Accents SPRL

Contactgegevens Accents SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Accents SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Accents SPRL

Regio (region): Brussel (Etterbeek), België

Adres (address): Nerviërslaan 7,1040, België

Telefoon (phone): 02 734 01 11 02 734 01 11

Fax (fax): 02 733 16 08 02 733 16 08

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Accents SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Accents SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Accents SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Accents SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Accents SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Accents SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Accents SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Accents SPRL
Products information Accents SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02623504638
Ondernemingsnummer: 7720886230
Hoofdstad (capital): 208,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 185,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Accents SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Accents SPRL
(Get full report from official database of BE for Accents SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Accents SPRL
Addition kinds of activities for Accents SPRL

30899910. Voedingshulsjes, kunststoffen | Food casings, plastics
36130204. Distributieuitkuttingen | Distribution cutouts
39140108. Zilverwerk, solide zilver | Silverware, solid silver
61599903. Kleinschalige beleggingsmaatschappijen | Small business investment companies
87420101. Automatisering en robotica consultant | Automation and robotics consultant

Werken bij Accents SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Accents SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Accents SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Accents SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • zaalmedewerker m/v (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een zeer aangename brasserie zijn wij op zoek naar een zaalmedewerker. - Bestellingen opnemen - Tafels afruimen - Klanten bedienen

 • Chauffeur B+C / magazijnier (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Harelbeke zijn we op zoek naar een B + C chauffeur die ook aan de slag wil als magazijnier. Je bent in het bezit van een heftruckattest en B+C rijbewijs. Soms ga je op de baan met de bestelwagen, soms ga je op de baan met de vrachtwagen. Je levert dranken bij de klanten thuis af. De ladingen zijn vooral bakken, geen vaten.

 • Magazijniers Diest - snelle opstart! (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Synergie Genk Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar enthousisaste orderpickers voor een klant in Diest - Halen. Het is een groot distributiecentrum van auto onderdelen. Het bedrijf is een internationale speler, in de automotive sector met als grootste vestiging het distributiecentrum in Diest. In het bedrijf zijn verschillende afdelingen die kunnen gaan van kleine tot grote onderdelen. Voor de grote onderdelen is een hef- of reachtruck attest vereist. Als je voor deze functie in aanmerking wil komen, moet je een test afleggen op de computer. Als je hierop geslaagd bent, wordt er een kort interview afgelegd. Je wordt uitgenodigd bij het bedrijf voor een onthaaldag. Wanneer het bedrijf er een positief gevoel bij heeft, heb je de kans om onmiddellijk op te starten op een afdeling naar keuze. Takenpakket: - klaarmaken bestellingen - orderpicking - binnenkomende onderdelen - intern transport - stockeren van de binnengekomen onderdelen

 • Onderhoudstechnieker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Brugge zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw takenpakket: - Uitvoeren van het onderhoud, technische interventies en de herstelling van installaties en machines binnen diverse technische afdelingen. Dit zodat de continuïteit van de verschillende productieafdelingen gegarandeerd kan worden. - Meehelpen bij het installeren van nieuwe apparatuur - Preventieve onderhoudstaken uitvoeren - Voorbereiden en uitvoeren van diverse werkzaamheden en herstellingen op technisch gebied aan installaties en machines, dit volgens de procedures en veiligheidsvoorschriften.

 • Huishoudhulp/poetshulp Tongeren (dienstencheques) (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: PUUUR TONGEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Averbode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AVERBODE)

  Regio: AVERBODE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Inpakker kabels in 3 ploegen (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Start People Aalst

  Type: Studentenjob

  Etiketteren van verpakte goederen. Palettiseren van verpakte goederen: stel-pelen op palet conform de voorschriften. Controle op de kwaliteit. Zorgen voor de orde en netheid op de werkvloer.

 • Chauffeur CE bouw (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur met geldig rijbewijs CE om van en naar werven te rijden. Je komt terecht in een familiaal bedrijf waar iedereen elkaar kent. Je zal ook instaan voor chappewerken uit te voeren (dit wordt aangeleerd). Je werkt 40u per week en wordt vergoed volgens paritair comtié 124 (bouw). Startuur is 7u30 (op depot zelf in Brugge) en je werkt tot 17u00 à 18u00.

 • GEMOTIVEERDE ERVAREN METSERS (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: COUDRON

  Type: Vaste Job

  Je voert metselwerken uit in projecten, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. De metselwerken gebeuren zowel op traditionele werkwijze (mortel) als verlijmen. De daarmee gepaard gaande activiteiten (isoleren, stellingen monteren, profielen plaatsen, gewelven plaatsen, ...) behoren tevens tot je takenpakket.

 • Trainer Frans (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • Thuisverpleegkundige op zelfstandige basis voor tewerkstelling op Linkeroever (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: THUISVERPLEGINGSTEAM WIM LEMMENS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als verpleegkundige verzorg je je patiënten bij hen thuis, daar waar ze zich het best voelen. Je bent voor hen een vertrouwd gezicht. Samen met je collega’s zorg je voor een professionele uitvoering van de benodigde verpleegtechnische zorgen en ben je er steeds voor je patiënten. Je bent verantwoordelijk voor een ronde en een aantal bijhorende patiënten op Linkeroever, Je staat in voor een deskundige en professionele verzorging van je patiënten in nauw overleg met de huisarts en de andere disciplines in de thuiszorg Je werkt heel zelfstandig en nauwkeurig, maar maakt ook deel uit van een team dat instaat voor kwalitatieve en integrale thuiszorg op maat. Je hebt een hart voor mensen en kan vertrouwen scheppen. Spreken bovenstaande werkzaamheden je aan? Reageer dan snel door je CV en sollicitatiebrief te verzenden via email via deze knop! Je wordt dan snel gecontacteerd voor een vrijblijvende kennismaking.

 • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: QUEENS

  Type: Leercontract

  Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in centrum Leuven. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket aanleert? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen in functie van je opleiding. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract in Leuven gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

Zoek naar antwoorden van Accents SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Accents SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Accents SPRL. Laat een reactie achter voor Accents SPRL. Accents SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Accents SPRL. Leave a respond for Accents SPRL. Accents SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Accents SPRL op de google maps. Adres en contacten Accents SPRL
Location of Accents SPRL on the google maps. Address and contacts of Accents SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Accents SPRL Accents SPRL: Mercer Human Resource Consulting SA-NV | Amay-Barrisol | GOENS WIM NV | Héroufosse S.P.R.L. | Wijnberg 35

Other related companies as Accents SPRL: Mercer Human Resource Consulting SA-NV | Amay-Barrisol | GOENS WIM NV | Héroufosse S.P.R.L. | Wijnberg 35

Accents SPRL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Brussel (Etterbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Accents SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02623504638. Het bedrijf Accents SPRL bevindt zich op het adres: Nerviërslaan 7,1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 208,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 185,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Accents SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Accents SPRL is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Accents SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Accents SPRL, openstaande posities, locatie van Accents SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Accents SPRL is a company, that was registered 1997 in Brussel (Etterbeek) region, Belgium. Full name of company is Accents SPRL, company assigned to the tax number BE02623504638. The company Accents SPRL is located at the address: Nerviërslaan 7,1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 208,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 185,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Accents SPRL were not found.
The main activity of Accents SPRL is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Accents SPRL is not available. You also can look at reviews of Accents SPRL, open positions, location of Accents SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Accents SPRL, Brussel (Etterbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Accents SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Accents SPRL, Brussel (Etterbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Accents SPRL, employees, financial statistics.