Toerisme Hasselt

Contactgegevens Toerisme Hasselt: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Toerisme Hasselt: address, phone, fax, email, website, opening hours

Toerisme Hasselt

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Lombaardstraat 3,3500, België

Telefoon (phone): 011 23 95 40 011 23 95 40

Fax (fax): 011 22 50 23 011 22 50 23

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Toerisme Hasselt: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Toerisme Hasselt"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Toerisme Hasselt"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Toerisme Hasselt, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Toerisme Hasselt. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Toerisme Hasselt, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Toerisme Hasselt. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Toerisme Hasselt
Products information Toerisme Hasselt

BTW identificatienummer (tax): BE04283813476
Ondernemingsnummer: 6591766357
Hoofdstad (capital): 717,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 113,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Toerisme Hasselt zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Toerisme Hasselt
(Get full report from official database of BE for Toerisme Hasselt)

Aanvulling soorten activiteiten voor Toerisme Hasselt
Addition kinds of activities for Toerisme Hasselt

207500. Sojabonen oliefabrieken | Soybean oil mills
07220203. Druiven, machine oogstdiensten | Grapes, machine harvesting services
14990402. Corundum mijnbouw | Corundum mining
20529904. Kegels, ijs | Cones, ice cream
20630102. Bietensuiker, van suikerraffinaderij | Beet sugar, from beet sugar refinery
22110903. Gaas | Gauze
35190204. Gouverneurs, pomp, voor dieselmotoren | Governors, pump, for diesel engines
38230403. Computer interface apparatuur, voor industriële proces controle | Computer interface equipment, for industrial process control
87349907. Metallurgisch test laboratorium | Metallurgical testing laboratory
91990103. Aankoopkantoor, overheid | Purchasing agency, government

Werken bij Toerisme Hasselt: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Toerisme Hasselt: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Toerisme Hasselt. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Toerisme Hasselt. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker Export (m/v) te Willebroek (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je gebeten door het sociaal contact? Sta je graag klanten te woord en wil je deze helpen op een efficiënte manier? Voor een van onze klanten, internationaal actief op logistiek vlak, zijn wij dringend op zoek naar een Medewerker (m/v) voor de export afdeling. Je treedt op als contactpersoon voor je klanten. Je geeft deze de nodige informatie ivm de status van hun zendingen. Hiernaast handel je ook proactief om zo problemen te voorkomen. Je behandelt klachten op een professionele manier op en biedt een duurzame oplossing aan jouw klanten. Je zal in contact staan met je collega's van de andere filialen om zo een goede opvolging van de zendingen te garanderen. Je staat eveneens in voor de administratieve opvolging van jouw dossiers (inputten van gegevens, klassement, kopieerwerk, mails,...). Kortom een functie met voldoende afwisseling, uitdaging en sociale contacten. Je zal in daguren aan de slag gaan en dit van maandag tot vrijdag in een flexibele uurrooster.

 • Technieker centrale verwarming, sanitair en elektriciteit (m/v) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is gespecialiseerd in het plaatsen van sanitaire installaties in zowel nieuwbouw woningen als in renovaties. Ventilatie Woningen worden de dag van vandaag alsmaar beter geïsoleerd maar de luchtcirculatie in uw woning wordt steeds minder en dat is niet optimaal. Verwarming Voor het plaatsen van uw CV ketel, binnenleidingen, convectoren, radiatoren alsook vloerverwarming bent u bij VT technieken aan het juiste adres. Elektriciteit Een goede elektrische installatie binnen uw woning is het begin van een groot deel van uw dagelijks comfort. Hiervoor bent u bij ons in goede handen. Installatie en onderhoud van cv, sanitair en elektriciteit in nieuwbouw en renovatie; Zeer gevarieerd werk (installatie in zowel nieuwbouw als bestaand, onderhoud, herstelling, e.d.);

 • Ervaren glazenwasser (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Tongeren zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde en ervaren glazenwasser.

 • TECHNISCH TEAMLEADER - WERKPLAATSVERANTWOORDELIJKE (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, gespecialiseerd in de productie van tuinbouwmachines zijn wij op zoek naar een ervaren teamleader. Als werkplaatsverantwoordelijke bekijk je proactief de opdrachten en maak je alles klaar voor een concrete en correcte uitvoering. Je organiseert de dagelijkse planning en het productiebeheer. Binnen deze functie bestudeer je de projecten op vlak van uitvoerbaarheid, technische richtlijnen, capaciteit, beschikbaarheid van de productiemiddelen, materialen en de personeelsplanning. Prioriteiten opstellen en kiezen voor de meest efficiënte werkmethode hou je continu in het oog. Je bezorgt de nodige technische documentatie en je ondersteunt de productiemedewerkers waar nodig. Andere betrokken afdelingen informeer je over de uitwerking van de productieflow en je gaat in continue overleg. Je verdeelt de taken onder de medewerkers en bespreekt met hen de voortgang van de opdrachten. Je speelt ook in op technische incidenten en onvoorziene omstandigheden om de meerkosten en de timing te bewaken. Hieruit ga je ook verbetervoorstellen formuleren. Met jouw peopleskills coach en motiveer je de medewerkers en controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Veiligheid, orde en netheid en milieu zijn de sleutelwoorden binnen deze functie.

 • Werken als huishoudhulp - koken Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Voor deze vacature zijn de meest voorkomende werkzaamheden: koken, strijken, boodschappen doen en de keuken poetsen. ONMIDDELLIJKE INDIENSTTREDING!!!

 • Student Productie (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: T-INTERIM LIER

  Type: Studentenjob

  Je wordt mee ingezet in de productie je zorgt ervoor dat de lijn blijft draaien Bedrijfsprofiel: MIVAS is een sociaal – economische onderneming, die aan personen met een arbeidshandicap de mogelijkheid biedt een beroepsactiviteit uit te oefenen. De belangrijkste activiteit bestaat uit het samenstellen en/of verpakken van promotionele sets voor de distributiesector. Deze dienst moet ook verzekerd blijven in de vakantieperiode. Hiervoor doen wij beroep op jobstudenten. Het werk wordt, samen met MIVAS-werknemers, uitgevoerd in de ateliers. Het zijn meestal repetitieve taken aan een zeker tempo of taken die toch wel een belangrijke fysieke inspanning vereisen. MIVAS heeft vijf vestigingen: drie in Lier, één in Rumst en één in Bornem

 • Student verkoop (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: t-interim Dendermonde

  Type: Studentenjob

  Als student verkoopmedewerker leer je al snel het reilen en zeilen van de winkel kennen. Een greep uit het takenpakket: Kledij opplooien en de winkel op orde houden Assisteren bij de pashokjes Kassawerk

 • student verkoper fashion m/v (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ADECCO IEPER

  Type: Studentenjob

  Ben je als student op zoek naar een job in de verkoop? Wij zoeken studenten om als verkoper m/v, te werken in een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op je vrije lesdagen in de week, op zaterdag en op zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningstool. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling in de week en het weekend.

 • Lesgevers Zwemschool Sporty (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: SPORTY CREATIEF

  Type: Studentenjob

  Sporty zoekt gemotiveerde en enthousiaste monitoren die zich tijdens het schooljaar willen engageren om één of meerdere uren per week zwemles te begeleiden bij kinderen van de lagere school of kleuters, volgens de Sporty Zwemschool Leerlijn.

 • Jobstudent HR-medewerker (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Search & Selection

  Type: Studentenjob

  Ben jij gebeten door HR, wil je als student een eerste ervaring opdoen binnen een gekend selectiebureau en tegelijkertijd een centje bij verdienen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wij bij Search & Selection rekruteren en selecteren werknemers voor onze klanten, zowel overheids- als privéorganisaties. Hiertoe voeren wij selecties uit bestaande uit o.a. gedragsgerichte interviews, competentiescreenings, assessment en development centers. Terwijl je de consultants helpt en ondersteunt, kan je de kneepjes van het vak leren kennen. Ter ondersteuning van ons team in Zaventem, zoeken wij een gemotiveerde jobstudent. Wat zullen je taken inhouden? Je staat in voor het onthaal en de begeleiding van de kandidaten Je beantwoordt telefoons en volgt het e-mailverkeer op Je nodigt kandidaten via telefoon of e-mail uit en plant de afspraken in Je biedt ondersteuning aan de consultants bij het uitvoeren van hun opdrachten (CV-screening, rapporten nalezen en lay-outen, telefonische screenings/gedragsgerichte interviews meevolgen, …) Afhankelijk van jouw ambities en talent, krijg je meer verantwoordelijkhei! Wij zoeken een jobstudent voor elke woensdag een volledige dag. Interesse? Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 02 759 22 10. Je kan vragen naar Anja of Leen. Meer informatie over ons vind je op www.searchselection.com

 • Hulp magazijnier (ITTERBEEK)

  Regio: ITTERBEEK

  Bedrijf: MEGAVOLT

  Type: Vaste Job

  Als hulpmagazijnier ben je de rechterhand van onze hoofdmagazijnier. Je ontvangt onze leveranciers, controleert de bestelbonnen en tekent deze af. Je zet de geleverde goederen op de juiste plaats. Je staat in voor de orde en netheid, in en rond het magazijn. Je hanteert de stock en overlegt met de verantwoordelijke wat moet worden besteld. Je controleert/ onderhoudt machines en materiaal en zet deze klaar voor onze mensen.

 • DAKWERKER (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: CEUPPENS JAN

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het uitvoeren, onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding, hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt, plaats je de isolatie van het dak, breng je het onderdak en de panlatten aan en voorzie je eventueel dakvlakvensters en ventilatiesystemen. Je maakt ook platte daken waterdicht en je werkt met diverse isolatie- en dichtingsmaterialen die je met verschillende technieken aan elkaar en aan de grond bevestigt. Ook het opbouwen en afbreken van stellingen behoort tot je takenpakket.

Zoek naar antwoorden van Toerisme Hasselt in sociale netwerken
Look for responds of Toerisme Hasselt in social networks

Lees alle opmerkingen voor Toerisme Hasselt. Laat een reactie achter voor Toerisme Hasselt. Toerisme Hasselt bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Toerisme Hasselt. Leave a respond for Toerisme Hasselt. Toerisme Hasselt on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Toerisme Hasselt op de google maps. Adres en contacten Toerisme Hasselt
Location of Toerisme Hasselt on the google maps. Address and contacts of Toerisme Hasselt

Andere gerelateerde bedrijven als come Toerisme Hasselt Toerisme Hasselt: DEWINTER SA | Romulus A NV | Holtzeimer & Fils | Bonbled franck | DEMUYNCK WOUTER

Other related companies as Toerisme Hasselt: DEWINTER SA | Romulus A NV | Holtzeimer & Fils | Bonbled franck | DEMUYNCK WOUTER

Toerisme Hasselt is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is Toerisme Hasselt, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04283813476. Het bedrijf Toerisme Hasselt bevindt zich op het adres: Lombaardstraat 3,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 717,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 113,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Toerisme Hasselt zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Toerisme Hasselt is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Toerisme Hasselt is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Toerisme Hasselt, openstaande posities, locatie van Toerisme Hasselt op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Toerisme Hasselt is a company, that was registered 2005 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is Toerisme Hasselt, company assigned to the tax number BE04283813476. The company Toerisme Hasselt is located at the address: Lombaardstraat 3,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 717,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 113,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Toerisme Hasselt were not found.
The main activity of Toerisme Hasselt is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Toerisme Hasselt is not available. You also can look at reviews of Toerisme Hasselt, open positions, location of Toerisme Hasselt on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Toerisme Hasselt, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Toerisme Hasselt, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Toerisme Hasselt, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Toerisme Hasselt, employees, financial statistics.