Parc à Gibier

Contactgegevens Parc à Gibier: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Parc à Gibier: address, phone, fax, email, website, opening hours

Parc à Gibier

Regio (region): La Roche-en-Ardenne, België

Adres (address): Parc de Deister 1,6980, België

Telefoon (phone): 084 41 23 14; 084 36 77 36 084 41 23 14; 084 36 77 36

Fax (fax): +32 (56) 672-39-28 +32 (56) 672-39-28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Parc à Gibier: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Parc à Gibier"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Parc à Gibier"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Parc à Gibier, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Parc à Gibier. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Parc à Gibier, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Parc à Gibier. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Parc à Gibier
Products information Parc à Gibier

BTW identificatienummer (tax): BE04089904785
Ondernemingsnummer: 3460113525
Hoofdstad (capital): 322,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 232,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Parc à Gibier zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Parc à Gibier
(Get full report from official database of BE for Parc à Gibier)

Aanvulling soorten activiteiten voor Parc à Gibier
Addition kinds of activities for Parc à Gibier

206800. Gezouten en geroosterde noten en zaden | Salted and roasted nuts and seeds
333903. Silicon en chroom | Silicon and chromium
28340300. Drugs die op het cardiovasculaire systeem optreden, behalve diagnostisch | Drugs acting on the cardiovascular system, except diagnostic
35429918. Platenbewerkingsmachines | Sheet metalworking machines
37619900. Geleide raketten en ruimtetuigen, nec | Guided missiles and space vehicles, nec
37990200. Recreatievoertuigen | Recreational vehicles
50851002. Zegels, industrieel | Seals, industrial

Werken bij Parc à Gibier: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Parc à Gibier: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Parc à Gibier. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Parc à Gibier. Looking for open vacancies in other companies

 • Bediende verkoper Colruyt Zoersel (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • LOSSE ARBEIDER METAAL (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal als handarbeider instaan voor het algemeen handwerk in het atelier. Je wordt volledig opgeleid binnen het bedrijf en zal instaan voor boren van stukken, monteren van stukken, demonteren, ...

 • Legal Professional (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Woluwe

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Openen, beheren en afsluiten van de schadedossiers Rechtsbijstand waarvoor een gevorderde techniciteit vereist is, en opstellen van de juiste claim voor de klant ten opzichte van zijn schade, teneinde zijn belangen zo goed mogelijk te verdedigen, hetzij via een minnelijke schikking, hetzij via een gerechtelijke procedure.

 • Productiemedewerker met heftruckervaring - GRATIS INTERNE HEFTRUCKOPLEIDING (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Gent zoeken wij gemotiveerde productiemedewerkers die via hun tewerkstelling een heftruckattest wensen te behalen. Na een GRATIS heftruckopleiding die u aangeboden zal worden door Ago Jobs & HR kan u rekenen op een vaste interimopdracht in diezelfde firma. U zal werken in een 2-ploegenstelsel waarbij u de afgewerkte producten (potgrond) in het magazijn zal plaatsen.

 • Dakwerker platte daken regio Limburg (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Functieomschrijving Voor onze klant in de regio van Limburg zijn wij op zoek naar ervaren dakwerkers gespecialiseerd in platte daken. Jouw functie: Je hebt al ervaring als dakwerker en platte daken Je wilt buiten werken Je kan werken in koude en warme weersomstandigheden Je voert algemene dakwerken uit Je voert timmerwerken uit Je controleert waterdichtheid Je maakt dakranden, hangt goten en voorziet ventilatiegaten Je hebt kennis van roofing en isolatie Je hebt een geldig VCA attest Je bent een echte teamplayer Je kan zelfstandig werken Je rijdt met de ploegbaas mee naar de werven en terug naar het afzetpunt

 • CNC OPERATOR (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in Oudenaarde zijn we op zoek naar een CNC operator.

 • chauffeurs B (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: HYK

  Type: Vaste Job

  koerier van pakketten

 • Technisch magazijnier (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Als technisch magazijnier sta je in voor algemene magazijntaken zoals stockcontrole, sorteren, bestellingen klaarzetten, enz.  Daarnaast sta je ook in voor de interne pakketverdeling, kledijrondes en afvalophaling op de verschillende afdelingen.  Bedrijfsprofiel: Mijn opdrachtgever is een sterk groeiende familiale onderneming met oog voor afwerking en kwaliteit. 

 • Loketbediende/Administratief medewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Aan het loket help je chauffeurs verder en zet de gegevens in het computersysteem. Bij problemen reageer je proactief en heb je regelmatig telefonisch contact met klanten en opdrachtgevers. Hierbij rapporteer je de verschillende trafieken, je volgt de laad- en los activiteiten van de vrachtwagens op en zorgt dat deze juist in het dossier worden gezet. Je hebt kennis van de verschillende logistieke documenten (CMR's, laad-en losorders). Daarbij volg je de stock accuraat op. Bedrijfsprofiel: Dit familiebedrijf, opgericht in 1870 biedt veelzijdige containerdiensten en logistieke diensten op maat in de haven van Antwerpen. Met zijn sterk en toegewijd team, zijn geavanceerde infrastructuur en zijn bewuste keuze voor innovatieve en hoogtechnologische uitrustingen garanderen zij een hoogwaardige dienstverlening in een uitmuntende en veilige omgeving, ondersteund door diverse certificaten, zoals ISPS, ISO14001, OHSAS18001, BIRB en AEO.

 • Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Muizen 38 uur (MUIZEN)

  Regio: MUIZEN

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Vaste Job

  Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

 • Wedredacteur voor nieuwswebsite (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Media 24

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een gloednieuwe website is Media 24 op zoek naar iemand die gebeten is door de Vlaamse showbizz en ook oog heeft voor het nieuws in de rest van de wereld. We zoeken iemand op freelancebasis wil meerwerken. Je werkt aan een competitief loon. Zijn je sterke punten dat je geboeid bent door het nieuws? Je bent ook nog eens zeer goed op de hoogte van het showbizznieuws? Je bent assertief en stressbestendig? Je bent flexibel naar zowel taakinhoud als naar werktijden en je hebt geen 9-to-5- mentaliteit? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Het is wel belangrijk kom in het bezit te zijn van een BTW-nummer! Aarzel niet en neem vandaag nog contact op.

 • Zaalmedewerker/ barmedewerker flexijob of studentenjob (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: BRASSERIE JO

  Type: Flexijob

  U bedient de klanten, ruimt ook de tafels af en helpt ook mee achter de bar

Zoek naar antwoorden van Parc à Gibier in sociale netwerken
Look for responds of Parc à Gibier in social networks

Lees alle opmerkingen voor Parc à Gibier. Laat een reactie achter voor Parc à Gibier. Parc à Gibier bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Parc à Gibier. Leave a respond for Parc à Gibier. Parc à Gibier on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Parc à Gibier op de google maps. Adres en contacten Parc à Gibier
Location of Parc à Gibier on the google maps. Address and contacts of Parc à Gibier

Andere gerelateerde bedrijven als come Parc à Gibier Parc à Gibier: Votquenne SA | Gardico BVBA | Di Silvestro et Fils SPRL | Ottenburgs J | Bemden's SPRL

Other related companies as Parc à Gibier: Votquenne SA | Gardico BVBA | Di Silvestro et Fils SPRL | Ottenburgs J | Bemden's SPRL

Parc à Gibier is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio La Roche-en-Ardenne, België. De volledige naam van het bedrijf is Parc à Gibier, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04089904785. Het bedrijf Parc à Gibier bevindt zich op het adres: Parc de Deister 1,6980. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 322,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 232,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Parc à Gibier zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Parc à Gibier is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Parc à Gibier is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Parc à Gibier, openstaande posities, locatie van Parc à Gibier op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Parc à Gibier is a company, that was registered 2012 in La Roche-en-Ardenne region, Belgium. Full name of company is Parc à Gibier, company assigned to the tax number BE04089904785. The company Parc à Gibier is located at the address: Parc de Deister 1,6980. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 322,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 232,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Parc à Gibier were not found.
The main activity of Parc à Gibier is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Parc à Gibier is not available. You also can look at reviews of Parc à Gibier, open positions, location of Parc à Gibier on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Parc à Gibier, La Roche-en-Ardenne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Parc à Gibier, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Parc à Gibier, La Roche-en-Ardenne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Parc à Gibier, employees, financial statistics.