DEFOURNY SPECTACLES

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • DEFOURNY SPECTACLES
Private companiesFurniture and Fixtures • DEFOURNY SPECTACLES

Contactgegevens DEFOURNY SPECTACLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEFOURNY SPECTACLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEFOURNY SPECTACLES

Regio (region): BATTICE HERVE 4651 - BE, België

Adres (address): BOUXHMONT 120, België

Telefoon (phone): +32 87 66 02 66 +32 87 66 02 66

Fax (fax): +32 87 66 02 69 +32 87 66 02 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEFOURNY SPECTACLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEFOURNY SPECTACLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEFOURNY SPECTACLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEFOURNY SPECTACLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEFOURNY SPECTACLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEFOURNY SPECTACLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEFOURNY SPECTACLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEFOURNY SPECTACLES
Products information DEFOURNY SPECTACLES

BTW identificatienummer (tax): BE04897125244
Ondernemingsnummer: 2372192382
Hoofdstad (capital): 915,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 684,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in DEFOURNY SPECTACLES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEFOURNY SPECTACLES
(Get full report from official database of BE for DEFOURNY SPECTACLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEFOURNY SPECTACLES
Addition kinds of activities for DEFOURNY SPECTACLES

513699. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec
912102. Wetgevende instanties, staat en lokaal | Legislative bodies, state and local
22210409. Rayon breedgeweven stoffen | Rayon broadwoven fabrics
28169900. Anorganische pigmenten, nec | Inorganic pigments, nec
35230104. Maaltijdplukken en shellers | Corn pickers and shellers

Werken bij DEFOURNY SPECTACLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEFOURNY SPECTACLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEFOURNY SPECTACLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEFOURNY SPECTACLES. Looking for open vacancies in other companies

  • Afvullijn Operator Gent 2 Ploegen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf in Gent zoeken we een afvullijn operator - Je ziet er op toe dat de vaten goed gevuld worden en controleert op de kwaliteit ervan - Je werkt in de chemie waar veiligheid voorop staat, je hebt oog voor kwaliteit, veiligheid en nauwkeurigheid

  • Projectleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Olen is een gevestigde waarde in de bouwsector. Ze bouwen prachtige villa's en appartementen, en voeren diverse overheidsopdrachten uit. Ze zijn op zoek naar een ervaren projectleider. De ideale kandidaat heeft een sterk leidinggevend karakter en stuurt het volledige bouwteam aan. Uiteraard is zin voor initiatief en een hoge dosis wilskracht zeer belangrijk. Een bachelor of master opleiding is vereist.

  • Magazijnarbeider (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, laden en lossen camions, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Daarnaast zal je ook de reachtruck besturen. Ben jij de persoon die wij zoeken? Bel dan snel naar het nummer 052/25.85.00 of mail je CV naar [email protected]!

  • Wegenwerkers (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Q Jobs@construct – erkenningsnr: VG 881/UOC–W.INTC 009-B-00153-406-201

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten, actief in de wegenbouw, zijn wij op zoek naar wegenwerker Je takenpakket ziet er als volgende uit: De werf en de werkomgeving beveiligen door signalisatie, bakens, omleidingen Grond- en funderingswerken uitvoeren Uitgravingen opvullen en aandammen Bodemlagen of afdeklagen aanbrengen en verdichten Verkeersborden plaatsen en wegmarkeringen op de grond aanbrengen Afstelling van wegenbouwmachines controleren en aanpassen

  • Industrieel elektricien (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerde elektriciens Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een gemotiveerd elektricien;

  • Huishoudhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden?  Dan ben je bij Agilitas home services aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp in de regio Roeselare, Beveren, Hooglede, Gits, Moorslede… Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.  

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Piétrebais, 8 uur per week (PIETREBAIS)

    Regio: PIETREBAIS

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Piétrebais Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent horeca M/V (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een bijverdienste in de horeca als student? Wij zijn op zoek naar studenten met een eerdere horecaervaring voor het bijspringen op verschillende soorten evenementen in de regio van Deinze. Jij staat in voor het bedienen en afruimen van gasten tijdens evenementen. Hierbij moet je met een plateau kunnen lopen, met borden kunnen lopen, barwerk verrichten en dit steeds met een glimlach.

  • Strategic Buyer Gent/Brussel (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

    Type: Vaste Job

    Als Strategic Buyer sta je in voor de algemene aankoopstrategie, onderhandelingen met onze leveranciers en het uitbouwen van de aankoopcel van Syncura op nationaal niveau. Je werkt vanuit onze kantoren in Brussel en Gent. Daarnaast heb je o.a. nog volgende verantwoordelijkheden: Professionaliseren, analyseren en optimaliseren van de aankoopstrategie Commercieel onderhandelen met nationale leveranciers Naast het beheren van de bestaande leveranciersportefeuille, sta je ook in voor de actieve prospectie naar nieuwe leveranciers Uitvoeren en analyseren van maandelijkse rapportering Coördineren, begeleiden en coachen van onze afdeling beheer Verantwoordelijk voor het A-Z beheer van de dagelijkse aankopen met oog op kostenbesparing en efficiënte communicatie met leveranciers Je rapporteert rechtstreeks aan het management team van Syncura

  • DV00493 Software ingenieur embedded applicaties (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de opbouw, implementatie en verificatie van specifieke software modules, waarbij je actief gebruik maakt van Eclipse, Python en een uitgebreide set van manuele en automatische testtools. Je bespreekt met gebruikers en collega’s de noden op de machine en bespreekt de nodige interfaces met andere disciplines. Je test de oplossingen uit en verfijnt ze op de beschikbare testopstellingen en machines in onze showroom Je zorgt dat de software die op machines en bij klanten wordt geïnstalleerd correct afgestemd wordt op de noden van de gebruiker. De afstand tussen de ontwikkelaars en de gebruikers is heel kort zodat je vlug kan inspelen op nieuwe ideeën en voorstellen. Je staat in voor de opvolging van jouw toepassingen.

  • Freelance Payroll Officer (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Om de payrollverwerking op te vangen ben ik op zoek naar een freelance payroll officer voor 2 dagen/week. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van de payroll voor 70 FTE's zowel arbeiders als bedienden. Je werkt hiervoor nauw samen met het sociaal secretariaat SD Worx. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station.

Zoek naar antwoorden van DEFOURNY SPECTACLES in sociale netwerken
Look for responds of DEFOURNY SPECTACLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEFOURNY SPECTACLES. Laat een reactie achter voor DEFOURNY SPECTACLES. DEFOURNY SPECTACLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEFOURNY SPECTACLES. Leave a respond for DEFOURNY SPECTACLES. DEFOURNY SPECTACLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEFOURNY SPECTACLES op de google maps. Adres en contacten DEFOURNY SPECTACLES
Location of DEFOURNY SPECTACLES on the google maps. Address and contacts of DEFOURNY SPECTACLES

Andere gerelateerde bedrijven als come DEFOURNY SPECTACLES DEFOURNY SPECTACLES: CHRYSLER JEEP-INTERCARR | Tarec Insulation | Fibrecount NV | SWISS LIFE | Ingram European Coordination Center NV

Other related companies as DEFOURNY SPECTACLES: CHRYSLER JEEP-INTERCARR | Tarec Insulation | Fibrecount NV | SWISS LIFE | Ingram European Coordination Center NV

DEFOURNY SPECTACLES is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio BATTICE HERVE 4651 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is DEFOURNY SPECTACLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04897125244. Het bedrijf DEFOURNY SPECTACLES bevindt zich op het adres: BOUXHMONT 120. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 915,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 684,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in DEFOURNY SPECTACLES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEFOURNY SPECTACLES is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEFOURNY SPECTACLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEFOURNY SPECTACLES, openstaande posities, locatie van DEFOURNY SPECTACLES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DEFOURNY SPECTACLES is a company, that was registered 2002 in BATTICE HERVE 4651 - BE region, Belgium. Full name of company is DEFOURNY SPECTACLES, company assigned to the tax number BE04897125244. The company DEFOURNY SPECTACLES is located at the address: BOUXHMONT 120. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 915,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 684,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in DEFOURNY SPECTACLES were not found.
The main activity of DEFOURNY SPECTACLES is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DEFOURNY SPECTACLES is not available. You also can look at reviews of DEFOURNY SPECTACLES, open positions, location of DEFOURNY SPECTACLES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEFOURNY SPECTACLES, BATTICE HERVE 4651 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEFOURNY SPECTACLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEFOURNY SPECTACLES, BATTICE HERVE 4651 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEFOURNY SPECTACLES, employees, financial statistics.