Syndicat d'Initiative de Gerpinnes

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Syndicat d'Initiative de Gerpinnes
Private companiesFurniture and Fixtures • Syndicat d'Initiative de Gerpinnes

Contactgegevens Syndicat d'Initiative de Gerpinnes: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Syndicat d'Initiative de Gerpinnes: address, phone, fax, email, website, opening hours

Syndicat d'Initiative de Gerpinnes

Regio (region): Gerpinnes, België

Adres (address): Rue Edmond Schmidt 1,6280, België

Telefoon (phone): 071 50 14 85 071 50 14 85

Fax (fax): 071 50 69 66 071 50 69 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Syndicat d'Initiative de Gerpinnes: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Syndicat d'Initiative de Gerpinnes"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Syndicat d'Initiative de Gerpinnes"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Syndicat d'Initiative de Gerpinnes, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Syndicat d'Initiative de Gerpinnes. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Syndicat d'Initiative de Gerpinnes, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Syndicat d'Initiative de Gerpinnes. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Syndicat d'Initiative de Gerpinnes
Products information Syndicat d'Initiative de Gerpinnes

BTW identificatienummer (tax): BE06101226806
Ondernemingsnummer: 4736450195
Hoofdstad (capital): 160,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 704,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Syndicat d'Initiative de Gerpinnes zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Syndicat d'Initiative de Gerpinnes
(Get full report from official database of BE for Syndicat d'Initiative de Gerpinnes)

Aanvulling soorten activiteiten voor Syndicat d'Initiative de Gerpinnes
Addition kinds of activities for Syndicat d'Initiative de Gerpinnes

212199. Sigaren, nec | Cigars, nec
874400. Faciliteiten ondersteunende diensten | Facilities support services
07220304. Pinda's, machine oogstdiensten | Peanuts, machine harvesting services
24310503. Trappen en trappen, hout | Staircases and stairs, wood
26729902. Doek gevoerd papier: gemaakt van gekochte papier | Cloth lined paper: made from purchased paper
33990202. Nagels: aluminium, messing of ander nonferrous metaal of draad | Nails: aluminum, brass, or other nonferrous metal or wire

Werken bij Syndicat d'Initiative de Gerpinnes: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Syndicat d'Initiative de Gerpinnes: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Syndicat d'Initiative de Gerpinnes. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Syndicat d'Initiative de Gerpinnes. Looking for open vacancies in other companies

 • Thuisverpleging Van Loy (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als verpleegkundige thuiszorg zal je een ochtend- en of avondronde uitvoeren waarbij je de patiënten zal voorzien in de zorg die ze nodig hebben, zoals vb: bloednames, medicatiebeheer, wondzorg,...  Bedrijfsprofiel: Een thuisverpleging organisatie in Herentals is op zoek naar een verpleegkundige die asap zou kunnen inspringen voor een periode van minimum 3 maanden.  De jobtime is bespreekbaar tussen 50%-100%, verlening is ook mogelijk. De ochtenddiensten zijn telkens van 6u30-12u of 13u, de avonddienst is van 17u-21u.  De organisatie staat bekend om zijn hoogstaande kwalitatieve zorg en respect voor het personeel.  Voor deze opdracht dien je in het bezit te zijn van een auto, alle gereden km in functie van de job worden vergoed. 

 • Orderpickers (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met het voltallige team ben je verantwoordelijk voor zowel de inkomende als uitgaande goederen. W Je werk met een systeem van Pick to Light. Lichtjes gaan letterlijk branden waar je producten moeten picken. Daarna bevestigen je de kwantiteit, om vervolgens de afgenomen producten in dozen te steken.

 • Reachtruckchauffeur (m/v) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Brugge zijn wij op zoek naar een reachtruckchauffeur (2 ploegen). Je begint in het magazijn als lader en losser waar je ook moet werken met een elektrisch transpallet. Na verloop van tijd zal je meer en meer ingeschakeld worden om reachwerk te doen.

 • Management Assistant (m/v) regio Waregem - 1280261 (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: Secretary Plus

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een dienstverlenend bedrijf zijn wij op zoek naar een Personal Assistant. Je vormt een onmisbare schakel binnen de organisatie. Hier volgt een greep uit jouw takenpakket. Je volgt de agenda's van het management op en plant de nodige afspraken in; Je gaat rapporten opmaken en nalezen en die vervolgens ook versturen naar klanten; Je bezorgt offertes aan de klanten; Je ondersteunt de Office Manager op vlak van facturatie, beheer van het wagenpark, het klaarzetten van de meeting rooms, het voorzien van de nodige office supplies, het maken van presentaties enzovoort; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van evenementen; Je organiseert de maandelijkse management meetings en bereidt deze ook grondig voor.

 • HEFTRUCKCHAUFFEUR (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een dynamisch bedrijf regio Gent zoek ik een gemotiveerde heftruckbestuurder

 • Nieuwe uitdaging als poetshulp SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: EASY LIFE AALTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Zorg je graag voor andere mensen? Hou je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

 • Zaalmedewerker (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: tempo-team Leuven

  Type: Studentenjob

  Voor een binnenspeeltuin regio Leuven zijn wij op zoek naar gemotiveerd zaal- en keukenpersoneel! Jouw taken bestaan uit: - Opdienen van de borden - Kassabediening - Klantencontact - Orde van de zaal garanderen - Ondersteuning keuken

 • Administratief bediende - studentenjob (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Ben je student en heb je interesse om tijdens de herfstvakantie te werken voor onze klant regio Genk-Opglabbeek? Dan kunnen we jou inzetten voor het scannen en klasseren van documenten, documenten toevoegen in elektronische dossiers, input van gegevens in het computersysteem. Heb je interesse? Mail ons je CV en korte motivatie naar [email protected] Tot binnenkort!

 • brandertechnieker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Talentus Waregem

  Type: Vaste Job

  De brandertechniekers staan in voor het herstellen en opstarten van cv-ketels, stoom en thermische oliesystemen. Op basis van een beurtenrolsysteem ben je als brandertechnieker ook van wacht. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een Belgische familiebedrijf met een ambitie om te groeien en steeds beter te worden. We spreken hier over een KMO die groot genoeg is om  het werk perfect af te leveren maar daarnaast net nog klein genoeg is om alles heel kwaliteitsvol af te handelen. Elke werknemer moet in dit bedrijf zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontplooien. Er heerst een open communicatie.

 • Technieker montage - dienst verkeerstechnieken m/v (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: TRAFIROAD

  Type: Vaste Job

  Trafiroad N.V. is voor de afdeling VERKEERSTECHNIEKEN op zoek naar een TECHNIEKER ONDERHOUD VERKEERSLICHTEN m/v. Verkeerstechnieken is een onderdeel van de Trafiroad N.V. organisatie, zij specialiseren zich in montage, onderhoud alsook herstellingen van allerhande installaties o.a.: verkeerslichten, openbare verlichting, camerasystemen, informatieborden en detectie. Deze afdeling biedt meerdere mogelijkheden voor elk technisch profiel met een doe-mentaliteit. Functiebeschrijving - Je vervangt preventief lampen, herstel schadegevallen aan verkeerslichten, reinigt installaties en doet nazicht zowel elektrisch als mechanisch. - Je voert deze opdrachten uit in functie van de overheid. - Je kan ingeschakeld worden om met collega's de wachtdiensten afwisselend te verzorgen. (op weekdagen: van 16u. tot 07u.- weekend: van vrijdag 16u. tot maandag 07u.)

 • Sales Data Analyst | Unilever (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

  Type: Vaste Job

  Ben je klaar om je analytische skills verder te ontwikkelen bij een wereldspeler in FMCG? Als Data Analyst ga je de beschikbare (sales)data analyseren en interpreteren om zo een beter inzicht te krijgen in de impact van de commerciële acties. Je rapporteert en communiceert je bevindingen en best practices naar alles stakeholders (Sales, Project Management,..) en giet je analyses in een efficiënt plan van aanpak. Op basis van eerdere analyses doe je aan forecasting met oog op een nog betere Salesstrategie.

 • ENQUETEURS Statut indépendant (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  GfK Belgium est un des plus grands bureaux d¿études de marché en Belgique. Nous sommes situés dans la région de Louvain et sommes à la recherche de*******Tâches: En tant que « enquêteur face-à-face » vous réalisez des enquêtes à Bruxelles 19 auprès de particulier. Vous conviez des répondants à participer au enquêtes concernant leur utilisation des médias. Vous avez une date limite pour laquelle votre travail devra être achevé mais c¿est vous qui déterminez votre emploi du temps dans ce délai. Horaires flexibles à déterminer. Vous travaillez comme interimaire entre 10 et 20 heures par semaine

Zoek naar antwoorden van Syndicat d'Initiative de Gerpinnes in sociale netwerken
Look for responds of Syndicat d'Initiative de Gerpinnes in social networks

Lees alle opmerkingen voor Syndicat d'Initiative de Gerpinnes. Laat een reactie achter voor Syndicat d'Initiative de Gerpinnes. Syndicat d'Initiative de Gerpinnes bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Syndicat d'Initiative de Gerpinnes. Leave a respond for Syndicat d'Initiative de Gerpinnes. Syndicat d'Initiative de Gerpinnes on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Syndicat d'Initiative de Gerpinnes op de google maps. Adres en contacten Syndicat d'Initiative de Gerpinnes
Location of Syndicat d'Initiative de Gerpinnes on the google maps. Address and contacts of Syndicat d'Initiative de Gerpinnes

Andere gerelateerde bedrijven als come Syndicat d'Initiative de Gerpinnes Syndicat d'Initiative de Gerpinnes: Roha | SPEOS BELGIUM | BELLOY & ZN BVBA | 2 Blocks SPRL | DEFOURNY SPECTACLES

Other related companies as Syndicat d'Initiative de Gerpinnes: Roha | SPEOS BELGIUM | BELLOY & ZN BVBA | 2 Blocks SPRL | DEFOURNY SPECTACLES

Syndicat d'Initiative de Gerpinnes is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Gerpinnes, België. De volledige naam van het bedrijf is Syndicat d'Initiative de Gerpinnes, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06101226806. Het bedrijf Syndicat d'Initiative de Gerpinnes bevindt zich op het adres: Rue Edmond Schmidt 1,6280. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 160,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 704,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Syndicat d'Initiative de Gerpinnes zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Syndicat d'Initiative de Gerpinnes is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Syndicat d'Initiative de Gerpinnes is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Syndicat d'Initiative de Gerpinnes, openstaande posities, locatie van Syndicat d'Initiative de Gerpinnes op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Syndicat d'Initiative de Gerpinnes is a company, that was registered 1997 in Gerpinnes region, Belgium. Full name of company is Syndicat d'Initiative de Gerpinnes, company assigned to the tax number BE06101226806. The company Syndicat d'Initiative de Gerpinnes is located at the address: Rue Edmond Schmidt 1,6280. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 160,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 704,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Syndicat d'Initiative de Gerpinnes were not found.
The main activity of Syndicat d'Initiative de Gerpinnes is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Syndicat d'Initiative de Gerpinnes is not available. You also can look at reviews of Syndicat d'Initiative de Gerpinnes, open positions, location of Syndicat d'Initiative de Gerpinnes on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Syndicat d'Initiative de Gerpinnes, Gerpinnes: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Syndicat d'Initiative de Gerpinnes, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Syndicat d'Initiative de Gerpinnes, Gerpinnes: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Syndicat d'Initiative de Gerpinnes, employees, financial statistics.