R.V. Carrosserie SA

Contactgegevens R.V. Carrosserie SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R.V. Carrosserie SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

R.V. Carrosserie SA

Regio (region): Ans, België

Adres (address): Rue de l'Yser 7,4430, België

Telefoon (phone): 04 246 13 05; 0475 80 70 63 04 246 13 05; 0475 80 70 63

Fax (fax): 04 246 11 51 04 246 11 51

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R.V. Carrosserie SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R.V. Carrosserie SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R.V. Carrosserie SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R.V. Carrosserie SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R.V. Carrosserie SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R.V. Carrosserie SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R.V. Carrosserie SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R.V. Carrosserie SA
Products information R.V. Carrosserie SA

BTW identificatienummer (tax): BE08350128173
Ondernemingsnummer: 3781738281
Hoofdstad (capital): 153,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 126,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in R.V. Carrosserie SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R.V. Carrosserie SA
(Get full report from official database of BE for R.V. Carrosserie SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor R.V. Carrosserie SA
Addition kinds of activities for R.V. Carrosserie SA

364802. Stage verlichting apparatuur | Stage lighting equipment
17710200. Curb en trottoir aannemers | Curb and sidewalk contractors
23299902. Overhemd en broekpakken: mannen, jongeren en jongens | Shirt and slack suits: men's, youths', and boys'
27599903. Directories (behalve telefoon): drukwerk, nsk | Directories (except telephone): printing, nsk
28990102. Bay olie | Bay oil
30899907. Sluitingen, kunststoffen | Closures, plastics
34440402. Vloeren, celstaal | Flooring, cellular steel
59619913. Algemene koopwaar, postorder | General merchandise, mail order
72119900. Power wasserette, familie en commercieel, nec | Power laundries, family and commercial, nec
78190000. Diensten gekoppeld aan bewegende beelden | Services allied to motion pictures

Werken bij R.V. Carrosserie SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R.V. Carrosserie SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R.V. Carrosserie SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R.V. Carrosserie SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende commerciële ondersteuning (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal mede verantwoordelijk zijn voor telefonische ondersteuning tot elke kwestie aan agentschappen met betrekking tot klanten en accounts (communicatie van het te volgen administratieve proces, incidentbeheer, hulp bij het gebruik van bureautools, enz.).

  • Technical Sales Assistant M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar Technical Sales Assitant M/V. Als Technical Sales zal je verantwoordelijk zijn voor de effectieve en margebewuste verkoop en het leveren van technisch advies aan de klant. In communicatie met de klant en in samenwerking met de externe verkopers detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Je staat in voor het opstellen van offertes en de concrete opvolging hiervan. Je maakt duidelijke afspraken met de klant aangaande levertermijnen, aantallen, facturatie, etc. Verder werk je samen met de external sales aan projecten rond specifieke technische oplossingen.

  • Machinesteller M/V Puurs (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinesteller doe je omstellingen van UniBind specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

  • MAGAZIJNIER/KLANTENADVISEUR (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschik je over een zekere technische kennis Ben je klantgericht? Ben je op zoek naar een job met de nodige variatie Aarzel dan niet, Forum Jobs heeft wat jij zoekt! Onze klant is een vooruitstrevende groothandel in technisch materiaal (elektriciteit, sanitair, verwarming,...) Voor deze firma is Forum Jobs op zoek naar een magazijnier/klantenadviseur. De eerste 2 maand werk je hoofdzakelijk als magazijnier om het volledige productgamma te leren kennen. Na deze inwerkperiode word je bij voorkeur verder opgeleid als klantenadviseur in de winkel. Je adviseert de klanten omtrent de producten en geeft een eerste technische uitleg waar nodig. Dit steeds in combinatie met magazijnwerk. Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u of van 9u tot 18u (naar keuze). Daarnaast sta je ook open om af en toe op zaterdag te werken (met inhaalrust in de week).

  • Shunter XPO Logistics (rijbewijs CE voor transport op bedrijf) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant XPO Logistics te Zellik, een internationale speler in de logistiek, zijn wij op zoek naar een shunter. Je zorgt voor het aan- en afrijden van de vrachtwagens aan de laadkaaien. Je helpt mee met het laden en lossen.

  • Huishoudhulp te regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Aalst zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! Graag eigen vervoer.

  • DRINGEND:Exclusieve Home Manager ( M/V) in Afsnee voor 20u/week (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken,koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een Home Manager (m/v) voor 20u/week voor een gastgezin wonende in Afsnee.U komt terecht in een gastgezin waar u zal schoonmaken,strijken, naaien en huishoudelijke taken vervullen. Je mag boodschappen doen, koken. Je neemt initiatief, bent stipt, hebt oog voor detail, je wil dit uitgebreid takenpakket uitvoeren, dan ben jij de geschikte Home Manager die we zoeken. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student Host/Hostess - Wilrijk (Campus Drie Eiken UA) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Voor een congres van 2 dagen op de Campus Drie Eiken van de Universiteit Antwerpen zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten. Uw taken: - In orde zetten van de congreszalen - Onthaal van de genodigden - Bedienen van drankjes en hapjes - Begeleiden van de genodigden naar de juiste zaal - Opruimen van de zalen

  • Verpleegkundigen (Gegradueerde - HBO5/A2) (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: ROZENBERG

    Type: Vaste Job

    Verpleegkundige met een hart voor de bewoners van een modern woonzorgcentrum. Als gediplomeerd verpleegkundige zorg je voor een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de 79 bewoners van het wzc Rozenberg dit doe je door je optimale en deskundige hulp, verpleging en verzorging.

  • Freelance verkoper / Verkoopster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: LOCQUET CLAIRE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de verkoop in een toonzaal. Je verkoopt allerlei meubilair en decoratie.

  • Medewerkers snackbar / Koerier (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TAT KEBABZAAK

    Type: Flexijob

    Opnemen bestelling Klaarmaken van diverse snacks Bestelling aan klant overhandigen Betaling ontvangen Verzorgen van toonbank en de snackbar onderhouden Afwassen Aankopen van producten, de producten ontvangen en opslaan in de frigo Bestellingen leveren

Zoek naar antwoorden van R.V. Carrosserie SA in sociale netwerken
Look for responds of R.V. Carrosserie SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor R.V. Carrosserie SA. Laat een reactie achter voor R.V. Carrosserie SA. R.V. Carrosserie SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R.V. Carrosserie SA. Leave a respond for R.V. Carrosserie SA. R.V. Carrosserie SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R.V. Carrosserie SA op de google maps. Adres en contacten R.V. Carrosserie SA
Location of R.V. Carrosserie SA on the google maps. Address and contacts of R.V. Carrosserie SA

Andere gerelateerde bedrijven als come R.V. Carrosserie SA R.V. Carrosserie SA: Kunsthandel Johanna De Poorter | Fimecon | TAXI | Daphne Distributie N.V. | Dr Jan Steyaert

Other related companies as R.V. Carrosserie SA: Kunsthandel Johanna De Poorter | Fimecon | TAXI | Daphne Distributie N.V. | Dr Jan Steyaert

R.V. Carrosserie SA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Ans, België. De volledige naam van het bedrijf is R.V. Carrosserie SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08350128173. Het bedrijf R.V. Carrosserie SA bevindt zich op het adres: Rue de l'Yser 7,4430. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 153,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 126,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in R.V. Carrosserie SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van R.V. Carrosserie SA is Diverse reparatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R.V. Carrosserie SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R.V. Carrosserie SA, openstaande posities, locatie van R.V. Carrosserie SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

R.V. Carrosserie SA is a company, that was registered 2008 in Ans region, Belgium. Full name of company is R.V. Carrosserie SA, company assigned to the tax number BE08350128173. The company R.V. Carrosserie SA is located at the address: Rue de l'Yser 7,4430. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 153,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 126,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in R.V. Carrosserie SA were not found.
The main activity of R.V. Carrosserie SA is Miscellaneous Repair Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of R.V. Carrosserie SA is not available. You also can look at reviews of R.V. Carrosserie SA, open positions, location of R.V. Carrosserie SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over R.V. Carrosserie SA, Ans: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R.V. Carrosserie SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R.V. Carrosserie SA, Ans: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R.V. Carrosserie SA, employees, financial statistics.