Solidor Rubber & Products BVBA

Contactgegevens Solidor Rubber & Products BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Solidor Rubber & Products BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Solidor Rubber & Products BVBA

Regio (region): Menen (Lauwe), België

Adres (address): Lauwbergstraat 124B,8930, België

Telefoon (phone): 056 41 35 70; 056 43 90 69 056 41 35 70; 056 43 90 69

Fax (fax): 056 40 37 68 056 40 37 68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Solidor Rubber & Products BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Solidor Rubber & Products BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Solidor Rubber & Products BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Solidor Rubber & Products BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Solidor Rubber & Products BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Solidor Rubber & Products BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Solidor Rubber & Products BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Solidor Rubber & Products BVBA
Products information Solidor Rubber & Products BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08527557373
Ondernemingsnummer: 3842712402
Hoofdstad (capital): 673,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 357,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Solidor Rubber & Products BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Solidor Rubber & Products BVBA
(Get full report from official database of BE for Solidor Rubber & Products BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Solidor Rubber & Products BVBA
Addition kinds of activities for Solidor Rubber & Products BVBA

35920102. Kleppen, motor | Valves, engine
37990000. Transportuitrusting, n.v. | Transportation equipment, nec
39490102. Carts, caddy | Carts, caddy
50230305. Vensterafdekkende onderdelen en accessoires | Window covering parts and accessories
60369902. Staat spaarbanken, niet federaal gecharterd | State savings banks, not federally chartered

Werken bij Solidor Rubber & Products BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Solidor Rubber & Products BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Solidor Rubber & Products BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Solidor Rubber & Products BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Overpelt zijn we op zoek naar productiemedewerkers in 2 ploegen of in de vaste nacht. Het gaat hier om een tijdelijk opdracht van een aantal weken. Als je bereid bent om in 2 ploegen te werken en je kan fysiek zwaar werk aan, dan is dit misschien een leuke job voor jou!

  • Heftruckchauffeur m/v (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur zal je instaan voor het verplaatsen van palletten in een productieomgeving. Daarbij kan je u flexibel opstellen om in rustige periodes ook andere taken uit te voeren.

  • CE Rolkraanchauffeur regio Gent - Brussel - Antwerpen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant bij Asap, zijn wij op zoek naar rolkraanchauffeurs CE. - Als chauffeur staat u in voor het vervoeren van bouwmaterialen (o.a. klinkers / buizen / betonelementen/bekistingmateriaal/tuinelementen/bigbags/DHZ-materialen). U dient deze op verschillende locaties met de kraan te leveren. - Je uren zijn flexibel d.w.z start- en einduur: soms om 03.00 beginnen, soms 04.00, soms 05.00,… en einduur is nooit op voorhand te voorspellen. - Het kan is gebeuren dat je s nachts gaat werken

  • Schrijnwerker-Kapconstructies (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Oudenaarde zijn we op zoek naar een dak timmerman, je maakt en plaatst dakconstructies. Bij nieuwbouw plaats je het dak timmerwerk na voltooiing van de ruwbouw. Je vervangt ook dakconstructies bij renovatiewerken. Naast dakconstructies kan je ook gevelbekleding plaatsen.

  • Carrosserie medewerker, omgeving Aarschot (GELRODE)

    Regio: GELRODE

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de omgeving van Aarschot zijn we op zoek naar een ervaren carrosserie medewerker. Het gaat om een voltijdse functie van maandag tot vrijdag.

  • ORDERPICKERS vroege/late ploeg (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Je doet de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit. Je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Je werkt in een vijfdagenstelsel van maandag tot zaterdag om onze klanten optimaal te bedienen. Je start afwisselend ’s ochtends om 6 uur en ’s namiddags om 13u15. In het eerste geval zit je werkdag er dus al om 14u. op, in het tweede geval eindigt die om 21u15.

  • Huishoudhulp regio BORNEM (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen jouw passie? Dan ben jij de witte raaf die we zoeken! U kan zich makkelijk verplaatsen en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U wil parttime of fulltime werken (tussen 10u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Heftruckbestuurder Laadmagazijn (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: UNILIN

    Type: Vaste Job

    UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 5.000 medewerkers en realiseert een omzet van 1,55 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid. Sinds 2005 maakt UNILIN deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. Mohawk is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productie-eenheden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Rusland en Azië. De groep is genoteerd op de beurs (NYSE), realiseert een omzet van $ 9,5 miljard en heeft 38.800 medewerkers internationaal. Als werkgever onderscheidt UNILIN zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen voor succes. Investeringen in mensen en technologie kenmerken de UNILIN-bedrijfscultuur. De headquarters zijn gevestigd in Wielsbeke bij Waregem, vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar. Voor onze divisie Insulation zijn wij op zoek naar een enthousiaste Heftruckbestuurder: Je bent verantwoordelijk voor het laden van vrachtwagens en containers met afgewerkte goederen in functie van de rittenplanning en het laadschema. Je hanteert de juiste laadwijze zodat de vracht binnen het juiste volume geladen kan worden. Je staat in voor de visuele kwaliteitscontrole op de afgewerkte producten.

  • telecom installateurs (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: REBUILD

    Type: Vaste Job

    we zoeken kandidaten voor proximus fuctie telecom installateur

  • SCHILDERS/BEHANGERS (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: VANRENTERGHEM

    Type: Vaste Job

    Door de voortdurende groei zijn wij op zoek naar een ervaren schilder-behanger om ons team (van 7 schilders, 2 winkelbediendes en 1 naaister) te versterken. Je staat in voor het uitvoeren van verzorgd (hoofdzakelijk) binnenschilderwerk en eventueel voor het plaatsen van wand- en vloerbekleding en dit voornamelijk in particuliere woningen, kantoren en/of winkels. De werven zijn meestal in de eigen regio.

  • Afwashulp (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: PARTAASCH

    Type: Flexijob

    Afwassen van serviesgoed, glaswerk, bestek en keukenmaterialen. Schoonhouden van de keuken, reinigen van vloeren/wanden/apparatuur, afvoeren van afval.

Zoek naar antwoorden van Solidor Rubber & Products BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Solidor Rubber & Products BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Solidor Rubber & Products BVBA. Laat een reactie achter voor Solidor Rubber & Products BVBA. Solidor Rubber & Products BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Solidor Rubber & Products BVBA. Leave a respond for Solidor Rubber & Products BVBA. Solidor Rubber & Products BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Solidor Rubber & Products BVBA op de google maps. Adres en contacten Solidor Rubber & Products BVBA
Location of Solidor Rubber & Products BVBA on the google maps. Address and contacts of Solidor Rubber & Products BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Solidor Rubber & Products BVBA Solidor Rubber & Products BVBA: Dagbladhandel Wouters | DS Druk | Douglas Dict Scott Interieur NV | PALLIATIEVE HULPVERLENING ANTW VZW | De Vroe Promotions N.V.

Other related companies as Solidor Rubber & Products BVBA: Dagbladhandel Wouters | DS Druk | Douglas Dict Scott Interieur NV | PALLIATIEVE HULPVERLENING ANTW VZW | De Vroe Promotions N.V.

Solidor Rubber & Products BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Menen (Lauwe), België. De volledige naam van het bedrijf is Solidor Rubber & Products BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08527557373. Het bedrijf Solidor Rubber & Products BVBA bevindt zich op het adres: Lauwbergstraat 124B,8930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 673,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 357,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Solidor Rubber & Products BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Solidor Rubber & Products BVBA is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Solidor Rubber & Products BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Solidor Rubber & Products BVBA, openstaande posities, locatie van Solidor Rubber & Products BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Solidor Rubber & Products BVBA is a company, that was registered 1993 in Menen (Lauwe) region, Belgium. Full name of company is Solidor Rubber & Products BVBA, company assigned to the tax number BE08527557373. The company Solidor Rubber & Products BVBA is located at the address: Lauwbergstraat 124B,8930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 673,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 357,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Solidor Rubber & Products BVBA were not found.
The main activity of Solidor Rubber & Products BVBA is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Solidor Rubber & Products BVBA is not available. You also can look at reviews of Solidor Rubber & Products BVBA, open positions, location of Solidor Rubber & Products BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Solidor Rubber & Products BVBA, Menen (Lauwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Solidor Rubber & Products BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Solidor Rubber & Products BVBA, Menen (Lauwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Solidor Rubber & Products BVBA, employees, financial statistics.