Maison du Tourisme de Waterloo

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • Maison du Tourisme de Waterloo
Private companiesFood and Kindred Products • Maison du Tourisme de Waterloo

Contactgegevens Maison du Tourisme de Waterloo: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maison du Tourisme de Waterloo: address, phone, fax, email, website, opening hours

Maison du Tourisme de Waterloo

Regio (region): Waterloo, België

Adres (address): Chaussée de Bruxelles 149,1410, België

Telefoon (phone): 02 354 99 10 02 354 99 10

Fax (fax): 02 354 22 23 02 354 22 23

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maison du Tourisme de Waterloo: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maison du Tourisme de Waterloo"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maison du Tourisme de Waterloo"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maison du Tourisme de Waterloo, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maison du Tourisme de Waterloo. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maison du Tourisme de Waterloo, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maison du Tourisme de Waterloo. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maison du Tourisme de Waterloo
Products information Maison du Tourisme de Waterloo

BTW identificatienummer (tax): BE09171905517
Ondernemingsnummer: 6906250000
Hoofdstad (capital): 666,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 268,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Maison du Tourisme de Waterloo zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maison du Tourisme de Waterloo
(Get full report from official database of BE for Maison du Tourisme de Waterloo)

Aanvulling soorten activiteiten voor Maison du Tourisme de Waterloo
Addition kinds of activities for Maison du Tourisme de Waterloo

0783. Sierstruik- en boomdiensten | Ornamental shrub and tree services
17990502. Reinigen van nieuwe gebouwen na de bouw | Cleaning new buildings after construction
22950000. Beklede stoffen, niet gegummeerd | Coated fabrics, not rubberized
32630000. Halfgeleide tafel en keukengerei | Semivitreous table and kitchenware
39440704. Sulkies, baby (voertuig) | Sulkies, baby (vehicle)
50840701. Beheersende instrumenten en accessoires | Controlling instruments and accessories
51449901. eieren | Eggs
80639900. Psychiatrische ziekenhuizen, nec | Psychiatric hospitals, nec

Werken bij Maison du Tourisme de Waterloo: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maison du Tourisme de Waterloo: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maison du Tourisme de Waterloo. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maison du Tourisme de Waterloo. Looking for open vacancies in other companies

 • Mecaniekers gezocht (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In deze functie ben je verantwoordelijk om verschillende bedrijven operationeel te houden. Je voert onderhoudswerkzaamheden uit, detecteert storingen en lost deze op aan de hand van herstellingen, vervangingen,… op locatie in heel Oost-Vlaanderen.

 • PLOEGBAAS/PROJECTVOORBEREIDER TUINAANLEG (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je beschikt over ruime ervaring in de aanleg van tuinen die onder architectuur worden aangelegd. Je werkt zelfstandig en bent zeer klantvriendelijk. Je hebt een zeer resultaat en kwaliteit gedreven instelling. Je bent communicatief vaardig en beschikt over een sterke persoonlijkheid. Je bent een ware teamplayer.

 • vertegenwoordiger Noord-Frankrijk (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een dynamisch bedrijf in volle expansie ben ik op zoek naar een vertegenwoordiger. Jouw afspraken worden ingepland door een commercieel bediende en je zal in jouw toegewezen regio verantwoordelijk worden voor de aan jou toegewezen klanten. Je staat in voor het demonstreren van het toestel aan de klant zowel B2B als B2C samen met de commercieel bediende sta je in voor het uitbreiden van de klantenportefeuille binnen de medische & sportwereld je volgt jouw bezoeken administratief en commercieel op je neemt actief deel aan netwerkactiviteiten en beurzen je denkt creatief mee om de sales van de onderneming naar een hoger niveau te brengen

 • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Lommel) (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

 • STRIJKSTER (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: DOMOCURA

  Type: Dienstenchequebaan

  Strijken zit je in het bloed, je bent klantvriendelijk én werkt graag in een familiale sfeer? Wil je graag een job waar het evenwicht tussen werk en gezin mooi in evenwicht is? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste én ervaren strijkster! (combinatie met poetsen kan zeker).

 • HUISHOUDHULP SINT-KATELIJNE-WAVER (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio Sint-Katelijne-Waver zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Lubbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • JOBSTUDENTEN/WINKELMEDEWERKERS (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DELI GENT

  Type: Studentenjob

  Je werkt als winkelmedewerker in de Panos Langemunt Gent en staat in voor het bedienen van klanten en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel.

 • GARAGIST (M/V) (OVERMERE)

  Regio: OVERMERE

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Vaste Job

  Voor onze firma gespecialiseerd in luchthavenvervoer, taxiververvoer... zijn we op zoek naar een garagist. Je wordt ingeschakeld in het onderhoud en herstellingen aan wagens.

 • Diëtiste (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: DEVOS CAROLINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog en logopedisten. Wij zoeken een diëtiste / voedingsdeskundige die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

 • Regionale Sales representant(e) Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: BESTVISIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

 • Zelfstandige uitbaters Hubiz-winkels Zottegem, Geraardsbergen en Denderleeuw (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Momenteel zoeken we zelfstandige uitbaters voor:   Hubiz station Zottegem Openingsuren: ma - vrij: 5u30 - 18u30, za: 6u30 - 14u, zon: gesloten Recent geopend Hubiz station Geraardsbergen Openingsuren:  ma - vrij: 5u - 18u30, zat: 9u - 14u, zon: gesloten Recent geopend Verse belegde broodjes (afbak) Hubiz station Denderleeuw Openingsuren: ma - vrij: 5u30 tot 18u00, zo: 7u tot 14u, zon: gesloten Opening in december 2018, momenteel een filiaal van Panos   Verse belegde broodjes (afbak voorzien) De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten (niet in Hubiz Zottegem)  Je bereidt verse belegde broodjes (niet in Hubiz Zottegem)  Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent een vroege vogel, je hebt geen last van de openingstijden Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare gloednieuwe winkel op een topligging  Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk  Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door via onderstaande rode knop. We nemen contact met je op.   Voor meer info over Hubiz, bezoek onze website.    

Zoek naar antwoorden van Maison du Tourisme de Waterloo in sociale netwerken
Look for responds of Maison du Tourisme de Waterloo in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maison du Tourisme de Waterloo. Laat een reactie achter voor Maison du Tourisme de Waterloo. Maison du Tourisme de Waterloo bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maison du Tourisme de Waterloo. Leave a respond for Maison du Tourisme de Waterloo. Maison du Tourisme de Waterloo on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maison du Tourisme de Waterloo op de google maps. Adres en contacten Maison du Tourisme de Waterloo
Location of Maison du Tourisme de Waterloo on the google maps. Address and contacts of Maison du Tourisme de Waterloo

Andere gerelateerde bedrijven als come Maison du Tourisme de Waterloo Maison du Tourisme de Waterloo: Imprimages SPRL | Brackeva M | QUEST EVENTS NV | Etienne Geeraerd | R.U.M.E.S.M.

Other related companies as Maison du Tourisme de Waterloo: Imprimages SPRL | Brackeva M | QUEST EVENTS NV | Etienne Geeraerd | R.U.M.E.S.M.

Maison du Tourisme de Waterloo is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Waterloo, België. De volledige naam van het bedrijf is Maison du Tourisme de Waterloo, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09171905517. Het bedrijf Maison du Tourisme de Waterloo bevindt zich op het adres: Chaussée de Bruxelles 149,1410. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 666,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 268,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Maison du Tourisme de Waterloo zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Maison du Tourisme de Waterloo is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maison du Tourisme de Waterloo is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maison du Tourisme de Waterloo, openstaande posities, locatie van Maison du Tourisme de Waterloo op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Maison du Tourisme de Waterloo is a company, that was registered 2008 in Waterloo region, Belgium. Full name of company is Maison du Tourisme de Waterloo, company assigned to the tax number BE09171905517. The company Maison du Tourisme de Waterloo is located at the address: Chaussée de Bruxelles 149,1410. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 666,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 268,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Maison du Tourisme de Waterloo were not found.
The main activity of Maison du Tourisme de Waterloo is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Maison du Tourisme de Waterloo is not available. You also can look at reviews of Maison du Tourisme de Waterloo, open positions, location of Maison du Tourisme de Waterloo on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maison du Tourisme de Waterloo, Waterloo: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maison du Tourisme de Waterloo, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maison du Tourisme de Waterloo, Waterloo: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maison du Tourisme de Waterloo, employees, financial statistics.