DE PANNE TOERISME

Contactgegevens DE PANNE TOERISME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE PANNE TOERISME: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE PANNE TOERISME

Regio (region): De Panne, België

Adres (address): Zeelaan 21,8660, België

Telefoon (phone): 058 42 18 18 058 42 18 18

Fax (fax): 058 42 16 17 058 42 16 17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE PANNE TOERISME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE PANNE TOERISME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE PANNE TOERISME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE PANNE TOERISME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE PANNE TOERISME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE PANNE TOERISME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE PANNE TOERISME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE PANNE TOERISME
Products information DE PANNE TOERISME

BTW identificatienummer (tax): BE04752105712
Ondernemingsnummer: 2350219726
Hoofdstad (capital): 930,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 565,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in DE PANNE TOERISME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE PANNE TOERISME
(Get full report from official database of BE for DE PANNE TOERISME)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE PANNE TOERISME
Addition kinds of activities for DE PANNE TOERISME

3421. Bestek | Cutlery
141101. Kalksteen en marmeren dimensie steen | Limestone and marble dimension stone
22990505. Verpakking, verdraaide jute | Packing, twisted jute
28510106. Verf, waterdicht | Paints, waterproof
31110502. Voering leer | Lining leather
38290000. Meet- en regelapparatuur, in ieder geval | Measuring and controlling devices, nec
38420503. Gaas, chirurgisch | Gauze, surgical
50120205. Aanhangwagens voor vrachtwagens, nieuw en gebruikt | Trailers for trucks, new and used
59949900. Nieuwsverkopers en krantenkiosken, nec | News dealers and newsstands, nec
73130101. Radio reclame vertegenwoordiger | Radio advertising representative

Werken bij DE PANNE TOERISME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE PANNE TOERISME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE PANNE TOERISME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE PANNE TOERISME. Looking for open vacancies in other companies

 • NAAI(ST)ER (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma te Maldegem die matrassen en boxsprings maakt, zijn we op zoek naar een naaier/naaister. Je maakt machinaal de matrassen en boxsprings.

 • Technisch commercieel medewerker - binnendienst (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een familiebedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste technisch commercieel medewerker voor de binnendienst. Na een grondige opleiding kan je perfect de klant onthalen en de nodige informatie verschaffen over prijzen, producten en of diensten. Je taken zijn: Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de kassa en ontvangst klanten aan de balie, alsook balieverkoop ruwbouw- en bestratingsmaterialen; Je bent verantwoordelijk voor de balie, interne administratie, offertes, prijsaanvragen leveranciers, lastenboeken ontleden; Je kan offertes opstellen op basis van bouwplannen.

 • Inpakker (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  als inpakker ben je verantwoordelijk om de kwaliteit van elk afgewerkt product te garanderen en de producten per order correct te verpakken.

 • Intern Account - Commercieel backoffice Duits (m-v) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Synergie Waregem Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal actief bedrijf zijn we op zoek naar een Intern account ter ondersteuning van de commerciële dienst en de vertegenwoordigers. Specifiek kom je op de afdeling 'DACH' terecht. Dit brengt met zich mee dat de focus hier op klantenbinding ligt tegenover het harde commerciële onderhandelen met klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt van de aan jou toegewezen klantenportefeuille Je behandelt hun vragen, problemen en helpt hen mee te zoeken naar een geschikte oplossing die leidt tot een win-win situatie Je voert onderhandelingen in prijszetting, binnen de vooropgestelde onderhandelingsmarge, eventueel in samenspraak met de betrokken sales mensen in the fiel. Je bouwt klantenrelaties op en je behandelt die niet-alledaagse situaties Op termijn zijn er eventueel groeimogelijkheden (zoals commerciële buitendienst, key account,...

 • HUISHOUDHULP VOOR OOSTERZELE (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Oosterzele.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MALLE (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Malle zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • JOBSTUDENT VERKOOP (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DUGARDEYN

  Type: Studentenjob

  WINKELVERKOOP Ben jij gepassioneerd door voeding? Werk je graag op zaterdag of zondag? Misschien word jij dan één van de gezichten van slagerij traiteurDugardeyn Roeselare. Als student/verkoper wordt je professioneel opgeleid door één van onze vaste medewerkers. Geleidelijk aan leer je het verkoopsvak, contacten leggen met diverse soorten klanten, de commerciële skills van Dugardeyn en zo veel meer. Interesse? Kom gerust langs of stuur ons een mailtje met uw cv.

 • BIM modelleur (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: Vandenbussche

  Type: Vaste Job

  Doel van de functie:Ondersteuning geven aan de studie- en calculatiedienst bij de prijsberekening van een bouwproject.Taken: U zorgt voor de opmaak en/of controle van meetstaten U berekent de benodigde “hoeveelheden” zodat de projectleider studiedienst en calculator van een correct en volledig dossier kunnen vertrekken. U zorgt eventueel voor de nodige bemerkingen/varianten bij dossierstudies. Controle van diverse studies/plannen/meetstaten volgens noodzaak en vereisten van het project.

 • Key Account Promotor (WATERLOO)

  Regio: WATERLOO

  Bedrijf: Talentus Antwerpen Office

  Type: Vaste Job

  Wat zijn jouw belangrijkste taken? In jouw rol als Key Account promoter bezoek je key account verkooppunten. Hierbij bouw je een vertrouwensrelatie op met de beheerders van de verkooppunten. Je garandeert commerciële ondersteuning naar je klanten toe en beantwoordt al hun vragen. Je vertaalt de technische informatie naar een duidelijke begrijpbare taal op maat van de klant. Verder voorzie je jouw klanten ten allen tijde van de nodige marketingdocumentatie (affiches, catalogi, technische fiches,... en eventuele leuke merchandise gadgets) en zorg je zelf voor een strategische plaatsing in de winkels. Je bent een belangrijke speler voor de benchmarking. Door je sterke band met jouw klanten, vergaar je informatie over hoe de markt beweegt en hoe de concurrentie zich positioneert. De informatie speel je door naar collega's en leidinggevenden om zo het merk verder te verbeteren en te versterken. Daarnaast vertegenwoordig je het bedrijf op evenementen. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een echte referentie op vlak van producten en diensten in de verwarmingsindustrie voor installateurs en groothandelaars. De groep is gespecialiseerd in thermisch comfort - verwarming, sanitair warm water, klimatisatie en ventilatie - en legt zich helemaal toe op het leveren van kwalitatieve en betrouwbare producten. Al 40 jaar lang zetten de medewerkers van onze klant zich elke dag in om innoverende technologieën op punt te stellen, producten te ontwikkelen die bekend staan om hun hoge kwaliteit en een uitgebreide dienstverlening op te zetten die beschikbaar is voor iedereen en alle soorten van woningen. Met andere woorden om comfort met een uitstekende prijs/kwaliteit te waarborgen.

 • Op zoek naar een nieuwe uitdaging? (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Select HR Zaventem

  Type: Vaste Job

  Als selectiekantoor leggen we de focus op bediendeprofielen en werken we met specialisaties: Sales & Marketing: inside sales, account manager, marketing assistant,... Office & Finance & Logistics: administratief bediende, accountant, logistiek teamleader,... Technics & HR & Customer Service: technieker, HR officer, klantendienstmedewerker,... Bedrijfsprofiel: Select is een Human Resources onderneming die je helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Daarnaast zijn wij een erkend loopbaancentrum. Onze ervaren coaches staan klaar om je te begeleiden in jouw loopbaanvraagstukken zodat je opnieuw plezier kunt vinden in uw carrière.

 • Bewakingsagent haven Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: SALUS GROUP

  Type: Vaste Job

  Voor de bewaking van Haven en industriële sites in de regio Antwerpen zoeken wij gediplomeerde bewakers. Als bewakingsagent sta jij in voor: het onthaal en registratie, toegangscontrole, het aanmaken van toegangsbadges, het uitvoeren van preventieorders.

 • Chauffeur CE bouw (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Als vrachtwagenchauffeur zal je instaan voor het werfvervoer. Je rijdt met een vrachtwagen om machines, grondstoffen, benodigdheden, ... voor op de werf te lossen. Je zal ook instaan om mee te helpen op de werf zelf. Specialiteit van het bedrijf zijn openbare werken in groendonderhoud en grondwerken.

Zoek naar antwoorden van DE PANNE TOERISME in sociale netwerken
Look for responds of DE PANNE TOERISME in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE PANNE TOERISME. Laat een reactie achter voor DE PANNE TOERISME. DE PANNE TOERISME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE PANNE TOERISME. Leave a respond for DE PANNE TOERISME. DE PANNE TOERISME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE PANNE TOERISME op de google maps. Adres en contacten DE PANNE TOERISME
Location of DE PANNE TOERISME on the google maps. Address and contacts of DE PANNE TOERISME

Andere gerelateerde bedrijven als come DE PANNE TOERISME DE PANNE TOERISME: Solidor Rubber & Products BVBA | Chromosomes SPRL | Industrial Printing Components NV | Grignet et Breda S.A. | Otto Wolff Benelux N.V.

Other related companies as DE PANNE TOERISME: Solidor Rubber & Products BVBA | Chromosomes SPRL | Industrial Printing Components NV | Grignet et Breda S.A. | Otto Wolff Benelux N.V.

DE PANNE TOERISME is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio De Panne, België. De volledige naam van het bedrijf is DE PANNE TOERISME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04752105712. Het bedrijf DE PANNE TOERISME bevindt zich op het adres: Zeelaan 21,8660. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 930,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 565,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DE PANNE TOERISME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE PANNE TOERISME is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE PANNE TOERISME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE PANNE TOERISME, openstaande posities, locatie van DE PANNE TOERISME op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE PANNE TOERISME is a company, that was registered 1998 in De Panne region, Belgium. Full name of company is DE PANNE TOERISME, company assigned to the tax number BE04752105712. The company DE PANNE TOERISME is located at the address: Zeelaan 21,8660. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 930,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 565,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DE PANNE TOERISME were not found.
The main activity of DE PANNE TOERISME is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DE PANNE TOERISME is not available. You also can look at reviews of DE PANNE TOERISME, open positions, location of DE PANNE TOERISME on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE PANNE TOERISME, De Panne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE PANNE TOERISME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE PANNE TOERISME, De Panne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE PANNE TOERISME, employees, financial statistics.