A.I.T. Italiano sprl

Contactgegevens A.I.T. Italiano sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.I.T. Italiano sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.I.T. Italiano sprl

Regio (region): Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), België

Adres (address): Arendlaan 42,1150, België

Telefoon (phone): +32 (82) 331-39-52 +32 (82) 331-39-52

Fax (fax): 02 612 17 46 02 612 17 46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.I.T. Italiano sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.I.T. Italiano sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.I.T. Italiano sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.I.T. Italiano sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.I.T. Italiano sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.I.T. Italiano sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.I.T. Italiano sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.I.T. Italiano sprl
Products information A.I.T. Italiano sprl

BTW identificatienummer (tax): BE09057922363
Ondernemingsnummer: 5167388916
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 290,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in A.I.T. Italiano sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.I.T. Italiano sprl
(Get full report from official database of BE for A.I.T. Italiano sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.I.T. Italiano sprl
Addition kinds of activities for A.I.T. Italiano sprl

2441. Nagelde houten dozen en schudden | Nailed wood boxes and shook
508899. Transportuitrusting en benodigdheden, nec | Transportation equipment and supplies, nec
28740101. Ammoniumfosfaat | Ammonium phosphate
34999922. Strapping, metaal | Strapping, metal
36250102. Motorcentra | Motor control centers
38270106. Gun bezienswaardigheden, optisch | Gun sights, optical
44929902. Marine sleepdiensten | Marine towing services
46139901. Benzinepijpleidingen (gewone dragers) | Gasoline pipelines (common carriers)
50650207. Openbare adresapparatuur | Public address equipment

Werken bij A.I.T. Italiano sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.I.T. Italiano sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.I.T. Italiano sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.I.T. Italiano sprl. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek verantwoordelijke | Duits - Engels - Frans | Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: OFFICETEAM

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Neem jij graag de leiding en zorg jij er steeds voor dat alles volgens plan verloopt? Heb jij daarbovenop ook een probleemoplossende ingesteldheid en een grondige kennis van Excel? Wij hebben de ideale job voor jou ! Onze klant, een sterk groeiende en dynamische onderneming gelegen te Genk, is momenteel op zoek naar een logistiek verantwoordelijke om de leiding te nemen over een afdeling en ervoor te zorgen dat alles in goede banen loopt. Jouw verantwoordelijkheden: Je verzorgt samen met je collega's de planning van A tot Z; Je neemt klantenbestellingen en retourdocumenten aan en doet de afhandeling hiervan; je regelt transporten op een efficiënte manier; je analyseert klantenbehoeften en biedt oplossingen op maat aan; je ontwikkelt de logistieke strategie en werkt mee aan de toepassing hiervan; je coördineert en leidt de activiteiten van het team; Je rapporteert aan de managing director. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Technieker bedrijfsvoertuigen (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van alle wagens, heftrucks en vrachtwagens o Servicebeurten ( filter, banden en remblokken wissel) o Uitlezen en oplossen van fouten o Laswerken o Uithalen en vervangen van koppeling (vrachtwagen) o Elektronica van de wagen beheren en uittesten o Testrit doen - Je staat in voor onderhoudswerken in onze wortelwasserij en afdeling bakkenherstel - Daarnaast spring je ook bij voor electriciteitswerken in het gebouw - Regime: dagwerk

 • Huishoudhulp Waasmunster (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Waasmunster. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Boodschappen (uitsluitend te voet) Wassen en strijken

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Opwijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPWIJK)

  Regio: OPWIJK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Voorde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOORDE)

  Regio: VOORDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Student winkelbediende op zondag (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in de regio Haacht zijn we op zoek naar een student voor op zondag. Je staat in voor zowel kassa als aanvullen.

 • Jobstudent (m/v) Lille (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

  Type: Studentenjob

  Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

 • GEMOTIVEERDE KEUKENMEDEWERKER M/V (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: AUB-SVP

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor hulp in de keuken. Taken en verantwoordelijkheden: Voorbereidend werk in de keuken. Snijden van groenten, voorbereiding van sauzen, nagerechten, enz.. Keukenactiviteiten uitvoeren in functie van de instructies die door de keukenchef doorgegeven worden. Zelfstandig kunnen werken wanneer de keukenchef afwezig is. Toepassen van de regels betreffende veiligheid en hygiëne.

 • Afdelingsmanager (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

  Type: Vaste Job

  Als afdelingsmanager beschik je over de gave om jouw team zo te leiden dat alles op rolletjes loopt. Je hebt een passie voor voeding en brengt deze passie over op jouw medewerkers. Op drukke tijdstippen werk je mee op het terrein. Hoofdzakelijk ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van jouw afdelingen. Daarnaast streef je elke dag naar tevreden klanten. Je bent op de hoogte van de wensen en noden van de klanten en stemt je afdeling hier op af. Commercieel denken en handelen zit in jouw natuur. Je speelt vlot in op opportuniteiten die zich voordoen. Je neemt beslissingen op basis van de resultaten van je afdelingen en durft meedenken met de keten op lange termijn. Om jouw afdelingen efficiënt te beheren, voer je de bijhorende administratieve taken met plezier uit. Zo stel je de planningen en uurroosters van jouw team op en zorgt voor een optimale voorraadbeheer.

 • Ervaren winkelmanager regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Tevreden klanten en tevreden medewerkers? Als ervaren winkelmanager begrijp je de wisselwerking tussen beiden en zorg je er dankzij je coördinatie- en organisatietalent voor dat je Colruyt-filiaal op rolletjes loopt. Voor je uit de startblokken schiet, bieden we je een grondige opleiding aan. Als ervaren winkelmanager heb je al een eerste ervaring als leidinggevende achter de rug. Eerst brengen we je talenten en competenties in kaart. Op basis daarvan stellen we een opleidingstraject op waarmee we aan de slag gaan. Na je opleiding word je winkelmanager en krijg je de leiding over een Colruyt-filiaal met 35 tot 60 medewerkers. Van rayonverantwoordelijken en bediende verkopers tot eerste verkopers: ze verwachten allemaal dat je hen helpt en motiveert om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als winkelmanager neem je onderstaande taken op: Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je filiaal kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

 • Kinderpsychiater (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • je bent erkend kinder- en jeugdpsychiater • je beschikt over een postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of systeemtherapie of in opleiding • bijkomende masters, postgraduaatopleidingen of specialisaties strekken tot aanbeveling • je werkt op zelfstandige basis • je richt je op kinderen en jongeren • je werkt mee aan de uitbreiding van ons diagnostisch en behandelend aanbod • je adviseert het team met betrekking tot psychodiagnostisch onderzoek en formuleert samen met het team de conclusies en adviezen • je zorgt voor de nodige attesten en/ of doorverwijzigingen in het kader van psychodiagnostisch onderzoek en medicatiegebruik • je denkt mee na over het beleid van de praktijk • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan teamvergaderingen • je houdt je kennis up to date door bijscholing

Zoek naar antwoorden van A.I.T. Italiano sprl in sociale netwerken
Look for responds of A.I.T. Italiano sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.I.T. Italiano sprl. Laat een reactie achter voor A.I.T. Italiano sprl. A.I.T. Italiano sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.I.T. Italiano sprl. Leave a respond for A.I.T. Italiano sprl. A.I.T. Italiano sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.I.T. Italiano sprl op de google maps. Adres en contacten A.I.T. Italiano sprl
Location of A.I.T. Italiano sprl on the google maps. Address and contacts of A.I.T. Italiano sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come A.I.T. Italiano sprl A.I.T. Italiano sprl: Universal Renting | Baeck Ch | Comptoir des Amis (Le) | Aluconstruct M F BVBA | AEFJN

Other related companies as A.I.T. Italiano sprl: Universal Renting | Baeck Ch | Comptoir des Amis (Le) | Aluconstruct M F BVBA | AEFJN

A.I.T. Italiano sprl is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is A.I.T. Italiano sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09057922363. Het bedrijf A.I.T. Italiano sprl bevindt zich op het adres: Arendlaan 42,1150. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 290,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in A.I.T. Italiano sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.I.T. Italiano sprl is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.I.T. Italiano sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.I.T. Italiano sprl, openstaande posities, locatie van A.I.T. Italiano sprl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.I.T. Italiano sprl is a company, that was registered 1988 in Brussel (Sint-Pieters-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is A.I.T. Italiano sprl, company assigned to the tax number BE09057922363. The company A.I.T. Italiano sprl is located at the address: Arendlaan 42,1150. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 290,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in A.I.T. Italiano sprl were not found.
The main activity of A.I.T. Italiano sprl is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A.I.T. Italiano sprl is not available. You also can look at reviews of A.I.T. Italiano sprl, open positions, location of A.I.T. Italiano sprl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.I.T. Italiano sprl, Brussel (Sint-Pieters-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.I.T. Italiano sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.I.T. Italiano sprl, Brussel (Sint-Pieters-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.I.T. Italiano sprl, employees, financial statistics.