Toerisme Oost-Vlaanderen VZW

Contactgegevens Toerisme Oost-Vlaanderen VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Toerisme Oost-Vlaanderen VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Toerisme Oost-Vlaanderen VZW

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Woodrow Wilsonplein 3,9000, België

Telefoon (phone): 09 267 70 20 09 267 70 20

Fax (fax): 09 267 71 99 09 267 71 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Toerisme Oost-Vlaanderen VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Toerisme Oost-Vlaanderen VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Toerisme Oost-Vlaanderen VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Toerisme Oost-Vlaanderen VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Toerisme Oost-Vlaanderen VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Toerisme Oost-Vlaanderen VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Toerisme Oost-Vlaanderen VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Toerisme Oost-Vlaanderen VZW
Products information Toerisme Oost-Vlaanderen VZW

BTW identificatienummer (tax): BE03838317871
Ondernemingsnummer: 7581085205
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 778,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Toerisme Oost-Vlaanderen VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Toerisme Oost-Vlaanderen VZW
(Get full report from official database of BE for Toerisme Oost-Vlaanderen VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Toerisme Oost-Vlaanderen VZW
Addition kinds of activities for Toerisme Oost-Vlaanderen VZW

20269903. Melkdrankjes, gearomatiseerd | Milk drinks, flavored
24310109. Garage deuren, overhead, hout | Garage doors, overhead, wood
35440108. Papiersnijden sterven | Paper cutting dies
50840701. Beheersende instrumenten en accessoires | Controlling instruments and accessories
73789902. Reparatie en onderhoud van computerapparatuur | Computer peripheral equipment repair and maintenance

Werken bij Toerisme Oost-Vlaanderen VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Toerisme Oost-Vlaanderen VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Toerisme Oost-Vlaanderen VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Toerisme Oost-Vlaanderen VZW. Looking for open vacancies in other companies

 • Metaalarbeider (m/v) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de uitvoering van schroefdraadwerk. Kennis rond de werking van een draadsnijmachine is hierbij een pluspunt. Je zorgt voor het groeven en snijden van buizen op de juiste lengte. Je assembleert metaalonderdelen en monteert aanboorzadels (mechanical t’s) op buizen volgens plan. Je wordt ingeschakeld als robotoperator. Kennis van halfautomaat lassen en TIG-lassen is hierbij een must.

 • Magazijnier (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrjf in de voedingssector in Malle zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Je taken zijn laden en lossen met de heftruck, orderpicking, documenten controleren en registreren, de stock bijhouden en het overzicht in het magazijn bewaren.

 • Lijnoperator 2 ploegen (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je beheert minstens 3 afvullijnen: je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de productieplanning volgens kwaliteits- en productie KPI's. Dankzij jou loopt het productieproces op wieltjes. Tot jouw takenpakket behoren ook nog oa deze taken: - verpakken en ompakken van het afgewerkt product - kwaliteitscontrole uitvoeren - kwaliteitsdocumenten invullen - labels inline + aan backup printer afdrukken - labels manueel stickeren en/of recht hangen - etiketrollen op labelaars verwisselen - afgewerkte producten correct op pallet stapelen - verpakking en grondstoffen bijhalen en invoeren in de productielijnen - palletten aanmelden in het computersysteem -...

 • Medewerker varkensbedrijf (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  FUNCTIE: Je taken zijn zowel het verzorgen van de dieren als het uitvoeren van allerlei reparaties binnen het varkensbedrijf. Ook het reinigen van de stallen behoort tot jouw takenpakket.

 • Administratief bediende offertedienst (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Tielt zijn wij momenteel op zoek naar een medewerkster/medewerker voor de offertedienst. Door je interesse in de producten vind je het een leuke uitdaging om offertes te analyseren en aan de hand van hun softwareprogramma op te stellen. Je denkt mee met de klant en stelt eventuele varianten voor. Je bent handig met cijfers en werkt snel en nauwkeurig. Door je gedrevenheid, communicatieve vaardigheden en commercieel inzicht heb je mogelijkheden om op termijn verder in deze job te groeien en meer verantwoordelijkheden te nemen.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Bertem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERTEM)

  Regio: BERTEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP (M/V) BEERNEM/OEDELEM (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • JOBSTUDENTEN MILIEU-SANITAIR (ADINKERKE)

  Regio: ADINKERKE

  Bedrijf: PLOPSALAND

  Type: Studentenjob

  Samen met je collega’s sta je in voor het dagelijks onderhoud van het waterpark. Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit het poetsen en onderhouden van het sanitaire gedeelte, de kleedkamers en het onthaal van het park.

 • Gepassioneerd IT Support medewerker (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een gekende speler binnen de veiligheid van technische toestellen, zijn wij op zoek naar een helpdeskmedewerker met een hart voor IT voor hun zetel in Berchem. Een greep uit het takenpakket: - Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers op vlak van IT. - Je draagt de verantwoordelijkheid voor de ondersteuning van de systemen. - Je lost basis netwerkproblemen op. - Je verzorgt de informaticaondersteuning van begin tot einde, zowel hard- als software. - Je communiceert vooral per telefoon en per mail met collega's. - Je stelt nieuwe werkposten, gebruikers en de bijhorende software in. - Je registreert oplossingen voor de meest voorkomende IT-problemen. - Je werkt mee aan de optimalisering van de infrastructuur en dienstverlening op vlak van IT.

 • Retail Sales Officer voor ziekteverzekeringen in 1000 Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Unique Customer Care

  Type: Vaste Job

  Als retail sales officer adviseer je klanten en prospecten over allerlei types van ziekteverzekeringen. Jouw doel is dan ook deze producten en diensten te verkopen. Je adviseert de klant goed over het product waar zij geïnteresseerd in zijn. Je beantwoordt de telefonische oproepen van potentiële nieuwe klanten en voert verkoopsgesprekken aan de telefoon. Je bent verantwoordelijk voor de offertes (opmaak, verzending, opvolging en archivering) van de aanvragen die binnenkomen via DKV contactformulier. Je beheert de offertemailbox en zorgt ervoor dat de klanten snel een correct en klantvriendelijk antwoord ontvangen. Je volgt klanten/prospecten actief op nadat ze een offerte hebben aangevraagd of via de online portals hun interesse in onze producten hebben getoond.

 • PLOEGBAAS EN 2 METSERS (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: SUBLIEM PROJECT

  Type: Vaste Job

  RUWBOUW WONINGEN

Zoek naar antwoorden van Toerisme Oost-Vlaanderen VZW in sociale netwerken
Look for responds of Toerisme Oost-Vlaanderen VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Toerisme Oost-Vlaanderen VZW. Laat een reactie achter voor Toerisme Oost-Vlaanderen VZW. Toerisme Oost-Vlaanderen VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Toerisme Oost-Vlaanderen VZW. Leave a respond for Toerisme Oost-Vlaanderen VZW. Toerisme Oost-Vlaanderen VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Toerisme Oost-Vlaanderen VZW op de google maps. Adres en contacten Toerisme Oost-Vlaanderen VZW
Location of Toerisme Oost-Vlaanderen VZW on the google maps. Address and contacts of Toerisme Oost-Vlaanderen VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Toerisme Oost-Vlaanderen VZW Toerisme Oost-Vlaanderen VZW: Autorama NV | DE MEESTER carrosserie BVBA | ALPAMAC SA | Astrid, Bormans | Ote, Thierry

Other related companies as Toerisme Oost-Vlaanderen VZW: Autorama NV | DE MEESTER carrosserie BVBA | ALPAMAC SA | Astrid, Bormans | Ote, Thierry

Toerisme Oost-Vlaanderen VZW is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Toerisme Oost-Vlaanderen VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03838317871. Het bedrijf Toerisme Oost-Vlaanderen VZW bevindt zich op het adres: Woodrow Wilsonplein 3,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 778,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Toerisme Oost-Vlaanderen VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Toerisme Oost-Vlaanderen VZW is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Toerisme Oost-Vlaanderen VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Toerisme Oost-Vlaanderen VZW, openstaande posities, locatie van Toerisme Oost-Vlaanderen VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Toerisme Oost-Vlaanderen VZW is a company, that was registered 2010 in Gent region, Belgium. Full name of company is Toerisme Oost-Vlaanderen VZW, company assigned to the tax number BE03838317871. The company Toerisme Oost-Vlaanderen VZW is located at the address: Woodrow Wilsonplein 3,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 778,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Toerisme Oost-Vlaanderen VZW were not found.
The main activity of Toerisme Oost-Vlaanderen VZW is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Toerisme Oost-Vlaanderen VZW is not available. You also can look at reviews of Toerisme Oost-Vlaanderen VZW, open positions, location of Toerisme Oost-Vlaanderen VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Toerisme Oost-Vlaanderen VZW, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Toerisme Oost-Vlaanderen VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Toerisme Oost-Vlaanderen VZW, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Toerisme Oost-Vlaanderen VZW, employees, financial statistics.