7sur7nuitetjour

Contactgegevens 7sur7nuitetjour: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 7sur7nuitetjour: address, phone, fax, email, website, opening hours

7sur7nuitetjour

Regio (region): Bruxelles, 1190 - BE, België

Adres (address): rue, Henri Maubel 99, België

Telefoon (phone): 02-3463117 02-3463117

Fax (fax): +32 (65) 867-67-83 +32 (65) 867-67-83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 7sur7nuitetjour: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "7sur7nuitetjour"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "7sur7nuitetjour"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 7sur7nuitetjour, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 7sur7nuitetjour. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 7sur7nuitetjour, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 7sur7nuitetjour. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 7sur7nuitetjour
Products information 7sur7nuitetjour

BTW identificatienummer (tax): BE06858184814
Ondernemingsnummer: 7782958984
Hoofdstad (capital): 502,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 622,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in 7sur7nuitetjour zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 7sur7nuitetjour
(Get full report from official database of BE for 7sur7nuitetjour)

Aanvulling soorten activiteiten voor 7sur7nuitetjour
Addition kinds of activities for 7sur7nuitetjour

22520100. Anklets en sokken | Anklets and socks
23230201. Ascots, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Ascots, men's and boys': made from purchased materials
31519902. Handschoenen, leer: werk | Gloves, leather: work
32640000. Porselein elektrische benodigdheden | Porcelain electrical supplies
34480202. Rampen, geprefabriceerd metaal | Ramps, prefabricated metal
39520103. Frisketpapier (materiaal van kunstenaars) | Frisket paper (artists' material)
42219904. Wol en mohair warehousing | Wool and mohair warehousing
80999902. Oogbanken | Eye banks
86610125. Presbyteriaanse kerk | Presbyterian church

Werken bij 7sur7nuitetjour: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 7sur7nuitetjour: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 7sur7nuitetjour. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 7sur7nuitetjour. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker/ inpakster - fruit - regio Assende - dagwerk (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Assenede, zijn we op zoek naar inpakkers om fruit te sorteren en in te pakken. Het gaat om een tijdelijke opdracht, dit vanaf woensdag 03/10 voor enkele weken. De uren zijn van maandag t.e.m. vrijdag van 7.00 - 15.36.

  • Logistiek administratief bediende te Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in Mol is een kennispartner voor de industrie. Ze hebben een breed assortiment aan technische materialen en kunnen adviezen op maat geven. Voor de logistieke afdeling zijn we voor hen op zoek naar een gemotiveerde Logistiek, Administratief Bediende. Je zal terecht komen in een team van vijf collega's. Je takenpakket is allround en gericht op onderstaande verantwoordelijkheden: retourmeldingen naar leveranciers en de opvolging hiervan communicatie naar leveranciers en boekhouding algemene administratieve taken beheer van de mailbox

  • Lasser / Monteur Machinebouw (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Lasser/Monteur Machinebouw sta je in voor : Het lassen van machineconstructies. Samenbouwen van de onderdelen tot een werkende machine.

  • Winkelmedewerker Bakkerij Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor een bakkerij in Destelbergen. Jouw taken: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Poetshulp Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent verkoop secretariaat - periode kerstvakantie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

    Type: Studentenjob

    Je gaat aan het werk ter ondersteuning van het verkoop secretariaat. Dit doe je door het beantwoorden van telefoons, mails en het verdelen van de post. Daarnaast sta je in voor algemene administratieve taken en inputwerk.

  • Onderhoudstechnieker (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark ( elektrisch & mechanisch) Tot uw takenpakket behoort onder meer preventief en curatief onderhoud van het machinepark analyseren van mechanische storingen  oplossingen voorstellen om problemen in de toekomst te vermijden U komt terecht in een team van 2 techniekers. Samen met uw collega staat u in voor de begeleiding van externe techniekers ( bij complexere problemen) Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekend familiebedrijf in Zottegem.  Ter verdere ondersteuning van het technische departement, rekruteren wij een onderhoudstechnieker

  • Jobcoach (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • DEELTIJDSE/VOLTIJDSE STOTTERTHERAPEUT(E) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Logopedisch Team DAISY VANDE MAELE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons logopedisch team is op zoek naar een gemotiveerde collega! Je komt terecht in een leuk team waar de collega's steeds klaar staan om elkaar te helpen! Je behandelt voornamelijk kinderen met stotter-, taal-, articulatie- en leerstoornissen. Ook andere stoornissen kunnen naar jou worden doorverwezen, indien je dit zelf wenst. Uurregeling en aantal uren zijn te bespreken

  • NRB - Infrastructure Architect (HERSTAL)

    Regio: HERSTAL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous sommes à la recherche d'un Architecte Infrastructure.     Profil Il faut une personne hands on, plutôt un expert avec des compétences dans les technologies. Une personne qui pourra assister et aider à la migration de 20 à 40 serveurs Windows d'un environnement Hyper-V vers un autre avec réinstallation des couches Windows, Citrix et VEEAM.  Un Expert pour la sélection d'une baie de stockage de type Backup.   N'hésitez pas à envoyer votre CV via le bouton ci-dessous.

  • DRINGEND KOKS voor hoogstaande horeca evenementen en mep (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende en exclusieve plaatsen te werken. Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENMEDEWERKERS!

Zoek naar antwoorden van 7sur7nuitetjour in sociale netwerken
Look for responds of 7sur7nuitetjour in social networks

Lees alle opmerkingen voor 7sur7nuitetjour. Laat een reactie achter voor 7sur7nuitetjour. 7sur7nuitetjour bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 7sur7nuitetjour. Leave a respond for 7sur7nuitetjour. 7sur7nuitetjour on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 7sur7nuitetjour op de google maps. Adres en contacten 7sur7nuitetjour
Location of 7sur7nuitetjour on the google maps. Address and contacts of 7sur7nuitetjour

Andere gerelateerde bedrijven als come 7sur7nuitetjour 7sur7nuitetjour: Go Emotion-Koentges Rodolphe | CVIST S.P.R.L. | Davreux | PRO OUTILS NAMUR | Van de Winckel, Allan

Other related companies as 7sur7nuitetjour: Go Emotion-Koentges Rodolphe | CVIST S.P.R.L. | Davreux | PRO OUTILS NAMUR | Van de Winckel, Allan

7sur7nuitetjour is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Bruxelles, 1190 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is 7sur7nuitetjour, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06858184814. Het bedrijf 7sur7nuitetjour bevindt zich op het adres: rue, Henri Maubel 99. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 502,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 622,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in 7sur7nuitetjour zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 7sur7nuitetjour is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 7sur7nuitetjour is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 7sur7nuitetjour, openstaande posities, locatie van 7sur7nuitetjour op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

7sur7nuitetjour is a company, that was registered 2000 in Bruxelles, 1190 - BE region, Belgium. Full name of company is 7sur7nuitetjour, company assigned to the tax number BE06858184814. The company 7sur7nuitetjour is located at the address: rue, Henri Maubel 99. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 502,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 622,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in 7sur7nuitetjour were not found.
The main activity of 7sur7nuitetjour is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of 7sur7nuitetjour is not available. You also can look at reviews of 7sur7nuitetjour, open positions, location of 7sur7nuitetjour on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over 7sur7nuitetjour, Bruxelles, 1190 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 7sur7nuitetjour, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 7sur7nuitetjour, Bruxelles, 1190 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 7sur7nuitetjour, employees, financial statistics.