Gardico BVBA

Contactgegevens Gardico BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gardico BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gardico BVBA

Regio (region): Borgloon, België

Adres (address): Lambertusstraat 107,3840, België

Telefoon (phone): 011 37 54 79; 012 67 12 60 011 37 54 79; 012 67 12 60

Fax (fax): 012 67 12 61 012 67 12 61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gardico BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gardico BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gardico BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gardico BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gardico BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gardico BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gardico BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gardico BVBA
Products information Gardico BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03439788818
Ondernemingsnummer: 3821838378
Hoofdstad (capital): 462,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 444,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Gardico BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gardico BVBA
(Get full report from official database of BE for Gardico BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gardico BVBA
Addition kinds of activities for Gardico BVBA

076299. Farm management services, nec | Farm management services, nec
17999926. Post ramp renovaties | Post disaster renovations
28610100. Houtdestillatieproducten | Wood distillation products
38510109. Bril | Spectacles
50320305. Terra Cotta | Terra cotta
50650307. Rechters, elektronisch | Rectifiers, electronic
82990201. Opleidingsdienst, nondegree granting: voortgezet onderwijs. | Educational service, nondegree granting: continuing educ.

Werken bij Gardico BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gardico BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gardico BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gardico BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE voor een bouwhandel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwpunt regio Westerlo zoeken we een chauffeur CE voor het leveren van materiaal op de werven. Je zal ook met je kraan de welfsels plaatsen. Je start elke dag rond 5.00-6.00 (afhankelijk van de werf) en werkt dus in daguren. Overuren vormen geen probleem voor jou. Na een geslaagde interimperiode krijg je een vast contract aangeboden. Ingeschreven in PC 140.

  • CE Rolkraanchauffeur regio Gent - Brussel - Antwerpen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant bij Asap, zijn wij op zoek naar rolkraanchauffeurs CE. - Als chauffeur staat u in voor het vervoeren van bouwmaterialen (o.a. klinkers / buizen / betonelementen/bekistingmateriaal/tuinelementen/bigbags/DHZ-materialen). U dient deze op verschillende locaties met de kraan te leveren. - Je uren zijn flexibel d.w.z start- en einduur: soms om 03.00 beginnen, soms 04.00, soms 05.00,… en einduur is nooit op voorhand te voorspellen. - Het kan is gebeuren dat je s nachts gaat werken

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Rollegem 16 u per week (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Rollegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag,dinsdag,donderdag en vrijdag .U staat in voor het onderhoud van het huis alsook voor het poetswerk en strijk en andere huishoudelijke taken zals bv soep maken, kasten schoonmaken, enz....U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, u kan ,indien gewenst,direct opstarten. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 24 u Pittem (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Deze vacature gaat over 24 u bij 3 verschillende gezinnen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten inventaris kledingwinkel Turnhout (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 10u-18.30u. De tweede shift van 18u-22u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • Student LEEN BAKKER - Regio Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als Student bij Leen Bakker sta je in voor het controleren van de leveringen, inéén knutselen van de meubelen, opbouw in de winkel, ... Daarnaast ben je eveneens het aanspreekpunt voor de klanten bij al hun vragen.

  • Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installat (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installaties Dit bedrijf, marktleider in de kunststofindustrie, heeft een internationaal karakter en meerdere vestigingen in België. Zij gaan op zoek naar een specialist in elektrische installaties, dit in regio Lokeren. Wil je werken in een sterke economische organisatie waar je de kans krijgt om uw talenten maximaal te ontplooien, waar de werknemers centraal staan en een bedrijf dat makkelijk bereikbaar is? Dan is deze opportuniteit zeker iets voor jou. Taken Je begeleidt een klein team van techniekers en stuurt deze aan Je lost diverse elektrische en mechanische problemen op in de productieafdelingen Je rapporteert rechtstreeks aan de elektrisch verantwoordelijke en tevens functioneer je als zijn rechterhand Je werkt voornamelijk hands-on maar je neemt ook administratieve taken op Je voert voorbereidend werk uit, je werkt de elektrische schema's uit Je bewaakt de vooruitgang van de verschillende projecten waaraan je werkt Je communiceert regelmatig met leveranciers

  • Project Supervisor (met goede kennis HVAC) - Vast contract (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klant actief in de vastgoedsector regio Gent, is Gent Technics op zoek naar een Project Supervisor. Als Project Supervisor wordt jou het volgende takenpakket toevertrouwd: - Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van de werken met betrekking tot de gebouwen in de bestaande portefeuille. - Je volgt de projecten van A tot Z op wat betreft techniek en afwerking. - Je bent een expert op vlak van HVAC en staan het team bij op vlak van technische ondersteuning. - Je staat in voor de controle van de technische installaties en staat in voor de kwaliteit van de dienstverlening.

  • Credit Controller (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een team van 4 personen op de boekhouding. Moeilijke en verhitte situaties telefonisch en per mail oplossen geven jou energie! Hierbij schrikken administratieve taken jou zeker niet af! Je beheert de klantenportefeuilles. Je volgt heel het proces van A-Z en bijt je vast in elk dossier. Je bereidt gerechtelijke dossiers voor en volgt deze op bij deurwaarder en advocaat. Er wordt geen kennis van de juridische materie verwacht! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamisch bedrijf met activiteiten in de bouwsector en algemene industrie.  Je krijgt de vrijheid om je eigen werk te organiseren en komt terecht in een team met collega's die elkaar zoveel mogelijk proberen te helpen. 

  • Overname franchise-uitbating | O-Vl (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hou je van vintage, antiek, meubelen en allerlei ander zo goed als nieuw gerief? Herbruiken is voor jou geen vies woord maar ecologisch en economisch verstandig? Je droomt ervan een eigen zaak te runnen, en ziet de meerwaarde van een bewezen en gecertifieerd concept incluis coaching in? Dan moeten we eens babbelen (denk qua eigen kapitaalsinbreng voor dit concept aan een € 50 K).

  • Medewerker Hygiëne & Cleaning - Zwijndrecht - 25u/week - Wervingsreserve (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren, zetels, banken, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van installaties, (gebruiks)voorwerpen, spiegels, ramen, publieke ruimten (liften, gangen, trappen, zalen, stoepen, inkomhal, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van het sanitair (desinfecteren en bevoorraden met papier, zeep, handdoeken) Je staat in voor het schoonmaken van de labo's Je maakt gebruik van schoonmaakapparatuur (schrob-, dweilen, boenmachines, stofzuigers, hogedrukreinigers) en diverse schoonmaakproducten; signaleert defecten en voorraadtekort Je staat in voor de schoonmaak van deze machines Je verzamelt vuilnisbakken Je respecteert veiligheidsnormen tijdens de werkzaamheden Je springt in voor collega's

Zoek naar antwoorden van Gardico BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Gardico BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gardico BVBA. Laat een reactie achter voor Gardico BVBA. Gardico BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gardico BVBA. Leave a respond for Gardico BVBA. Gardico BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gardico BVBA op de google maps. Adres en contacten Gardico BVBA
Location of Gardico BVBA on the google maps. Address and contacts of Gardico BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Gardico BVBA Gardico BVBA: Matheco BVBA | A. VAN LAECKE J | FDDSC | ITEESI | Mol dArt

Other related companies as Gardico BVBA: Matheco BVBA | A. VAN LAECKE J | FDDSC | ITEESI | Mol dArt

Gardico BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Borgloon, België. De volledige naam van het bedrijf is Gardico BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03439788818. Het bedrijf Gardico BVBA bevindt zich op het adres: Lambertusstraat 107,3840. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 462,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 444,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Gardico BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gardico BVBA is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gardico BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gardico BVBA, openstaande posities, locatie van Gardico BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gardico BVBA is a company, that was registered 2007 in Borgloon region, Belgium. Full name of company is Gardico BVBA, company assigned to the tax number BE03439788818. The company Gardico BVBA is located at the address: Lambertusstraat 107,3840. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 462,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 444,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Gardico BVBA were not found.
The main activity of Gardico BVBA is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Gardico BVBA is not available. You also can look at reviews of Gardico BVBA, open positions, location of Gardico BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gardico BVBA, Borgloon: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gardico BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gardico BVBA, Borgloon: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gardico BVBA, employees, financial statistics.