Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut

Particuliere bedrijvenBouw - Speciale Handel Aannemers • Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut
Private companiesConstruction - Special Trade Contractors • Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut

Contactgegevens Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut

Regio (region): Mons, België

Adres (address): Rue des Clercs 31,7000, België

Telefoon (phone): 065 36 04 64 065 36 04 64

Fax (fax): 065 33 57 32 065 33 57 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut
Products information Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut

BTW identificatienummer (tax): BE02856140136
Ondernemingsnummer: 4568634033
Hoofdstad (capital): 221,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 844,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut
(Get full report from official database of BE for Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut
Addition kinds of activities for Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut

382907. Thermometers en temperatuursensoren | Thermometers and temperature sensors
503902. Glas bouwmaterialen | Glass construction materials
22110211. Schoenen stoffen | Shoe fabrics
22810107. Weven garen, gesponnen | Weaving yarn, spun
23990503. Hoeden, met de hand gehaakt | Hats, hand crocheted
35990301. Chemische freeswerkwinkel | Chemical milling job shop
37699901. Airframe assemblies, begeleide raketten | Airframe assemblies, guided missiles
38410203. Bronchoscopen, behalve electromedical | Bronchoscopes, except electromedical
50850900. Apparatuur en apparatuur voor krachtoverbrenging | Power transmission equipment and apparatus

Werken bij Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Brugge zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw takenpakket: - Uitvoeren van het onderhoud, technische interventies en de herstelling van installaties en machines binnen diverse technische afdelingen. Dit zodat de continuïteit van de verschillende productieafdelingen gegarandeerd kan worden. - Meehelpen bij het installeren van nieuwe apparatuur - Preventieve onderhoudstaken uitvoeren - Voorbereiden en uitvoeren van diverse werkzaamheden en herstellingen op technisch gebied aan installaties en machines, dit volgens de procedures en veiligheidsvoorschriften.

 • Elektricien (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Borgloon zijn we op zoek naar een elektricien (m/v): Als elektricien heb je de volgende taken:  Je installeert alle elektrische voorzieningen op verschillende werven (zowel privé, openbaar als industrie):verdeelkasten, verlichting, signalisatie, communicatie (videofonie, parlofonie, CATV, data bekabeling), inbraak -en branddetectie en voeding van apparaten. Je werkt in nieuwbouw of in bestaande woningen, kantoorgebouwen en winkels. Je zorgt voor grondstoffen en materieel. Je doet het nodige voorbereidende werk, zoals afbraak, uitzetten van leidingtracés, enz. Je slijpt en kapt sleuven inmuren en je plaatst kabelgoten, kabels en buizen. Je plaatst zowel inbouw-, als opbouwmateriaal. Je trekt draad of kabel. Je lost storingen op.

 • Job als metaalbewerker regio Bocholt (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor deze job als metaalbewerker regio Bocholt ga je volgende taken uitvoeren Voorbereiding knippen/plooien/bedienen van de lasersnijmachine. Sorteren van de producten. Kleine problemen oplossen om machinestilstand te voorkomen. Kwaliteitscontroles.

 • HUISHOUDHULP Gierle, Lille, Poederlee, Wechelderzande - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen meteen een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Lille, Gierle, Poederlee en Wechelderzande. Woon je niet in Lille? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten en deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Bilzen/Lanaken (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp in Jabbeke - Varsenare (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Borgerhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BORGERHOUT)

  Regio: BORGERHOUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Acupuncturist (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: IN HARMONIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

 • Zelfstandig Vertegenwoordiger Medische Sector (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: ERWIN HIMPENS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe vertegenwoordiger voor innovatieve medische apparatuur in de rehabilitatiesector. Onze klanten zijn ziekenhuizen, rehab centers, universiteiten in de Benelux. Movendo is een Italiaanse producent van hoogwaardige medische revalidatierobots. We introduceren de Hunova revalidatierobot in de Benelux. Onze targetklanten zijn revalidatiecentra, ziekenhuizen en universiteiten. www.movendo.technology

 • Coach/Personal Trainer (Zelfstandig/in bijberoep) bewegingscentrum Villa Vita (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Villa Vita

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een bewegingscentrum met fitness, welness, personal training, fysieke screenings, kinesitherapie, zwemlessen etc.., zijn we op zoek naar versterking, vanwege het groeiende ledenaantal, om in samenwerking het bedrijf verder te laten groeien. Je bent coach/personal trainer binnen een dynamisch team in een snelgroeiende onderneming! Vanwege de enorme uitdaging en verantwoordelijkheid die gevraagd is zijn we op zoek naar een allround profiel in de sportsector met kennis van lichamelijke beweging, sport en begeleiding alsook commerciele vaardigheden. Als zelfstandige (in bijberoep) coach zal je samenwerken in een complementair en multidisciplinair team van PT's, kinesist(en) en lifestyle consultants. Het is een jong bedrijf met grote groeimarge in een luxe accommocatie.

 • Business & ICT Consulting - Analyst with Technical Background (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  We are actively looking for an Analyst with technical background.      Mission As analyst you will be working on the further evolution of supply chain related applications as well as propagating the solution within the group Knowledge of supply chain and the production steps within the steelmaking process are added values You are able to capture new needs / functionality through documentation, legacy applications and/or interaction with the client / business To capture all this in a detailed document, analyze it and be able to translate this into user-stories You are the contact for business and able to supply new IT solutions supporting and/or optimizing the business processes You have a general knowledge of a wide range of technologies and methodologies. In a first phase this will be concentrated around : C#, VB.NET, Angular, HTML, WPF, WCF, Entitiy Framework, SQLServer, XML,TFS, OO, Visual Studio, ... You can inspire developers and make the team work optimally Over time you will be able to lead projects and decide on the correct priorities You know the principles of the Agile / Scrum methodology It is possible you will be a member of a "guard-duty" team   Profile You are an analyst with a pragmatic approach You see yourself functioning in an industrial environment You are up-to-date concerning the new trends in software development and are eager to continuously widen your competences You are receptive for new knowledge and ideas, even outside your knowledge-domain You are able to think creatively and out-of-the box while providing solutions You are stress resistent You have good social skills and able to fluently integrate into new and existing teams Experience: Intermediate Languages: Dutch and your English is at a professional level (proficiency in reading, writing and speaking) Requested technical skills: C#, VB.NET, Angular, HTML, WPF, WCF, Entitiy Framework, SQLServer, XML,TFS, OO, Visual Studio... Desired: You know the principles of the Agile / Scrum methodology   Start mission, duration November 2018, long mission  Location Gent, Zelzate

 • Ingenieur Bouwkunde (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: A.T.I.

  Type: Werfreserve

  Momenteel zoeken we een Ingenieur voor bouwkundige ( infrastructuur) studies. U zal werken op bouwkundige projecten ( landschap, milieu, wegenis en rioleringen), waar u vooral zal instaan voor de technsiche kant van het project. Indien u een bepaalde specialisatie heeft, houden we daar rekening mee. U werkt dus voor de project manager en u stuurt de tekenaars/ontwerpers aan. U maakt de voorstudies, maakt de berekeningen, laat de plannen opstellen, controleert de plannen, overlegt met de partners (intern en extern), werkt mee aan het lastenboek, volgt mee de planning op, enz... Receptie van het materieel, het controleren van de uitvoering, werfbezoeken, .... behoren tot uw taak.

Zoek naar antwoorden van Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut in sociale netwerken
Look for responds of Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut. Laat een reactie achter voor Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut. Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut. Leave a respond for Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut. Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut op de google maps. Adres en contacten Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut
Location of Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut on the google maps. Address and contacts of Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut

Andere gerelateerde bedrijven als come Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut: RAMSELSE BETONWERKEN BVBA | Hermès | Daniel Nix | Eternum sa | Vercruysse & Kadaner

Other related companies as Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut: RAMSELSE BETONWERKEN BVBA | Hermès | Daniel Nix | Eternum sa | Vercruysse & Kadaner

Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Mons, België. De volledige naam van het bedrijf is Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02856140136. Het bedrijf Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut bevindt zich op het adres: Rue des Clercs 31,7000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 221,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 844,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut, openstaande posities, locatie van Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut is a company, that was registered 1996 in Mons region, Belgium. Full name of company is Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut, company assigned to the tax number BE02856140136. The company Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut is located at the address: Rue des Clercs 31,7000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 221,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 844,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut were not found.
The main activity of Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut is not available. You also can look at reviews of Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut, open positions, location of Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut, Mons: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut, Mons: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fédér du Tourisme de la Province de Hainaut, employees, financial statistics.