REDERIJ MALINSKA

Contactgegevens REDERIJ MALINSKA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REDERIJ MALINSKA: address, phone, fax, email, website, opening hours

REDERIJ MALINSKA

Regio (region): Gent (Ledeberg), België

Adres (address): E3-plein 121,9050, België

Telefoon (phone): 0477 36 48 20 0477 36 48 20

Fax (fax): 015 41 51 12 015 41 51 12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REDERIJ MALINSKA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REDERIJ MALINSKA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REDERIJ MALINSKA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REDERIJ MALINSKA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REDERIJ MALINSKA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REDERIJ MALINSKA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REDERIJ MALINSKA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REDERIJ MALINSKA
Products information REDERIJ MALINSKA

BTW identificatienummer (tax): BE08849731445
Ondernemingsnummer: 5374481201
Hoofdstad (capital): 669,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 713,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in REDERIJ MALINSKA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REDERIJ MALINSKA
(Get full report from official database of BE for REDERIJ MALINSKA)

Aanvulling soorten activiteiten voor REDERIJ MALINSKA
Addition kinds of activities for REDERIJ MALINSKA

385100. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
16229902. Wegbouw, verhoogd | Highway construction, elevated
28420102. Reinigings- of polijstmiddelen, niet inbegrepen | Cleaning or polishing preparations, nec
34659900. Automotive stampings, nec | Automotive stampings, nec
39150205. Lapidair werk, contract of ander | Lapidary work, contract or other
83220203. Kinderbegeleidingsagentschap | Child guidance agency
96419903. Commodity exchange authority | Commodity exchange authority

Werken bij REDERIJ MALINSKA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REDERIJ MALINSKA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REDERIJ MALINSKA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REDERIJ MALINSKA. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE - metaalarbeider (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: t-interim Evergem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf dat instaat voor de productie en montage van metaalconstructies voor de agro- en industriebouw (Vb. stallen voor dieren, loodsen, toonzalen...) zijn we op zoek naar een chauffeur CE - metaalarbeider. Je staat in voor het transport van materiaal (Voornamelijk staalstructuren en prefabpanelen) van leveranciers naar de werven. Je staat zelfstandig is voor het laden en lossen. Tussendoor help je de collega's op de werf met de plaatsing.

 • Afspraakplanner m/v (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: Start People Gent LA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een toffe job? Of ben je een schoolverlater en op zoek naar een eerste uitdaging? Heb jij een luisterend oor, een vlotte babbel en beschik je over voldoende overtuigingskracht? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Voor onze klant te Adegem zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde en flexibele telefonisten/ callagents (m/v). Jouw takenpakket bestaat uit: telefonisch contact met potentiële klanten afspraken vastleggen en inplannen in de agenda van de adviseurs/vertegenwoordigers die op de baan gaan 95% van je tijd zal je uitbellen (outbound) en mensen overtuigen om een gratis afspraak in te plannen op het moment van hun keuze

 • Meewerkend projectleider/werkvoorbereider (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Arendonk zijn we op zoek naar een meewerkend projectleider voor het aansturen van een 30-tal personen. Je bent de rechterhand van de operationeel manager. werkorders uitschrijven Techniekers opvolgen LMRA's  Techniekers bijsturen, coördineren, ... Af en toe meewerken met de techniekers Het werk verdelen Opvolging van de planning (administratief)

 • Toonbankverkoper (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: jobmatch

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Tewerkstelling bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van technische oplossingen op het vlak van verlichting, HVAC, datanetwerken,... Je wordt tewerkgesteld in het filiaal in Wilrijk. De functie bestaat uit toonbankverkoop. Je krijgt een divers takenpakket: - Je komt dagelijks rechtstreeks in contact met klanten en dit voor zowel commerciële als technische productinformatie: via de toonbank, via telefoon of via e-mail. - Je peilt naar de behoeften van de klant en reikt de klant een praktijkgerichte oplossing aan. - Je geeft technisch advies. - Je bewaakt de lokale voorraad van goederen en je garandeert een correcte opvolging. - Je detecteert nieuwe opportuniteiten in de markt ter bevordering van de prospectie door de vertegenwoordiger.

 • Half-automaatlasser (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lasser. U bent enthousiast en goedlachs.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Lochristi (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Berlare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lebbeke (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Student attractiebediening kerstvakantie (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: ADECCO VEURNE

  Type: Studentenjob

  Zoek je een toffe vakantiejob in Oostduinkerke? Ben je beschikbaar tijdens de kerstvakantie? Werk je graag met kinderen? Student (m/v) gezocht voor het bedienen van de bungee-trampoline bij Sunparks in Oostduinkerke. Taken: Kinderen wegen Harnas bevestigen aan de kinderen Bonnen in ontvangst nemen Er wordt geen geld ontvangen, de klant kopen bonnen aan het onthaal.

 • Customer Service Representative (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Spring Professional

  Type: Vaste Job

  Jouw taken? Je onderhoudt de dagelijkse communicatie met klanten over vragen en problemen zodat deze snel, correct en adequaat worden opgelost en beantwoord; Je focust en speelt proactief in op de behoeften van de klant. Klantentevredenheid is hier jouw grootste focus; Je bent verantwoordelijk voor het correct aannemen van transportorders en het proactief opvolgen van het verdere verloop van de zendingen binnen alle afdelingen; Indien nodig biedt je structurele oplossingen aan die conform zijn met de interne procedures. Op die manier garandeer je een correcte en snelle dienstverlening naar de klanten toe; Je rapporteert aan de Manager Customer Service.

 • Klantenbegeleid(st)er bouwheer (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: TEC

  Type: Vaste Job

  Voor een grote speler met een gerenommeerde vastgoedportefeuille zijn wij op zoek naar een Klantenbegeleid(st)er. Bij interesse kan je contact opnemen via 0472 62 97 30 en [email protected] Als Klantenbegeleid(st)er ben je het unieke aanspreekpunt van klanten voor wat betreft hun keuze van materialen voor de afwerking van hun appartement: je zorgt voor optimale klantentevredenheid, binnen de contractueel afgesproken grenzen. In de voorbereidende fase geef je aan het team van Development een gefundeerd advies m.b.t. de keuze van de afwerkingsmaterialen in de appartementen, je stelt eventuele nieuwe leveranciers voor en zorgt voor prijsaanvragen mbt de keukens, de tegelvloeren, het parket en de badkamers. Daarna zorg je voor de correcte integratie van deze elementen in het aanbestedingsdossier en het commercieel lastenboek dat de basis is voor jouw gesprekken met onze klanten. In dat kader zal je eveneens worden betrokken bij het nazicht van de coherentie tussen de technische plannen en het commercieel lastenboek. Eens de commercialisatie is gestart adviseer en informeer je de klanten over de keuze voor geschikte materialen en/of technieken (keuken, tegelvloeren, parket, badkamer enz.). Je fungeert als tussenschakel met de architecten, aannemers, leveranciers, en studiebureaus. Dit alles in overleg met het team van Development en Design&Build. In alle fases van het dossier werk je nauw samen met de projectverantwoordelijke van het residentiële project. Je zorgt er ook voor dat je het akkoord krijgt van je klanten op het eventuele aangepaste plan én over de eventuele meerprijs van wat wordt gevraagd en je zorgt voor de eventuele bijkomende bestelling bij de aannemer. Daarnaast ben je mee verantwoordelijk voor de opvolging van de uitvoering van deze afwerkingswerken in het appartement van de klanten, dit om te garanderen dat er een kwaliteitsvol product afgeleverd wordt op het moment van de voorlopige oplevering. Je start en onderhoudt commerciële contacten met klanten-kopers om een vertrouwensrelatie uit te bouwen. Je staat in voor een kwaliteitsvolle dienst na verkoop aan je klanten. Hiertoe breng je bezoeken aan klanten, analyseer je eventuele klachten en neem je contact op met de betrokken aannemers of studiebureaus om de problemen zo goed mogelijk op te lossen. Op basis van je ervaring op het terrein en je regelmatige contacten met klanten maak je geregeld een verslag op voor het management over de trends en evoluties op de markt.

 • Verpleegkundige/Zorgkundige HALLE/VILVOORDE (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor onze klanten in Halle en in Vilvoorde zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleeg- en zorgkundigen die graag willen bijwerken op één van de volgende afdelingen: Geneeskunde, Geriatrie, Cardiopulmonaire Revalidatie, Heelkunde, SP Loco, Palliatieve Zorgen, Psychogeriatrie, Spoed, INZO, Oncologie, Dagziekenhuis, Materniteit, Loopwaak, Recovery Endo, Orthopedagogie, etc. Het gaat zowel om vroeg, laat en nachtdiensten; Je job: - Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, zorg en begrip centraal staan. - je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging: klaarzetten medicatie, inspuitingen, bloedafnames, wondzorg, etc. Je profiel: - Je hebt een diploma van Verpleegkundige of Zorgkundige - Je typeert je door je enthousiasme, motivatie, leergierigheid, stressbestendigheid en zorgzaamheid - Je hebt een goed observatievermogen en bent in staat situaties goed in te schatten - Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team - Computerkennis vormt een pluspunt - Je beschikt over een goede teamgeest en sociale vaardigheden - Je bent stipt en bereid om met een variabel uurrooster te werken

Zoek naar antwoorden van REDERIJ MALINSKA in sociale netwerken
Look for responds of REDERIJ MALINSKA in social networks

Lees alle opmerkingen voor REDERIJ MALINSKA. Laat een reactie achter voor REDERIJ MALINSKA. REDERIJ MALINSKA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REDERIJ MALINSKA. Leave a respond for REDERIJ MALINSKA. REDERIJ MALINSKA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REDERIJ MALINSKA op de google maps. Adres en contacten REDERIJ MALINSKA
Location of REDERIJ MALINSKA on the google maps. Address and contacts of REDERIJ MALINSKA

Andere gerelateerde bedrijven als come REDERIJ MALINSKA REDERIJ MALINSKA: Wei Asian Arts | XTRASPACE | Kasteel van Brasschaet | Durnez F | MEYER, BERNHARD

Other related companies as REDERIJ MALINSKA: Wei Asian Arts | XTRASPACE | Kasteel van Brasschaet | Durnez F | MEYER, BERNHARD

REDERIJ MALINSKA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Gent (Ledeberg), België. De volledige naam van het bedrijf is REDERIJ MALINSKA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08849731445. Het bedrijf REDERIJ MALINSKA bevindt zich op het adres: E3-plein 121,9050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 669,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 713,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in REDERIJ MALINSKA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van REDERIJ MALINSKA is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REDERIJ MALINSKA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REDERIJ MALINSKA, openstaande posities, locatie van REDERIJ MALINSKA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

REDERIJ MALINSKA is a company, that was registered 2018 in Gent (Ledeberg) region, Belgium. Full name of company is REDERIJ MALINSKA, company assigned to the tax number BE08849731445. The company REDERIJ MALINSKA is located at the address: E3-plein 121,9050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 669,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 713,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in REDERIJ MALINSKA were not found.
The main activity of REDERIJ MALINSKA is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of REDERIJ MALINSKA is not available. You also can look at reviews of REDERIJ MALINSKA, open positions, location of REDERIJ MALINSKA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over REDERIJ MALINSKA, Gent (Ledeberg): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REDERIJ MALINSKA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REDERIJ MALINSKA, Gent (Ledeberg): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REDERIJ MALINSKA, employees, financial statistics.