Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen
Private companiesMiscellaneous Repair Services • Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen

Contactgegevens Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Stropstraat 150,9000, België

Telefoon (phone): 09 221 24 08; 09 233 07 72 09 221 24 08; 09 233 07 72

Fax (fax): +32 (69) 542-70-44 +32 (69) 542-70-44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen
Products information Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen

BTW identificatienummer (tax): BE07269348144
Ondernemingsnummer: 7896392822
Hoofdstad (capital): 366,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 687,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen
(Get full report from official database of BE for Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen
Addition kinds of activities for Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen

20460106. Aardappelzetmeel | Potato starch
30890109. Planters, kunststoffen | Planters, plastics
36250201. Armatuur relais | Armature relays
36790502. Schakelaars, stappen | Switches, stepping
50740303. Loodgieterswerk van messingartikelen | Plumbers' brass goods and fittings
72990103. Haar weven of vervangen | Hair weaving or replacement

Werken bij Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator Structuratie - Regio WAREGEM - NACHT (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor: Het bedienen van 2 of 3 structureermachines (tapijtrollen voorzien van een bepaalde structuur) Aannaaien van de tapijtrollen, veranderen van de naaldplanken en instellen van de structureermachine Je stelt de machine in volgens de productspecificatiefiches Je registreert de gegeven in Ritm en de stilstanden in Barco en op analysebladen. Controleren van de kwaliteit van het tapijt alsook het kuisen van de machine Je voert controles uit op de dessin, breedte en uitzicht Je meldt afwijkingen aan de meestergast Je assisteert bij de ploegwissels Je meldt de mankementen aan de machines en aan de meestergast Je kuist ook tijdig de machines Je staat in voor: Het bedienen van 2 of 3 structureermachines (tapijtrollen voorzien van een bepaalde structuur) Aannaaien van de tapijtrollen, veranderen van de naaldplanken en instellen van de structureermachine Je stelt de machine in volgens de productspecificatiefiches Je registreert de gegeven in Ritm en de stilstanden in Barco en op analysebladen. Controleren van de kwaliteit van het tapijt alsook het kuisen van de machine Je voert controles uit op de dessin, breedte en uitzicht Je meldt afwijkingen aan de meestergast Je assisteert bij de ploegwissels Je meldt de mankementen aan de machines en aan de meestergast Je kuist ook tijdig de machines

 • Lijnoperator (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: ASAP WILRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van deeg en vulling tot cru eindproducten. Dit doe je door het instellen van productie/lamineerparameters en van de benodigde hulpmiddelen op de lijn. • Intern bestellen van grondstoffen. • Aanvoeren, controleren en registreren (batchcodes) van de verschillende grondstoffen en ingrediënten volgens productieplanning en opgegeven compositierecept. • Aanvoeren en controleren van de verschillende machines en hulpmaterialen volgens productieplanning en opgegeven processingrecept. • Doseren van vetstof in het laminaat volgens de receptuur en specificaties. • Bediening, ontstoring, bijstelling en zelfstandig ombouwen van de lamineer en/of productielijn. • Zelfstandige bediening en bijstelling van de mobiele apparatuur en hulpmiddelen van de lijn. • Realiseren van de geplande productie aan de hand van instructies en specificaties binnen de normen van OEE, waste en kwaliteit. • Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens de QC-procedures en het eventueel bijsturen van het proces, alsook bij afwijkingen de lijncoördinator verwittigen. • Uitvoeren van de nodige reinigings- en operationele onderhoudswerken op de gebruikte installaties volgens de reinigingsinstructies. • Back-up van Lijncoördinator.

 • Sorteerder planten (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Evergem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  klaarmaken van de planten in de boomkwekerij

 • All round medewerker (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Herentals, een vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een all round medewerker. Onze klant verwerkt en bewerkt vers vlees, gevolgele, gehakt, wildbereidingen, ... je stelt je flexibel op zodat je op verschillende afdelingen kan ingezet worden je bent bereid om dagelijks op te starten om 04.00h indien je ervaring hebt in de voedingssektor is dit een pluspunt indien je kennis of reeds een eerste ervaring hebt met vacuüm en dieptrekmachines is dit een pluspunt er wordt een interne opleiding voorzien

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio EKE / NAZARETH – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP STEENOKKERZEEL - KAMPENHOUT - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEENOKKERZEEL)

  Regio: STEENOKKERZEEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Brakel (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • JOBSTUDENT FRITUUR (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: FORUM JOBS MECHELEN

  Type: Studentenjob

  Onze klant is een frituur te Mechelen. Om hun groeiend succes verder te ondersteunen zijn zij momenteel op zoek naar een jobstudent. Tot jouw taken behoort: Opnemen van bestellingen; Afrekenen van bestellingen; Bakken van ingrediënten; Helpen met het klaarzetten van producten; ... Je werkt elke zondag van 17u tot 20u, in samenspraak is extra uren/dagen mogelijk naar de toekomst toe.

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio AVELGEM (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

 • European People & Talent Development Partner (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1672093-inline.html?cid=Partner_VDAB Bakker & Partners is a leading search, recruitment and selection agency that stands ‘by your side’. Being there for people is our number one priority. We therefore go in search of what employees and organizations truly value. This enables us to stand united behind both candidate and client, and make the perfect match. More info on www.bakker.be. Our client is a leading international company in the chemical industry with more than 6000 employees worldwide. The head office is in the Antwerp province (Kempen). For this growing international company we were looking for a European People & Talent Development Partner. We are looking for an enthusiastic European People and Talent Development Partner who will develop, establish, implement and measure defined learning and development opportunities for the European businesses. You will bring the talent management experience to help create a best-in-class people and talent management vision for an industry leading organization. As a proven talent and people development professional, you will have the opportunity to build and develop excellence for the organization. You will report to the European HR Director. Key Responsibilities You can start from a clean slate: create, structure and evaluate all development initiatives within the European organization. You work directly with the business leaders on creating a development mindset within the organization. You are responsible for all talent/people development initiatives on European level. You co-design and execute development initiatives to accelerate organizational and team performance specifically in the areas of growth and senior level. You support the business in building leadership capability within the organization through strategically assigning individuals in roles that build skills and experience. You deploy learning and development resources as appropriate to support the learning and development strategy. You establish measurements systems for the learning and development strategy.

 • Interim Verpleegkundige EVERGEM (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor een woonzorgcentrum in Evergem zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleegkundigen die graag willen bijwerken. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

 • BELADER M/V (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: SMETCO

  Type: Werfreserve

  Wij zijn op zoek naar beladers om huisvuil, papier en karton of PMD op te halen met de vuilniswagen.

Zoek naar antwoorden van Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen in sociale netwerken
Look for responds of Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen. Laat een reactie achter voor Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen. Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen. Leave a respond for Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen. Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen op de google maps. Adres en contacten Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen
Location of Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen on the google maps. Address and contacts of Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen

Andere gerelateerde bedrijven als come Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen: Maes Lieve | R.V. Carrosserie SA | E.V.K. BVBA | LA MAISON DU PORTE PLUME SA | Parmentier

Other related companies as Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen: Maes Lieve | R.V. Carrosserie SA | E.V.K. BVBA | LA MAISON DU PORTE PLUME SA | Parmentier

Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07269348144. Het bedrijf Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen bevindt zich op het adres: Stropstraat 150,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 366,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 687,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen, openstaande posities, locatie van Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen is a company, that was registered 2017 in Gent region, Belgium. Full name of company is Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen, company assigned to the tax number BE07269348144. The company Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen is located at the address: Stropstraat 150,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 366,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 687,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen were not found.
The main activity of Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen is not available. You also can look at reviews of Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen, open positions, location of Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gidsenbond van Gent en Oost-Vlaanderen, employees, financial statistics.