Jos Eyckmans B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Jos Eyckmans B.V.B.A.
Private companiesTransportation Equipment • Jos Eyckmans B.V.B.A.

Contactgegevens Jos Eyckmans B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jos Eyckmans B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jos Eyckmans B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Atealaan 36, B-2200 Herentals, België

Telefoon (phone): (014) 261421 (014) 261421

Fax (fax): (014) 232172 (014) 232172

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jos Eyckmans B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jos Eyckmans B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jos Eyckmans B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jos Eyckmans B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jos Eyckmans B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jos Eyckmans B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jos Eyckmans B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jos Eyckmans B.V.B.A.
Products information Jos Eyckmans B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE08230102539
Ondernemingsnummer: 6916961669
Hoofdstad (capital): 490,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 276,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Jos Eyckmans B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jos Eyckmans B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Jos Eyckmans B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jos Eyckmans B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Jos Eyckmans B.V.B.A.

804100. Kantoren en klinieken van chiropractors | Offices and clinics of chiropractors
25140201. Ontbijt sets, huishouden: metaal | Breakfast sets, household: metal
28690314. Sebacinezuur | Sebacic acid
35370215. Straddle carriers, mobile | Straddle carriers, mobile
56999908. Kousen: mannen, vrouwen en kinderen | Stockings: men's, women's, and children's
80699902. Oog-, oor-, neus- en keelziekenhuis | Eye, ear, nose, and throat hospital

Werken bij Jos Eyckmans B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jos Eyckmans B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jos Eyckmans B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jos Eyckmans B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • AUTOMECANICIEN (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: PEETERS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je zal instaan voor volgende taken : Onderhoud van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen tot 3.5 ton Rijklaar maken van nieuwe en occasiewagens Montage accessoires op wagens

  • Magazijnier 2-ploegen HOGE VERLONING te Avelgem (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je in voor het laden en lossen van containers, zet je bestellingen klaar en help je waar nodig in het magazijn. Indien je over een heftruckattest beschikt dan kan je ook ingezet worden als heftruckchauffeur.

  • magazijnier late ploeg (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt en stockeert de grond- en hulpstoffen. De orders maak je verzendklaar, juist registreren. Je maakt de zendnota en etiketten aan. Je verzorgt de administratie voor de transporteurs. Je laadt en lost de vracht- en andere wagens. Stockvoorraad van diverse verpakkingsmaterialen op orde houden, stockeren en op peil houden. Controleren op kwaliteit. Sporadische leveringen en afhalingen uitvoeren met camionette.

  • Werfleider (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Halen dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van grondwerken en het leggen van bekabeling voor spoorwegen en luchthavens zoeken wij een ervaren werfleider. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van de werven, zowel op vlak van kwaliteit als van veiligheid, rekening houden met de contractuele voorschriften, met de afgesproken termijn en het wettelijke kader. Hoofdtaken Als werfleider sta je in voor: De voorbereiding, studie, de dagelijkse leiding op de werf en opvolging van projecten Coördineren en plannen van personeel en materiaal op de werf Realiseren van de toegewezen projecten Het optimaliseren van de projecten op technisch vlak Verantwoordelijk voor kwaliteit van het werk en de veiligheid op de werf Het contact met de opdrachtgever en de dagelijkse leiding van je personeel Je zorgt voor alle nodige informatie, communicatie, opvolging en controle op de werf

  • TECHNIEKER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we op zoek naar een technieker databekabeling voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan uitvoeren van diverse montage- en bekabelingswerken; je kan het plaatsen van kabelbanen en wandgoten in bureelomgevingen valse plafonds en kelders; Monteren trekken en uitmeten van kabels voor telefonie en computernetwerken; je kan het plaatsen van aluminium kabelkolommen; je kan het aansluiten van connectoren op datakabels.

  • Customer service medewerker (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jobomschrijving: Voor de regio van Mechelen zijn wij op zoek naar Customer Service medewerkers. De Customer Service medewerker is de onmisbare administratieve en commerciële schakel in de klantenrelatie. Jouw takenpakket kan in de functie van customer service medewerker dan ook zeer gevarieerd zijn: - Opvolgen van bestellingen - Fungeren als contactpunt voor de klanten en behandelen van de vragen door klanten - Verzorgen van een optimale dienstverlening - ... Kan jij je vinden in bovenstaande eigenschappen? Reageer dan zeker vandaag nog!

  • Huishoudhulp regio Adegem- voltijds / deeltijds (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Adegem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Wervik - Geluwe - Menen (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Handlanger (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Als palletreiniger sta je in voor het reinigen en opstapelen van palletten.

  • Join Activate Bruxelles pour te faire de l'argent pendant l'année scolaire! (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Travailler chez Activate vous offre plus qu'un job standard : Nous vous préparons à la vie active dans une équipe de jeunes et d'une manière ludique! Nous représentons des organisations à but non-lucratif mais nous travaillons aussi en collaboration avec des marques commerciales bien connues. Le ralliement à nos projets se fait par des discussions ouvertes dans la rue et par le porte-à-porte. Nous sommes une équipe de recruteurs sympas et dynamiques, et nous recherchons toujours de nouveaux collègues de travail! Chaque jour, nous arpentons les rues de la région de Bruxelles pour convaincre le public au sujet des nos ONG's & nos organisations commerciales et trouver de nouveaux donateurs prêts à rejoindre nos bonnes causes. Etre recruteur, c'est avoir un super job qui permet d'apprendre beaucoup car nous sommes en contact avec toutes sortes de personnes. L’ambiance dans les équipes est bonne et agréable. Souvent, à la fin de la journée, vous boirez un verre au bureau avec tous vos collègues. Et chez nous, vous pouvez travailler autant que vous le souhaitez, mais nous comptons sur vous au minimum une fois par semaine.

  • AUTOMATION ENGINEER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als automatisatie ingenieur word je geïntegreerd in een team van ervaren professionals die samenwerken op het gebied van elektriciteit en automatisering Je neemt deel aan en / of bent verantwoordelijk voor alle fasen (van de E & A-aspecten) in deze projecten: projectspecificaties, engineering, voorbereiding, (follow-up van) inbedrijfstelling en aanloop, ondersteuning bij het oplossen van resterende technische problemen, enz. ) • Voor projecten die voornamelijk door externe leveranciers worden uitgevoerd, neem je deel aan de begeleiding en follow-up van deze externe bedrijven met betrekking tot E & A • Voor projecten die intern worden uitgevoerd, ontwerpt en voert u zelf onderdelen van de hardware / software uit, in samenwerking met collega's van de automatiseringsafdeling van Aperam Genk • Je bent verantwoordelijk voor de instructies, documentatie en ondersteuning bij de overdracht van de nieuwe of gewijzigde technische systemen aan de afdeling elektrisch onderhoud • Je bent verantwoordelijk voor zowel de functionele veiligheid van de technische systemen (en de aanpassing van bestaande systemen) als voor de veiligheid van het personeel tijdens de uitvoering van deze projecten Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een Automation engineer.

  • Enthousiaste taaltrainers Nederlands - Oost-Vlaanderen/Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Nederlands in regio Oost-Vlaanderen/Gent. Naar wie zijn we op zoek? Native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van Jos Eyckmans B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Jos Eyckmans B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jos Eyckmans B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Jos Eyckmans B.V.B.A.. Jos Eyckmans B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jos Eyckmans B.V.B.A.. Leave a respond for Jos Eyckmans B.V.B.A.. Jos Eyckmans B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jos Eyckmans B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Jos Eyckmans B.V.B.A.
Location of Jos Eyckmans B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Jos Eyckmans B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Jos Eyckmans B.V.B.A. Jos Eyckmans B.V.B.A.: Berner Sennen Kennel | Vebex NV | Alfa Services | Consultant Meca Services CMS - JAP S.A. | N.S.D

Other related companies as Jos Eyckmans B.V.B.A.: Berner Sennen Kennel | Vebex NV | Alfa Services | Consultant Meca Services CMS - JAP S.A. | N.S.D

Jos Eyckmans B.V.B.A. is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Jos Eyckmans B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08230102539. Het bedrijf Jos Eyckmans B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Atealaan 36, B-2200 Herentals. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 490,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 276,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Jos Eyckmans B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jos Eyckmans B.V.B.A. is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jos Eyckmans B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jos Eyckmans B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Jos Eyckmans B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jos Eyckmans B.V.B.A. is a company, that was registered 1997 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Jos Eyckmans B.V.B.A., company assigned to the tax number BE08230102539. The company Jos Eyckmans B.V.B.A. is located at the address: Atealaan 36, B-2200 Herentals. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 490,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 276,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Jos Eyckmans B.V.B.A. were not found.
The main activity of Jos Eyckmans B.V.B.A. is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Jos Eyckmans B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Jos Eyckmans B.V.B.A., open positions, location of Jos Eyckmans B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jos Eyckmans B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jos Eyckmans B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jos Eyckmans B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jos Eyckmans B.V.B.A., employees, financial statistics.