A.I.T. Italiano

Contactgegevens A.I.T. Italiano: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.I.T. Italiano: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.I.T. Italiano

Regio (region): Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), België

Adres (address): Arendlaan 42,1150, België

Telefoon (phone): 02 762 49 54; 0475 32 01 07 02 762 49 54; 0475 32 01 07

Fax (fax): +32 (83) 389-35-28 +32 (83) 389-35-28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.I.T. Italiano: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.I.T. Italiano"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.I.T. Italiano"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.I.T. Italiano, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.I.T. Italiano. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.I.T. Italiano, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.I.T. Italiano. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.I.T. Italiano
Products information A.I.T. Italiano

BTW identificatienummer (tax): BE05020172119
Ondernemingsnummer: 1299926757
Hoofdstad (capital): 765,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 470,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in A.I.T. Italiano zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.I.T. Italiano
(Get full report from official database of BE for A.I.T. Italiano)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.I.T. Italiano
Addition kinds of activities for A.I.T. Italiano

15429906. Bewaar voorbouw | Store front construction
20990702. Cole slaw, in bulk | Cole slaw, in bulk
22110106. percale | Percale
22590101. Jurk en semidress handschoenen, breien | Dress and semidress gloves, knit
30691009. Buizen, hard rubber | Tubes, hard rubber
35829904. Persmachines, commerciële was- en droogreiniging | Pressing machines, commercial laundry and drycleaning
35890104. Magnetronovens (kookgerei), commercieel | Microwave ovens (cooking equipment), commercial
51310109. Brei weefsels | Knit fabrics

Werken bij A.I.T. Italiano: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.I.T. Italiano: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.I.T. Italiano. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.I.T. Italiano. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE Genk: gevarieerde dagritten + mooie werkuren (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een familiebedrijf in Genk zijn we dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE. Je rijdt gevarieerde nationale dagritten: o.a. vervoer van isolatie, ramen en deuren, poorten, trappen... Je staat er ook voor open om af en toe een rit met de vaste vrachtwagen te doen. Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag. Indien gewenst kan je er ook 4/5e werken (maar je moet sowieso op maandag inzetbaar zijn). Je begint rond 6:00, maar zal nooit moeten werken tot 18:00. Je bent meestal terug rond 16:30.

 • GRAFISCH ONTWERPER (TIJDELIJKE OPDRACHT) (M/V) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Hays Gent

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  * Grafisch ontwerper * Ervaring is geen must! * Aalst Onze klant, een internationale speler in de voeding, is momenteel samen met Hays Marketing op zoek naar een Grafisch Ontwerper om het team te versterken voor alvast de komende drie maanden. Als Grafisch ontwerper word je de komende maanden ingeschakeld om de drukte van komende beurzen op te vangen. Je ondersteunt in de ontwikkeling van samples en gifts, uitnodigingen, posters, brochures maar ook in de digitale communicatie. Je volgt aanvragen voor ontwerpen ook administratief op. Bijkomend kan het zijn dat je ook voor de meer logistieke taken rond de beurs wordt ingeschakeld zoals hotelplanning, aanvragen voor uitnodigingen etc.

 • Servicetechnieker (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf actief in de Automotive Sector regio Gent te Deinze zijn wij op zoek naar een Servicetechnieker (m/v) Je zal instaan voor assemblage werk in de productieafdeling Je bent verantwoordelijk voor de installatie, reparatie en het afregelen van de apparatuur ter plaatse bij klanten Je zal ook training en uitleg geven aan klanten Dit is een heel gevarieerde job: productie- en installatiewerk, communicatie met klanten en uitvoeren van installaties en herstellingen.

 • Montage talent grote toestellen (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons gevestigd regio Wevelgem, gaan wij op zoek naar een MONTAGE TALENT voor grote toestellen. Je taken bestaan uit: - Het monteren van grote verlichtingsarmaturen- en profielen, - Het betreft afwisselende toestellen; dus geen puur bandwerk!!

 • Gemotiveerde huishoudhulpen (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: JVS SERVICE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezocht! Gemotiveerde huishoudhulpen voor de regio Bornem - Puurs - Willebroek.

 • Huishoudhulp gezinszorg ( Sthep Care dienstencheques )- Regio Bocholt/Bree (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Wegens groot succes zoeken wij huishoudhulpen voor onmiddellijke tewerkstelling in de regio Bocholt/Bree om enkele gezinnen met een grote hoeveelheid uren op te nemen. Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Mariakerke 8u/week (MARIAKERKE)

  Regio: MARIAKERKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Mariakerke. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, ev. strijken en huishoudelijke taken vervullen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Bediening restauratie (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  We zoeken een vlotte en vriendelijke kelner m/v voor een mooi en gezellig restaurant in Hasselt. Voor een leuk restaurant in Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte, sociale, persoon, voor te helpen in de bediening. Je werkt meestal van 11u tot 15u en 's avonds van 18u tot 22u. Je bedient de klanten, ruimt de borden af, schenkt drank in, maakt rekeningen.

 • Voltijdse Receptionist(e) te Zaventem (ZAVENTEM (CORPORATE VILLAGE))

  Regio: ZAVENTEM (CORPORATE VILLAGE)

  Bedrijf: ELIGIO

  Type: Vaste Job

  Voor één van onze klanten in Zaventem (Leonardo Da Vincilaan) zijn we op zoek naar een receptionist(e) die op een professionele manier de volgende klassieke receptietaken beheert: ontvangst van bezoekers telefonische communicaties (in en out) beheer en reservatie van vergaderzalen beheer van post (frankeren, verzenden, inkomende pakjes registreren) beheer van DHL-zendingen aanmaken van badges bestellen van catering (broodjes, dranken) facility coördinatie allerlei administratieve taken Er wordt gemiddeld 38 u per week gewerkt, in vast uurrooster: van 08u30 tot 17:00 u met een middagpauze en op vrijdag tot 16 u.

 • Schrijnwerker Beringen Tessenderlo Limburg (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) regio Antwerpen (vast of freelance) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

  Type: Zelfstandige activiteit

  P4P zoekt voor een klant een Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) in de regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) kom je terecht in een consultant rol. In eerste instantie zal je worden ingezet bij een klant gelegen in Antwerpen en actief in de chemische sector. Je zal verantwoordelijk zijn voor de upgrade van een PCS7 systeem. Je gaat versie 6 omzetten naar versie 8 en werkt daarvoor samen met de huidige programmeur. Jouw takenpakket als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7): Uitvoeren van nauwkeurige technische analyses Het schrijven van software in PCS7 Het opstellen en uitvoeren van testen De indienstname van de software

 • ICT professionals (MAASTRICHT-AIRPORT)

  Regio: MAASTRICHT-AIRPORT

  Bedrijf: OPEN LINE CONSULTANCY

  Type: Werfreserve

  Werken bij Open Line betekent werken met gedreven ICT professionals in het ontwerpen en beheren van ICT-infrastructuren. Je werkt met de nieuwste technieken van onze fabrikanten en deelt kennis en kunde met jouw collega’s. Niet voor niets zeggen wij: Open Line: Uw betrouwbare en innovatieve partner voor uw technisch ICT domein. Als ICT professional bij Open Line kom je in aanraking met producten van onze leveranciers, te weten: Microsoft, Cisco, Citrix, EMC, VMware en AppSense. Als ICT Professional bij Open Line zijn jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden: De infrastructuur: van design tot implementatie en beheer Troubleshooting Continue streven naar verbeteringen en het toepassen van nieuwe technieken en/of toepassingen Je bent actief in een van onze vakgebieden of een combinatie hiervan, namelijk: Infrastucture, Storage, Server Virtualization, Desktop Virtualization, Cloudcomputing of Hosting.

Zoek naar antwoorden van A.I.T. Italiano in sociale netwerken
Look for responds of A.I.T. Italiano in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.I.T. Italiano. Laat een reactie achter voor A.I.T. Italiano. A.I.T. Italiano bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.I.T. Italiano. Leave a respond for A.I.T. Italiano. A.I.T. Italiano on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.I.T. Italiano op de google maps. Adres en contacten A.I.T. Italiano
Location of A.I.T. Italiano on the google maps. Address and contacts of A.I.T. Italiano

Andere gerelateerde bedrijven als come A.I.T. Italiano A.I.T. Italiano: Blockx Greet | Do Computing BVBA | SAMBRE & MEUSE INDUSTRIES SA | Duyzings Assur SA | laquiere

Other related companies as A.I.T. Italiano: Blockx Greet | Do Computing BVBA | SAMBRE & MEUSE INDUSTRIES SA | Duyzings Assur SA | laquiere

A.I.T. Italiano is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is A.I.T. Italiano, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05020172119. Het bedrijf A.I.T. Italiano bevindt zich op het adres: Arendlaan 42,1150. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 765,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 470,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in A.I.T. Italiano zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.I.T. Italiano is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.I.T. Italiano is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.I.T. Italiano, openstaande posities, locatie van A.I.T. Italiano op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.I.T. Italiano is a company, that was registered 2007 in Brussel (Sint-Pieters-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is A.I.T. Italiano, company assigned to the tax number BE05020172119. The company A.I.T. Italiano is located at the address: Arendlaan 42,1150. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 765,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 470,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in A.I.T. Italiano were not found.
The main activity of A.I.T. Italiano is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.I.T. Italiano is not available. You also can look at reviews of A.I.T. Italiano, open positions, location of A.I.T. Italiano on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.I.T. Italiano, Brussel (Sint-Pieters-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.I.T. Italiano, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.I.T. Italiano, Brussel (Sint-Pieters-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.I.T. Italiano, employees, financial statistics.