Aluconstruct M F BVBA

Contactgegevens Aluconstruct M F BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aluconstruct M F BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aluconstruct M F BVBA

Regio (region): Lokeren, België

Adres (address): Kruinstraat 2,9160, België

Telefoon (phone): 09 348 78 29 09 348 78 29

Fax (fax): 09 349 44 79 09 349 44 79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aluconstruct M F BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aluconstruct M F BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aluconstruct M F BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aluconstruct M F BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aluconstruct M F BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aluconstruct M F BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aluconstruct M F BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aluconstruct M F BVBA
Products information Aluconstruct M F BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02292541503
Ondernemingsnummer: 7551422119
Hoofdstad (capital): 158,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 817,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Aluconstruct M F BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aluconstruct M F BVBA
(Get full report from official database of BE for Aluconstruct M F BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aluconstruct M F BVBA
Addition kinds of activities for Aluconstruct M F BVBA

17710303. Parkeren bouw | Parking lot construction
24290203. Wikkelaars, excelsior | Wrappers, excelsior
26790601. Machinerollen, papier toevoegen: gemaakt van aangekocht materiaal | Adding machine rolls, paper: made from purchased material
50870301. Tapijt- en tapijtreinigingsapparatuur en benodigdheden, commercieel | Carpet and rug cleaning equipment and supplies, commercial
51980103. Emailen | Enamels
59991003. grafstenen | Tombstones
76990908. Scherpscherpen | Skate sharpening

Werken bij Aluconstruct M F BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aluconstruct M F BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aluconstruct M F BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aluconstruct M F BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Belegging administration officer - banksector (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, bankinstelling en dienst online beleggingsplatform te Brussel zijn wij op zoek naar een full-time administration officer met affiniteit of kennis van de beurs-en beleggingsmarkt. * Het openen van rekeningen * Het transfereren van effecten * Overschrijven van gelden * Afsluiten van rekeningen

  • 10 Magazijniers inpak/productie (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TTI Bose

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld op de afdeling Postponement in het Europees Distributiecentrum van Bose. Je zal instaan voor het: - inpakken - verpakken - scannen - labelen Bovendien werk je dagelijks actief mee aan de orde en netheid in het magazijn.

  • Commercieel bediende | Voltijds | Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf te Lommel zijn we op zoek naar een medewerker Customer Service Center. Je zal voornamelijk instaan voor de opname van orders, afhandeling van klachten (m.b.t. facturen/prijzen) en opvolgen van commerciële after-sales contacten. Daarnaast sta je ook in voor de administratieve verwerking van de gegevens en de opmaak van facturen.

  • Schrijnwerker plaatser (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zoersel zijn we op zoek naar een SCHRIJNWERKER PLAATSER (m/v) voor zowel in het atelier als op de werf te werken. Je werkt een met zaag-, schaaf- en freesmachine, en installeert het gemaakte op de werf. Je plaatst deuren, ramen, kasten op maat,...

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Mechanisch Monteur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een internationale groep die machines levert aan een brede waaier aan klanten. Zij zoeken 3 tijdelijke extra monteurs wegens een groot aantal nieuwe projecten. Datum van opstart is te bespreken en het project duurt zeker en vast tot februari, met grote kans op verlenging van enkele maanden. Zowel zelfstandigen komen in aanmerking als werknemers die bij Tormans een vast contract krijgen en na afloop op een ander project ingezet worden. VOORNAAMSTE TAKEN: Als mechanisch monteur sta je in voor het monteren van installaties voor de farma indusrie. Je monteert componenten en zorgt voor de gehele assemblage van installaties, dit steeds in teamverband. Belangrijk is dat je inzicht hebt in het technisch plan en nauwkeurig werk kunt leveren. Projecten kunnen variëren van kleine tot complexe en grote installaties. Hierdoor is afwisseling verzekerd!

  • Marketing Medewerker Social Media (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: KNOPS PUBLISHING

    Type: Vaste Job

    Als marketing medewerker social media bent u bezig met het dagelijks social meda beleid van ons producten. U denkt mee over social campagnes en de (online) marketing van onze producten. U wil samen met ons de juridische markt innoveren en Advocatennet.be, Jubel.be en KnopsPublishing.be laten groeien en bloeien.

  • Junior IT Recruiter (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Vaste Job

    Sourcing Ninja's zijn het beginpunt van een professionele loopbaan bij Modis. Je bent gedreven om de juiste kandidaat te vinden en probeert dit op de meest effectieve manier: de telefoon pakken en kandidaten gaan bellen! Eenmaal aan de telefoon ga je de kandidaten screenen, Modis introduceren en uiteindelijk ga je hen blij maken met een nieuwe job bij Modis IT. Eigenlijk ben je een geboren detective, altijd op zoek naar het laatste puzzelstukje in de complexe vraagstukken van onze klant, de KANDIDAAT!

  • Docent Engels (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Wedredacteur voor nieuwswebsite (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Media 24

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gloednieuwe website is Media 24 op zoek naar iemand die gebeten is door de Vlaamse showbizz en ook oog heeft voor het nieuws in de rest van de wereld. We zoeken iemand op freelancebasis wil meerwerken. Je werkt aan een competitief loon. Zijn je sterke punten dat je geboeid bent door het nieuws? Je bent ook nog eens zeer goed op de hoogte van het showbizznieuws? Je bent assertief en stressbestendig? Je bent flexibel naar zowel taakinhoud als naar werktijden en je hebt geen 9-to-5- mentaliteit? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Het is wel belangrijk kom in het bezit te zijn van een BTW-nummer! Aarzel niet en neem vandaag nog contact op.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR OVERPELT

    Type: Werfreserve

    Als begeleid(st)er zorg je samen met je collega’s voor een kwalitatieve opvang en begeleiding van kinderen uit het kleuter- en basisonderwijs buiten de schooluren en tijdens schoolvakanties. Je creëert een huiselijke sfeer en stemt je zorg af op de behoefte van elk kind, ook voor kinderen met een grotere zorgbehoefte. Je staat in voor verzorging, psychosociale stimulering en ontplooiingskansen voor de kinderen.

Zoek naar antwoorden van Aluconstruct M F BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Aluconstruct M F BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aluconstruct M F BVBA. Laat een reactie achter voor Aluconstruct M F BVBA. Aluconstruct M F BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aluconstruct M F BVBA. Leave a respond for Aluconstruct M F BVBA. Aluconstruct M F BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aluconstruct M F BVBA op de google maps. Adres en contacten Aluconstruct M F BVBA
Location of Aluconstruct M F BVBA on the google maps. Address and contacts of Aluconstruct M F BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Aluconstruct M F BVBA Aluconstruct M F BVBA: A.A.R.C. NV | Casa-Kassa | Ab europe nv | EVA-INTERNATIONAL | Man Machine Interface Services sa/nv

Other related companies as Aluconstruct M F BVBA: A.A.R.C. NV | Casa-Kassa | Ab europe nv | EVA-INTERNATIONAL | Man Machine Interface Services sa/nv

Aluconstruct M F BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Lokeren, België. De volledige naam van het bedrijf is Aluconstruct M F BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02292541503. Het bedrijf Aluconstruct M F BVBA bevindt zich op het adres: Kruinstraat 2,9160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 158,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 817,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Aluconstruct M F BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aluconstruct M F BVBA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aluconstruct M F BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aluconstruct M F BVBA, openstaande posities, locatie van Aluconstruct M F BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aluconstruct M F BVBA is a company, that was registered 1987 in Lokeren region, Belgium. Full name of company is Aluconstruct M F BVBA, company assigned to the tax number BE02292541503. The company Aluconstruct M F BVBA is located at the address: Kruinstraat 2,9160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 158,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 817,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Aluconstruct M F BVBA were not found.
The main activity of Aluconstruct M F BVBA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Aluconstruct M F BVBA is not available. You also can look at reviews of Aluconstruct M F BVBA, open positions, location of Aluconstruct M F BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aluconstruct M F BVBA, Lokeren: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aluconstruct M F BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aluconstruct M F BVBA, Lokeren: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aluconstruct M F BVBA, employees, financial statistics.