BMS NV

Contactgegevens BMS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BMS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BMS NV

Regio (region): Dilbeek, België

Adres (address): Elegemstraat 45,1700, België

Telefoon (phone): 02 463 16 70 02 463 16 70

Fax (fax): 02 463 17 77 02 463 17 77

E-Mail: Voor informatie: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BMS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BMS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BMS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BMS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BMS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BMS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BMS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BMS NV
Products information BMS NV

BTW identificatienummer (tax): BE05155578613
Ondernemingsnummer: 7030670166
Hoofdstad (capital): 972,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 793,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BMS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BMS NV
(Get full report from official database of BE for BMS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BMS NV
Addition kinds of activities for BMS NV

4724. Reisbureaus | Travel agencies
20840203. Neutrale brandewijn | Neutral brandy
27540704. Stationery: gravure printing | Stationery: gravure printing
28699911. chloorethenen | Chloroethylenes
39310309. Saxofoons en onderdelen | Saxophones and parts
59990101. Alarmsignaalsystemen | Alarm signal systems
65310301. Meerdere noteringsdiensten, onroerend goed | Multiple listing service, real estate
72190300. Kinderkleding en kledingdiensten | Infant laundry and garment services

Werken bij BMS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BMS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BMS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BMS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker vroege ploeg m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker van de afdeling slicing - verpakking, sta je mee in voor het correct verwerken en verpakken van kleinere voorgesneden vleesverpakkingen: Je checkt de verpakkingen op onregelmatigheden. Je steekt deze kleine verpakkingen in dozen volgens de opgegeven hoeveelheden. Je plooit de dozen en je voorziet deze van een etiket. Je zorgt voor een propere en nette werkplaats.

  • Front Office Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - Op basis van de klantaanvraag en jouw vermogen om door te vragen weet je een klant altijd correct en snel te woord te staan. - Je vindt het belangrijk dat de wachttijd voor klanten zo min mogelijk is. - Samen met je  collega's bied jij de klant super service. Om dit te realiseren ben je niet alleen scherp op het signaleren van up- en cross sell mogelijkheden, maar ook op de downgrade mogelijkheden zodat de klant tevreden is en blijft.

  • CHAUFFEUR D (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een buschauffeur voor onze klant regio Roeselare! Jouw taak: > Je rijdt met de bussen tot aan de klant en autokeuring. > Je kan ingezet worden om bussen op te halen voor herstelling en terug te brengen naar de klant.

  • ONDERSTEUNEND COMMERCIEEL BEDIENDE ACCOUNT MANAGER MET GOEIE TALENKENNIS FRANSE MARKT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: AGO Roeselare Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Tielt zijn wij op zoek naar een ondersteunend commercieel bediende Frans markt. Je staat in voor: - een correcte klantenservice - opmaken van de offertes - klachtenbehandeling - volledige dossieropvolging

  • Schrijnwerker (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Scherpenheuvel zijn we op zoek naar een schrijnwerker. Je staat in voor het fabriceren van houten buitenschrijnwerkerij, trappen, binnendeuren en kasten. Daarnaast sta je ook in voor het fabriceren van lijmbalken, plafondribben, dakspanten, ...  

  • DTP-Operator (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: t-groep NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal het ontwerp van de klant verzorgen en zorgen voor een tijdige opvolging tussen de bestelling en de productie. Je staat in voor de voorbereiding van de productie voor het zeefdrukwerk en het montagewerk. Dit steeds voor printwerk op groot formaat. Je bent tevens ook degene die verantwoordelijk is voor het werk van de plot- en printmachine. Je doet de nodige administratieve taken die gerelateerd zijn aan het proces, zo maak je ook offertes op voor de klanten. Je doet veel van je werk in Illustrator en Photoshop. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een zeef- en digitale drukkerij gespecialiseerd in het bedrukken van allerlei vlakke materialen. Ze streven steeds naar een kwaliteitsvol en gepersonaliseerd drukwerk en een goede service bij het printen en zeefdrukken. 

  • Huishoudheld regio Kortrijk - dringend! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet met onmiddellijke ingang!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Waanrode, 16 uur per week (WAANRODE)

    Regio: WAANRODE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Waanrode. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk, kook en eventueel boodschappen te doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Drongen - Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Technische Administratieve Support Service (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING nv.

    Type: Vaste Job

    Opzoeking van High Voltage, Low Voltage en LAS plannen in Project Wise (planotheek). Het onderhouden van een kwaliteitsvolle database van plannen (versies en metadata). Reservaties van plannen voor externen in Project Wise (planotheek). Het beheren van contacten met externen (recepties, verificaties, opmerkingen, ...) en de nodige acties ondernemen. Kwaliteitscontrole na ontvangst van plannen na projecten door een externe firma en/of na Redlining op post. Plannen in Project Wise (planotheek) invoeren, aanpassen en verwijderen. De opvolging en de nodige acties ondernemen bij het versturen van plannen naar de Service Centers, alsook het klassement on-site. Het aanmaken van maplijsten voor het klassement op de posten. Het beheren van Constructie dossiers. Audits uitvoeren on-site.

  • Accountant/boekhouder met carrièreperspectieven - nieuw kantoor (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een modern boekhoudkantoor in Oost-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een dossierbeheerder met ervaring. Het kantoor dat in 1999 is opgericht, is intussen toe aan een tweede vestiging in Zwijnaarde. Om deze uitbreiding in goede banen te leiden zoeken zij iemand die op korte termijn de kantoorverantwoordelijkheid op zich kan nemen. Dossierbeheerder- functie Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenbestand en kan deze zelfstandig beheren en afsluiten. Je staat in nauw contact met klanten en kan deze niet alleen boekhoudkundig, maar ook fiscaal advies verlenen. Op korte termijn neem je de leiding over je eigen team van dossierbeheerders.

  • Centric - BI Designer (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mission   The BI designer structures data for optimal access, performance, and integration. This role is responsible for building new data sets and data structures as required to support business needs, and for managing the distribution, replication, and archival of data. The designer must manage the balance of current and future needs in both design and content. This role requires a blend of skills normally found in the specialized roles of Business Analyst, data modeler, and database analyst.     Core Accountabilities Create functional and technical specifications based on the business requirements Interpret requirements Integration in business enterprise model Create subject area model Create logical and physical data model for the Data Warehouse and the datamarts Validate models with production data, and guarantee consistency of the Data Warehouse Ensure data compliance with the standards Ensure consistency with the integrated data model and other information architecture deliverables. Develop processes for capturing and maintaining metadata from all BI components Support and incident management: 2nd level of support    Essential qualities Experience in BI reporting environments and tools (knowledge of Pentaho and MicroStrategy is an asset): Minimum 5 years' experience functional analysis Minimum 5 years' experience in Data Warehouse modelling Minimum 5 years' experience in creation of ETL specifications Extensive experience with ETL tools Ability to work autonomously Good attention to detail Problem solving Good presentational skills Understanding of current BI industry trends and willingness to learn English is the common work language   Desirable qualities Degree level or equivalent Experience with Post services, express or parcel services High quality interpersonal, written, and oral communication skills Good presentational skills

Zoek naar antwoorden van BMS NV in sociale netwerken
Look for responds of BMS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BMS NV. Laat een reactie achter voor BMS NV. BMS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BMS NV. Leave a respond for BMS NV. BMS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BMS NV op de google maps. Adres en contacten BMS NV
Location of BMS NV on the google maps. Address and contacts of BMS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BMS NV BMS NV: APOLLONIA CARS-ITA NV | Bronneberg | D'Houwer-Limo Rent | Fric NV | Gampie Sport

Other related companies as BMS NV: APOLLONIA CARS-ITA NV | Bronneberg | D'Houwer-Limo Rent | Fric NV | Gampie Sport

BMS NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Dilbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is BMS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05155578613. Het bedrijf BMS NV bevindt zich op het adres: Elegemstraat 45,1700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 972,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 793,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BMS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BMS NV is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BMS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BMS NV, openstaande posities, locatie van BMS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie Voor informatie: [email protected]

BMS NV is a company, that was registered 1993 in Dilbeek region, Belgium. Full name of company is BMS NV, company assigned to the tax number BE05155578613. The company BMS NV is located at the address: Elegemstraat 45,1700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 972,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 793,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BMS NV were not found.
The main activity of BMS NV is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BMS NV is not available. You also can look at reviews of BMS NV, open positions, location of BMS NV on the map. For more information, write us to email Voor informatie: [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BMS NV, Dilbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BMS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BMS NV, Dilbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BMS NV, employees, financial statistics.