NDR Unlimited

Contactgegevens NDR Unlimited: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NDR Unlimited: address, phone, fax, email, website, opening hours

NDR Unlimited

Regio (region): Antwerpen (Ekeren), België

Adres (address): Hoogpadlaan 99,2180, België

Telefoon (phone): 03 645 75 96; 03 646 94 04; 0475 44 06 40 03 645 75 96; 03 646 94 04; 0475 44 06 40

Fax (fax): 03 646 94 04 03 646 94 04

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NDR Unlimited: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NDR Unlimited"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NDR Unlimited"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NDR Unlimited, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NDR Unlimited. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NDR Unlimited, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NDR Unlimited. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NDR Unlimited
Products information NDR Unlimited

BTW identificatienummer (tax): BE05730987548
Ondernemingsnummer: 4748535156
Hoofdstad (capital): 376,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 569,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in NDR Unlimited zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NDR Unlimited
(Get full report from official database of BE for NDR Unlimited)

Aanvulling soorten activiteiten voor NDR Unlimited
Addition kinds of activities for NDR Unlimited

201503. Eier verwerking | Egg processing
20110300. Lamproducten, van lam geslacht ter plaatse | Lamb products, from lamb slaughtered on site
26210604. Envelop papier | Envelope paper
32720201. Batterijputten of dozen, beton | Battery wells or boxes, concrete
32979903. Crucibles: grafiet, magnesiet, chroom, silica, andere nonclay | Crucibles: graphite, magnesite, chrome, silica,other nonclay
37149904. Vijfde wiel, motorvoertuig | Fifth wheel, motor vehicle

Werken bij NDR Unlimited: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NDR Unlimited: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NDR Unlimited. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NDR Unlimited. Looking for open vacancies in other companies

 • Kinderbegeleider - Regio Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een kinderdagverblijf regio Lokeren zijn we op zoek naar een kinderverzorg(st)er. Je zal ingeschakeld worden op volgende dagen: 22/11, 29/11, 6/12, 13/12 en 20/12. Werkuren zijn van 8:30 t.e.m. 17:00 (1 uur pauze). Als kinderverzorg(st)er sta je in voor de verzorging en opvolging van de kindjes van 0 tot 3 jaar. Belangrijk is dat je vlot bent in het omgaan met kinderen en ouders. Je zal de kinderen begeleiden bij het leren van dagelijkse handelingen en activiteiten voor hen organiseren. Je wil creatief bezig zijn en kan zelfstandig werken.

 • LABORANT - TIJDELIJKE OPDRACHT 4 WEKEN 7307967 / 114 C (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Tienen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, gespecialiseerd in de voedingssector in regio Tienen, zijn wij op zoek naar een laborant. Ben jij op zoek naar een tijdelijke opdracht en zoek jij een job in daguren met goede verdienste? Dan zijn we op zoek naar jou ! Als teamlid van het labo ondersteun sta je in voor de volgende taken: Uitvoeren van analyses en metingen, resultaatsberekening en -beoordeling. Bovendien voer je ook kalibraties uit van labo apparatuur volgens ISO methodes. Ook sta je in voor de ontwikkeling van analyse methodes.

 • Reinigingsoperator (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Synergie Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsbedrijf te Nazareth zijn we dringend op zoek naar een reinigingsoperator: · 95% reinigen van installaties, machines en werkplekken binnen de productieafdeling · 5% polyvalent medewerker in de productieafdeling · Dit houdt onder meer volgende taken in - Reinigingsplanning kunnen raadplegen en uitvoeren - Reinigen van machines tijdens ombouw - Hanteren van industrieel reinigingsmateriaal (mobiele reinigingstoestellen, Hoge druk spuiten, schrobmachine,...) - Besturen van een heftruck op een correcte manier met aandacht voor de veiligheid van collega's en zichzelf

 • Grondwerker (m/v) (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  wij zijn op zoek naar een grondwerker (m/v) 

 • Metser (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een gemotiveerde metser die het team kunnen versterken. Je kan zelfstandig werken Je kan verschillende verbanden metsen Je hebt ervaring in de nieuwbouw en renovatie

 • Technicus (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je voert onderhouds-, reparatie en / of diagnoseopdrachten uit. Je houdt alle werkzaamheden correct bij op het werkorder. Je informeert de magazijnmedewerkers over de wisselstukken en accessoires die besteld moeten worden om je opdrachten uit te voeren.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio GAVERE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Piringen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Gemotiveerde thuishelper (BEERSE) via dienstencheques (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS Turnhout

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in Beerse? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken.Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

 • Student Administratie Douane (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Gent-Zeehaven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student om aan de slag te gaan binnen de logistiek sector. Je volgt een studierichting waarbij je een administratieve duizendpoot bent en office-programma's, planning en dossierbeheer jouw sterktes zijn. Je kan werken van juni tot september. Hieronder het takenpakket in detail: · Je maakt douanedossiers aan in eigen douaneprogramma en drukt deze af · Je geeft elk artikel in Excel in en voert per artikel de juiste prijsberekening door. · Je maakt draaitabellen op in Excel op basis van de uitgaande goederen · Je sorteert de facturen per goed en per eenheidsprijs · Je ondersteunt je leidinggevende in allerlei administratieve taken.

 • ALLROUND DRAAIERS/FREEZERS/LASSERS - MOOIE VERLONING 7226175 / 6 C (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

  Type: Vaste Job

  Voor een metaalbedrijf gelegen in de Gentse Zeehaven, zijn we op zoek naar een ALLROUND METAALARBEIDER Je zal worden ingezet voor : Uitvoeren van laswerken op onderdelen in de werkplaatsen of ter plaatse. Oplassen van onderdelen en nabewerken (draaien en/of frezen), oplassen van slijtonderdelen. - assen - kleppen - schroeven - slijtonderdelen van scheppers en grijpers - onderdelen van brekers Demontage en montage van de onderdelen Dit kan zijn in het atelier maar ook op sites in de buurt voor bepaalde projecten

 • Grondwerker (regio Zellik) (ZELLIK)

  Regio: ZELLIK

  Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

  Type: Vaste Job

  Verstraete Enterprises ( www.verstraete-ent.com) is actief in de elektrotechnische sector. Tot de activiteiten behoren werken aan openbare verlichting, telecom, het verlichten van sportvelden, het plaatsen van sfeerverlichting,... Om ons team te versterken, kijken we op dit moment uit naar een grondwerker met rijbewijs B (rijbewijs C is een pluspunt) In deze functie komen onder meer volgende taken aan bod: Je gaat op zoek naar kabels en kabelfouten onder de grond Je herstelt de gevonden fouten onder andere door het maken van een werkput en het plaatsen van moffen Je breekt het voetpad open om bij de nodige kabels te kunnen en herstelt dit terug na de werkzaamheden.

Zoek naar antwoorden van NDR Unlimited in sociale netwerken
Look for responds of NDR Unlimited in social networks

Lees alle opmerkingen voor NDR Unlimited. Laat een reactie achter voor NDR Unlimited. NDR Unlimited bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NDR Unlimited. Leave a respond for NDR Unlimited. NDR Unlimited on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NDR Unlimited op de google maps. Adres en contacten NDR Unlimited
Location of NDR Unlimited on the google maps. Address and contacts of NDR Unlimited

Andere gerelateerde bedrijven als come NDR Unlimited NDR Unlimited: Stars Theaterbureau VZW | Harol België NV | Codex-Brokers | Bruyère F. & D. | Rocky-docky

Other related companies as NDR Unlimited: Stars Theaterbureau VZW | Harol België NV | Codex-Brokers | Bruyère F. & D. | Rocky-docky

NDR Unlimited is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Ekeren), België. De volledige naam van het bedrijf is NDR Unlimited, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05730987548. Het bedrijf NDR Unlimited bevindt zich op het adres: Hoogpadlaan 99,2180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 376,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 569,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in NDR Unlimited zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NDR Unlimited is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NDR Unlimited is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NDR Unlimited, openstaande posities, locatie van NDR Unlimited op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NDR Unlimited is a company, that was registered 2017 in Antwerpen (Ekeren) region, Belgium. Full name of company is NDR Unlimited, company assigned to the tax number BE05730987548. The company NDR Unlimited is located at the address: Hoogpadlaan 99,2180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 376,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 569,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in NDR Unlimited were not found.
The main activity of NDR Unlimited is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of NDR Unlimited is not available. You also can look at reviews of NDR Unlimited, open positions, location of NDR Unlimited on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NDR Unlimited, Antwerpen (Ekeren): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NDR Unlimited, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NDR Unlimited, Antwerpen (Ekeren): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NDR Unlimited, employees, financial statistics.