Toerisme Tervuren (vvv)

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Toerisme Tervuren (vvv)
Private companiesTransportation Equipment • Toerisme Tervuren (vvv)

Contactgegevens Toerisme Tervuren (vvv): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Toerisme Tervuren (vvv): address, phone, fax, email, website, opening hours

Toerisme Tervuren (vvv)

Regio (region): Tervuren, België

Adres (address): Markt 7,3080, België

Telefoon (phone): 02 769 20 81 02 769 20 81

Fax (fax): 02 769 20 80 02 769 20 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Toerisme Tervuren (vvv): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Toerisme Tervuren (vvv)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Toerisme Tervuren (vvv)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Toerisme Tervuren (vvv), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Toerisme Tervuren (vvv). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Toerisme Tervuren (vvv), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Toerisme Tervuren (vvv). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Toerisme Tervuren (vvv)
Products information Toerisme Tervuren (vvv)

BTW identificatienummer (tax): BE01562500000
Ondernemingsnummer: 6520355224
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 326,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Toerisme Tervuren (vvv) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Toerisme Tervuren (vvv)
(Get full report from official database of BE for Toerisme Tervuren (vvv))

Aanvulling soorten activiteiten voor Toerisme Tervuren (vvv)
Addition kinds of activities for Toerisme Tervuren (vvv)

3535. Transportbanden en transportmiddelen | Conveyors and conveying equipment
505102. Ijzer en staal (ferro) producten | Iron and steel (ferrous) products
32810100. Meubels, gesneden steen | Furniture, cut stone
33510201. Koperen buis | Copper pipe
37430102. Dineren auto's en uitrusting | Dining cars and equipment
49229901. Pijpleidingen, aardgas | Pipelines, natural gas
50630302. Bouw draad en kabel | Building wire and cable
72990602. Auto titel en tag service aan particulieren | Car title and tag service to individuals
73829902. Brandalarm onderhoud en monitoring | Fire alarm maintenance and monitoring

Werken bij Toerisme Tervuren (vvv): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Toerisme Tervuren (vvv): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Toerisme Tervuren (vvv). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Toerisme Tervuren (vvv). Looking for open vacancies in other companies

 • Polyvalent helper (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ASAP

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  je bent  een onmisbare schakel in het vlot verloop van zowel de opbouw, als afbouw van stages (podium), de repetities als de show/event zelf. .Je helpt bij het laden en lossen, assisteert de techniekers tijdens op- en afbouw, zorgt voor aankleding van de backstage, cateringinfrastructuur, je assisteert de podiumbouwers. Je laadt en lost, sorteert en bouwt mee aan podia, catwalks, tribunes en PA-torens tot op max 3m hoogte. Als tenthand bouw je mee, onder supervisie van je crew chief en de klant, span- en kadertenten. Van laden/lossen, tot plaatsing van vloeren , tentkaders en -zeilen tot afwerking en uitlichting van de binnendecoratie. Dit zijn losse opdrachten, dus wanneer je een extra centje wil verdienen is dit een leuke uitdaging.

 • Smartphoto zkt medewerkers PRODUCTIE/INPAK - Late ploeg - NOV/DEC (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Smartphoto (WETTEREN) is een bruisend e-commerce bedrijf dat gespecialiseerd is in gepersonaliseerde fotoproducten. Met klanten over heel Europa staan ze in voor het vervaardigen van fotoboeken, canvassen, kaartjes en een brede waaier aan fotogeschenken. Door gebruik van innovatieve technologie staan ze in voor superieure kwaliteit, een klantgerichte service en een vlotte levering. Voor de vestiging te WETTEREN zijn we op zoek naar werkkrachten die beschikbaar zijn in de maanden november en december. Als productiemedewerker ben je samen met je team verantwoordelijk voor de productie van de bestelde producten.

 • chauffeur CE ADR internationaal (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  > je rijdt met een tankwagen waar een ADR attest voor noodzakelijk is. > voornamelijk zal je rijden met chemische en gevaarlijke stoffen. > Deze functie betreft een internationale functie. U zal dus uitslapen van maandag tot vrijdag en eventueel komt u pas de zaterdagochtend terug.

 • Junior Brand Manager (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Go4Jobs Merksem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bloeiend bedrijf in Antwerpen centrum zijn we op zoek naar een junior brand/merchandising manager. Het bedrijf ontwerpt gadgets & promo materiaal op maat van de klant. Ze staan gekend voor hun creativiteit & hun out of the box-denken. Wat houdt deze geweldige functie in? Je start eerst als assistent van de managing director, van hem leer je de kneepjes van het vak. Zo groei je door naar je eigen projecten & je eigen klanten. Je staat in voor de sales, maar ook voor de creatieve kant. Je gaat op klantenbezoeken waarbij je een gedetailleerd bedrijfsprofiel schetst. (Wie is het bedrijf, wat doen ze, wat is hun doelgroep,....) Luisteren is dus zeer belangrijk! Je gaat netwerken, lunchen, .... er komt dus ook avondwerk bij kijken. Hiervan maak je een pitchboek & werk je ideeën uit voor gadgets & merchandising op maat. Wat denk je? Klinkt fantastisch toch?! Wie zoeken we? Iemand creatief, je denkt mee met je klanten en werkt ideeën uit. Je bent trendgevoelig. Nieuwe trends volg je op de voet! Instagram, pinterest, facebook,... je hebt overal een account. Jouw commerciële skills zijn ideaal voor deze functie, je bent persoonlijk & geen 'gladde verkoper'. Je bent flexibel & hebt geen 9 to 5 mentaliteit. Een rijbewijs B heb je op zak. Ons hoofdkantoor zit in Nederland, waar jij dus ook 1x per week moet gaan samenwerken met de andere top collega's! Uiteraard voorzien we daar alles voor jou, zelfs eten & een overnachting indien nodig. Verder zoek je een job op lange termijn en wil je mee je schouders onder een groeiend bedrijf zetten. Spreekt deze vacature jou volledig aan? Stuur dan snel je cv door naar [email protected] Heb je nog vragen? Bel ons op het nummer 03 612 55 50 Hopelijk tot snel!

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Tremelo (TREMELO)

  Regio: TREMELO

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

  Type: Dienstenchequebaan

  Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

 • HUISHOUDHULP OLV-WAVER (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

  Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

  Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio OLV-Waver zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Student Medewerker Klantendienst en Dispatching regio Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: INDIGO PARK BELGIUM NV

  Type: Studentenjob

  Je maakt de dagplanning op voor je collega’s van de technische dienst. • Je kan vooropgestelde procedures volgen. • Je werkt graag met tools en computerprogramma’s. Outlook, Exel, Word, enz. hebben voor jou dus geen geheimen. • Je bent een aangenaam aanspreekpunt naar de klanten toe, op momenten dat zij je nodig hebben. • Bij problemen en stressmomenten kan je jezelf in de plaats van je collega’s stellen.

 • JOBSTUDENT KEUKENMEDEWERKER (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: DE KELLE

  Type: Studentenjob

  Voor ons gastronomisch restaurant zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat voor hulp in de keuken. Je helpt bij voorbereidende taken, dresseren borden en afwas. Interesse? Solliciteer snel. Je bent vrij één of meerdere dagen in het weekend en/of in de vakantieperiodes. Dit is in onderling overleg af te spreken.

 • JOBSTUDENTEN VERPLEEGKUNDE (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: BEUKENHOF

  Type: Studentenjob

  WZC Beukenhof (Heide Kalmthout) maakt deel uit van de groep Vulpia. Om onze verdere kwalitatieve dienstverlening te bestendigen, zijn wij op zoek naar studenten Verpleegkunde (in het bezit van het zorgkundig visum) voor weekend- en/of -avond- en/of nachtwerk. Jouw voornaamste taken: Coördinatie, organisatie en uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Eventueel, onder toezicht van verpleegkundige, toedienen van medicatie. Aandachtig luisteren naar alle (ook de "stille") bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners.

 • Dossierbeheerder Carrosserie (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: TAC

  Type: Vaste Job

  Je maakt afspraken met de klanten en ontvangt hen. Je zorgt voor een zorgvuldig opgebouwd dossier, waar je de communicatie verzorgt tussen de verzekeringsmaatschappij, verzekeringsmakelaar, klant en carrosserie. Je volgt elk dossier op, maakt afspraken voor de herstellingen, zorgt voor foto's en schadeopname, volgt betalingen op en behoud het overzicht over de lopende herstellingen.

 • MECHANIEKER Machinebouw (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC

  Type: Vaste Job

  Logi-technic is met meer dan 350 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Maintenance & Project Management. Vanuit onze filialen te Jabbeke, Deerlijk, Waregem, Zwijndrecht, Mechelen & Gent worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken, zoeken we regio Gent een Elektromechanieker (m/v). Dit voor onze divisie Industrie te Gent. Belangrijk is dat je kennis hebt van revisie, herstelling en montage van elektromotoren. Functie Als mechnieker word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Noord West-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Hierbij houden we rekening met de woonplaats van de medewerker. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

 • FLEURISTE SUR TOURNAI (TOURNAI)

  Regio: TOURNAI

  Bedrijf: FORUM JOBS MOUSCRON

  Type: Werfreserve

  Vous avez un gout prononcé pour la décoration. Vous créez des compositions florales en fleurs fraiches ou artificielles destinées à la vente. En fonction de vos envies, vous prenez alors votre role de conseiller très au serieux. Vous verifiez l'achat des stocks, selectionnez les fleurs mais également les chouchouter fait partie de votre quotidien Een volledig overzicht van onze vacatures vindt u op

Zoek naar antwoorden van Toerisme Tervuren (vvv) in sociale netwerken
Look for responds of Toerisme Tervuren (vvv) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Toerisme Tervuren (vvv). Laat een reactie achter voor Toerisme Tervuren (vvv). Toerisme Tervuren (vvv) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Toerisme Tervuren (vvv). Leave a respond for Toerisme Tervuren (vvv). Toerisme Tervuren (vvv) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Toerisme Tervuren (vvv) op de google maps. Adres en contacten Toerisme Tervuren (vvv)
Location of Toerisme Tervuren (vvv) on the google maps. Address and contacts of Toerisme Tervuren (vvv)

Andere gerelateerde bedrijven als come Toerisme Tervuren (vvv) Toerisme Tervuren (vvv): Van Loy | Vadro BVBA | Jos Eyckmans B.V.B.A. | Horemans N.V. | Individual

Other related companies as Toerisme Tervuren (vvv): Van Loy | Vadro BVBA | Jos Eyckmans B.V.B.A. | Horemans N.V. | Individual

Toerisme Tervuren (vvv) is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Tervuren, België. De volledige naam van het bedrijf is Toerisme Tervuren (vvv), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01562500000. Het bedrijf Toerisme Tervuren (vvv) bevindt zich op het adres: Markt 7,3080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 326,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Toerisme Tervuren (vvv) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Toerisme Tervuren (vvv) is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Toerisme Tervuren (vvv) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Toerisme Tervuren (vvv), openstaande posities, locatie van Toerisme Tervuren (vvv) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Toerisme Tervuren (vvv) is a company, that was registered 2009 in Tervuren region, Belgium. Full name of company is Toerisme Tervuren (vvv), company assigned to the tax number BE01562500000. The company Toerisme Tervuren (vvv) is located at the address: Markt 7,3080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 326,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Toerisme Tervuren (vvv) were not found.
The main activity of Toerisme Tervuren (vvv) is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Toerisme Tervuren (vvv) is not available. You also can look at reviews of Toerisme Tervuren (vvv), open positions, location of Toerisme Tervuren (vvv) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Toerisme Tervuren (vvv), Tervuren: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Toerisme Tervuren (vvv), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Toerisme Tervuren (vvv), Tervuren: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Toerisme Tervuren (vvv), employees, financial statistics.