Do Computing BVBA

Contactgegevens Do Computing BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Do Computing BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Do Computing BVBA

Regio (region): Leuven, België

Adres (address): Stapelhuisstraat 13,3000, België

Telefoon (phone): 016 23 08 42 016 23 08 42

Fax (fax): 016 23 88 44 016 23 88 44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Do Computing BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Do Computing BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Do Computing BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Do Computing BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Do Computing BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Do Computing BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Do Computing BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Do Computing BVBA
Products information Do Computing BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04821044921
Ondernemingsnummer: 7695892333
Hoofdstad (capital): 619,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 700,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Do Computing BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Do Computing BVBA
(Get full report from official database of BE for Do Computing BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Do Computing BVBA
Addition kinds of activities for Do Computing BVBA

20529906. Cracker maaltijd en kruimels | Cracker meal and crumbs
29110101. Gas, raffinaderij | Gas, refinery
32290802. Glaswerk, kunst of decoratief | Glassware, art or decorative
32720104. Tanks, beton | Tanks, concrete
32920604. Draad, asbest | Thread, asbestos
39440103. Fietsen, stoep: kinderen | Cycles, sidewalk: children's
51129910. Tabulatiekaarten | Tabulation cards
83990101. Communautair actiebureau | Community action agency
87210101. Gecertificeerde publieke accountant | Certified public accountant

Werken bij Do Computing BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Do Computing BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Do Computing BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Do Computing BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator InBev Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technisch operator ben je verantwoordelijk voor het dagdagelijks draaien van machines. Jouw taken zijn oa: Instellen van de machines Ombouwen van de machine nav een ander type verpakking Je houdt ervan om pannes en storingen snel en goed op te lossen om zo de continuïteit van onze productie te garanderen. Deze opdracht is in 3 ploegen (vroege - late - nacht) met kans op vast contract indien positieve evaluatie.

  • Teamleader (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De teamleader is hiërarchisch de eerstelijnsverantwoordelijke en fungeert in die hoedanigheid als eerste aanspreekpunt voor de ploeg. De teamleader draagt de verantwoordelijkheid voor het organiseren, leiden, aansturen en rapporteren van alle activiteiten binnenéén van de ploegen. Vanuit een Lean Manufacturing standpunt is hij/zij verantwoordelijk voor het efficiënt aansturen van de procesactiviteiten in samenwerking met de service afdelingen en de Productieleider. Hij/zij heeft continu aandacht voor rentabiliteit, productiviteit, kwaliteit & hygiëne, veiligheid, en de organisatie en ontwikkeling van de eigen ploeg. Om de juiste focus te houden binnen de diverse resultaatsgebieden zal hij/zij steeds vertrekken vanuit een QCDSM-benadering (zie ook verwijzing hiernaar bij onderstaande resultaatsgebieden):

  • Lasser Halfautomaat (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Hechtel-Eksel zijn we op zoek naar een ervaren lasser/samensteller. Je zal instaan voor het lassen van metalen ramen, deuren, poorten,....

  • Ervaren schilder (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent een schilder in hart en nieren? Afwerken van ruimtes is een ware passie? Handige harry is jouw bijnaam? Samen met onze klant uit Wetteren zijn we op zoek naar een ervaren schilder. Je zal worden ingezet op industriële projecten in de ruime regio. Het betreft vooral afwerkingen van kleinere ruimtes.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP REGIO Wijnegem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Eigen vervoer is noodzakelijk. www.group-f.be

  • Poetshulp Poppel (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: IMAS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor het onderhoud van verschillende woningen in de regio van Dilbeek en omstreken. Stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen...behoren tot uw taken. Strijken en voorbereidingen van maaltijden zijn een must bij sommige klanten. In het bezit van eigen vervoer.

  • Jobstudent verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een trendy slagerij te Roeselare zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om bij te springen in de verkoop/ De winkel is iedere dag open van 7.45 uur tot 18.45 uur, behalve op donderdag.

  • Product Support Medewerker (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: De Jaeger Automation

    Type: Vaste Job

    Ondersteuning naar de klant toe van onze software oplossingen. Je staat in voor de 2 de lijnssupport van onze klanten. Dit houd voornamelijk in de klant te begeleiden tot een correct werkend geheel. Dit van ondersteuning, configuratie tot foutopsporing. Dit gaat steeds door vanop kantoor daar we de meeste zaken via remote support kunnen afhandelen. Zeer uitzonderlijk is een bezoek bij de klant gewenst. Tussentijds is er de mogelijkheid om je op te werken tot: 1. PLC en Scada programmeur; en/of 2. .NET programmeur; en/of 3. IT medewerker;

  • Stapelaar (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: IBW

    Type: Werfreserve

    Tijdens drukke momenten zijn wij op zoek om ons vast team bij te staan om de afgewerkte boeken te stapelen of om deze in dozen te verpakken zodoende de goederen verzendingsklaar te maken voor onze klanten.

  • Cateringmedewerker (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    Je hebt een passie voor lekker eten en drinken en je maakt het je gasten graag naar de zin. Herken je jezelf hierin ? Dan heeft Saillart Catering vast een baan naar jou smaak. Saillart verzorgt catering voor diverse opdrachtgevers: van grote events tot bedrijven. U staat in voor een correcte bediening U staat in voor het klaarzetten van een locatie U staat in voor de netheid van een locatie U bent medeverantwoordelijk voor het goede verloop van elk event

Zoek naar antwoorden van Do Computing BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Do Computing BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Do Computing BVBA. Laat een reactie achter voor Do Computing BVBA. Do Computing BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Do Computing BVBA. Leave a respond for Do Computing BVBA. Do Computing BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Do Computing BVBA op de google maps. Adres en contacten Do Computing BVBA
Location of Do Computing BVBA on the google maps. Address and contacts of Do Computing BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Do Computing BVBA Do Computing BVBA: Boon J SPRL | Racinyl SA | ARB-Athalys Rental Brussels | Three Ladies Company N.V. | Cleemput, Jef

Other related companies as Do Computing BVBA: Boon J SPRL | Racinyl SA | ARB-Athalys Rental Brussels | Three Ladies Company N.V. | Cleemput, Jef

Do Computing BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Leuven, België. De volledige naam van het bedrijf is Do Computing BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04821044921. Het bedrijf Do Computing BVBA bevindt zich op het adres: Stapelhuisstraat 13,3000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 619,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 700,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Do Computing BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Do Computing BVBA is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Do Computing BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Do Computing BVBA, openstaande posities, locatie van Do Computing BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Do Computing BVBA is a company, that was registered 1988 in Leuven region, Belgium. Full name of company is Do Computing BVBA, company assigned to the tax number BE04821044921. The company Do Computing BVBA is located at the address: Stapelhuisstraat 13,3000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 619,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 700,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Do Computing BVBA were not found.
The main activity of Do Computing BVBA is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Do Computing BVBA is not available. You also can look at reviews of Do Computing BVBA, open positions, location of Do Computing BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Do Computing BVBA, Leuven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Do Computing BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Do Computing BVBA, Leuven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Do Computing BVBA, employees, financial statistics.