Central Sweden Brussels Office

Contactgegevens Central Sweden Brussels Office: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Central Sweden Brussels Office: address, phone, fax, email, website, opening hours

Central Sweden Brussels Office

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Luxemburgstraat 3,1000, België

Telefoon (phone): 02 501 08 80 02 501 08 80

Fax (fax): 02 501 52 52 02 501 52 52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Central Sweden Brussels Office: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Central Sweden Brussels Office"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Central Sweden Brussels Office"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Central Sweden Brussels Office, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Central Sweden Brussels Office. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Central Sweden Brussels Office, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Central Sweden Brussels Office. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Central Sweden Brussels Office
Products information Central Sweden Brussels Office

BTW identificatienummer (tax): BE08453948974
Ondernemingsnummer: 5127014160
Hoofdstad (capital): 449,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 321,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Central Sweden Brussels Office zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Central Sweden Brussels Office
(Get full report from official database of BE for Central Sweden Brussels Office)

Aanvulling soorten activiteiten voor Central Sweden Brussels Office
Addition kinds of activities for Central Sweden Brussels Office

919904. Overheid, niveau van overheid | General government, level of government
24910100. Palen, palen en palen: behandeld hout | Poles, posts and pilings: treated wood
36619905. Multiplex apparatuur, telefoon en telegraaf | Multiplex equipment, telephone and telegraph
49590201. Malaria controle | Malaria control
57149902. gordijnen | Draperies
65310201. Begraafplaats management service | Cemetery management service
72150000. Muntwasserijen en schoonmaak | Coin-operated laundries and cleaning

Werken bij Central Sweden Brussels Office: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Central Sweden Brussels Office: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Central Sweden Brussels Office. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Central Sweden Brussels Office. Looking for open vacancies in other companies

 • Vorkliftchauffeur (KIELDRECHT)

  Regio: KIELDRECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Laden/lossen van vrachtwagens Stickers kleven, strapping, wikkelen,... Aan- en afkoppelen van slangen/pompen/ventielen

 • Allround medewerker sanitair | Bocholt (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze te klant te Bocholt zijn we opzoek naar een allround medewerker. Onderstaand de uit te voeren taken. elektriciteitswerken uitvoeren toestellen plaatsen installeren van cv en sanitaire voorzieningen

 • Receptionist garage (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een A-merk garage, zijn wij op zoek naar een receptionist regio Herentals. Wij zijn op zoek naar een Administratief bediende verkoopsadministratie Trucks. Jouw verantwoordelijkheden situeren zich op vlak van de administratieve ondersteuning van de Truck Business Advisors. Samen met hun vorm je een sterk team om aan de noden van de klanten te voldoen. Je taken betreffen o.a.: plaatsen & opvolgen van bestellingen, opvolgen van klantendossiers, contacten met opbouwers, opvolgen van leveringen, bijkomend soms afleveringen verzorgen. Bovendien onderhoud je rechtstreeks contact met de verschillende afdelingen (business advisors, werkplaats, ..)

 • Huishoudhulp regio Eeklo - voltijds / deeltijds (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Eeklo zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • POETSHULP Noorderwijk - Oosterwijk (NOORDERWIJK)

  Regio: NOORDERWIJK

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Dienstenchequebaan

  [email protected] biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

 • Jobstudent - winkelmedewerker (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in de regio van Hamont-Achel zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent winkelmedewerker.

 • keukenmedewerkers (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Familie- en vrijetijdscenter Den Bruul

  Type: Vaste Job

  Als medewerker maak je deel uit van het team van de brochetterie. Je krijgt een interne opleiding, zodat je na een periode zelfstandig de brochetterie kan opstarten. Verder kan je ook klanten bedienen aan het loket ( frituurgerechten). Ook hiervoor krijg je de nodige opleidingen. Je staat ook mee in om de keuken op orde te houden samen met je collega's.

 • Account Manager (Farmaceutische industrie) (BONHEIDEN)

  Regio: BONHEIDEN

  Bedrijf: VISTALINK

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de farmaceutische markt en rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je werkt mee aan de versterking van de marktpositie en bent verantwoordelijk voor de volledige verkoop, lokaal in België. Je bent sterk resultaatgedreven en werkt samen met je technische collega’s aan het behalen van de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de specifieke doelmarkt. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan! Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je kent de automatiseringswereld met zijn specifieke concurrenten, marktevoluties naar robotisatie, Industrie 4.0 etc. Vanuit je technische kennis kan je meedenken met je klant maar ook samenwerken met je eigen R&D team. Je bent vertrouwd met het verkopen en verdedigen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Prospectie maakt deel uit van je wekelijkse bezigheden en je beheert en managet je offerteportefeuille tot in alle details. Als gedreven technische (verkoops)consultant weet je de vragen van je klanten te behandelen in samenwerking met onze R&D afdeling en de ondersteunende Inside Sales afdeling, naar winnende offertes en later gerealiseerde projecten met een duidelijke meerwaarde voor onze klanten. Trefwoorden: Resultaten behalen en groei realiseren, uitstekende commerciële feeling, automatisatie & technologie binnen industriële productieomgevingen (farma, automobiel, voeding, …)

 • MEDEWERKER ANDERS ONTSPANNEN (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: NOOZ

  Type: Vaste Job

  Interesse om deel te zijn van een team dat met passie werkt? Een team dat alles in het werk stelt om de hoogste klantentevredenheid te bekomen? Erkend als beste in Europa? Deel uitmaken van het NOOZ-team staat garant voor een heel afwisselende job met massages en horecavaardigheden in de pure natuur. NOOZ Grobbendonk staat voor luxe en exclusieve privé wellness op 1,5 Ha puur natuur middenin de bossen van de Antwerpse kempen. De kernwoorden volstrekte rust, bijzonder, anders, uniek, exclusief, altijd samen en geheel privé, volledig tijdloos zonder uurwerk staan hierbij centraal. Nooz biedt dan ook nooit geziene ervaringen aan zoals Duo massage lounge, Mysticwater, outdoor privé sauna, water oasis, bijzonder overnachten, massage-a-trois, privé jacuzzi ervaring, enz.. Ter versterking van ons team is NOOZ Grobbendonk dringend op zoek naar een medewerker anders ontspannen... Kom je uit de horeca maar heb je geen zin meer om nog na 21.00 uur te moeten werken? Heb je interesse om te leren masseren en dit af te wisselen met je horeca ervaring? Wij leren jou de massages aan en je geeft maximaal 3 massages per dag. Wil je een gevarieerde job midden in 1 Ha puur natuur? Bij Nooz heb je een heel afwisselende job, zowel binnen als buiten. Je wisselt de massages af met taken van een goede gastvrouw/heer, warme gastvrijheid en het klaarmaken van alles nooz ervaringen zoals buitenervaringen, anders eten, bijzonder overnachtingen, sfeervolle genieters, ... . Wil je niet s'avonds staan masseren maar ten laatste om 20.00-21.00 uur gedaan hebben? Bij Nooz werk je maximum tot 21.00 uur. De laatste massages starten ten laatste om 19.00-19.30 uur. Heb je liever teamwerk en persoonlijke gastvrijheid dan de hele dag in een behandelingsruimte zitten of enkel op te dienen en af te ruimen? Bij Nooz werk je nooit alleen maar altijd samen met je collega's. Zelf de massages geef je nooit alleen maar altijd perfect synchroon met je collega. Hierbij behoud je steeds persoonlijk contact met onze gasten en de natuur tijdens je job. De massages geef je altijd in een privé design paviljoen of privé cocon van meer dan 30m2. Dit wissel je af met taken binnen de minimalistische villa en buiten. Hierbij behoud je steeds contact met de natuur tijdens je job.

 • Meestergast / metselaar (regio Ninove) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Synergie Aalst Construct

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant zoeken wij op heden een meetsergast, metselaar regio Ninove. Je staat in voor: het meewerken op de werf opvolgen van de werkzaamheden op de werf opleiden van nieuw personeel op de werf

 • Verantwoordelijke verpakking (WIJTSCHATE)

  Regio: WIJTSCHATE

  Bedrijf: COVAMEAT

  Type: Vaste Job

  Covameat in Wijtschate is een voedingsbedrijf die gespecialiseerd is in het verwerken en het versnijden van varkens. In de afgelopen decennia is Covameat uitgegroeid tot een vleesspecialist van hoog niveau. Covameat is op zoek naar een verantwoordelijke voor de verpakkingsafdeling. In de verpakkingsafdeling worden verschillende stukken vlees verpakt op een productieve en hygiënische manier. Dit gebeurt in diverse verpakkingslijnen, bezet met een 15-tal medewerkers. Als verantwoordelijke werk je mee in de afdeling & zorg je voor een correct en efficiënt verloop van deze werkzaamheden zoals: Controle op de kwaliteit en de afwerking van de verpakking. Motiveren en sturen van de medewerkers op de juiste manier. Dagelijkse bijsturen in de planning en opmaken personeelsplanning. Pannes in goede banen leiden.

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Londerzeel)

  Regio: Regio Londerzeel

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van Central Sweden Brussels Office in sociale netwerken
Look for responds of Central Sweden Brussels Office in social networks

Lees alle opmerkingen voor Central Sweden Brussels Office. Laat een reactie achter voor Central Sweden Brussels Office. Central Sweden Brussels Office bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Central Sweden Brussels Office. Leave a respond for Central Sweden Brussels Office. Central Sweden Brussels Office on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Central Sweden Brussels Office op de google maps. Adres en contacten Central Sweden Brussels Office
Location of Central Sweden Brussels Office on the google maps. Address and contacts of Central Sweden Brussels Office

Andere gerelateerde bedrijven als come Central Sweden Brussels Office Central Sweden Brussels Office: Bureau Masson SPRL | Beckers NV | Klint (Motorenrevisie) | Contimeta | FOTO-VIDEO LEURS

Other related companies as Central Sweden Brussels Office: Bureau Masson SPRL | Beckers NV | Klint (Motorenrevisie) | Contimeta | FOTO-VIDEO LEURS

Central Sweden Brussels Office is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Central Sweden Brussels Office, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08453948974. Het bedrijf Central Sweden Brussels Office bevindt zich op het adres: Luxemburgstraat 3,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 449,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 321,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Central Sweden Brussels Office zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Central Sweden Brussels Office is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Central Sweden Brussels Office is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Central Sweden Brussels Office, openstaande posities, locatie van Central Sweden Brussels Office op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Central Sweden Brussels Office is a company, that was registered 2010 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Central Sweden Brussels Office, company assigned to the tax number BE08453948974. The company Central Sweden Brussels Office is located at the address: Luxemburgstraat 3,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 449,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 321,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Central Sweden Brussels Office were not found.
The main activity of Central Sweden Brussels Office is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Central Sweden Brussels Office is not available. You also can look at reviews of Central Sweden Brussels Office, open positions, location of Central Sweden Brussels Office on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Central Sweden Brussels Office, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Central Sweden Brussels Office, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Central Sweden Brussels Office, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Central Sweden Brussels Office, employees, financial statistics.