Bags

Contactgegevens Bags: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bags: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bags

Regio (region): Antwerpen (Merksem), België

Adres (address): Terlindenhofstraat 150,2170, België

Telefoon (phone): 03 646 32 11 03 646 32 11

Fax (fax): 03 645 63 97 03 645 63 97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bags: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bags"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bags"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bags, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bags. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bags, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bags. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bags
Products information Bags

BTW identificatienummer (tax): BE08905487060
Ondernemingsnummer: 8263610839
Hoofdstad (capital): 278,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 328,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Bags zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bags
(Get full report from official database of BE for Bags)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bags
Addition kinds of activities for Bags

2221. Breedgeweven stoffabrieken, met de hand gemaakt | Broadwoven fabric mills, manmade
14420102. Bouw zandwinning | Construction sand mining
17999907. Ontwateren | Dewatering
35560502. Vleesverwerkende machines | Meat processing machinery
38610113. Röntgenfilm | X-ray film

Werken bij Bags: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bags: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bags. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bags. Looking for open vacancies in other companies

 • Ontbramer (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een metaalbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ontbramer. Taken: ontbramen, balanceren en montage van metaalonderdelen.

 • Medewerker Chemie nabij Turnhout (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je chemische kennis en wil je werken met (gevaarlijke) afvalstoffen? Ben je verantwoordelijk en zin om bij Suez in Beerse aan de slag te gaan als acceptant gevaarlijk afval (m/v)) ? Je controleert binnenkomende gevaarlijke afvalstoffen en doet de administratie hiervan. Je zorgt ook voor de organisatie van uitgaande afvalstoffen: samen zetten, labelen en order input. Je doet ook controletesten op het afval en checkt daarbij of dit voldoet aan de acceptatievoorwaarden. Hiervoor komt je chemische voorkennis handig van pas. Bovendien ben je interventieleider van de brandinterventieploeg: je kan als het nodig is correct reageren en leiding geven. Je houdt van afwisseling en kan zowel administratieve als praktische taken uitvoeren. Wanneer andere leidinggevende niet aanwezig zijn, spreek jij het team aan. Werken bij Suez betekent dat je mee helpt aan een betere leefomgeving. Als één van de grootste afvalbedrijven in België verwerken zij op een duurzame en deskundige manier afval.

 • Operator inpak vaste weekendploeg - regio Ieper (LANGEMARK)

  Regio: LANGEMARK

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als operator inpakmachine ben je verantwoordelijk voor het inpakken en de conditionering van diverse prodcuten met als doel een correct ingepakt en gestapeld product te bekomen. Jouw takenpakket: instellen & klaarzetten van de inpakinstallatie uitvoeren kwaliteitscontroles instellen van de correcte etikettering oplossen van mogelijke storingen voorzien van een voldoende voorraad verpakking & palletten ...

 • Student productiemedewerker - voeding (LENDELEDE)

  Regio: LENDELEDE

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een job als student - inpakker in een sfeervol familiebedrijf regio Lendelede, gespecialiseerd in maken van aperitiefhapjes? Werken in 2 ploegen is geen probleem? Wil je werken als inpakker bij een firma die zijn marktpositie jaar na jaar weet te versterken? Dan hebben wij voor jou een vacature bij een bedrijf gespecialiseerd in het maken van lekkere en kwalitatieve apertitiefhapjes. Bovendien engageert het bedrijf zich voor een heleboel leuke projecten zoals o.a. Tomorrowland. Vorig jaar verzorgden zij daar zelfs snacks! Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

 • student magazijnmedewerker (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

  Type: Studentenjob

  Allerlei magazijntaken afhankelijk van je interesses en capaciteiten Mogelijkheden tussen lossing, kwaliteitsopdracht, orderpicking, ... Variatie in shiften, waaronder 6-14u, 8-16u, 14-22u

 • Sales assistant | FT | technische omgeving | Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de administratieve en commerciële ondersteuning van het salesteam. Je staat in voor de opmaak, het opvolgen en het administratief beheren van offertes en contracten voor verschillende projecten. Je start met een diepgaande opleidingsperiode en krijgt de nodige coaching van collega's en leidinggevenden. Je verzorgt correspondentie met klanten. Je volgt verkooopprojecten op. Telefonische contacten en prospectie Orderbevestigingen opmaken en doorsturen Ondersteuning van commerciële acties

 • TAALTRAINERS IN BEDRIJVEN (Regio Mouscron)

  Regio: Regio Mouscron

  Bedrijf: CALLINWEST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wens je Engels te onderwijzen? Genoot je een bachelor- of masteropleiding? Dan kan jij misschien onze ploeg taaltrainers vervoegen: we zoeken trainers die zich kunnen verplaatsen met de auto. We zoeken kandidaten voor de regio Moeskroen en de regio Doornik.

 • Therapeut/Coach op zelfstandige basis (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: In Balans en In Beweging

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zoek je een aangename en gezellige werkplek om "je ding" te doen? Benader je jouw cliënten of patiënten vanuit een holistische visie? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken. Wàt je precies doet, maakt niet zo heel veel uit. Als je maar vanuit je hart werkt, correct en enthousiast bent in je job en als je jouw talenten graag benut om anderen vooruit te helpen ... dan kan jij een mooie aanvulling zijn op wat wij doen. Concreet bieden we jou een aangename werkplek aan in een ontspannen sfeer. We houden er van dat je zelf initiatief neemt om je cliënteel te laten groeien en daarbij ondersteunen we jouw inspanningen vanuit ons eigen netwerk. Belangrijk is dat je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep werkt en dat jouw statuten in orde zijn. Bekijk zeker eerst onze website om te ontdekken wat wij doen en waarvoor we staan. Zo kan je meteen voelen of jij je hier thuis kan voelen. www.inbewegingstekene.be

 • Klusjesman Beringen Tessenderlo Limburg (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Mecanicien - Autotechnicus (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: STERCKX

  Type: Werfreserve

  Sterckx Motors NV is een onderdeel van de Sterckx groep en een gerenomeerde Volvo - Hyundai - Suzuki & Isuzu dealer met vestigingen te Halle en Sint-Genesius-Rode. Als lid van het werkplaatsteam tracht u een maximale kwaliteit en totale klantentevredenheid na te streven. U bent zowel inzetbaar in de routinewerkzaamheden en iets uitdagendere werkzaamheden en vooral, gemotiveerd om bij te leren.

 • STAGIAIR OFFICE MANAGEMENT (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Leercontract

  BESTSELLER is een door waarden gedreven familiebedrijf met een duidelijke visie: we brengen de nieuwste modetrends naar een breed publiek, betaalbaar en van de beste kwaliteit. Met meer dan 3000 shops in 38 landen en zo’n 15000 werknemers, plaatst Bestseller zich tussen de leiders binnen de branche. JACK & JONES, één van de merken van BESTSELLER, staat garant voor modieuze en betaalbare mannenkledij, met een goede fit en innovatieve materialen. De vijf verschillende collecties ORIGINALS by JACK & JONES, CORE by JACK & JONES, PREMIUM by JACK & JONES, JACK & JONES TECH en JACK & JONES VINTAGE CLOTHING, sluiten aan bij de leefwereld van elk type man. JACK & JONES kent dan ook een enorme groei. Wij bieden je een leerrijke stage aan als office medewerker in ons kantoor te Antwerpen. Tijdens deze stage zal je ons retail team ondersteunen in allerlei administratieve taken. Er is zeker en vast de mogelijkheid om de taalvaardigheid (Frans & Engels) uit te breiden gedurende de stage. TAKENPAKKET • Inkomende en uitgaande post verwerken • Opmaken power points • Teksten vertalen • Het retail team ondersteunen bij allerlei administratieve taken • De kalender en agenda van het retail team beheren • Uitwerken van projecten

 • Flexi Zaalmedewerker - Pizza Hut Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de gasten. Je zorgt voor een uitstekende bediening van onze gasten. Je behandelt de telefonische bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van Bags in sociale netwerken
Look for responds of Bags in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bags. Laat een reactie achter voor Bags. Bags bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bags. Leave a respond for Bags. Bags on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bags op de google maps. Adres en contacten Bags
Location of Bags on the google maps. Address and contacts of Bags

Andere gerelateerde bedrijven als come Bags Bags: Chintz Shop | Van Wauwe BVBA | Algemene Bouwonderneming Heylen N.V. | CBR S.A. | Socla Benelux S.P.R.L.

Other related companies as Bags: Chintz Shop | Van Wauwe BVBA | Algemene Bouwonderneming Heylen N.V. | CBR S.A. | Socla Benelux S.P.R.L.

Bags is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Merksem), België. De volledige naam van het bedrijf is Bags, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08905487060. Het bedrijf Bags bevindt zich op het adres: Terlindenhofstraat 150,2170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 278,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 328,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Bags zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bags is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bags is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bags, openstaande posities, locatie van Bags op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bags is a company, that was registered 1996 in Antwerpen (Merksem) region, Belgium. Full name of company is Bags, company assigned to the tax number BE08905487060. The company Bags is located at the address: Terlindenhofstraat 150,2170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 278,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 328,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Bags were not found.
The main activity of Bags is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bags is not available. You also can look at reviews of Bags, open positions, location of Bags on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bags, Antwerpen (Merksem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bags, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bags, Antwerpen (Merksem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bags, employees, financial statistics.