DEMUYNCK WOUTER

Contactgegevens DEMUYNCK WOUTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEMUYNCK WOUTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEMUYNCK WOUTER

Regio (region): 8870 - IZEGEM - Belgium, België

Adres (address): SINT JORISSTRAAT 28, België

Telefoon (phone): +3251307960 +3251307960

Fax (fax): +32 (51) 216-33-75 +32 (51) 216-33-75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEMUYNCK WOUTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEMUYNCK WOUTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEMUYNCK WOUTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEMUYNCK WOUTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEMUYNCK WOUTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEMUYNCK WOUTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEMUYNCK WOUTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEMUYNCK WOUTER
Products information DEMUYNCK WOUTER

BTW identificatienummer (tax): BE03621337890
Ondernemingsnummer: 9150482177
Hoofdstad (capital): 501,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 587,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in DEMUYNCK WOUTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEMUYNCK WOUTER
(Get full report from official database of BE for DEMUYNCK WOUTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEMUYNCK WOUTER
Addition kinds of activities for DEMUYNCK WOUTER

23210202. Sport shirts, mannen en jongens ': van aangekochte materialen | Sport shirts, men's and boys': from purchased materials
26780302. Kantoorartikelen: gemaakt van aangekochte materialen | Stationery: made from purchased materials
34790215. Schilderen van metaalproducten | Painting of metal products
60229900. Staat commerciële banken, nec | State commercial banks, nec
72990702. Rustruimte operatie | Rest room operation
76940100. Opblazen diensten | Rewinding services

Werken bij DEMUYNCK WOUTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEMUYNCK WOUTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEMUYNCK WOUTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEMUYNCK WOUTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Collector - Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Credit Collector (m/v) voor een bedrijf actief in de technologische sector in Ternat. Het bedrijf is gevestigd in Ternat. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Credit Collector zijn: * Je staat in voor het screenen van nieuwe en bestaande klanten op vlak van kredietwaardigheid; * Je staat mee in voor het bepalen van kredietlimieten en blokkeren/vrijgeven van orders; * Je bent verantwoordelijk voor debiteurenbeheer van een eigen klantenportefeuille volgens een uitgewerkte procedure; * Je helpt de afdeling verder uitbouwen; * Je implementeert kredietoplossingen op maakt van de klant. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Matrijzenbouwer (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Diepenbeek zijn we op zoek naar een Matrijzenbouwer! Waar zul jij zoal voor instaan? Vlakslijpen en profielslijpen Preventief en curatief onderhoud van matrijzen Bankwerk, precisiewerk Meten en aanmaken van kalibers Afnemen en terugplaatsen van matrijzen onder de pers Werken volgens tekening op eigen initiatief Eventueel draaien en frezen (conventioneel - CNC)

  • Productiemedewerker - avondploeg (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een modern voedingsbedrijf in de regio Gent, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor in de productie.  Als productiemedewerker zal jouw takenpakket vooral bestaan in: - Je maakt deel uit van het productieteam in de avondploeg (15u30-24u) - Je werkt hoofdzakelijk aan de verpakkingsmachine maar ook op andere werkposten - Je werkt productieorders af - Je staat mee in voor de dagelijkse reinigen en ontsmetten van de installaties - Je volgt werkprocedures en de strikte hygiëneregels op

  • Chauffeur Rijbewijs C/E (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Westerlo zijn wij op zoek naar een chauffeur CE (M/V) je rijdt met een vrachtwagen met afvalwater je rijdt met een vrachtwagen met een citerne je rijdt niet met gevaarlijke producten 

  • Arbeider dagwerk : snijder (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio van Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker op de snij-afdeling. Takenpakket: Monteren snijgereedschap en het materiaal snijden Afgewerkte stukken sorteren volgens kleur, grootte, vorm, ... voor assemblage of montage van stukken Verpakken van afgewerkte artikelen Werkpost bevoorraden en schoonmaken Snijgereedschap schoonmaken

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Eke-Nazareth-De Pinte (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Exclusieve Huishoudhulp te Drongen (M/V), 8u/week (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gastgezin wonende te Drongen zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 8u/week. Doordat je meerdere uren bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: poetsen, strijken, dagelijks huishoudelijke taken... kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het zijn/haar eigen huishouden betreft. Je werkt 8u/week bij dit gezin, planning mogelijk in samenspraak met het gezin. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Huishoudhulp regio Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Diest Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Werkstudent Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAMART

    Type: Studentenjob

    Als verkoopsmedewerker vertegenwoordig je de commerciële politiek en het nieuwe imago van Damart. De noden van de klanten detecteren en hen adviseren op een professionele manier met een persoonlijke touch is jouw manier van verkopen. De klant staat dan ook altijd centraal in je verkoopproces. Orde en netheid van de winkel, verwerken van goederen en kassawerk behoren tot je takenpakket. Samen met de Shopmanager en je collega’s ga je iedere dag de uitdaging aan om de objectieven te behalen.

  • Boekhouder - schoolverlater (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMD ACCOUNTING & TAX

    Type: Vaste Job

    Als financieel beheerder staat u in voor: - het inboeken van de aan- en verkoopfacturen en het financieel; - het verwerken van de BTW-aangiftes; - het voorbereiden van jaarafsluitingen van vennootschappen; - het voorbereiden van fiscale aangiften (personenbelasting en vennootschapsbelasting).

  • HR CONSULTANT AGO JOBS & HR KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Jobs & HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor onze kantoor in Kortrijk zijn wij op zoek naar een HR Consultant. Je staat voornamelijk in voor het rekruteren van Office profielen. Je maakt gebruik van onze interne tools en databanken om op zoek te gaan naar kandidaten. Via telefonische screening achterhaal je welke kandidaten in aanmerking komen voor de specifieke vacatures van onze klanten. Je interviewt kandidaten grondig en verwerft op deze manier een uitgebreide kennis over hun motivaties en competenties. Je maakt onze klanten tevreden door op korte termijn de perfecte match voor hen te vinden. Je zorgt voor een stipte opvolging van dossiers naar zowel klant als uitzendkracht toe.

  • flexi-job raadgever doe-het-zelf (4u op zondag) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Brico Sint-Truiden (BRIST nv)

    Type: Flexijob

    - je staat in voor het aanvullen en de correcte presentatie van de goederen - je houdt de aanwezigheid van de reclameartikelen in het oog - je waakt over correcte prijsaanduidingen - je staat de klanten bij met raad en daad Een job met passie voor doe-het-zelf : - interesse voor de doe-het-zelfsector, meer bepaald voor de sectoren hout, bouw, loodgieterij, elektriciteit, decoratie, tuin - handig en praktisch ingesteld - klantgericht en contactvaardig - graag in teamverband werken Je werkt op zondag : de werkuren op zondag zijn van 9u tot 13u.

Zoek naar antwoorden van DEMUYNCK WOUTER in sociale netwerken
Look for responds of DEMUYNCK WOUTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEMUYNCK WOUTER. Laat een reactie achter voor DEMUYNCK WOUTER. DEMUYNCK WOUTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEMUYNCK WOUTER. Leave a respond for DEMUYNCK WOUTER. DEMUYNCK WOUTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEMUYNCK WOUTER op de google maps. Adres en contacten DEMUYNCK WOUTER
Location of DEMUYNCK WOUTER on the google maps. Address and contacts of DEMUYNCK WOUTER

Andere gerelateerde bedrijven als come DEMUYNCK WOUTER DEMUYNCK WOUTER: Jebecom BVBA | HIVIAN VLEESGROOTHANDEL | Markant Decor NV | Eads Telecom Benelux SA | Philip Van den Broeck

Other related companies as DEMUYNCK WOUTER: Jebecom BVBA | HIVIAN VLEESGROOTHANDEL | Markant Decor NV | Eads Telecom Benelux SA | Philip Van den Broeck

DEMUYNCK WOUTER is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio 8870 - IZEGEM - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is DEMUYNCK WOUTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03621337890. Het bedrijf DEMUYNCK WOUTER bevindt zich op het adres: SINT JORISSTRAAT 28. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 501,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 587,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in DEMUYNCK WOUTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEMUYNCK WOUTER is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEMUYNCK WOUTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEMUYNCK WOUTER, openstaande posities, locatie van DEMUYNCK WOUTER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DEMUYNCK WOUTER is a company, that was registered 1986 in 8870 - IZEGEM - Belgium region, Belgium. Full name of company is DEMUYNCK WOUTER, company assigned to the tax number BE03621337890. The company DEMUYNCK WOUTER is located at the address: SINT JORISSTRAAT 28. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 501,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 587,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in DEMUYNCK WOUTER were not found.
The main activity of DEMUYNCK WOUTER is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DEMUYNCK WOUTER is not available. You also can look at reviews of DEMUYNCK WOUTER, open positions, location of DEMUYNCK WOUTER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEMUYNCK WOUTER, 8870 - IZEGEM - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEMUYNCK WOUTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEMUYNCK WOUTER, 8870 - IZEGEM - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEMUYNCK WOUTER, employees, financial statistics.