Information La Roche-en-Ardenne

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • Information La Roche-en-Ardenne
Private companiesEating and Drinking Places • Information La Roche-en-Ardenne

Contactgegevens Information La Roche-en-Ardenne: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Information La Roche-en-Ardenne: address, phone, fax, email, website, opening hours

Information La Roche-en-Ardenne

Regio (region): La Roche-en-Ardenne, België

Adres (address): Place du Marché 15,6980, België

Telefoon (phone): +32 (15) 401-79-67 +32 (15) 401-79-67

Fax (fax): +32 (87) 297-34-61 +32 (87) 297-34-61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Information La Roche-en-Ardenne: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Information La Roche-en-Ardenne"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Information La Roche-en-Ardenne"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Information La Roche-en-Ardenne, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Information La Roche-en-Ardenne. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Information La Roche-en-Ardenne, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Information La Roche-en-Ardenne. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Information La Roche-en-Ardenne
Products information Information La Roche-en-Ardenne

BTW identificatienummer (tax): BE08377593994
Ondernemingsnummer: 2899536132
Hoofdstad (capital): 545,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 343,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Information La Roche-en-Ardenne zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Information La Roche-en-Ardenne
(Get full report from official database of BE for Information La Roche-en-Ardenne)

Aanvulling soorten activiteiten voor Information La Roche-en-Ardenne
Addition kinds of activities for Information La Roche-en-Ardenne

3313. Electrometallurgische producten | Electrometallurgical products
265300. Corrugated and solid fiber boxes | Corrugated and solid fiber boxes
07829902. Snelweg gazon en tuin onderhoud diensten | Highway lawn and garden maintenance services
25110602. Console tafels: hout | Console tables: wood
32690202. Kegels, pyrometrische: aardewerk | Cones, pyrometric: earthenware
33690101. Loodgieters, met uitzondering van gietstukken | Lead castings, except die-castings
37280106. Empennage (staart) assemblies en onderdelen, vliegtuigen | Empennage (tail) assemblies and parts, aircraft
39440202. Elektronisch speelgoed | Electronic toys
39491102. Basissen, honkbal | Bases, baseball
80999905. Medische diensten organisatie | Medical services organization

Werken bij Information La Roche-en-Ardenne: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Information La Roche-en-Ardenne: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Information La Roche-en-Ardenne. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Information La Roche-en-Ardenne. Looking for open vacancies in other companies

 • Productie medewerker (M/V) (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant een vooraanstaande producent van betongoed te Kapelle op den Bos, zijn wij op zoek naar enthousiaste productie arbeiders. Je dagdagelijkse taken zijn onderandere het stellen van bekistingsmallen voor het maken van prefab-betonelementen. Eveneens het plaatsen van wapeningskorven en het storten van beton.

 • Installateur van bewakingsinstallaties (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Actief Aarschot

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Geboeid door anti-inbraak en-camerabeveiliging? Altijd al eens willen weten hoe badgesystemen werken? Actief Interim Aarschot is op zoek naar security monteurs en techniekers! Onze klant is een topper in de beveiligingssector. Je komt terecht in een vlotte toffe ploeg met fijne collega's waar een goede werksfeer de bovenhand heeft. Als monteur zal jij instaan voor het installeren van de beveiligingsinstallatie op maat van jouw klant. Tijdens jouw interimperiode word je helemaal ondergedompeld in de wereld van bewakingssystemen en intern opgeleid tot een volwaardig installateur. Heb je reeds ervaring binnen de sector? Super, wij zijn ook op zoek naar een technieker die instaat voor de dienst naverkoop!

 • SERVICE ( TRANSPORT ) COORDINATOR - DENDERMONDE (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant met maar liefst 9 vestigingen over Belgie en Nederland, zijn wij op zoek naar een Service Coordinator. Je zal tewerkgesteld worden in de vestiging te Dendermonde, opgelet deze vestiging verhuisd in 2019 naar Zele. Ook jou willen ze dan mee verhuizen, aangezien ze enorm aan het groeien zijn en dus op zoek gaan naar nieuwe medewerkers. Belgie en Nederland tellen nu +- 230 werknemers met 99% van hen die een technische achtergrond hebben. Onze klant is expert in wat ze doen en zijn enorm gekent binnen de logistieke transportsector. In de functie als Service Coordinator zal je o.a instaan voor het volgende takenpakket Je zal mee het betrokken worden bij het weekoverleg en receptieoverleg Rapporteren doe je aan de vestigingsleider en zal tewerkgesteld worden op de receptie-afdeling Je zal verantwoordelijk en bevoegd zijn voor o.a. vastleggen en bespreken van opdrachten m.b.t. voertuigen, schades of mankementen vastleggen in een werkorder, werkplaatsopdrachten controleren, werkorders communiceren met de chef van de werkplaats, werkplanning dagelijks bespreken met de betrokken partijen, bij pech of strandingen de mogelijkheden bespreken met de klant, bewaken van klantafspraken, werkplaatsdoelstellingen en planning, ......

 • LOGISTIEK MEDEWERKER VOEDING 2 PLOEGEN (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Door de groei van de firma zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker productie voor de afdelingen Vleesbereidingen. Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de aan- en afvoer van alle noodzakelijke producten en hulpmateriaal voor je afdeling. Je controleer je de afgewerkte producten en paletfiches vooraleer je deze aflevert aan distributie. Uren: Vroege shift: 4u30 - 13u Late shit: 11u45 - 20u

 • Technical conductor packaging (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Instaan voor de werking van de inpaklijnen en organisatie van de inpakactiviteiten. Eindcontrole van afgewerkte producten om enerzijds zeker te stellen dat kwaliteit en verpakking beantwoordt aan de verwachtingen van de klanten en de specificaties van de technische fiches en anderzijds dat deze activiteiten zo rendabel en efficiënt mogelijk georganiseerd worden. ACTIVITEITEN ? ? Organisatie van de inpakactiviteiten op de verpakkingslijn en in functie van een optimale machinebezetting (= garantie productiviteit); ? Instaan voor de ombouw van de machines bij productwissels in de verpakkingszone volgens de productieplanning en in overleg met de Chief Packaging; ? Uitvoeren en registeren (papier en/ of digitaal) van de kwaliteitscontroles op de producten (metaaldetectie gewichtscontrole visuele controles?) en de verpakkingen (lot THT benaming RSPO?) volgens de geldende procedures. ? Meldingsplicht ten aanzien van de hiërarchische lijn in geval van overmatige afvalproductie n.a.v. niet conforme producten (afmetingen zwarte vlekken te hard gebakken veel breuk...); ? Toezien op visuele controle van de kwaliteit van de ingepakt producten volgens de vooropgestelde normen; ? Vrijgave van de inpaklijnen voor opstart en na technische interventies (op technisch vlak en op vlak van hygiëne); ? Coördinatie met de Maintenance afdeling ingeval van problemen/pannes; ? Begeleiding en opleiding van onervaren personeelsleden; ? Toezien op de toepassing van de huisregels in de inpakzone en zorgen voor een veilige en nette werkomgeving; ? Naleving van de werkpostinstructies die ter beschikking zijn op de werkpost.

 • Huishoudhelden regio ZANDHOVEN. Solliciteer per SMS! (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

  Type: Dienstenchequebaan

  Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Pulle en Viersel. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Jozef en Koolkerke) (KOOLKERKE)

  Regio: KOOLKERKE

  Bedrijf: alfaThuis

  Type: Dienstenchequebaan

  alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

 • Student bakkerij Westerlo (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent sta je in voor volgende taken: verwelkomen van de klanten, opnemen van de bestelling, snijden van brood, opruimen van de winkel, afrekenen van de bestelling. Je werkt op zondag van 8-12u.

 • Sportlesgevers omnisportclub Torhout gezocht (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Sportievak vzw

  Type: Studentenjob

  Sportievak vzw startte in september 2017 met de omnisportclub SportieGo! (doelgroep: kinderen 1e tem 3e leerjaar). De bedoeling is dat de deelnemers om de 3 weken proeven van een andere sport. Per sporttak zal een trainer uit een welbepaalde sportclub in regio Torhout 3 opeenvolgende lessen geven. We zoeken 2 bekwame lesgevers die deze trainers wekelijks kunnen bijstaan! Uren: 16u45 - 17u45 Data: elke week op woensdag, behalve tijdens schoolvakanties en op officiële feestdagen eerste les: 19 september 2018; laatste les 8 mei 2019 (ook indien je niet de hele periode vrij bent is solliciteren mogelijk!) Locatie: Sporthal Torhout (Industrielaan 2) Taak: begeleiden van de sportles, aanspreekpunt zijn voor de ouders, aanwezigheden opnemen bij de start van de les. Vergoeding: 20 euro per les (lessen van 1u) Meer info: [email protected] Tel: +32 56 26 44 23

 • Studentenjob zaterdag en/of zondag buurtsupermarkt (ASPER)

  Regio: ASPER

  Bedrijf: SPAR ASPER

  Type: Studentenjob

  Afrekenen klanten aan de kassa + licht aanvulwerk

 • Chauffeur distributie (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Vaste Job

  Om de logistieke dienst van onze klant in Aalter te versterken zijn we op zoek naar een chauffeur C-CE. De functie: - Op basis van een ladinglijst bepaal je een efficiënte route - Je staat in voor het klantvriendelijk leveren van goederen bij de klanten - Je bent verantwoordelijk voor het proper houden van de vrachtwagen - Je hebt aandacht voor de eigen veiligheid en van anderen

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio WAREGEM (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van Information La Roche-en-Ardenne in sociale netwerken
Look for responds of Information La Roche-en-Ardenne in social networks

Lees alle opmerkingen voor Information La Roche-en-Ardenne. Laat een reactie achter voor Information La Roche-en-Ardenne. Information La Roche-en-Ardenne bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Information La Roche-en-Ardenne. Leave a respond for Information La Roche-en-Ardenne. Information La Roche-en-Ardenne on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Information La Roche-en-Ardenne op de google maps. Adres en contacten Information La Roche-en-Ardenne
Location of Information La Roche-en-Ardenne on the google maps. Address and contacts of Information La Roche-en-Ardenne

Andere gerelateerde bedrijven als come Information La Roche-en-Ardenne Information La Roche-en-Ardenne: TRAITEUR DERKINDEREN BVBA | PROFELEC | SAGAERT JOHAN | STICHTING MENS & KULTUUR | G. Glenisson bvba

Other related companies as Information La Roche-en-Ardenne: TRAITEUR DERKINDEREN BVBA | PROFELEC | SAGAERT JOHAN | STICHTING MENS & KULTUUR | G. Glenisson bvba

Information La Roche-en-Ardenne is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio La Roche-en-Ardenne, België. De volledige naam van het bedrijf is Information La Roche-en-Ardenne, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08377593994. Het bedrijf Information La Roche-en-Ardenne bevindt zich op het adres: Place du Marché 15,6980. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 545,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 343,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Information La Roche-en-Ardenne zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Information La Roche-en-Ardenne is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Information La Roche-en-Ardenne is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Information La Roche-en-Ardenne, openstaande posities, locatie van Information La Roche-en-Ardenne op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Information La Roche-en-Ardenne is a company, that was registered 1997 in La Roche-en-Ardenne region, Belgium. Full name of company is Information La Roche-en-Ardenne, company assigned to the tax number BE08377593994. The company Information La Roche-en-Ardenne is located at the address: Place du Marché 15,6980. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 545,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 343,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Information La Roche-en-Ardenne were not found.
The main activity of Information La Roche-en-Ardenne is Eating and Drinking Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Information La Roche-en-Ardenne is not available. You also can look at reviews of Information La Roche-en-Ardenne, open positions, location of Information La Roche-en-Ardenne on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Information La Roche-en-Ardenne, La Roche-en-Ardenne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Information La Roche-en-Ardenne, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Information La Roche-en-Ardenne, La Roche-en-Ardenne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Information La Roche-en-Ardenne, employees, financial statistics.