TRAITEUR DERKINDEREN BVBA

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • TRAITEUR DERKINDEREN BVBA
Private companiesEating and Drinking Places • TRAITEUR DERKINDEREN BVBA

Contactgegevens TRAITEUR DERKINDEREN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR DERKINDEREN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR DERKINDEREN BVBA

Regio (region): Boechout, België

Adres (address): Victor Heylenlei 41,2530, België

Telefoon (phone): 03 454 23 45 03 454 23 45

Fax (fax): 03 454 16 07 03 454 16 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR DERKINDEREN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR DERKINDEREN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR DERKINDEREN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR DERKINDEREN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR DERKINDEREN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR DERKINDEREN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR DERKINDEREN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR DERKINDEREN BVBA
Products information TRAITEUR DERKINDEREN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01870666503
Ondernemingsnummer: 9942047119
Hoofdstad (capital): 284,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 179,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in TRAITEUR DERKINDEREN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR DERKINDEREN BVBA
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR DERKINDEREN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR DERKINDEREN BVBA
Addition kinds of activities for TRAITEUR DERKINDEREN BVBA

28440500. Cosmetische preparaten | Cosmetic preparations
31310503. Tips, schoen | Tips, shoe
35310511. Schrapers (bouwmachines) | Scrapers (construction machinery)
36990606. Open haard logs, elektrisch | Fireplace logs, electric
50840500. Gereedschapsmachines en metaalbewerkingsmachines | Machine tools and metalworking machinery
87349900. Testlaboratoria, nec | Testing laboratories, nec

Werken bij TRAITEUR DERKINDEREN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR DERKINDEREN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR DERKINDEREN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR DERKINDEREN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een staalbouwbedrijf te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. Je monteert metaalconstructies en je bent in staat om kleine aanpassingen te doen zoals gaten boren, etc.

  • Customer Service Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (M/V). Je zaal deel uitmaken van het customer service team, bestaande uit 2 andere collega's. Samen zullen jullie actief zijn op het verre Oosten & Amerika. Je staat in voor het verzorgen van contact met klanten, en met de collega's van het sales team. Takenpakket: Aannemen, invoeren en verweken van boekingen, alsook opvolgen van A tot Z. Behandelen van nodige documenten (o.a. bij gevarengoed). ​Ontbrekende informatie opvragen bij klanten (telefonisch en schriftelijk). Verzorgen van het contact met klanten, en collega's van het sales departement. Door een goede communicatie en samenwerking, een correcte administratieve afhandeling van het dossier verzekeren. Klant tijdig informeren bij problemen of vertragingen.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Heers (met dienstencheques) (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student Verkoopsmedewerker (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Studentenjob

    Voor een modezaak in Boortmeerbeek zoeken wij een student verkoopmedewerker. Je staat in voor volgende taken: uitpakken van goederen. sorteren van kledij. Stockbeheer. Labellen van de kleding en de accessoires. Kassaverrichtingen.

  • Jobstudent koerier rijbewijs B (m/v) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een leuk bedrijf regio Nieuwerkerken zijn we op zoek naar een student om in de maand september te werken als koerier. Je levert voedingswaren in horecazaken. Je werkt in dagdienst en je kan goed met de wagen rijden. Je hebt fijne werkuren en je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig te werken. We bieden je een goede verloning een aangename werksfeer.

  • Sales Engineer (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: STAHL

    Type: Vaste Job

    Vanuit ons kantoor in Dendermonde onderhoudt u contacten met onze klanten in België en Luxemburg en volgt uw dossiers op vanaf de offertefase tot en met de levering. U bent in staat aanvragen om te zetten naar oplossingen voor onze klanten, dit zowel op technisch- als rekenkundig vlak. U bent samen met uw buitendienst collega’s verantwoordelijk voor de verkoop en de dienstverlening naar onze klanten toe. Interne en externe communicatie en opvolging zijn hierbij van cruciaal belang. In deze functie rapporteert U rechtstreeks aan de commercieel directeur. Ref/ Servicepunt Bsrit

  • SAP Hybris Customer Engagement Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten. Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP Hybris Customer Engagement Consultant. Je maakt deel uit van onze project teams, die uitdagende Cloud Sales, Service en Marketing projecten neerzetten. Samen met jouw team ben je als SAP Hybris – Customer Engagement Consultant in staat om de complexe business noden en wensen om te zetten in werkbare designoplossingen. Door een methodische aanpak en op basis van veel communicatie en interactie met collega’s en klanten ben je in staat een state-of-the-art oplossing af te leveren. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

  • ICT–netwerk en databasebeheerder (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als netwerk- en databasebeheerder ben je verantwoordelijk voor de uitbouw, het beheer en de ontwikkeling van de hardware en software-elementen (tools, netwerken, databanken, e-mailsysteem, …) van de organisatie/community. Je staat ook in voor de samenhang, toegankelijkheid en veiligheid van de informatiegegevens Je rapporteert en legt verantwoordelijkheid af tegenover de operationeel verantwoordelijke. Je geeft zelf geen leiding, maar je kan functionele richtlijnen geven aan teamverantwoordelijken en/of medewerkers.

  • Junior verkoper bestelwagens (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Antwerpen is één van de grootste Ivecodealers in de Benelux. Om hun groei in de vestiging van Antwerpen te ondersteuenen, zijn wij dringend op zoek naar ervaren en dynamisch technisch en commerciele: Junior verkoper bestelwagens!

  • Stage Office Management met interesse in HR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Heb je zin om jouw eerste stappen op de werkvloer bij Robert Half te beleven? Graag! Een enthousiaste stagiair begeleiden we met veel plezier én een pak professionele ervaring. Voor ons kantoor te Gent (aan de Ghelamco Arena) zijn wij op zoek naar een Gedreven Stagiair(e) met interesse in HR. WAT GA JE DOEN? Onthaal & telefonie zijn top of mind tijdens jouw stage: Je ontvangt onze bezoekers (collega's, klanten, kandidaten…) op een gastvrije manier & verzorgt de onthaalmappen; Je fungeert als eerste telefonisch aanspreekpunt: met jouw vlotte telefoonstem beantwoord en verbind jij elk telefoontje op een professionele manier door; Je beheert de mailboxen & verwerkt de binnenkomende instroom aan sollicitaties; Je staat in voor het agendabeheer & het versturen van afspraakbevestigingen; Je plant assessments in & verwerkt tijdig de testresultaten en interviewdocumenten; Je schrijft vacatureteksten op een aantrekkelijke & professionele manier uit om die nadien op de verschillende online job boards & sociale media te verspreiden; Je stelt toffe & creatieve mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs; Je neemt actief deel aan het rekruteringsproces via verschillende kanalen (VDAB, LinkedIn…); Je verzamelt commerciële informatie & detecteert sales opportuniteiten; Je neemt actief deel aan team meetings; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van jobbeurzen; Je mag een project naar keuze uitwerken van A tot Z; Je biedt administratieve ondersteuning aan de sales assistants: klassement, opvolging contracten… ; Naargelang de evolutie kan je ook rekenen op tal van andere ad hoc taken om jouw administratieve & commerciële skills verder aan te scherpen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • flexi-job raadgever doe-het-zelf (4u op zondag) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Brico Sint-Truiden (BRIST nv)

    Type: Flexijob

    - je staat in voor het aanvullen en de correcte presentatie van de goederen - je houdt de aanwezigheid van de reclameartikelen in het oog - je waakt over correcte prijsaanduidingen - je staat de klanten bij met raad en daad Een job met passie voor doe-het-zelf : - interesse voor de doe-het-zelfsector, meer bepaald voor de sectoren hout, bouw, loodgieterij, elektriciteit, decoratie, tuin - handig en praktisch ingesteld - klantgericht en contactvaardig - graag in teamverband werken Je werkt op zondag : de werkuren op zondag zijn van 9u tot 13u.

  • Koerier delicious Fried chicken (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TIJARI

    Type: Flexijob

    Koerier met B rijbewijs om maaltijden aan huis te brengen. liefst flexijob

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR DERKINDEREN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR DERKINDEREN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR DERKINDEREN BVBA. Laat een reactie achter voor TRAITEUR DERKINDEREN BVBA. TRAITEUR DERKINDEREN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR DERKINDEREN BVBA. Leave a respond for TRAITEUR DERKINDEREN BVBA. TRAITEUR DERKINDEREN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR DERKINDEREN BVBA op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR DERKINDEREN BVBA
Location of TRAITEUR DERKINDEREN BVBA on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR DERKINDEREN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR DERKINDEREN BVBA TRAITEUR DERKINDEREN BVBA: GHYSELS R ET FILS | Van Den Bossche K | COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA | First Line Consulting | Pro Event sprl

Other related companies as TRAITEUR DERKINDEREN BVBA: GHYSELS R ET FILS | Van Den Bossche K | COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA | First Line Consulting | Pro Event sprl

TRAITEUR DERKINDEREN BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Boechout, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR DERKINDEREN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01870666503. Het bedrijf TRAITEUR DERKINDEREN BVBA bevindt zich op het adres: Victor Heylenlei 41,2530. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 284,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 179,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in TRAITEUR DERKINDEREN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR DERKINDEREN BVBA is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR DERKINDEREN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR DERKINDEREN BVBA, openstaande posities, locatie van TRAITEUR DERKINDEREN BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TRAITEUR DERKINDEREN BVBA is a company, that was registered 1988 in Boechout region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR DERKINDEREN BVBA, company assigned to the tax number BE01870666503. The company TRAITEUR DERKINDEREN BVBA is located at the address: Victor Heylenlei 41,2530. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 284,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 179,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in TRAITEUR DERKINDEREN BVBA were not found.
The main activity of TRAITEUR DERKINDEREN BVBA is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR DERKINDEREN BVBA is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR DERKINDEREN BVBA, open positions, location of TRAITEUR DERKINDEREN BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR DERKINDEREN BVBA, Boechout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR DERKINDEREN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR DERKINDEREN BVBA, Boechout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR DERKINDEREN BVBA, employees, financial statistics.