Kasteel van Brasschaet

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • Kasteel van Brasschaet
Private companiesInsurance Carriers • Kasteel van Brasschaet

Contactgegevens Kasteel van Brasschaet: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kasteel van Brasschaet: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kasteel van Brasschaet

Regio (region): Brasschaat, België

Adres (address): Gemeentepark 5,2930, België

Telefoon (phone): 03 458 21 21 03 458 21 21

Fax (fax): 03 457 93 77 03 457 93 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kasteel van Brasschaet: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kasteel van Brasschaet"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kasteel van Brasschaet"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kasteel van Brasschaet, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kasteel van Brasschaet. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kasteel van Brasschaet, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kasteel van Brasschaet. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kasteel van Brasschaet
Products information Kasteel van Brasschaet

BTW identificatienummer (tax): BE03474945068
Ondernemingsnummer: 7372619628
Hoofdstad (capital): 677,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 497,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Kasteel van Brasschaet zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kasteel van Brasschaet
(Get full report from official database of BE for Kasteel van Brasschaet)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kasteel van Brasschaet
Addition kinds of activities for Kasteel van Brasschaet

336900. Niet-gieterijen, niet | Nonferrous foundries, nec
799799. Lidmaatsport- en recreatieclubs, nec | Membership sports and recreation clubs, nec
22119900. Breedgeweven stofmolens, katoen, nec | Broadwoven fabric mills, cotton, nec
28360102. plasma | Plasmas
32110304. Structurele glas | Structural glass
76991809. Picture framing, custom | Picture framing, custom

Werken bij Kasteel van Brasschaet: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kasteel van Brasschaet: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kasteel van Brasschaet. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kasteel van Brasschaet. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel onderhoudsmedewerker m/v (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schoonmaak bedrijf gelegen te Genk zijn wij dringend op zoek naar een industrieel reiniger voor een bedrijf in Houthalen. Je staat in voor het onderhoud van het terrein met de hogedrukreiniger. Ook dient er een trap gereinigd te worden. Je zal werken in koudere en warmere temperaturen.

  • Coordinator Customer Account in Zellik (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Coordinator Customer Account in Zellik. Onze klant is gelegen in Zellik en op zoek naar een Coordinator Customer Account (M/V) met ervaring in een klantgerichte functie. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Coordinator Customer Account (M/V) zijn: * Je staat in voor een nauwkeurige administratieve opvolging van het orderproces van jouw klanten; * Je zorgt voor een correcte afhandeling van klanten orders, facturatie en voor het opstellen van rapportages in SAP; * Je werkt nauw samen met het shared service center in Polen en bent het aanspreekpunt voor een correcte opvolging met jouw klanten; * Je bouwt een goede relatie met jouw klanten op en denkt mee om zo toegevoegde waarde te leveren; * Je maakt deel uit van een klein team en rapporteert aan de Senior Business Analyst en Finance Manager. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Logistiek Operationeel Supervisor (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie Logistiek Operationeel Supervisor kom je terecht in een cleanroom (stofvrije omgeving) waar prototypes van elektronische chips in de productie worden gemaakt. Dit wordt uitgevoerd door 4 teams van operatoren en hun supervisor wat wil zeggen dat elk team in drie shiften werkt: de vroege de late en de nachtploeg. Als Logistiek Operationeel Supervisor zal je volgende taken op je rekening nemen: Het aansturen coachen en motiveren van ongeveer 15 operatoren Het organiseren van gerichte trainingen en evaluaties Zorgen voor een efficiënte taakverdeling Verantwoordelijk voor de resultaten van je team: kwaliteit volume kosten en doorlooptijd) Prioriteiten stellen en zorgen dat deadlines gehaald worden Op toezien dat de strikte regels in de stofvrije omgeving gerespecteerd worden Mee denken over optimalisatie binnen het warehouse Overleggen met je collega-supervisors

  • Junior Monteur alarmsystemen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, actief in de sector beveiliging, zijn wij op zoek naar een technische werkkrachten met een achtergrond in elektriciteit of elektronica. Je hebt een passie voor techniek en bent steeds op zoek naar nieuwe technische uitdagingen. Je wordt ingeschakeld voor het monteren en installeren van bewakingscamera's en alarmsystemen. In een klein team vertrek je vanuit de firma naar de verschillende klanten over gans België.

  • Student magazijn Zulte (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

    Type: Studentenjob

    Voor TNT te Zulte zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die willen werken in de avondploeg. Je zal werken als magazijnier, en dit tussen 17u en 21u. Taken: ° Het laden/lossen van pakketten op transportband ° Het uitsorteren van pakketten (tot 30kg) ° Het scannen en labelen van dozen/ documenten ° Het magazijn op orde houden

  • PLC programmeur (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Als plc-programmeur ben je verantwoordelijk voor de programmatie, opvolging en implementatie van de PLC-applicaties van A tot Z. Je rapporteert hierbij aan het hoofd van de technische dienst en voert ook in opdracht van hem projectmatige taken uit. Je belangrijkste verantwoordelijkheden hierbij zijn: · Je staat in voor de PLC optimalisaties van bestaande programma's en foutanalyses. · Je maakt de nodige elektrische schema's op en zorgt voor de nodige aanpassingen. · Je visualiseert de werking van de machine via het controlepaneel · Je test de geschreven programma's zelfstandig uit voor ingebruikname. · Storingen aan de machines kunnen opsporen en oorzaak achterhalen. · Technische problemen (in overleg met verantwoordelijke) zo efficiënt mogelijk aanpakken zonder kwaliteitsverlies.

  • MERCHANDISERS – PROXIMUS (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

    We zijn op zoek naar ervaren merchandisers voor een nationale speler in de wereld van de telecom! Wil je graag werken voor een dynamisch bedrijf met leuke opdrachten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Jouw uitdaging Je staat in voor de installatie van promotiemateriaal in verschillende winkelpunten/Proximuswinkels. Deze installatie voer je uit na een grondige briefing & coaching op de baan. Deze maandelijkse installaties vinden plaats de 3 eerste dagen van de maand. Deze vacature is perfect combineerbaar met andere opdrachten binnen ons bedrijf.

  • PLAATSER ALU-CONSTRUCTIES (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: VERALCO SAVERAN

    Type: Vaste Job

    Jouw dagtaak bestaat uit het plaatsen van allerlei aluminiumconstructies zoals ramen en deuren. Het beglazen ervan zal tevens deel uitmaken van de job.

  • Verpleegkundige (BV1-BV2-BV3 of C3-C4) (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: WOONZORGCENTRUM RESIDENTIE VAN HORICK

    Type: Vaste Job

    OCMW Meise zoekt een verpleegkundige voor het woonzorgcentrum Residentie Van Horick.

  • Woonassistent(e) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Vaste Job

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als woonassistent(e): Informatie verstrekken aan potentiële bewoners Nieuwe bewoners onthalen Bevragen en evalueren van de diensten Coördineren garantie overbruggingszorg, garantie crisiszorg en garantie levering warme maaltijden Faciliteren transfer naar residentiële zorg Bijhouden bewonersdossiers Gegevens voor facturatie aanleveren

  • Hulpoperator dagwerk (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Onderhoud van lasers (tafellatten kuisen, poetsen lasermachine, afvalbakken ledigen, transportbanden uitdraaien,…). Indien heftruckattest: inleggen van platen, uithalen volle tafels, zo nodig bijspringen om vrachtwagens te lossen, … Bewaking bij snijden (inox/alu/…). Ontbramen van laserstukken indien nodig.

  • Koks (M/V) weekends/feestdagen (uren en dagen in samenspraak) (ROTEM)

    Regio: ROTEM

    Bedrijf: JAEKEN JACKY

    Type: Flexijob

    Traiteurdienst Jacky Jaeken Wij zijn op zoek naar koks (M/V) voor ons te helpen in de weekends en op feestdagen. Wordt u ons nieuw teamlid?

Zoek naar antwoorden van Kasteel van Brasschaet in sociale netwerken
Look for responds of Kasteel van Brasschaet in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kasteel van Brasschaet. Laat een reactie achter voor Kasteel van Brasschaet. Kasteel van Brasschaet bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kasteel van Brasschaet. Leave a respond for Kasteel van Brasschaet. Kasteel van Brasschaet on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kasteel van Brasschaet op de google maps. Adres en contacten Kasteel van Brasschaet
Location of Kasteel van Brasschaet on the google maps. Address and contacts of Kasteel van Brasschaet

Andere gerelateerde bedrijven als come Kasteel van Brasschaet Kasteel van Brasschaet: Cap 2000 Informatique scris | Marc Dhollander Music | Sindetrans | IWM | KYGLOO

Other related companies as Kasteel van Brasschaet: Cap 2000 Informatique scris | Marc Dhollander Music | Sindetrans | IWM | KYGLOO

Kasteel van Brasschaet is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Brasschaat, België. De volledige naam van het bedrijf is Kasteel van Brasschaet, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03474945068. Het bedrijf Kasteel van Brasschaet bevindt zich op het adres: Gemeentepark 5,2930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 677,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 497,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Kasteel van Brasschaet zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kasteel van Brasschaet is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kasteel van Brasschaet is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kasteel van Brasschaet, openstaande posities, locatie van Kasteel van Brasschaet op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kasteel van Brasschaet is a company, that was registered 2018 in Brasschaat region, Belgium. Full name of company is Kasteel van Brasschaet, company assigned to the tax number BE03474945068. The company Kasteel van Brasschaet is located at the address: Gemeentepark 5,2930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 677,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 497,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Kasteel van Brasschaet were not found.
The main activity of Kasteel van Brasschaet is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Kasteel van Brasschaet is not available. You also can look at reviews of Kasteel van Brasschaet, open positions, location of Kasteel van Brasschaet on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kasteel van Brasschaet, Brasschaat: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kasteel van Brasschaet, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kasteel van Brasschaet, Brasschaat: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kasteel van Brasschaet, employees, financial statistics.