie en marketingtaken. Je werkt mee aan de interne en externe communicatie, zoals mededelingen op social media, video's, presentaties, … Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Klantendienstmedewerker medische sector Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jouw uitdagingen zijn: Als eerstelijnshulp help je de klant ten allen tijde zo adequaat mogelijk verder. Klantvragen in verband met de specifieke materie van vervangingsinkomen komen bij jou en je 6 collega's terecht. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant telefonisch met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 85% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls in verband met de materie van vervangingsinkomen (zowel medisch als uitkeringsgericht). De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail ivm deze materie. Je rapporteert na elk telefonisch contact de indruk die de klant had over onze dienstverlening. Je verwerkt elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo'n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig door hem of haar door te verbinden met de experts vervangingsinkomen op de back office.

 • customer service export (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als customer service export sta je in voor: de algemene dienstverlening opvolgen en controleren volgens de overeengekomen bepalingen voor jouw klanten de facturatie van het transport voorbereiden alle informatie verzamelen met betrekking tot de vrachtprijs en het transport alle nodige transporten regelen en opvolgen van de kaai opstellen en controleren van documenten en aan de klanten dienstverleners ... overhandigen de documenten voor de opvolging van de activiteiten invullen afwijkingen vaststellen en verbeteringen voorstellen klachtenbehandeling

 • Foliedrukker (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Turnhout, een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen, zoeken we een medewerker in de drukkerij, meer bepaald een foliedrukker. • Zelfstandig instellen en bedienen van de foliedrukpers doe jevolgens de specificaties van de klant • Je monteert en stelt machines bij en bewaakt hierbij de rendabiliteit • Bijspringen in de stansafdeling vormt geen enkel probleem voor je • Je draagt zorg voor de kwaliteit zodat we een perfect product kunnen bezorgen aan de klant • Je zorgt mee voor veiligheid, orde netheid en hygiëne binnen je eigen afdeling Je hebt bij voorkeur een grafische achtergrond (bv in afwerking, drukwerkveredeling,etc). De job is in 3 ploegen.

 • Calculator (AS)

  Regio: AS

  Bedrijf: Randstad High Technics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een middelgroot bedrijf regio Genk dat gespecialiseerd is in industriële bekleding van industriebouw zijn we op zoek naar een calculator! Ze zoeken een kandidaat met een achtergrond in bouwkunde, ervaring in industriebouw is een plus.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Drongen (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Landen, 8 uur per week (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week (liefst op vrijdag), voor een gastgezin wonende te Landen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en eventueel boodschappen . Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Facility medewerker (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Als Facility medewerker zal je de gehele organisatie bij de verhuis van onze klant naar hun nieuwe locatie.  je doet dit in samenspraak met de facility manager. Je zal ook allround ingezet worden en moet alles technische zaken opvolgen. Van technische en It problemen tot contracten met kuisfirma's en het afvalbeheer. je bent daarnaast ook verantwoordelijk voor de beveiliging, het wagenpark, de inventaris, ... Bedrijfsprofiel: Onze klant is gespecialiseerd in supply chain solutions 

 • Assistent Filiaalleider DIY-keten (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

  Type: Vaste Job

  Als assistent filiaalleider zal je verschillende verantwoordelijkheden hebben zoals: Motiveren van je werknemers en zorgen dat de vooropgestelde doelen behaald worden. Zorgen voor de tevredenheid bij zowel de eigen werknemers als de klanten. De uitvoering van de commerciële strategie in alle facetten gaande van promotie en merchandising tot de assortimenten. Op deze manier waak je over de langetermijnvisie van het commerciële plan. Medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de werkvloer en zorgt voor controle op jouw verschillende afdelingen.

 • Handlanger betonherstellingen (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Synergie Aalst Construct

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant actief binnen de betonsector zoeken wij op heden een handlanger, betonarbeider. Als betonarbeider sta je in voor het uitvoeren van betonboringen, betonherstellingen alsook betoninjecties.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van All Russian Translations in sociale netwerken
Look for responds of All Russian Translations in social networks

Lees alle opmerkingen voor All Russian Translations. Laat een reactie achter voor All Russian Translations. All Russian Translations bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for All Russian Translations. Leave a respond for All Russian Translations. All Russian Translations on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie All Russian Translations op de google maps. Adres en contacten All Russian Translations
Location of All Russian Translations on the google maps. Address and contacts of All Russian Translations

Andere gerelateerde bedrijven als come All Russian Translations All Russian Translations: Fem NV | INDUSTRIAL COATING NV | Booischotse Metalen | Feryn New International | Teaterpunt

Other related companies as All Russian Translations: Fem NV | INDUSTRIAL COATING NV | Booischotse Metalen | Feryn New International | Teaterpunt

All Russian Translations is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Wilrijk), België. De volledige naam van het bedrijf is All Russian Translations, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06635711669. Het bedrijf All Russian Translations bevindt zich op het adres: Maurice Leytensstraat 28,2610. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 383,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 549,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in All Russian Translations zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van All Russian Translations is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van All Russian Translations is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van All Russian Translations, openstaande posities, locatie van All Russian Translations op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

All Russian Translations is a company, that was registered 1985 in Antwerpen (Wilrijk) region, Belgium. Full name of company is All Russian Translations, company assigned to the tax number BE06635711669. The company All Russian Translations is located at the address: Maurice Leytensstraat 28,2610. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 383,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 549,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in All Russian Translations were not found.
The main activity of All Russian Translations is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of All Russian Translations is not available. You also can look at reviews of All Russian Translations, open positions, location of All Russian Translations on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over All Russian Translations, Antwerpen (Wilrijk): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf All Russian Translations, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about All Russian Translations, Antwerpen (Wilrijk): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company All Russian Translations, employees, financial statistics.