Algemene Bouwonderneming Heylen N.V.

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • Algemene Bouwonderneming Heylen N.V.
Private companiesHolding and Other Investment Offices • Algemene Bouwonderneming Heylen N.V.

Contactgegevens Algemene Bouwonderneming Heylen N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Algemene Bouwonderneming Heylen N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Algemene Bouwonderneming Heylen N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Martelarenstraat 81, B-2400 Mol, België

Telefoon (phone): (014) 311105 (014) 311105

Fax (fax): (014) 318171 (014) 318171

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Algemene Bouwonderneming Heylen N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Algemene Bouwonderneming Heylen N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Algemene Bouwonderneming Heylen N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Algemene Bouwonderneming Heylen N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Algemene Bouwonderneming Heylen N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Algemene Bouwonderneming Heylen N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Algemene Bouwonderneming Heylen N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Algemene Bouwonderneming Heylen N.V.
Products information Algemene Bouwonderneming Heylen N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE06429168701
Ondernemingsnummer: 2842956542
Hoofdstad (capital): 923,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 136,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Algemene Bouwonderneming Heylen N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Algemene Bouwonderneming Heylen N.V.
(Get full report from official database of BE for Algemene Bouwonderneming Heylen N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Algemene Bouwonderneming Heylen N.V.
Addition kinds of activities for Algemene Bouwonderneming Heylen N.V.

3533. Olie- en gasveldmachines | Oil and gas field machinery
20910200. Schelpdieren, ingeblikt en genezen | Shellfish, canned and cured
25410104. Kantoorbehuizingen, hout | Office fixtures, wood
26790100. Gedrukte vezel- en gevormde pulpproducten, met uitzondering van voedingsmiddelen | Pressed fiber and molded pulp products, except food products
35569908. Suikerplantmachines | Sugar plant machinery

Werken bij Algemene Bouwonderneming Heylen N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Algemene Bouwonderneming Heylen N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Algemene Bouwonderneming Heylen N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Algemene Bouwonderneming Heylen N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoud- en storingstechnieker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch en bloeiend outsourcingsbedrijf zijn wij opzoek naar een onderhouds- en storingstechnieker. Dit om het technische onderhoud in elektrische en mechanische werkplaatsen en fabrieken te verrichten.

  • Opleidingskans tot logistiek bediende (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De eerste week van november gaat onze opleiding van start. Deze zal gegeven worden door vakexperten. Gedurende de opleiding leer je over de bill of lading, baanvracht, supply chain en Incoterms. Indien je de opleiding succesvol afrond kan je nadien terechtkomen in verschillende uitdagende en gevarieerde jobs. De meest voorkomende functies zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder en loketbediende. Hierbij een kort overzicht van de taken die je als logistiek bediende zult uitvoeren: Het opstellen en opvolgen van de volledige transportdocumentatie; Het contacteren van klanten, douanekantoren om correcte informatie te bekomen. Administratie, opvolging, rapportering van verschillende trafieken; Stockopvolging en -telling;

  • Verantwoordelijke onderhoud vrachtwagens (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke onderhoud vrachtwagens Heb je ervaring in leiding geven? Heb je Kennis van Excel? Heb je de nodige technische kennis? Dan is deze job misschien iets voor jou! Je Coördineert tussen andere garages en toeleveranciers van wisselstukken. je bezit de nodige technische kennis en organisatietalent om autonoom deze garage te runnen

  • Laborant pathologische anatomie (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AZ NIKOLAAS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het uitvoeren van onderzoeken binnen het domein van pathologische anatomie. - Je maakt stalen klaar voor microscopisch onderzoek: macroscopisch onderzoek van weefsels, inbedden van weefsels, het snijden, kleuren en sorteren van coupes. - Je voert vriescoupes uit in het kader van spoedonderzoeken en verwerkt cytologische stalen. - Je hebt regelmatig contacten met artsen uit diverse disciplines. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Dr. Deprez – Medisch diensthoofd (03/760 23 08) of Evy Janssens – Verantwoordelijke labo (03/760 21 40).

  • Plaatser / Installateur / Monteur - Dagwerk Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als plaatser sta je in voor de finishing touch van het bedrijf. Je plaatst de reeds afgewerkte stukken volgens de regels van de kunst.

  • Mechanicien - Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, actief in verkoop/herstel/onderhoud van autolaadkranen, is op zoek naar gedreven mechaniekers. Een greep uit je takenpakket: Je zal voornamelijk instaan voor het herstellen en het onderhoud van laadkranen op vrachtwagens Je zal instaan voor het oplossen van verschillende technische vraagstukken: hydraulisch, mechanisch, elektrisch, pneumatisch Draaiende onderdelen waar slijtage op is gekomen, vervangen Slangbreuken behandelen Slijpdelen vervangen

  • Magazijnier (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van orthopedisch maatwerk in de regio Wetteren, zijn wij op zoek naar een magazijnsmedewerker. Je zal instaan voor het ontvangst én de controle van de binnenkomende goederen. Je zal deze op de juiste plaats opbergen en ter beschikking stellen van de gebruikers. Voorts zal je instaan voor de organisatie van het magazijn met het oog op alles een geordend geheel te laten zijn. Je staat in voor de administratieve opvolging van leveringen, deze dient correct te verlopen zodat er geen fouten zijn bij het stockbeheer. Tot slot zorg je ook voor de ontvangst van leveranciers en collega's met het oog op een klantgerichte dienstverlening.

  • Huishoudhulp DEELTIJDS Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint-Michiels zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • NATIONAAL CHAUFFEUR CE (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VANDENDRIESSCHE

    Type: Vaste Job

    Voor ons transportbedrijf zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur met rijbewijs CE en geldige code 95 (vakbekwaamheid) Je verzorgt een 10-tal klanten per dag en helpt zelf bij het laden en lossen van jouw vrachtwagen. De bestemmingen blijven in België. De werkuren zijn van 5u-16u, kleine afwijkingen zijn mogelijk.

  • HR Consultant Ascento Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Ascento

    Type: Vaste Job

    Als vooraanstaand dienstverlener in HR heeft Agilitas Group drie grote merken in België: Amplo, Ascento en Agilitas. Door nabijheid en vakmanschap faciliteert Agilitas Group een duurzame groei van zowel klant, medewerker als kandidaat. Deze “perfect match” realiseren wij dankzij onze gepassioneerde experten die dicht bij de mensen en bedrijven staan die ze adviseren. Als HR Expert in Talent Mobility werkt Ascento aan een positieve en duurzame inzetbaarheid van talent. Onze consultants vertrekken vanuit een totaalbenadering, waarin aantrekken, behoud, ontwikkeling en (her)oriëntering van talent in elkaar overlopen. Voor onze business unit in Brussel zijn we momenteel op zoek naar een enthousiaste collega (m/v): Je functie Vanuit een grondige behoeftenanalyse adviseer je je klanten en begeleid je hen op weg naar maatoplossingen binnen de verschillende domeinen van HRM. Je wordt projectverantwoordelijke voor diverse talent mobility opdrachten, waarbij alles draait rond het aantrekken, behouden, ontwikkelen en oriënteren van talent. Je speelt een belangrijke rol bij het verder uitbouwen van onze klantenportefeuille in regio Brussel. Je werkt nauw samen met je collega’s en rapporteert rechtstreeks aan de Business Unit Manager.

  • Reclame bedeler in Itegem (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Ploegbaas elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ESK

    Type: Leercontract

    U functie bestaat erin leiding te geven over een ploeg hulpelektriciens. U rapporteert rechtstreeks aan de projectleider en klant. U staat in voor uw dagelijkse administratie en planning. U beschikt over een rijbewijs B, attest VCA-leidinggevend, attest hoogtewerker, BA4-BA5

Zoek naar antwoorden van Algemene Bouwonderneming Heylen N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Algemene Bouwonderneming Heylen N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Algemene Bouwonderneming Heylen N.V.. Laat een reactie achter voor Algemene Bouwonderneming Heylen N.V.. Algemene Bouwonderneming Heylen N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Algemene Bouwonderneming Heylen N.V.. Leave a respond for Algemene Bouwonderneming Heylen N.V.. Algemene Bouwonderneming Heylen N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Algemene Bouwonderneming Heylen N.V. op de google maps. Adres en contacten Algemene Bouwonderneming Heylen N.V.
Location of Algemene Bouwonderneming Heylen N.V. on the google maps. Address and contacts of Algemene Bouwonderneming Heylen N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Algemene Bouwonderneming Heylen N.V. Algemene Bouwonderneming Heylen N.V.: Garage Roger | Provincie Limburg-Directie Cultuur t.a.v Dhr Leurs | Sky Team International | FIDUCRE NV | Verkoopburo Asse BVBA

Other related companies as Algemene Bouwonderneming Heylen N.V.: Garage Roger | Provincie Limburg-Directie Cultuur t.a.v Dhr Leurs | Sky Team International | FIDUCRE NV | Verkoopburo Asse BVBA

Algemene Bouwonderneming Heylen N.V. is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Algemene Bouwonderneming Heylen N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06429168701. Het bedrijf Algemene Bouwonderneming Heylen N.V. bevindt zich op het adres: Martelarenstraat 81, B-2400 Mol. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 923,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 136,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Algemene Bouwonderneming Heylen N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Algemene Bouwonderneming Heylen N.V. is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Algemene Bouwonderneming Heylen N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Algemene Bouwonderneming Heylen N.V., openstaande posities, locatie van Algemene Bouwonderneming Heylen N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Algemene Bouwonderneming Heylen N.V. is a company, that was registered 2012 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Algemene Bouwonderneming Heylen N.V., company assigned to the tax number BE06429168701. The company Algemene Bouwonderneming Heylen N.V. is located at the address: Martelarenstraat 81, B-2400 Mol. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 923,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 136,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Algemene Bouwonderneming Heylen N.V. were not found.
The main activity of Algemene Bouwonderneming Heylen N.V. is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Algemene Bouwonderneming Heylen N.V. is not available. You also can look at reviews of Algemene Bouwonderneming Heylen N.V., open positions, location of Algemene Bouwonderneming Heylen N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Algemene Bouwonderneming Heylen N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Algemene Bouwonderneming Heylen N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Algemene Bouwonderneming Heylen N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Algemene Bouwonderneming Heylen N.V., employees, financial statistics.