FOTO-VIDEO LEURS

Contactgegevens FOTO-VIDEO LEURS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FOTO-VIDEO LEURS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FOTO-VIDEO LEURS

Regio (region): Knokke-Heist (Knokke), België

Adres (address): Lippenslaan 284,8300, België

Telefoon (phone): 050 60 72 86 050 60 72 86

Fax (fax): 050 60 95 45 050 60 95 45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FOTO-VIDEO LEURS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FOTO-VIDEO LEURS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FOTO-VIDEO LEURS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FOTO-VIDEO LEURS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FOTO-VIDEO LEURS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FOTO-VIDEO LEURS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FOTO-VIDEO LEURS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FOTO-VIDEO LEURS
Products information FOTO-VIDEO LEURS

BTW identificatienummer (tax): BE08398468017
Ondernemingsnummer: 9789062500
Hoofdstad (capital): 448,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 700,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in FOTO-VIDEO LEURS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FOTO-VIDEO LEURS
(Get full report from official database of BE for FOTO-VIDEO LEURS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FOTO-VIDEO LEURS
Addition kinds of activities for FOTO-VIDEO LEURS

5147. Vlees en vleesproducten | Meats and meat products
20150000. Slachting en verwerking van pluimvee | Poultry slaughtering and processing
20850104. Graanalcohol voor medische doeleinden | Grain alcohol for medicinal purposes
32920606. Garen, asbest | Yarn, asbestos
33120901. Locomotief wielen, gerold | Locomotive wheels, rolled
33130208. Ferrovanadium | Ferrovanadium
36630102. Versterkers, RF-vermogen en als | Amplifiers, rf power and if
39310200. Strijkinstrumenten en onderdelen | String instruments and parts
42229900. Koelopslag en opslag, nec | Refrigerated warehousing and storage, nec
82110402. School voor retarded, nec | School for retarded, nec

Werken bij FOTO-VIDEO LEURS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FOTO-VIDEO LEURS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FOTO-VIDEO LEURS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FOTO-VIDEO LEURS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker M/V te Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder zoek productiemedewerkers Je staat in voor: Het etiketteren van dozen De controle van het eindproduct op etiket Het inpakken van huidverzorgingsproducten, make-ups en haarverzorgingsproducten in dozen Het stapelen van dozen op paletten Het schoonhouden van jouw werkplek De eindcontrole van het product

  • Plaatbewerker (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons bedrijf actief in ramen, deuren, schuiframen en verandas zijn we op zoek naar een plaatbewerker. Dit om ons team in het atelier te vervoegen. Je zal in staan voor volgende taken: aluminium platen snijden, plooien, ponsen, CNC vlakfrezen.

  • Filiaalleider Elektrozaak regio Veurne/Bredene/Oostende (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je onderhoud de winkel; Je runt de winkel van A tot Z; Je richt de verkoop ruimte in en je stalt de producten uit; Je ontvangt en controleert de producten bij levering (voorraad opvolgen fouten vaststellen); Je kan klanten goed en vriendelijk adviseren; Je staat in voor de levering en plaatsing van de toestellen; Je voert kassahandelingen uit (kassabedrag afrekenen geld storten bij de bank).

  • VERKOOPSMEDEWERKER VERF/VERLICHTING/(TUIN)MEUBELEN 5(M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als verkoopsmedewerker op afdeling verf/verlichting/behang/kleinmeubelen/tapijten/raamdecoratie en combineert dit met tuinmeubelen, BBQ’s, camping. Je bedient de klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen advies naargelang de vragen. Je zorgt dat de rayons in orde zijn. Dit betekent dat je bestellingen mee opvolgt en dat je de rekken aanvult. Je bent medeverantwoordelijk voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verschillende rayons. Je controleert de leveringen, etiketteert producten, helpt bij de aanvulling van de stock. Klantenbestellingen opvolgen, retours van klanten behandelen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Ingelmunster,combineren met andere gezinnen is mogelijk! (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: LA GARDEROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • LESGEVER ZWEMMEN (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een eenmalige opdracht in Zedelgem op 27 december zijn we op zoek naar een lesgever zwemmen. De les wordt gegeven aan kinderen uit het lager onderwijs van 16:45 - 20:30 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Redders (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SPORTY CREATIEF

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van kinderen en jongeren in het zwembadgedeelte. Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures met het oog op hygiëne en optimale veiligheid.

  • dispatcher transport (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Staffing Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Satic-Minera in Antwerpen (2030) zoekt een dispatcher transport (m/v). Als transport dispatcher ben je verantwoordelijk voor de planning, organisatie en opvolging van transporten. Dit voor ongeveer 150 wagens en 10-tallen schepen bevrachten, waarvan het transport voornamelijk zal plaatsvinden in de haven van Antwerpen. Dispatcher - taken en verantwoordelijkheden: Je zorgt voor het verzamelen en invoeren van transportopdrachten van klanten in het systeem. Vervolgens plan je het transport van de producten. Je hebt dagelijks contact met de klant, de schepen en terminals en verzorgt de dagelijkse vereiste documenten en bijkomende administratie. Je waakt over de afgesproken transportprijzen. Je kijkt graag kritisch naar processen en streeft naar vernieuwing daar waar nodig door het inbrengen van ideeën ter verbetering van de kwaliteit en productiviteit.

  • Coördinator Boekhouding - Zorgsector - Antwerpen Centrum (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Coördinator Boekhouding voor een zeer tof bedrijf met een open bedrijfscultuur. Onze klant is actief in de zorgsector. Ze zijn de grootste speler in het Antwerpse. Een greep uit je takenpakket: Je coördineert de activiteiten van jouw team en speelt een trekkersrol in de veranderingstrajecten; Als geboren coach werk je mee aan de groei van de experten binnen jouw team; Je toont jouw professionele expertise door het opmaken en opvolgen van rapporten; Je gaat die extra mile en formuleert actief verbetervoorstellen en adviezen voor de goede werking van de afdeling; Je analyseert processen waarna je deze continu optimaliseert. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • PLAATSER VERLICHTING - Elektricien (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: LICHTARCHITECTUUR MOL (LICHTHUIS)

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor het leveren en plaatsen (en herstellen) van onze design LED verlichting.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

Zoek naar antwoorden van FOTO-VIDEO LEURS in sociale netwerken
Look for responds of FOTO-VIDEO LEURS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FOTO-VIDEO LEURS. Laat een reactie achter voor FOTO-VIDEO LEURS. FOTO-VIDEO LEURS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FOTO-VIDEO LEURS. Leave a respond for FOTO-VIDEO LEURS. FOTO-VIDEO LEURS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FOTO-VIDEO LEURS op de google maps. Adres en contacten FOTO-VIDEO LEURS
Location of FOTO-VIDEO LEURS on the google maps. Address and contacts of FOTO-VIDEO LEURS

Andere gerelateerde bedrijven als come FOTO-VIDEO LEURS FOTO-VIDEO LEURS: LR Vitraux SPRL | LEIRMAN A & ZOON BVBA | Wolfs | Liesbet's Reiscenter | Gelitex B.V.B.A.

Other related companies as FOTO-VIDEO LEURS: LR Vitraux SPRL | LEIRMAN A & ZOON BVBA | Wolfs | Liesbet's Reiscenter | Gelitex B.V.B.A.

FOTO-VIDEO LEURS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Knokke-Heist (Knokke), België. De volledige naam van het bedrijf is FOTO-VIDEO LEURS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08398468017. Het bedrijf FOTO-VIDEO LEURS bevindt zich op het adres: Lippenslaan 284,8300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 448,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 700,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in FOTO-VIDEO LEURS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FOTO-VIDEO LEURS is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FOTO-VIDEO LEURS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FOTO-VIDEO LEURS, openstaande posities, locatie van FOTO-VIDEO LEURS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FOTO-VIDEO LEURS is a company, that was registered 1998 in Knokke-Heist (Knokke) region, Belgium. Full name of company is FOTO-VIDEO LEURS, company assigned to the tax number BE08398468017. The company FOTO-VIDEO LEURS is located at the address: Lippenslaan 284,8300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 448,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 700,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in FOTO-VIDEO LEURS were not found.
The main activity of FOTO-VIDEO LEURS is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FOTO-VIDEO LEURS is not available. You also can look at reviews of FOTO-VIDEO LEURS, open positions, location of FOTO-VIDEO LEURS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FOTO-VIDEO LEURS, Knokke-Heist (Knokke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FOTO-VIDEO LEURS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FOTO-VIDEO LEURS, Knokke-Heist (Knokke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FOTO-VIDEO LEURS, employees, financial statistics.