APOLLONIA CARS-ITA NV

Contactgegevens APOLLONIA CARS-ITA NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data APOLLONIA CARS-ITA NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

APOLLONIA CARS-ITA NV

Regio (region): Wetteren, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 390,9230, België

Telefoon (phone): 09 369 00 24 09 369 00 24

Fax (fax): 09 366 08 08 09 366 08 08

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) APOLLONIA CARS-ITA NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "APOLLONIA CARS-ITA NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "APOLLONIA CARS-ITA NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van APOLLONIA CARS-ITA NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen APOLLONIA CARS-ITA NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of APOLLONIA CARS-ITA NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees APOLLONIA CARS-ITA NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti APOLLONIA CARS-ITA NV
Products information APOLLONIA CARS-ITA NV

BTW identificatienummer (tax): BE04453277587
Ondernemingsnummer: 3668579101
Hoofdstad (capital): 907,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 513,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in APOLLONIA CARS-ITA NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor APOLLONIA CARS-ITA NV
(Get full report from official database of BE for APOLLONIA CARS-ITA NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor APOLLONIA CARS-ITA NV
Addition kinds of activities for APOLLONIA CARS-ITA NV

36639907. Radio- en televisie-schakelapparatuur | Radio and television switching equipment
44910102. Stevedoring | Stevedoring
50750108. Stofinzamelapparatuur | Dust collecting equipment
56990200. Kostuums en pruiken | Costumes and wigs
67199902. Persoonlijke holdingbedrijven, behalve banken | Personal holding companies, except banks
80110203. Dispensery, beheerd door artsen | Dispensery, operated by physicians

Werken bij APOLLONIA CARS-ITA NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in APOLLONIA CARS-ITA NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor APOLLONIA CARS-ITA NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for APOLLONIA CARS-ITA NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als arbeider bij Hoogmartens werk je onder leiding van een ploegbaas. Je voert samen met je team een verscheidenheid aan wegwerkzaamheden uit zoals boordstenen, putdeksels en klinkersplaatsen, rioolbuizen leggen... en bedient sporadisch kleine machines zoals een mini-graver, een piqueur of een motorzaag. Je komt terecht in een onderneming met een duidelijke visie die naast ervaring ook met nieuwe technologie werkt en waar de werknemers één grote familie zijn.

  • Klantendienst Advisor regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Klantendienst advisor ga je inkomende oproepen van klanten met vragen betreffende bvb. niet correct adres domiciliëring facturatie betalingsuitstel ? beantwoorden en efficiënte en effectieve oplossingen aanbieden. Dit vooral voor het project Orange. Je zorgt voor het administratieve beheer de verwerking en opvolging van je oproepen. Je streeft altijd voor maximale klant tevredenheid.

  • Werfleider (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf actief in dak-en gevelbekleding, zijn wij op zoek naar een projectleider met zin voor detail regio Destelbergen. (m/v)  ​​Je bent verantwoordelijk voor de planning, technische voorbereiding en opvolging van diverse werven binnen de regio Vlaanderen.  Je analyseert nieuwe projecten in samenspraak met de zaakvoerder en collega projectvoorbereider/ werfleider.  Je zorgt voor de uitwerking en ondersteunt de uitvoering van het project.  Na goedkeuring van de offerte sta je in voor de opmeting, het uittekenen van het project en de nodige materialen bestellen + opmaken vorderingsstaten. 

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voltijds/deeltijds Oekene,Sint-Elioos-Winkel,Ledegem (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP SINT-KATELIJNE-WAVER (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Sint-Katelijne-Waver zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terecht kan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Bijverdienste op dinsdag en/of woensdag in plantenkwekerij (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een plantenkwekerij en -distributiecentrum zijn we op zoek naar medewerkers die op regelmatige basis kunnen werken op dinsdagen en tijdens drukke momenten op woensdagen. Dit zowel voor de orderpicking als voor de afwerking. Orderpicking: Je staat in voor de correcte picking van bestellingen. Dit doe je manueel aan de hand van codes. Hierdoor is het belangrijk dat je nauwkeurig kan werken alsook dat je beschikt over de nodige fitheid om de planten manueel te verplaatsen (heffen, tillen, regelmatig bukken). Afwerking: In de afwerking ben je verantwoordelijk voor het correct labelen van de planten. Dit doe je staand.

  • Gemotiveerde student | Regio Halen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een van onze klanten, een stabiele onderneming, zoeken wij momenteel een student om ondersteuning te bieden op administratief vlak. Takenpakket: Je hebt contacten met interimkantoren; Je controleert de facturen van de uitzendkantoren; Je neemt enqu?tes af van de interne werknemers; Je verzorgt het klassement; Je springt bij waar nodig. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Student voor receptie te Wommelgem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Het betreft een bedrijf actief in de bouwsector, gesitueerd te Wommelgem. In deze functie zal je instaan voor de bemanning van de receptie. Je concrete taken en verantwoordelijkheden zijn de volgende: Onthaal van klanten Klanten verder helpen met vragen Verzorgen van communicatie tussen collega's en klanten Telefonie en mail beheren Allround administratieve ondersteuning Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Werkplaatsverantwoordelijke (voor onze vestiging in BEVEREN/KRUIBEKE) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: VAN HOVE GARAGES NV

    Type: Vaste Job

    - Je voert onderhoud en herstellingen uit aan bestel- en vrachtwagens - Je geeft leiding aan de werkplaats: werk verdelen, herstellingen opvolgen, controle na reparatie,... - Je werkt nauw samen met receptie en magazijn om klanten snelle en correcte service te geven - Je staat in contact met de technische dienst van Renault Trucks

  • Schoolverlatende of ervaren industrieel elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als elektricien ben je verantwoordelijk voor: - Installatie in scholen, kantoren, waterzuiveringen alsook op industriële werven in de Antwerpse haven. Je zal op verschillende plaatsen tewerkgesteld worden. - Boren, slijpen en kappen behoren tot de dagdagelijkse taken Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf, gelegen in hartje Antwerpen, is specialist in het ontwerp, studie en uitvoering van: - Bordenbouw zowel tertiar, industrie en automatisatie - Volledige laagspanningsinstallaties - Verlichtingsinstallaties - Onderhoud en reparaties - Glasvezelbekabeling

  • Freelance docent 'HR-manager' campus Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van APOLLONIA CARS-ITA NV in sociale netwerken
Look for responds of APOLLONIA CARS-ITA NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor APOLLONIA CARS-ITA NV. Laat een reactie achter voor APOLLONIA CARS-ITA NV. APOLLONIA CARS-ITA NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for APOLLONIA CARS-ITA NV. Leave a respond for APOLLONIA CARS-ITA NV. APOLLONIA CARS-ITA NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie APOLLONIA CARS-ITA NV op de google maps. Adres en contacten APOLLONIA CARS-ITA NV
Location of APOLLONIA CARS-ITA NV on the google maps. Address and contacts of APOLLONIA CARS-ITA NV

Andere gerelateerde bedrijven als come APOLLONIA CARS-ITA NV APOLLONIA CARS-ITA NV: House Torhout | Plastics Wauters SA | All-Freez N.V. | FLV Services | michel claes

Other related companies as APOLLONIA CARS-ITA NV: House Torhout | Plastics Wauters SA | All-Freez N.V. | FLV Services | michel claes

APOLLONIA CARS-ITA NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Wetteren, België. De volledige naam van het bedrijf is APOLLONIA CARS-ITA NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04453277587. Het bedrijf APOLLONIA CARS-ITA NV bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 390,9230. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 907,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 513,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in APOLLONIA CARS-ITA NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van APOLLONIA CARS-ITA NV is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van APOLLONIA CARS-ITA NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van APOLLONIA CARS-ITA NV, openstaande posities, locatie van APOLLONIA CARS-ITA NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

APOLLONIA CARS-ITA NV is a company, that was registered 2004 in Wetteren region, Belgium. Full name of company is APOLLONIA CARS-ITA NV, company assigned to the tax number BE04453277587. The company APOLLONIA CARS-ITA NV is located at the address: Brusselsesteenweg 390,9230. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 907,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 513,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in APOLLONIA CARS-ITA NV were not found.
The main activity of APOLLONIA CARS-ITA NV is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of APOLLONIA CARS-ITA NV is not available. You also can look at reviews of APOLLONIA CARS-ITA NV, open positions, location of APOLLONIA CARS-ITA NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over APOLLONIA CARS-ITA NV, Wetteren: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf APOLLONIA CARS-ITA NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about APOLLONIA CARS-ITA NV, Wetteren: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company APOLLONIA CARS-ITA NV, employees, financial statistics.