Koninklijke Leuvense Gidsenbond

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • Koninklijke Leuvense Gidsenbond
Private companiesPaper and Allied Products • Koninklijke Leuvense Gidsenbond

Contactgegevens Koninklijke Leuvense Gidsenbond: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Koninklijke Leuvense Gidsenbond: address, phone, fax, email, website, opening hours

Koninklijke Leuvense Gidsenbond

Regio (region): Leuven, België

Adres (address): Vlamingenstraat 112,3000, België

Telefoon (phone): 016 29 30 96; 0495 58 77 43 016 29 30 96; 0495 58 77 43

Fax (fax): 016 25 86 84 016 25 86 84

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Koninklijke Leuvense Gidsenbond: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Koninklijke Leuvense Gidsenbond"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Koninklijke Leuvense Gidsenbond"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Koninklijke Leuvense Gidsenbond, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Koninklijke Leuvense Gidsenbond. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Koninklijke Leuvense Gidsenbond, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Koninklijke Leuvense Gidsenbond. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Koninklijke Leuvense Gidsenbond
Products information Koninklijke Leuvense Gidsenbond

BTW identificatienummer (tax): BE03362060546
Ondernemingsnummer: 8838470458
Hoofdstad (capital): 719,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 495,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Koninklijke Leuvense Gidsenbond zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Koninklijke Leuvense Gidsenbond
(Get full report from official database of BE for Koninklijke Leuvense Gidsenbond)

Aanvulling soorten activiteiten voor Koninklijke Leuvense Gidsenbond
Addition kinds of activities for Koninklijke Leuvense Gidsenbond

07110000. Bodemvoorbereiding | Soil preparation services
08510100. Bosbeheer diensten | Forest management services
28920207. Ethyleenglycol dinitraat, egdn | Ethylene glycol dinitrate, egdn
36740000. Halfgeleiders en aanverwante apparaten | Semiconductors and related devices
44490102. Kanaalvervoer, vracht | Canal transportation, freight

Werken bij Koninklijke Leuvense Gidsenbond: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Koninklijke Leuvense Gidsenbond: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Koninklijke Leuvense Gidsenbond. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Koninklijke Leuvense Gidsenbond. Looking for open vacancies in other companies

 • Zorg jij mee voor de schaduw in huis? (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als handige Harry die zowel op mechanisch als elektrisch gebied zijn plan kan trekken en met de nodige verantwoordelijkheid om zelfstandig te kunnen werken, ben je dagelijks met de glimlach op de baan naar jouw klanten. Je hebt een waterdichte huid, want een regenbui of wat wind houden jou niet tegen. Eenmaal ter plaatse zorg je voor de montage van nieuwe zonneweringen en (elektrische) rolluiken of bestaande zonneweringen of voer je het onderhoud of herstellingen uit aan elektrische poorten. Het spreekt voor zich dat een ladder een veel gebruikt werkinstrument is en dat deze je dus zeker geen schrik mag aanjagen. Elke dag opnieuw keer je ’s avonds trots op jouw werk terug naar het bedrijf en ben je in gedachten al terug bezig met jouw klanten van morgen. Je weet immers dat jouw klanten steeds aan jou terug zullen denken wanneer ze op een warme dag in de schaduw kunnen genieten van jouw werk.

 • Medewerker mechanisch onderhoud dagploeg (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Gent zijn we op zoek naar iemand die zal instaan voor het preventief onderhoud van de mechanische uitrusting, het vervangen en/of herstellen van mechanische stukken, controle uitvoert op de geode werking van het materiaal en de instrumentgegevens, het op maat brengen en vormgeven van onderdelen (draaien, frezen, boren...). Je zal nauw samenwerken met verschillende diensten. Je zal werken in dagdienst.

 • Onderhoudstechnieker (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Konvert Interim Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma in de buurt van Aalst zijn wij opzoek naar een onderhoudstechnieker voor industriële machines. Je zal verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud maar ook voor herstellingen en aanpassingen door te voeren op het moment dat er zich problemen voordoen.

 • Monteur CV (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Meeuwen-Gruitrode zijn we op zoek naar een monteur cv en sanitair.

 • ORDERPICKERS vroege/late ploeg (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: Start People Aalst LA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Je doet de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit. Je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Je werkt in een vijfdagenstelsel van maandag tot zaterdag om onze klanten optimaal te bedienen. Je start afwisselend ’s ochtends om 6 uur en ’s namiddags om 13u15. In het eerste geval zit je werkdag er dus al om 14u. op, in het tweede geval eindigt die om 21u15.

 • Huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Turnhout/Geel en Mol (19u of 30u) (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: WEB

  Type: Dienstenchequebaan

  We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, fiets of bromfiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

 • Student bijrijder m/v te Humbeek (HUMBEEK)

  Regio: HUMBEEK

  Bedrijf: Start People Mechelen

  Type: Studentenjob

  Je zal samenrijden met de chauffeur om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

 • Marketing Assistant - Student job (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Cross International

  Type: Studentenjob

  Ben je gepassioneerd door Marketing en ben je twee halve dagen per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je graag jouw kennis van Marketing omzetten in de praktijk en heb je zin om mee te bouwen aan onze marketing- en communicatiestrategie? Jouw takenpakket: Je staat in voor het operationeel uitvoeren van de contentplanning en voorziet de nodige content hiervoor. Je maakt social media posts aan en plaatst deze op het juiste kanaal Je ondersteunt ons in het zoeken zoeken naar artikels, maken van foto's, videos, etc. Je adviseert ons over mogelijke content en houdt ons op de hoogte van de nieuwste trends. Je staat in voor de redactie van onze interne en externe nieuwsbrief.

 • Bijlesgever wiskunde (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Systeem Test Engineer (LANDGRAAF)

  Regio: LANDGRAAF

  Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar meerdere Systeemtesters voor medische apparatuur. Je levert een bijdrage aan de maatschappij door onze opdrachtgever te ondersteunen bij de ontwikkeling, fabricage en verkoop van systemen en diensten voor medische toepassingen. Je werkt voor één van de top bedrijven in de markt voor medische systemen. Voor de afdeling systeemintegratie zijn wij op zoek naar systeem testers, op deze afdeling worden cardio/vasculaire röntgensystemen samengesteld, geconfigureerd, getest, afgeregeld en compleet gemaakt voor verzending naar de klant. Het betreft professionele röntgenapparatuur met diverse technieken als fijn mechanisch, grof mechanisch, elektronisch, software, laser, beeldvormend etc. Naast het configureren, testen en afregelen behoort het foutzoeken, analyseren en oplossen van problemen mede tot het takenpakket. Vaak doe je dit in samenspraak met een troubleshooter, engineering en/of development. Een eventuele doorgroei om deze systemen op locatie te installeren behoort mede tot de mogelijkheid.

 • Speltherapeut (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

  Type: Zelfstandige activiteit

  Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren in het kader van speltherapie. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

 • DOCENT NEDERLANDS (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: BERLITZ TALENCENTRUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

Zoek naar antwoorden van Koninklijke Leuvense Gidsenbond in sociale netwerken
Look for responds of Koninklijke Leuvense Gidsenbond in social networks

Lees alle opmerkingen voor Koninklijke Leuvense Gidsenbond. Laat een reactie achter voor Koninklijke Leuvense Gidsenbond. Koninklijke Leuvense Gidsenbond bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Koninklijke Leuvense Gidsenbond. Leave a respond for Koninklijke Leuvense Gidsenbond. Koninklijke Leuvense Gidsenbond on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Koninklijke Leuvense Gidsenbond op de google maps. Adres en contacten Koninklijke Leuvense Gidsenbond
Location of Koninklijke Leuvense Gidsenbond on the google maps. Address and contacts of Koninklijke Leuvense Gidsenbond

Andere gerelateerde bedrijven als come Koninklijke Leuvense Gidsenbond Koninklijke Leuvense Gidsenbond: Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL | MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE | Marbor N.V. | Amicale du Billard Club de Boussu A.S.B.L. | KKSYS nv/sa

Other related companies as Koninklijke Leuvense Gidsenbond: Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL | MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE | Marbor N.V. | Amicale du Billard Club de Boussu A.S.B.L. | KKSYS nv/sa

Koninklijke Leuvense Gidsenbond is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Leuven, België. De volledige naam van het bedrijf is Koninklijke Leuvense Gidsenbond, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03362060546. Het bedrijf Koninklijke Leuvense Gidsenbond bevindt zich op het adres: Vlamingenstraat 112,3000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 719,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 495,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Koninklijke Leuvense Gidsenbond zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Koninklijke Leuvense Gidsenbond is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Koninklijke Leuvense Gidsenbond is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Koninklijke Leuvense Gidsenbond, openstaande posities, locatie van Koninklijke Leuvense Gidsenbond op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Koninklijke Leuvense Gidsenbond is a company, that was registered 1996 in Leuven region, Belgium. Full name of company is Koninklijke Leuvense Gidsenbond, company assigned to the tax number BE03362060546. The company Koninklijke Leuvense Gidsenbond is located at the address: Vlamingenstraat 112,3000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 719,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 495,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Koninklijke Leuvense Gidsenbond were not found.
The main activity of Koninklijke Leuvense Gidsenbond is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Koninklijke Leuvense Gidsenbond is not available. You also can look at reviews of Koninklijke Leuvense Gidsenbond, open positions, location of Koninklijke Leuvense Gidsenbond on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Koninklijke Leuvense Gidsenbond, Leuven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Koninklijke Leuvense Gidsenbond, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Koninklijke Leuvense Gidsenbond, Leuven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Koninklijke Leuvense Gidsenbond, employees, financial statistics.