Astrid, Bormans

Contactgegevens Astrid, Bormans: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Astrid, Bormans: address, phone, fax, email, website, opening hours

Astrid, Bormans

Regio (region): Haasrode Haasrode - BE, België

Adres (address): Elzenbroekstraat 21, België

Telefoon (phone): +32 477 22 42 84 +32 477 22 42 84

Fax (fax): +32 (61) 331-53-86 +32 (61) 331-53-86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Astrid, Bormans: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Astrid, Bormans"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Astrid, Bormans"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Astrid, Bormans, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Astrid, Bormans. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Astrid, Bormans, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Astrid, Bormans. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Astrid, Bormans
Products information Astrid, Bormans

BTW identificatienummer (tax): BE08452850341
Ondernemingsnummer: 1922302246
Hoofdstad (capital): 217,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 344,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Astrid, Bormans zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Astrid, Bormans
(Get full report from official database of BE for Astrid, Bormans)

Aanvulling soorten activiteiten voor Astrid, Bormans
Addition kinds of activities for Astrid, Bormans

332499. Staal investeringen gieterijen, nec | Steel investment foundries, nec
335700. Nonferrous wiredrawing en isolatie | Nonferrous wiredrawing and insulating
344403. Metalen dakbedekkingen en dakafvoerapparatuur | Metal roofing and roof drainage equipment
769915. Reparatie van fotografische en optische goederen apparatuur | Photographic and optical goods equipment repair services
17919901. Voorbouw installeren, metaal | Building front installation, metal
30699909. Liner strips, rubber | Liner strips, rubber
34990404. Trofeeën, metaal, behalve zilver | Trophies, metal, except silver
36259907. Elektrische besturing en controle accessoires, industriële | Electric controls and control accessories, industrial
82449901. Business College of School | Business college or school

Werken bij Astrid, Bormans: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Astrid, Bormans: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Astrid, Bormans. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Astrid, Bormans. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier - 2 ploegen (v/l) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ID LOGISTICS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw taken als orderpicker: bestelling klaarmaken met behulp van een handscanner en een elektrische orderverzamelaar klaargemaakte orders in de juiste zones plaatsen ter verzending assisteren bij het laden van de uitgaande vracht

  • Kwalitief marktonderzoeker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kwalitatief onderzoeker kom je terecht in een zeer tof team. Je takenpakket zal bestaan uit onderstaande taken: Je verdiept jezelf in het hoe en het waarom van consumentengedrag, zowel online als offline Je verkrijgt inzicht in de attitudes, motieven en argumenten van consumenten die bepalend zijn voor hun gedrag Je bent verantwoordelijk voor het beheer en uitvoeren van de verschillende stappen in een kwalitatief onderzoeksproject zoals o.a. het opstellen en uitwerken van gespreksgidsen, het uitvoeren en opvolgen van veldwerk (interviews, groepsgesprekken, communities, chatsessies, …), de analyse en rapportering van de resultaten. Hierbij maak je gebruik van bekende tools, maar ook nieuwe methoden (bv. community panels, social listening, mobile apps, Google Glass en inspirerende workshops) Je neemt de verantwoordelijkheid op voor het beheer en de uitvoering van verschillende stappen in een kwalitatief onderzoeksproject Je vat elk nieuw project enthousiast aan en je denkt creatief mee over de verschillende aspecten van het onderzoek

  • Operator (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf groot Gent , zijn we op zoek naar een productie / operator  Je krijgt van de productieverantwoordelijke een planning op basis daarvan bereidt u recepten voor Je wordt intern opgeleid tot operator Je krijgt op voorhand een afwerkte lijst waardoor je niet voor verassingen , strees gaat staan / hebben. Het is een soort checklist. Indien er afwijkingen zijn op de productkwaliteit vb. een grond dan meld je dit aan de verantwoordelijke Je vult enkele kwaliteitsformuleren in : bv : Je noteert dagelijks de temperatuur van de koeling. ( heel basic ) 

  • VERKOPER DOE-HET-ZELFZAAK (EDINGEN)

    Regio: EDINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper: Bedien je onze klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen correct advies. Zorg je ervoor dat de rayons in orde zijn. Dit betekent dat je bestellingen mee opvolgt en dat je de rekken aanvult. Ben je medeverantwoordelijk voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verschillende rayons. Help je bij het lossen van goederen en de aanvulling van de stock.

  • Dringend meewerkend ploegbaas gezocht (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Houthalen is Konvert Construct op zoek naar een gemotiveerde meewerkende ploegbaas voor werven in Limburg en Vlaams-Brabant. Ben je gemotiveerd en heb je reeds ervaring als ploegbaas metselaar? Ben je communicatief, ondernemend en een geboren leider? Solliciteer nu via 011 60 33 67 of per mail via [email protected].

  • Onderhoudstechnieker (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Ekeren zijn we op zoek naar een ERVAREN ONDERHOUDSTECHNIEKER/MONTEUR (m/v). Je zal voornamelijk centrale verwarming installeren/onderhouden maar tevens sanitair installeren. Je zal werken aan ketels, radiatoren, zonneboilers, warmtepompen en ventilatie. Je zal ook in de depannagedienst ingeschakeld worden. 

  • Elektricien gebouwen Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De divisie Buildings binnen Engie Fabricom verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen en complexen zoals ziekenhuizen en rusthuizen, de kantoormarkt, musea, datacentra, winkelcentra, parkeergarages, logistieke sites, overheidsgebouwen, gevangenissen, zwembaden... Voor de afdeling regio Gent is ze op zoek naar een Elektricien die mee verantwoordelijk is voor onder andere volgende taken: Aansluiten van elektronische apparatuur en elektriciteitskasten; Kabels trekken; Slijpwerk; Meezoeken naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties.

  • Enthousiaste Thuishulp/huishoudhulp Merelbeke (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Excel wonder met opleiding IT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar een student, met een opleiding in of affiniteit met IT, meer bepaald met Word en excel, die een of meerdere dagen vrij heeft door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig opmaken van invulplatforms in Word/excel. Je beheert deze platforms , vult data aan, put gegevens in en verwerkt deze gegevens.

  • Student voor receptie te Wommelgem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Het betreft een bedrijf actief in de bouwsector, gesitueerd te Wommelgem. In deze functie zal je instaan voor de bemanning van de receptie. Je concrete taken en verantwoordelijkheden zijn de volgende: Onthaal van klanten Klanten verder helpen met vragen Verzorgen van communicatie tussen collega's en klanten Telefonie en mail beheren Allround administratieve ondersteuning Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • POLYVALENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Als Polyvalent Bediende met goede talenkennis Nederlands en Frans werk je in een dynamische, jonge en internationale werkomgeving. Met je sterke talenkennis ondersteun je de collega's van Import en Exportmet administratieve taken en telefonische klantopvolging in de 2 talen Je bent o.a. verantwoordelijk voor volgende taken: - het opvolgen van inkomende orders en bestellingen via mail/telefoon/fax - orderverwerking in het systeem + opvolging van stock en leveringen - Speciale transporten regelen - facturatie - klantbeheer en klantenbinding van bestaande klanten met als doel meer opportuniteiten te benutten en de klanttevredenheid te vergroten.

  • Onderhoud en verpakking (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Flexijob

    Verpakken van vlees en vleeswaren Reiniging en ontsmetten van ruimtes en machines en tafels.

Zoek naar antwoorden van Astrid, Bormans in sociale netwerken
Look for responds of Astrid, Bormans in social networks

Lees alle opmerkingen voor Astrid, Bormans. Laat een reactie achter voor Astrid, Bormans. Astrid, Bormans bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Astrid, Bormans. Leave a respond for Astrid, Bormans. Astrid, Bormans on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Astrid, Bormans op de google maps. Adres en contacten Astrid, Bormans
Location of Astrid, Bormans on the google maps. Address and contacts of Astrid, Bormans

Andere gerelateerde bedrijven als come Astrid, Bormans Astrid, Bormans: Network & Franchise Consult | DE BUNSWYCK (KASTEEL) | BMS NV | Fédération des Télévisions Locales | A-AIRCOOL BVBA

Other related companies as Astrid, Bormans: Network & Franchise Consult | DE BUNSWYCK (KASTEEL) | BMS NV | Fédération des Télévisions Locales | A-AIRCOOL BVBA

Astrid, Bormans is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Haasrode Haasrode - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Astrid, Bormans, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08452850341. Het bedrijf Astrid, Bormans bevindt zich op het adres: Elzenbroekstraat 21. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 217,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 344,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Astrid, Bormans zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Astrid, Bormans is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Astrid, Bormans is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Astrid, Bormans, openstaande posities, locatie van Astrid, Bormans op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Astrid, Bormans is a company, that was registered 2012 in Haasrode Haasrode - BE region, Belgium. Full name of company is Astrid, Bormans, company assigned to the tax number BE08452850341. The company Astrid, Bormans is located at the address: Elzenbroekstraat 21. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 217,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 344,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Astrid, Bormans were not found.
The main activity of Astrid, Bormans is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Astrid, Bormans is not available. You also can look at reviews of Astrid, Bormans, open positions, location of Astrid, Bormans on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Astrid, Bormans, Haasrode Haasrode - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Astrid, Bormans, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Astrid, Bormans, Haasrode Haasrode - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Astrid, Bormans, employees, financial statistics.