MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE
Private companiesPaper and Allied Products • MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE

Contactgegevens MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Langestraat 163,8000, België

Telefoon (phone): 050 34 20 71 050 34 20 71

Fax (fax): 050 34 20 71 050 34 20 71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE
Products information MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE

BTW identificatienummer (tax): BE02860534667
Ondernemingsnummer: 8387481689
Hoofdstad (capital): 248,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 750,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE
(Get full report from official database of BE for MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE
Addition kinds of activities for MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE

14599904. Diaspore mijnbouw | Diaspore mining
20829900. Malt dranken, nec | Malt beverages, nec
28759901. Compost | Compost
30699920. Tubing, rubber | Tubing, rubber
38250219. Netwerkanalysatoren | Network analyzers
73899927. Menselijk skelet voorbereiding | Human skeleton preparation
95310403. Behuisingsprogramma's, provincie overheid | Housing programs, county government

Werken bij MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker tankstation M/V - regio Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Functie: je bedient de klanten (brandstof, shopartikelen & broodjes) je rekent bestellingen af aan de kassa, op einde van de dag tel je de kassa je bakt stokbroden en koffiekoeken je zorgt ervoor dat de verstoog klaar is aan het begin van de dag je verkoopt producten waaronder ook lottoformulieren je poetst de winkel en het buitenterrein tijdens elke shift

  • Schrijnwerker hout (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de winter start je om 7u. In de zomer start je om 6u. Hoe dan ook sta je in voor het vervolledigen en plaatsen van allerlei schrijnwerk. Dit gaat over dakconstructies, renovaties, nieuwbouw, gevelbekleding, velux, isolatie, luchtdichting, … Kortom ben jij Bob De Bouwer met behulp van je fantastisch leuke collega’s! Jullie werken voornamelijk in Gent en Oudenaarde. Zo ben je op tijd thuis voor wat quality time met het gezin! Je komt terecht in een klein bedrijf met een enorm zalige, familiale sfeer.

  • Medewerker Tuinbouw (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal meewerken in de boomkwekerij en instaan voor de verzorging van de bomen en planten. Voornamelijk sta je in voor het klaarzetten en controleren van bestellingen. Je rijdt rond op het domein met een heftruck en een kleine traktor. (je krijgt een opleiding) TREFWOORDEN: Groen - Onderhoud - Boom - Tuinbouw - Landbouw

  • Storingstechniekers (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerd Storingstechnieker gezocht! Wij bij Let\\\'s work zijn voor onze klant, gespecialiseerd in het outsourcen van technische medewerkers op zoek naar een Storingstechnieker. je wordt uitgestuurd naar verschillende klanten waar je hoofdzakelijk zal in staan voor: - Het onderhoud van het elektrische en mechanisch gedeelte van het machinepark. - Het accent ligt op de elektrische kant waar je ook met PLC-sturingen zal te maken hebben. - Spoort defecten op in elektrische installaties en hun componenten. - Verhelpt storingen.

  • Automation Engineer m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houtverwerkende firma in regio Menen zijn we op zoek naar een Automation Engineer! Het bedrijf is Europees marktleider met productievestigingen in België, Frankrijk en Kroatië. De onderneming bouwde de laatste jaren wereldwijd uit, wat resulteert in een continue groei en waarbij ze dus moeten investeren in medewerkers, machines, systemen en gebouwen. Wat houdt een job als Automation Engineer in? Meehelpen aan hoogtechnologische projecten in het Automatiseringsteam, je helpt er mee voor zorgen dat de investeringen en optimalisaties top zijn Je hebt een grote interesse voor servo en synchrone sturingen Je kan complexere problemen snel en correct analyseren Je gaat systemen opstarten en testfases uitbouwen Je gaat het automatiseringsproces van de productielijnen opzetten, optimaliseren en onderhouden van de volledige site Je bent mee met de nieuwe trend op vlak van automatisering door vakbeurzen te bezoeken en opleidingen te volgen Je werkt in een klein team van 3 automation engineers, dit om de samenwerking te bevorderen.

  • Technisch vertegenwoordiger (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je komt bij voorkeur uit de sector en heeft de nodige ervaring op zak hetzij door plaatsing van de buitenschrijnwerk door technisch tekenaar of door een eerdere verkoopgeschiedenis. Je staat in voor de opmaak van offertes en de opvolging ervan klantenbezoek en opmeting van het aangeboden product.

  • Customer Service Specialist (M/V) (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Opglabbeek zijn we op zoek naar een (junior) Customer Service Specialist (M/V): - Op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. - Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. - Je houdt toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten en analyseert en optimaliseert de informatie en goederenstroom naar de klant. - Je behandelt ook de retouraanvragen en werkt aan verbeteringsactiviteiten.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Eeklo - Lembeke (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Enthousiaste student fastfood snelle opstart (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Als student fastfood sta je in voor: Bedienen van de klanten; Bereiden van makkelijke recepten in de keuken; Onderhoud van de zaak. Bedrijfsprofiel: Voor een fastfoodrestaurant, gelegen in Ninove zijn we op zoek naar enthousiaste studenten die op woensdagnamiddag en vrijdagavond kunnen werken.

  • Jobstudent gezocht met pit en administratieve skills (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Inhouse Carglass

    Type: Studentenjob

    Indien je op onderstaande vereisten minstens 4 maal JA zou antwoorden, dan hebben wij jou nodig op ons inhousekantoor bij Carglass! Heb je een gezonde dosis pit en doorzettingsvermogen? Stressbestendigheid en een hands-on mentaliteit zijn voor jouw een evidentie? Ben je sociaal vaardig en ben je bereid om veel bij te leren? Je beschikt zowel over administratieve als communicatieve skills? Werken met targets en deadlines motiveren mij en geven mij voldoening. En? 4 keer 'JA'- Niet langer twijfelen dan, want jij bent absoluut dé jobstudent waar wij naar op zoek zijn! Voor ons inhousekantoor bij Carglass zijn we op zoek naar een jobstudent om ons team te komen ondersteunen 1 à 2 dagen per week doorheen het jaar en in de schoolvakanties. Jouw takenpakket zal vooral bestaan uit het uitbellen naar kandidaten en administratie bijwerken. Je zal bijvoorbeeld ook mee kandidaten mogen ontvangen en inschrijven wanneer dit nodig is.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Mechaniekers (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN ROY STEVEN

    Type: Vaste Job

    We kijken momenteel zeer dringend uit naar 2 nieuwe medewerkers met kennis van mechanica, elektriciteit en hydraulica. Je voert zowel herstellingen als onderhoudswerken uit in de industriehal als op de werf: herstellingen aan grondverzetmachines aanmaken of herstellingen van hydraulische slangen , enz.

Zoek naar antwoorden van MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE in sociale netwerken
Look for responds of MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE. Laat een reactie achter voor MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE. MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE. Leave a respond for MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE. MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE op de google maps. Adres en contacten MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE
Location of MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE on the google maps. Address and contacts of MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE

Andere gerelateerde bedrijven als come MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE: Silicon Center BVBA | Classo NV | Wipe Wood | 7sur7nuitetjour | Cras-Al nv

Other related companies as MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE: Silicon Center BVBA | Classo NV | Wipe Wood | 7sur7nuitetjour | Cras-Al nv

MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02860534667. Het bedrijf MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE bevindt zich op het adres: Langestraat 163,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 248,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 750,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE, openstaande posities, locatie van MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE is a company, that was registered 1989 in Brugge region, Belgium. Full name of company is MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE, company assigned to the tax number BE02860534667. The company MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE is located at the address: Langestraat 163,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 248,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 750,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE were not found.
The main activity of MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE is not available. You also can look at reviews of MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE, open positions, location of MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE, employees, financial statistics.