Vercruysse & Kadaner

Contactgegevens Vercruysse & Kadaner: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vercruysse & Kadaner: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vercruysse & Kadaner

Regio (region): Brussels, B-1170 - BE, België

Adres (address): Chaussee de la Hulpe 150, België

Telefoon (phone): 32/2/663.36.36 32/2/663.36.36

Fax (fax): 32/2/663.36.40 32/2/663.36.40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vercruysse & Kadaner: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vercruysse & Kadaner"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vercruysse & Kadaner"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vercruysse & Kadaner, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vercruysse & Kadaner. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vercruysse & Kadaner, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vercruysse & Kadaner. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vercruysse & Kadaner
Products information Vercruysse & Kadaner

BTW identificatienummer (tax): BE09802520751
Ondernemingsnummer: 1410888671
Hoofdstad (capital): 463,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 471,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Vercruysse & Kadaner zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vercruysse & Kadaner
(Get full report from official database of BE for Vercruysse & Kadaner)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vercruysse & Kadaner
Addition kinds of activities for Vercruysse & Kadaner

458199. Luchthavens, vliegvelden en diensten, niet inbegrepen | Airports, flying fields, and services, nec
516910. Noncorrosive producten en materialen | Noncorrosive products and materials
824300. Gegevensverwerkende scholen | Data processing schools
01390000. Veldgewassen, behalve contantkorrels | Field crops, except cash grain
39490301. Dumbbells en andere gewichtheffen apparatuur | Dumbbells and other weightlifting equipment
50399912. Bodem erosie controle stoffen | Soil erosion control fabrics
62319903. Beveiliging uitwisseling | Security exchanges

Werken bij Vercruysse & Kadaner: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vercruysse & Kadaner: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vercruysse & Kadaner. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vercruysse & Kadaner. Looking for open vacancies in other companies

  • Vacature in magazijn: voltijds aan de slag als orderpicker in Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job? Een magazijn in Lokeren werft een orderpicker aan: tweeploegensysteem, marktconform loon en leuke collega's. Ben jij op zoek naar een job om je vol energie in te smijten? Heb je een eerste ervaring in een magazijn achter de rug? Woon je in de buurt van Lokeren? Dan is deze job als orderpicker misschien iets voor jou! Je komt terecht in een groeiend en energiek bedrijf, waar je samen met je collega's in een tweeploegensysteem werkt. Je start met een interimcontract en kan erna vast aan de slag. Je krijgt een marktconform loon.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Aarschot – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp 18u/w (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Neerpelt

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin in Neerpelt zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je werkt er op maandag 7u, dinsdag 7u en woensdag 4u. Het takenpakket ziet er als volgt uit: - vloeren schoonmaken - meubilair afstoffen - ramen lappen - strijken (4u/w) - ...

  • Jobstudent Recruiter (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Studentenjob

    Als Recruiter bij Start People heb je een afwisselend takenpakket met de focus op het behalen van vooropgestelde doelen. Je rekruteert kandidaten volgens specifieke selectiecriteria van onze klanten. Met andere woorden, op de arbeidsmarkt ga je op zoek naar kandidaten die het geschikte profiel hebben en voor hen regel je een afspraak op kantoor. De procedure verloopt als volgt: - Je gaat proactief en intens op zoek via de verschillende jobboards naar geschikte kandidaten en je neemt voor het eerst telefonisch contact op. - Tijdens een eerste telefonische screening probeer je zoveel mogelijk af te toetsen of dit een geschikte kandidaat is. - Eenmaal je de kandidaten hebt geselecteerd verstuur je de eerste test die ze thuis kunnen afleggen. - Na het succesvol voltooien van de eerste test, neem je terug contact op en regel je vlot een afspraak op kantoor. Gezien de procedure uit verschillende etappes bestaat is het cruciaal om een goed contact te behouden met deze kandidaten. Je zal werken op 2 kantoren, in Brugge en in Oostende.

  • Studenten gezocht om doorheen het jaar te werken (M/V) - Mooie verloning! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Ben jij nog op zoek naar een toffe studenten job ? Ben jij onmiddellijk beschikbaar? Voor een klant in Wommelgem zijn we op zoek naar een hele hoop studenten die in de week beschikbaar zijn en bereid zijn om in shiften te werken (shiftvergoeding: check!). Bovendien heb je de mogelijkheid om je beschikbare dagen zelf te bepalen! Je zal tewerkgesteld worden in een voedingsbedrijf ( fijne vleeswaren) te Wommelgem, hier zal je de vaste medewerkers bijstaan in hun dagdagelijkse taken. Hou je van afwisseling, shiftwerk en kan je Wommelgem gemakkelijk bereiken? Aarzel niet en solliciteer als de bliksem! Indien interesse, stuur je CV door naar [email protected]

  • Jobstudent bediening (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE POTTEKIJKER

    Type: Studentenjob

    Voor de bediening zowel tijdens het academiejaar als tijdens de vakanties zijn wij op zoek naar toffe studenten om ons team te versterken. Je ontvangt de gasten en wijst hen een tafel toe. Je geeft hen de menukaart en neemt even later hun bestellingen op. Je serveert de gerechten en de dranken. Daarna reken je af en ruim je de tafels op.

  • Helpdesk Engineer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Centric Belgium NV

    Type: Vaste Job

    Door een groeiend klantenbestand, zoeken we een nieuwe collega voor het Helpdesk-team. Hij / zij draagt zorg voor de correcte afhandeling van klantenoproepen. Heb je interesse om Helpdesk Engineer te worden, dan is dit wat we van jou verwachten: • Je bent een behulpzame en deskundige gesprekspartner voor onze klanten. • Je draagt zorg voor het beantwoorden van functionele vragen en het herstellen van storingen bij onze klanten. • Je steunt hierbij op de bestaande procedures en werkinstructies. • Je analyseert het verzoek en stelt de juiste diagnose van de probleemsituatie. • Je handelt elk contact correct af, niet-opgeloste calls stuur je door aan de juiste afdeling. Je zorgt daarbij voor juiste feedback naar de klant. • Je registreert de activiteiten correct en verzorgt de nodige feedback aan alle betrokken partijen. • Je stelt verbeteringen van de werkinstructies voor waar mogelijk en bewaakt een kwaliteitsvolle dienstverlening.

  • Technisch Tekenaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar. Als technisch tekenaar maak je deel uit van de dienst Databeheer. Bij aanvang van de opdracht zal een opleiding voorzien worden. • Je werkt actief mee aan de integratie van 2 SCADA-systemen • Je verzamelt, bewerkt en visualiseert de verkregen technische data • Je bent verantwoordelijk voor het digitaal intekenen van netelementen elektriciteit, gas en riolering in een technisch tekenpakket • Je houdt het datamodel voor de visualisatie van netelementen up to date • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

  • Zelfstandig logopedist(e) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: SPITZNAGEL RACHEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een collega om mij te versterken in mijn praktijk: Je werkt voornamelijk met kinderen met articulatie-, slik- en myofunctionele stoornissen en taal- en leerstoornissen. Zowel in de praktijk als aan school. Ik heb mij gespecialiseerd in de behandeling van stemstoornissen en behandel ook enkele stempatienten.

  • Heftruckchauffeur (daguren) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    We zijn op zoek naar een dynamische heftruckchauffeur voor in de dagploeg van 8u00-16u00. Heb je ervaring en wil je in een dagploeg werken? Gemotiveerd en stipt? Solliciteer dan snel!

  • Kapper / Kapster leercontract (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: CAGIRGAN, EMINE

    Type: Leercontract

    Je ontvangt de klanten. Je was het haar. Je kleurt het haar indien gewenst, naar wens van de klant. Je zorgt ervoor dat het salon netjes blijft. Je neemt telefoons op. Na verloop van tijd neem je meer taken op, zodat je na afloop van het leercontract zelfstandig kan werken.

  • Flexijob arbeider - opbouw outletverkoop evenement- 04/10 & 05/10 - Brabanthal Leuven M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Flexijob

    Voor de opbouw van een mega-outlet evenement in de Brabanthal te Leuven zoeken we voor naar sterke mensen om de vrachtwagens te helpen lossen en de standen (voor outletverkoop) op te zetten. Deze personen moeten ook in staat zijn om rolrekken te heffen van de vrachtwagen. Dit is een opdracht van 2 dagen: donderdag 4 oktober: 19u30 - +-24u vrijdag 5 oktober: 6u - +-12u Ook gepensioneerden komen in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van Vercruysse & Kadaner in sociale netwerken
Look for responds of Vercruysse & Kadaner in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vercruysse & Kadaner. Laat een reactie achter voor Vercruysse & Kadaner. Vercruysse & Kadaner bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vercruysse & Kadaner. Leave a respond for Vercruysse & Kadaner. Vercruysse & Kadaner on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vercruysse & Kadaner op de google maps. Adres en contacten Vercruysse & Kadaner
Location of Vercruysse & Kadaner on the google maps. Address and contacts of Vercruysse & Kadaner

Andere gerelateerde bedrijven als come Vercruysse & Kadaner Vercruysse & Kadaner: Lettrage Sjongers | Gemeenschapsmiddenschool | MARGODT FRANCIS BVBA | M.D.R. Translations SPRL | EURAQUA EUROPE VZW

Other related companies as Vercruysse & Kadaner: Lettrage Sjongers | Gemeenschapsmiddenschool | MARGODT FRANCIS BVBA | M.D.R. Translations SPRL | EURAQUA EUROPE VZW

Vercruysse & Kadaner is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Brussels, B-1170 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Vercruysse & Kadaner, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09802520751. Het bedrijf Vercruysse & Kadaner bevindt zich op het adres: Chaussee de la Hulpe 150. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 463,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 471,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Vercruysse & Kadaner zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vercruysse & Kadaner is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vercruysse & Kadaner is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vercruysse & Kadaner, openstaande posities, locatie van Vercruysse & Kadaner op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vercruysse & Kadaner is a company, that was registered 2011 in Brussels, B-1170 - BE region, Belgium. Full name of company is Vercruysse & Kadaner, company assigned to the tax number BE09802520751. The company Vercruysse & Kadaner is located at the address: Chaussee de la Hulpe 150. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 463,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 471,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Vercruysse & Kadaner were not found.
The main activity of Vercruysse & Kadaner is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Vercruysse & Kadaner is not available. You also can look at reviews of Vercruysse & Kadaner, open positions, location of Vercruysse & Kadaner on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vercruysse & Kadaner, Brussels, B-1170 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vercruysse & Kadaner, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vercruysse & Kadaner, Brussels, B-1170 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vercruysse & Kadaner, employees, financial statistics.