Markant Decor NV

Contactgegevens Markant Decor NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Markant Decor NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Markant Decor NV

Regio (region): Aalter, België

Adres (address): Rostynedreef 46,9880, België

Telefoon (phone): 09 374 68 42 09 374 68 42

Fax (fax): 09 374 67 90 09 374 67 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Markant Decor NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Markant Decor NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Markant Decor NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Markant Decor NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Markant Decor NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Markant Decor NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Markant Decor NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Markant Decor NV
Products information Markant Decor NV

BTW identificatienummer (tax): BE05683471679
Ondernemingsnummer: 3394744873
Hoofdstad (capital): 705,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 779,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Markant Decor NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Markant Decor NV
(Get full report from official database of BE for Markant Decor NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Markant Decor NV
Addition kinds of activities for Markant Decor NV

265300. Corrugated and solid fiber boxes | Corrugated and solid fiber boxes
282400. Organische vezels, noncellulosic | Organic fibers, noncellulosic
519104. Paardensport | Equestrian equipment
20340201. Data, gedroogd | Dates, dried
20350106. Geurstoffen, zeevruchten-sauzen (behalve tomaat en droog) | Seasonings, seafood sauces (except tomato and dry)
35990202. Slang, flexibel metallisch | Hose, flexible metallic
51399901. Laarzen | Boots
56219902. Kleding om te dragen, vrouwen | Ready-to-wear apparel, women's
89990600. Lezingendiensten | Lecturing services

Werken bij Markant Decor NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Markant Decor NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Markant Decor NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Markant Decor NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing Nefrologie (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een ziekenhuis waar je tewerkgesteld zal worden op de dienst nefrologie. Je komt er in aanraking met allerlei patiënten met nierklachten, en jouw takenpakket zal zijn: - dialyse uitvoeren - correcte rapportage aan de arts - toestand van de patiënt opvolgen en controleren - problemen met het dialysetoestel signaleren en doorgeven  - vlotte interdisciplinaire samenwerking - etc.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als credit collector maak je de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Je onderzoekt de reden van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen en bekijkt de oorzaken en pakt deze aan. Je rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de openstaande betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je staat continu in overleg met de financiële manager en het financiële team. • Je doet navraag m.b.t. dossiers voor lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • machinebouwer | mechanisch en elektrisch | votlijds | regio Sint-Truiden (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gedurende een periode van 6 tot 12 maanden word je opgeleid in de assemblage van stroomaggregaten. Je volgt kwaliteitsrichtlijnen en procedures en bouwt samen met collega's stroomaggregaten van A tot Z. Je assembleert stroomaggregaten van A tot Z aan de hand van vooropgestelde werkwijze Je assembleert voortdurend verschillende types. Je controleert je werkpost qua bevoorrading materiaal en je registreert ontbrekende onderdelen. Je controleert goederen op zichtbare afwijkingen en je registreert deze afwijkingen. Je voert de voorgeschreven testprocedures uit en vult de testrapporten in. Je maakt de stroomaggregaten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verzendklaar.

  • Administratief Bediende (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een administratief bediende \\\" verpakkingsdienst\\\" M/V; - Aanmaak en onderhoud artikelbeheer in ERP-systeem (Navision) - Ingrediëntendeclaraties opmaken volgens de Europese wetgeving en controle op volledigheid - Coördinatie tussen interne kwaliteitsdienst, leverancier, ontwerpbureau, klant en drukker bij aanmaak van nieuwe verpakkingen - Nazicht verpakkingen (PDF) met tekstdocumenten - Tekst- en productanalyses opvragen voor private labels

  • Monteur sanitair (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ASAP Construct is op zoek naar getalenteerde sanitairmannen.

  • Customer Service medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Niklaas is ITZU jobs op zoek naar een medewerk(st)er Order Entry/ Customer Care. Je staat in voor de correcte ingave van bestellingen. Je beheert het klantencontact omtrent leveringen. Je zorgt voor een correcte orderverwerking en de facturatie ervan.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kaprijke/ Lembeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Afwasser student (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AXXES - JAWI

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant aan de kinepolis zijn wij op zoek naar studenten om af te wassen

  • Jobstudent(e) voor schoonmaak kantoren (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: O.V.D. INVEST

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het poetsen van kantoren en sanitair tijdens de vakanties en/of tijdens het schooljaar.

  • R&M technician (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud, implementeren van technische verbeteringen en het opvolgen van high-tech toestellen in de R&M (reliability & maintenance) afdeling van Fab2. Je voert preventieve en correctieve onderhoudstaken uit Je implementeert technische aanpassingen Je volgt het equipment op binnen een hoogtechnologische omgeving Je wordt ingeschakeld bij diverse technische projecten Je bent het eerst aanspreekpunt voor operatoren, teamleaders en ingenieurs ivm onderhoud Je wordt lid van het Fab interventieteam

  • Dynamische projectverpleegkundige (A) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouwd correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Zelfstandige stukadoor voor pleisterwerken / voorbereider pleisterwerken (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ABG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onder stukadoorswerk is een ruime waaier van werkzaamheden vervat: bepleistering van muren en plafonds, bepleistering van gevels, aanbrengen van sierpleisters, droge plafondafwerking, droge muurafwerking, plaatsen van lichte scheidingswanden, aanbrengen van isolatiemateriaal, ... Momenteel is er enorme vraag naar uitvoerders van dunpleister. Aangezien de bouwtechnologie niet stilstaat zijn 80% van de nieuwbouwappartementen die we uitvoeren in dunpleister.

Zoek naar antwoorden van Markant Decor NV in sociale netwerken
Look for responds of Markant Decor NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Markant Decor NV. Laat een reactie achter voor Markant Decor NV. Markant Decor NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Markant Decor NV. Leave a respond for Markant Decor NV. Markant Decor NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Markant Decor NV op de google maps. Adres en contacten Markant Decor NV
Location of Markant Decor NV on the google maps. Address and contacts of Markant Decor NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Markant Decor NV Markant Decor NV: ICADIS BVBA | BPR-PIERRE RENDERS | Auto's Jeuris Gebr VOF | Deme | Xavier Marmasse

Other related companies as Markant Decor NV: ICADIS BVBA | BPR-PIERRE RENDERS | Auto's Jeuris Gebr VOF | Deme | Xavier Marmasse

Markant Decor NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Aalter, België. De volledige naam van het bedrijf is Markant Decor NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05683471679. Het bedrijf Markant Decor NV bevindt zich op het adres: Rostynedreef 46,9880. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 705,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 779,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Markant Decor NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Markant Decor NV is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Markant Decor NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Markant Decor NV, openstaande posities, locatie van Markant Decor NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Markant Decor NV is a company, that was registered 1991 in Aalter region, Belgium. Full name of company is Markant Decor NV, company assigned to the tax number BE05683471679. The company Markant Decor NV is located at the address: Rostynedreef 46,9880. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 705,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 779,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Markant Decor NV were not found.
The main activity of Markant Decor NV is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Markant Decor NV is not available. You also can look at reviews of Markant Decor NV, open positions, location of Markant Decor NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Markant Decor NV, Aalter: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Markant Decor NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Markant Decor NV, Aalter: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Markant Decor NV, employees, financial statistics.