QUEST EVENTS NV

Contactgegevens QUEST EVENTS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data QUEST EVENTS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

QUEST EVENTS NV

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Muntplein 5,8000, België

Telefoon (phone): 050 40 00 40 050 40 00 40

Fax (fax): 050 40 00 44 050 40 00 44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) QUEST EVENTS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "QUEST EVENTS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "QUEST EVENTS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van QUEST EVENTS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen QUEST EVENTS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of QUEST EVENTS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees QUEST EVENTS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti QUEST EVENTS NV
Products information QUEST EVENTS NV

BTW identificatienummer (tax): BE06555511474
Ondernemingsnummer: 2384826660
Hoofdstad (capital): 568,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 653,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in QUEST EVENTS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor QUEST EVENTS NV
(Get full report from official database of BE for QUEST EVENTS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor QUEST EVENTS NV
Addition kinds of activities for QUEST EVENTS NV

3567. Industriële ovens en ovens | Industrial furnaces and ovens
329104. Schuurwielen en slijpstenen, niet kunstmatig | Abrasive wheels and grindstones, not artificial
461900. Pijpleidingen, nec | Pipelines, nec
07820206. Zaaien diensten, gazon | Seeding services, lawn
09190102. Walvis vleesproductie | Whale meat production
35230406. Cream scheiders | Cream separators
44910103. Laden van schepen | Unloading vessels
61599901. Algemene en industriële lening instellingen | General and industrial loan institutions

Werken bij QUEST EVENTS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in QUEST EVENTS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor QUEST EVENTS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for QUEST EVENTS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Apothekersassistent - all round (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een enthousiaste apothekersassistent(e) die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Je werkt in een voltijds weekstelsel. Je werkt zowel aan de robotapotheek (klaarmaken van bestellingen) als in de apotheek zelf, waar je klanten adviseert.

  • Operator fysiek werk (m/v) Tijdelijk (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een operator (m/v) die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je bent bereid om te werken in 3 ploegen of volcontinu. Je kan zwaar fysiek werk aan. Je werkt in hoge temperaturen. Ploegenwerk en vuil werk schrikken jou niet af. Interesse? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

  • RESEARCH AND DEVELOPMENT LABORANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Hays Wavre

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Regio Leuven * Voedingsbedrijf * Tijdelijke opdracht Hays Life Sciences werkt samen met een voedingsbedrijf in de regio van Leuven voor een zwangerschapsvervanging. Het bedrijf maakt unieke ingrediënten voor de voedingsindustrie Als R&D laborant steunt u het R&D-team om nieuwe producten te maken en de bestaande te verbeteren. U gebruikt analytische methoden om producten te testen en rapporteert met het team over de volgende mogelijke stappen. U helpt het R&D-team om kleinschalige processen over te brengen naar productie-activiteiten. U draagt bij aan de verzameling van up to date informatie betreffende de voedingsproducten.

  • Comm medewerker binnendienst (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Specialist werk je in het verlengde van de sales en marketing van onze klanten: grote IT-spelers zoals bijvoorbeeld Microsoft, IBM, SAP en HP. Kan jij gesprekken voeren op elk contactniveau binnen een organisatie, en krijg je een kick van het openen van deuren en het maken van afspraken? Met jouw lef bel je zo met het management van grote organisaties, en met de eindverantwoordelijken voor IT en bedrijfsprocessen. De bedrijven die wij voor onze klanten benaderen zitten aan de top van de markt en daarom moet je kunnen meedenken en meepraten. Je bent in staat om deze gesprekken in correct Nederlands of Frans samen te vatten en onze klanten hierover op de juiste wijze (evaluaties, briefings, etc.) te informeren. Ben jij een succesvolle professional? Voor onze business zijn nieuwsgierigheid, verbanden kunnen leggen, kennis van de Belgische markt en onderstaande competenties de juiste troeven!

  • PROJECTLEIDER (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider ben je verantwoordelijk voor een aantal werven. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen van ploegbazen en werfleiders; Opvolgen van de dagelijkse werking op de werven; Toezien op planning organisatie budget veiligheid en kwaliteit; In de voormiddag ben je aanwezig op de werven in de namiddag beheer je administratie op kantoor; Je rapporteert aan de technisch directeur.

  • POETSHULP Noorderwijk - Oosterwijk (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Young Talent voor HSEQ-project Haven van Antwerpen - 2 à 3 dagen/week (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zoeken we een Young Talents voor een HSEQ-project rond veiligheid. Onze klant is momenteel bezig met een project waarbij ze alle bestaande procedures, checklists, etc. binnen één van de busines units aan het updaten, vereenvoudigen zijn (lean) en standaardiseren zijn over de verschillende magazijnen. Ter ondersteuning zoeken we een Young Talents die ervaring/inzicht wilt krijgen in de verschillende logistieke en operationele processen. Je zal de bestaande procedures moeten verifiëren met de huidige werkwijzen, lean maken en zoeken naar een standaard over de verschillende locaties heen. Het zal dus een combinatie zijn van op de vloer gaan verifiëren, met de mensen verifiëren en de procedure effectief uitwerken

  • Productiearbeider (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: CORPACK

    Type: Vaste Job

    Als operator zal je opstarten als aanvuller van de machine om zo alle stappen van het productieproces aan te leren. Je zal instaan voor de correcte afstellingen van de machine.

  • Teamleader Schoonmaak Nacht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Voor onze klant Volvo Group Gent zijn we op zoek naar een meewerkend verantwoordelijjke voor onze nachtdienst: • Begeleiden, motiveren en coachen van medewerkers; • Het volgen van de afgesproken kwaliteitsnormen; • Het volgen van de veiligheidsvoorschriften; • Het signaleren van knelpunten en tijdig ingrijpen indien nodig; • Het geven van de nodige feedback; • Contact met externe partners en andere teamleaders; • Opleidingen geven aan medewerkers; • Rapporteren aan Supervisor; • Bijspringen waar nodig (hands-on). Je zal werken volgens onderstaand werkschema. MA - DO: 21u00 - 05u00 (30m pauze) VRIJ: 21u30 - 05u00 (30m pauze)

  • Studiebegeleider chemie (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding voor chemie geven aan studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

  • Keukenhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SOEP+

    Type: Flexijob

    Soepplus is op zoek naar een keukenhulp voor het (voor)bereiden van soep & salades. Dit telkens op donderdag & vrijdag voormiddag van 7u-12u

Zoek naar antwoorden van QUEST EVENTS NV in sociale netwerken
Look for responds of QUEST EVENTS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor QUEST EVENTS NV. Laat een reactie achter voor QUEST EVENTS NV. QUEST EVENTS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for QUEST EVENTS NV. Leave a respond for QUEST EVENTS NV. QUEST EVENTS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie QUEST EVENTS NV op de google maps. Adres en contacten QUEST EVENTS NV
Location of QUEST EVENTS NV on the google maps. Address and contacts of QUEST EVENTS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come QUEST EVENTS NV QUEST EVENTS NV: Octopuss Ice Service SPRL | Citadelle de Namur | Blockerye Gebroeders N.V. | Lotus Bakeries N.V. | Domain Orbital

Other related companies as QUEST EVENTS NV: Octopuss Ice Service SPRL | Citadelle de Namur | Blockerye Gebroeders N.V. | Lotus Bakeries N.V. | Domain Orbital

QUEST EVENTS NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is QUEST EVENTS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06555511474. Het bedrijf QUEST EVENTS NV bevindt zich op het adres: Muntplein 5,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 568,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 653,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in QUEST EVENTS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van QUEST EVENTS NV is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van QUEST EVENTS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van QUEST EVENTS NV, openstaande posities, locatie van QUEST EVENTS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

QUEST EVENTS NV is a company, that was registered 2013 in Brugge region, Belgium. Full name of company is QUEST EVENTS NV, company assigned to the tax number BE06555511474. The company QUEST EVENTS NV is located at the address: Muntplein 5,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 568,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 653,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in QUEST EVENTS NV were not found.
The main activity of QUEST EVENTS NV is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of QUEST EVENTS NV is not available. You also can look at reviews of QUEST EVENTS NV, open positions, location of QUEST EVENTS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over QUEST EVENTS NV, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf QUEST EVENTS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about QUEST EVENTS NV, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company QUEST EVENTS NV, employees, financial statistics.