Consultant Meca Services CMS - JAP S.A.

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Consultant Meca Services CMS - JAP S.A.
Private companiesTransportation Equipment • Consultant Meca Services CMS - JAP S.A.

Contactgegevens Consultant Meca Services CMS - JAP S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Consultant Meca Services CMS - JAP S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Consultant Meca Services CMS - JAP S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Smaragdlaan 37, B-1030 Brussel, België

Telefoon (phone): (02) 7351502 (02) 7351502

Fax (fax): (02) 7351121 (02) 7351121

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Consultant Meca Services CMS - JAP S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Consultant Meca Services CMS - JAP S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Consultant Meca Services CMS - JAP S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Consultant Meca Services CMS - JAP S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Consultant Meca Services CMS - JAP S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Consultant Meca Services CMS - JAP S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Consultant Meca Services CMS - JAP S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Consultant Meca Services CMS - JAP S.A.
Products information Consultant Meca Services CMS - JAP S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04823516845
Ondernemingsnummer: 3656494140
Hoofdstad (capital): 691,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 648,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Consultant Meca Services CMS - JAP S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Consultant Meca Services CMS - JAP S.A.
(Get full report from official database of BE for Consultant Meca Services CMS - JAP S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Consultant Meca Services CMS - JAP S.A.
Addition kinds of activities for Consultant Meca Services CMS - JAP S.A.

07210101. Boomgaardboom- en wijnstokdiensten | Orchard tree and vine bracing services
07520302. Opleidingsdiensten, paarden (behalve race paarden) | Training services, horses (except racing horses)
16230102. Bouw van aardgas compressor station | Natural gas compressor station construction
30210200. Schoenen, rubber of plastic gegoten tot stof | Shoes, rubber or plastic molded to fabric
36410206. Lampen, verzegelde bundel | Lamps, sealed beam
50320102. Plaveiselmengsels | Paving mixtures

Werken bij Consultant Meca Services CMS - JAP S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Consultant Meca Services CMS - JAP S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Consultant Meca Services CMS - JAP S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Consultant Meca Services CMS - JAP S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur preventief onderhoud (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: TSG Belgium

    Type: Vervanging brugpensioen

    De kandidaat zal instaan voor het preventief onderhoud op de benzinestations. Preventief onderhoud houdt in dat de pompen jaarlijkse gecontroleerd moeten worden op juistheid van de afleverhoeveelheid. Tijdens het preventief onderhoud worden ook een aantal onderdelen gecontroleerd en vervangen indien nodig.

  • Productie Operator M/V Sint-Amands (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Sint-Amands zoeken wij een Productie Operator met volgende taken: - Picken en mengen van grondstoffen om tot het juiste recept te komen - Afboeken van de grondstoffen in functie van correct recept en voorraadbeheer - Bewaken van kwaliteit tijdens productie - Afwijkingen aan machine bijsturen (snelheid, temperatuur…) - Onderhoud en reiniging van machine - Je helpt bij eenvoudige storingen - Je rapporteert aan de Productie Verantwoordelijke

  • Ervaren Glazenwasser (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een KMO gelegen te Deurne zijn wij opzoek naar een Glazenwasser die reeds een eerste ervaring heeft in deze functie. Lever jij graag kwalitatief werk af? Maak jij graag je handen vuil en heb je geen angst om op hoogte's te werken? Schrikt buitenwerk jou niet af? Was op dit alles jou antwoord JA en ben jij dan nog eens in het bezit van een B rijbewijs, solliciteer dan snel, want naar jou zijn we opzoek!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOCHRISTI (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp Kalmthout-Essen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • JOBSTUDENTEN MAGAZIJN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Kontich, groothandel in accessoires en kerstartikelen zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om te werken tijdens de week voor algemeen magazijnwerk. Taken: Inpakken, orderpicking, laden/lossen, labellen,..

  • Thuisverpleegkundige regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Vaste Job

    Als medewerker van de VoorZorg provincie Antwerpen tover je elke dag een glimlach op heel wat gezichten. Samen met zo’n 900 fijne collega’s bouw je aan één van de grootste zorgdiensten in Vlaanderen, actief in thuisverpleging, gezinszorg, kinderzorg, poetshulp en de verdeling van medische hulpmiddelen. Maak deel uit van het snel groeiend succes van de dienst Thuisverpleging. Start onmiddellijk! Je bent een reddende engel en biedt cliënten professionele verpleegkundige zorgen in hun vertrouwde omgeving. De omgang met cliënten staat voorop, maar uiteraard handel je volgens de normen en waarden eigen aan je verpleegkundig beroep. Je verzamelt de nodige informatie over je patiënten en brieft deze gepast door. Zo zorg je voor een vlotte omgang en verzorging.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Freelance docent hennapainting (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten..

  • Zelfstandige Kantoorhouders (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende,Blankenberge, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • AGO Technics zoekt TECHNIEKER voor Alpro (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Technics gaat voor vaste aanwerving op zoek naar een ELEKTROMECANICIEN. Er zijn mogelijkheden in twee ploegen (6-14 of 14-22) alsook in de nacht (22-6). Je staat in voor onderhoud van de machines volgens planning. Je denkt zelf ook mee naar eventuele verbeteringen. Naast het 'standaard' machine-onderhoud sta je ook in voor reviseren van wisselstukken. Kennis situeert zich zowel op elektrisch als mechanisch niveau.

Zoek naar antwoorden van Consultant Meca Services CMS - JAP S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Consultant Meca Services CMS - JAP S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Consultant Meca Services CMS - JAP S.A.. Laat een reactie achter voor Consultant Meca Services CMS - JAP S.A.. Consultant Meca Services CMS - JAP S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Consultant Meca Services CMS - JAP S.A.. Leave a respond for Consultant Meca Services CMS - JAP S.A.. Consultant Meca Services CMS - JAP S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Consultant Meca Services CMS - JAP S.A. op de google maps. Adres en contacten Consultant Meca Services CMS - JAP S.A.
Location of Consultant Meca Services CMS - JAP S.A. on the google maps. Address and contacts of Consultant Meca Services CMS - JAP S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Consultant Meca Services CMS - JAP S.A. Consultant Meca Services CMS - JAP S.A.: DE KEMPVIS | Daubresse Ets | AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS | Boulevard 136 | Detlef von Appen Benelux B.V.B.A.

Other related companies as Consultant Meca Services CMS - JAP S.A.: DE KEMPVIS | Daubresse Ets | AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS | Boulevard 136 | Detlef von Appen Benelux B.V.B.A.

Consultant Meca Services CMS - JAP S.A. is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Consultant Meca Services CMS - JAP S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04823516845. Het bedrijf Consultant Meca Services CMS - JAP S.A. bevindt zich op het adres: Smaragdlaan 37, B-1030 Brussel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 691,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 648,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Consultant Meca Services CMS - JAP S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Consultant Meca Services CMS - JAP S.A. is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Consultant Meca Services CMS - JAP S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Consultant Meca Services CMS - JAP S.A., openstaande posities, locatie van Consultant Meca Services CMS - JAP S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Consultant Meca Services CMS - JAP S.A. is a company, that was registered 1985 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Consultant Meca Services CMS - JAP S.A., company assigned to the tax number BE04823516845. The company Consultant Meca Services CMS - JAP S.A. is located at the address: Smaragdlaan 37, B-1030 Brussel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 691,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 648,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Consultant Meca Services CMS - JAP S.A. were not found.
The main activity of Consultant Meca Services CMS - JAP S.A. is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Consultant Meca Services CMS - JAP S.A. is not available. You also can look at reviews of Consultant Meca Services CMS - JAP S.A., open positions, location of Consultant Meca Services CMS - JAP S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Consultant Meca Services CMS - JAP S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Consultant Meca Services CMS - JAP S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Consultant Meca Services CMS - JAP S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Consultant Meca Services CMS - JAP S.A., employees, financial statistics.